Ugrás tartalomhoz


Beküldő

Adatok

  • Beküldve: 2013.07.20, 06:48
  • Utoljára frissíve: 2013.07.20, 06:48
  • Méret: 4.01MB
  • Megnézve: 3104
  • Letöltés: 1528
  • Jóváhagyta: BePe
  • Jóváhagyás dátuma: 2013.07.22, 08:41
  • Rendszer: magus

Letöltés Tövisek - MAGUS kalandmodul

* * * * * 2 SzavazatokScreenshot

M.a.g.u.s. kalandmodul 6-8. szintű Kalandozók számára


Írta: Seress Gábor (Nocturna) és Laczkó István (Corzum)

Köszönet Doma Zolinak (Coldheart) a segítségéért˜ Elősző a Mesélőhöz

Az alábbi, M.a.g.u.s. világára írt történet Ynev talán legveszedelmesebb régiójában, az Elátkozott Vidéken játszódik, és bepillantást enged a hajdani kyr-orwellánus háborúk kulisszái mögé. A történetben főleg nyomozáson és a jellemjátékon van a hangsúly, ám a végjátékban harcra is nyílik lehetőség bőségesen. Mivel a történet helyszínéül egy zsebkendőnyi, ám annál furcsább terület szolgál, így lemesélését ideális esetben összesen három, tapasztalt Játékosnak javaslom – ennyi embernek ugyanis még biztosan jut elég feladat és történetszál. A kalandmodulra fokozottan igaz, hogy „az előbb üt, azután kérdez” típusú Játékosok szinte bizonyosan elbukják, a siker ugyanis nagyon kényes alapokon nyugszik. Nagyban megnöveli továbbá a játékélményt, ha a Játékos Karakterek egyáltalán nem ismerik egymást, és maguknak a Játékosoknak sincsen tudomása egymás karaktereiről – sőt, javaslom, hogy a feszültség fokozása érdekében a Mesélő nyugodtan hagyjon meg komolyabb ideológiai, vallási, vagy nemzeti ellentétet a szereplők között – egy elkötelezett pyarronita például javallott. Sorsdöntő ugyanis, hogy a Játékos Karakterek kinek a pártját fogják, hogy széthúznak-e, vagy pedig képesek-e leszámolni előítéleteikkel, neveltetésükkel, és egységben működni a túlélés érdekében?
A történetben szereplő NJK-k részletesen kidolgozott statisztikákkal nem rendelkeznek, ezeket minden Mesélő alkossa meg saját csapata erőviszonyainak ismeretében. A mellékletek között azonban találsz róluk útmutatást, ahogyan a háttér összerakásához szükséges, kidolgozott könyvtári szemelvényeket is.

Jó szórakozást kívánunk!
Nagyon jó kalandnak tűnik, köszi a feltöltést! Már hallom is ahogy a JK-k szitkozódnak mikor Baltazárral összecsapnak.... /bigsmile.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' />
Köszi! Igen, Baltazár nem éppen egy hétköznapi ellenfél, az aljas kis "trükkjeivel" jócskán lehet szívatni... /smiley0.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Jó szórakozást a modulhoz!

Köszi


Véletlenszerű letöltések

[Fantasy háttér] [Sötét háttér]