Ugrás tartalomhoz


-----

Esemény: Hősök Hajnala: Héroszok hajnala

RPG, társas, LIVE, film
Hozzáadta: Glowface , 2018.10.29


Helyszín 2018.12.08 (Egynapos esemény)

Glowface


Mindig is éreztétek, hogy van bennetek valami különleges, hogy az egyszerű embereknél többre vagytok hivatottak. A legutóbbi kalandotokon is a sokat látott hajósok újra és újra meghökkentek valamelyiktek árboc-rengető, nyers erején, macskaszerű fürgeségén, vagy éppen a legnagyobb veszedelemben is rendíthetetlen, kötél-idegein.
Amiről viszont a mai napig sem tudtok, hogy kiemelkedő képességeiteket nem csak a véletlennek köszönhetitek, nem egyszerűen kiemelkedő hősök vagytok. Emberfeletti adottságaitok sosem látott atyátok öröksége: egy olümposzi isten vére folyik az ereitekben!
Most azonban le fog hullani a lepel minden titokról. Kivételes pályafutásotok legveszedelmesebb kalandja vár rátok: iszonyatos szörnyetegek haragja, féltékeny istenek bosszúja, a sors misztikus fordulatai közepette kell bizonyítanotok, hogy méltók vagytok atyátok örökségére, amikor eljön a…

Héroszok Hajnala!


Bizony, ez már a Hősök Hajnala 20., egésznapos Dungeons & Dragons játékán és versenye, az 5. kiadás szabályai szerint, 8. szintű karaktereknek. A kerek jubileumra tekintettel mindent beleadunk, hogy fordulatos és embert próbáló, izgalmas kalandok várjanak minden bátor játékosunkra! Várunk szeretettel rutinos, vén róka D&D-zőket és érdeklődő kezdőket, problémamegoldó képességeiket próbára tevő versenyzőket és jó szórakozásra váró játékosokat, kész társaságokat, töredék-csapatokat és magányos játék-keresőket egyaránt a játékon.

Időpont: 2018. december 8.
Helyszín: Gép-Ház és HammerTime Cafe.
Rendszer: Dungeons & Dragons, 5. kiadás, 8. szintű karakterekkel
Részvételi díj: 1500 forint/játékos

Jelentkezés és részletek: http://hosokhajnala.lfg.hu/


0 Hozzászólás

[Fantasy háttér] [Sötét háttér]