Ugrás tartalomhoz


Beküldő

Adatok

  • Beküldve: 2015.04.28, 07:16
  • Utoljára frissíve: 2015.04.28, 07:16
  • Méret: 2.22MB
  • Megnézve: 538
  • Letöltés: 111
  • Rendszer: egyeb

Letöltés A Fluxus elszabadul

* * * * * 4 SzavazatokScreenshot
Szombaton sor került a harmadik Kalandorok Társaságára is. A "Spirituális Kiberpszichózis" címmel rendezett találka fő témája a technika, technológia volt.

Én a téma könnyedebb végét fogtam meg: a Mesék a Lebegő Vagabundból zakkant rendszerére készítettem hasonlóan lökött kalandot. Ha tetszett a Vagabund ismertetője, most itt az alkalom, hogy kicsit megnézd a gyakorlatban is: egy ilyen rendszerben miféle játékokat lehet tervezni? Hát, ilyeneket.

Mivel találkozóra írt, 4-5 órában lejátszható kalandról van szó, jár hozzá még egy ajándék: nyolc teljesen kidolgozott, teljes értékű karakter is. így aztán a csomag máris játszható is!

A Nussini-III békeszerető, rendezett és harmonikus világ... volt. Egészen addig, amíg az őrült Brown professzor legvadabb teóriáinak gyakorlati ellenőrzésére fel nem építette a Fluxus Indukátort a Nussini-III aranyszínű (egyesek szerint inkább fortyogó répafőzelékre emlékeztető felszínű) holdján. Sajnos a kísérlet sikeres volt, és... a Fluxus elszabadult!

Amoretta hercegnő a Nussini-III jogos uralkodója. Ahogy otthona és népe a Fluxus áldozatául esett, a kétségbeesett hercegnő ráébredt: nincs több választása. Utolsó esélye, hogy találjon egy maréknyi rátermett hőst, akik átvágnak az aranyszínű hold körül tomboló káoszon, és a Fluxus Indukátor épületébe behatolva felrobbantják azt!

A Lebegő Vagabund piaszagú félhomályában viszont csak rátok bukkant.

Mesék a Lebegő Vagabundból. Nevetséges kalandok egy olyan világegyetemben, ahol a természet törvényei éppen ebédszünetet tartanak! A Galaxis útikalauz, Dr. Who és a Galaxis őrzőinek történetei szürke kis könyvelő-anekdoták a rátok váró kalandokhoz képest.

Mindig is szerettél volna kutyaember magánnyomozó, szemét kis űrgoblin tolvaj, zseniális feltaláló, űrvadász szuperhős, vagy mérsékelten bölcs mágus bőrébe bújni? S mindezt egy csapatban elegyíteni? Hát rajta!
Köszi!

Örömmel!


Véletlenszerű letöltések

[Fantasy háttér] [Sötét háttér]