Ugrás tartalomhoz


Fontos! Olvasd el és add tovább! Ha regisztráltál valaha felhasználót az LFG.HU-n (vagy régebben az RPG.HU-n), akkor kérünk, hogy jelentkezz be vele, mert 2018. május 25-től a GDPR miatt változik az adatkezelés módja. Ha nem adsz külön engedélyt az adatait tárolására, a felhasználói fiókodat törölnünk kell.
Köszönjük.

-----

Esemény: Kalandorok Társasága VII.

RPG, társas, LIVE, film
Hozzáadta: chomy , 2018.02.07


Helyszín 2018.02.24 végződik 08:00 - 20:00 (Visszatérő esemény)

chomy


VII. Legendás Szörnyek és Kivégzésük
Üdv, Kalandorok!
Következő találkozónk a már megszokott felállás szerint tematikus és független mesékkel, népszerű és ínyenc rendszerekkel is próbálja szórakoztatni a Nagyérdeműt.
Témánk pedig ezúttal a ‘Legendás Szörnyek és Kivégzésük’ kódnevet kapta, a közismert film nyomán. Mindössze annyi a kritérium, hogy a történetben tűnjön fel egy bestia – és kerüljön veszélybe, bár ez valószínűleg egyértelműen adja magát. Feltűnhetnek nyíltan vagy rejtve sárkányok, minotauruszok vagy akár Nagy Öregek is; talán kivégzésre váró ellenfelek lesznek, de az is lehet, hogy szövetségesek. Hova tovább, esetleg Te magad alakíthatod majd valamelyik legendás szörnyeteget… ha világos egyáltalán, a történetben ki is a valódi szörnyeteg.
További részletek: https://kalandoroktarsasaga.hu/vii-legendas-szornyek-es-kivegzesuk/


0 Hozzászólás

[Fantasy háttér] [Sötét háttér]