Ugrás tartalomhoz


Beküldő

Adatok

  • Beküldve: 2019.07.25, 02:49
  • Utoljára frissíve: 2019.07.25, 02:49
  • Méret: 1.31MB
  • Megnézve: 543
  • Letöltés: 94

Letöltés Alien 2179 a Halál kísértése

* * * * * 1 SzavazatokScreenshot
Az Alien 2179 a Halál kísértése egy olyan világba kalauzolja az olvasót, ahol az emberi faj a XXIII. Század küszöbén áll. Az űr hideg és kegyetlen, felfedezett kolóniák és világok tucatjai egyetlen gigantikus társaság, a Weyland-Yutani kezében vannak. Egy univerzum, ahol egyes világokon mesterséges intelligenciák és szintetikus személyzet szolgáltatta kényelemben élnek a gazdag kevesek, míg milliók tengődnek az éhínség szélén olyan kolóniákon, amiket űrhajók híján képtelenek elhagyni. S az űr sötét ismeretlenjében ott lapul még valami, valami, ami talán sokkal nagyobb fenyegetést jelent, mint bármi ember által alkotta borzalom. Az Idegenek.

Az Alien szerepjáték egy pörgős hangulatú, távoli jövőben játszódó akció-horror. A játék története a jól ismert film, A bolygó neve: Halál után néhány héttel kezdődik. A Weyland-Yutani egy felderítő szondája révén felfedez egy addig ismeretlen fajt, a Xenomorphokat, amik végeznek először egy kereskedelmi hajó legénységével, majd kiirtanak egy teljes gyalogsági szakaszt és egy kolóniát. A történetben szereplő karakterek élettörténetük során mind kapcsolatba kerülnek az Idegenekkel, de hozzáállásuk a fajhoz már egyéni értékrendjüktől függ: Profitot látva igyekeznek befogni és értékesíteni őket? Azt teszik, ami sokak szerint az egyedüli elfogadható, és megpróbálják kiirtani ezt a roppant veszélyes fajt? Rajtuk áll.
Fotó
Garaboncias
2019.07.28, 20:25

Remek kis játék, volt szerencsém kipróbálni játékosként. :)

Kár, hogy csak kivonat. Eddig csak egy teszt verziót találtam Aliens 2216 néven, de semmilyen további fejlesztést/kontaktot. Viszont az is elég kidolgozott a maga 226 oldalával.

A névhasználat rendben van? Csak azért kérdem, mert nekik is gondjuk volt vele, ha jól tudom. Esetleg, ha komolyan gondoljátok, lehet, hogy velük lenne jó kooperálni.


Véletlenszerű letöltések

[Fantasy háttér] [Sötét háttér]