Ugrás tartalomhoz


Beküldő

Adatok

  • Beküldve: 2010.12.10, 19:17
  • Utoljára frissíve: 2010.12.11, 08:00
  • Méret: 4.66MB
  • Megnézve: 3098
  • Letöltés: 237
  • Jóváhagyta: BePe
  • Jóváhagyás dátuma: 2010.12.11, 08:01
  • Rendszer: egyeb

Letöltés Kripták könyve

- - - - -



Screenshot
A Nemundir, a Másik Világ első kiegészítője:


"Eljött az idő, amikor minden megváltozott. Nem figyeltünk a jelekre. Pedig akadt belőlük szép számmal. Mindenfelé viszályok, lázongások és belháborúk ütötték fel a fejüket szerte Nemundirban. Mind egyre többen tűntek el otthonaikból anélkül, hogy valaha is előkerültek volna ismét. A kereskedő útvonalak menti kalmárbirodalmak a kaotikus helyzet miatt az összeomlás szélére kerültek. Néha már úgy tűnt, mintha nem lett volna értéke semminek. Legkevésbé az életnek… Eljött az év, amikor a nagy háború kora köszöntött ránk. Azt hittük, hogy a Kelet-Nemundirból meginduló dorgon invázió a pusztulást hozza mindannyiunkra. Akkor még sejtelmünk sem lehetett arról, hogy ők is csak figurák egy képzeletbeli táblán, ahol a játékmester kiléte csak elenyészően kevés számú beavatott által ismert. Persze ők is mélyen hallgattak róla. A káosz, a rettegés, a terror és a halál időszaka volt ez. Az ínség, a küszködés és a véres harcok közepette, csak remélhettük, hogy legalább gyorsan jön el a vég. Oly sötét és förtelmes erők léptek ekkor színre, amiről még a legelvetemültebb világvége-kiáltók is csak suttogva mertek beszélni… Élőholtak, kripták.”

A Kripták könyve a Nemundir szerepjáték-könyv kiegészítőjeként feltárja előttünk a Másik Világ történelmének egyik legmeghatározóbb időszakát, amelyben a vállalkozó kedvű kalandorok bebarangolhatják Nemundir világát a legsötétebb kripták mélyeitől kezdve egészen a romlással hősiesen dacoló végvárak legfelső toronyszobáinak magasáig. Útközben megannyi titok, kincs, kaland és árulás várja a bátor vándort. A Kripták könyvével a szerepjátékok történelmében először lehetőség nyílik arra, hogy a kalandozni vágyó játékosok végig kísérhessék kedvenc karaktereik útját és fejlődését egészen a gyerekkortól kezdve a felnőtt életen át a halálban megnyugvást nem találó élőhalott létig..."

forrás: www.nemundir.hu




Ezek szerint a Nemundir nem csak hogy létezik még, de még kiegészítők is meg fognak jelenni hozzá? Ez igen!
Ejh! Lambert, hát miért nem szóltál hogy kész a Kripták könyve?! Ejnye! Na midnegy, töltöm! Üdvözlettel Kob... és még mindig játszok Nemundirt /tongue.gif' class='bbc_emoticon' alt=':P' />

Véletlenszerű letöltések





[Fantasy háttér] [Sötét háttér]