Ugrás tartalomhoz


-----

Esemény: Hősök Hajnala D&D5 játék

RPG, társas, LIVE, film
Hozzáadta: Glowface , 2017.03.14


Helyszín 2017.05.13 (Egynapos esemény)

Glowface


A Világ Tetejét alkotó, örök hóval fedett hegyek között rejtezik egy különös, távoli tartomány. Különc kultúrájú lakói, sajátos isten- és szellemvilága, a furcsa helyi szerzetesek mind szokatlanok a nyugati birodalmak hősei számára. Most mégis be kell járnotok a hóviharoktól sújtott, rideg hegyvidéket, hogy végre elkapjátok réges-régi ellenségeiteket, az Éjsárkányokat.
Ez a hírhedt kalandozótársaság csupa veszedelmes, gyilkos gazemberből áll, akiket különböző okoknál fogva rettenetesen gyűlöltök. Bármit megadnátok, hogy elkapjátok őket – de eddig akárhányszor esélyetek lett volna ellenük, az utolsó pillanatban mindig elillantak, és bottal üthettétek a nyomukat. Sajnos a gyors menekülésben elképesztően jók. Most viszont esélyetek adódott végre, hogy sarokba szorítsátok őket! Legutóbbi rejtekhelyükön megtaláltátok feljegyzéseiket titkos terveikről – így pontosan tudjátok, hová tartanak.
Céljuk egy elzárt, félreeső vidék a messzi keleten, ahonnan viszont nem fognak tudni egykönnyen elmenekülni, ha beéritek őket. Felkészültök hát, és az Éjsárkányok által felfedezett titkos utakon nekiindultok, hogy egyszer s mindenkorra legyőzzétek ősellenségeiteket. Vár rátok a…

Leszámolás a Világ Tetején!


A Hősök Hajnala bemutatja legújabb egésznapos szerepjáték rendezvényét. Szeretettel várunk rutinos versenyzőket és alkalmi játékosokat, tapasztalt szerepjátszókat és érdeklődő kezdőket – vagy bárkit, aki szívesen eltöltene egy napot jó játékkal, jó társaságban! Fagyos hegyek, misztikus vének, őrült istenségek és fergeteges kalandok a Világ Tetején!
Időpont: 2017. május 13., 10.00-19.00
Helyszín: Gép-Ház és HammerTime Cafe
Rendszer: Dungeons & Dragons, 5. kiadás, 5. szintű karakterekkel
Nevezési díj: 1500 forint

Jelentkezés, és mindenféle részletek: a Hősök Hajnala honlapján!

Gyertek, legyünk sokan!


0 Hozzászólás

[Fantasy háttér] [Sötét háttér]