Ugrás tartalomhoz


Keres-kínál

Hirdetési szabályok

A Keres-Kínál téma használatánál kérünk téged, tartsd be a következő szabályokat:

- A hirdetés feladásánál a következő adatokat mindenképpen add meg: Név, ár, állapot (új, kopott, stb...), a játék nyelve, átadás módja és helye (pl postázol-e, stb...)

- A további információk megadása javasolt: Csere lehetőségek (ha vannak), BGG-re mutató link, esetleges egyéb információk. Ha módosítasz a hirdetéseden, akkor legyen látható mit is változtattál (pl áthúzva az eladott tételeket).

- A témától eltérő hozzászólások törlésre kerülnek (pl "írtam üzit", "ez másol olcsóbb", stb...)

- Hetente csak maximum egyszer add fel/frissítsd a hirdetésedet, a sűrűbben feladott hirdetések figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek

 

ÉRTÉKELÉS: A létrejött - vagy meghiúsult – üzlet után kérjük, hogy értékeld a felhasználót. Ennek eredményét csak a Keres-Kínál fórumban látod. A felhasználóra kattintva a Feedbeck menüben (vagy neve mellett szereplő "Pozitív értékelés"-re kattintva), a megjelenő adatlapon az ÉRTÉKELÉS ÍRÁSA lehetőséget választva tudsz értékelést adni. Kérünk téged, ha negatív értékelést adsz, akkor mindenképpen indokold meg azt, illetve a pozitív esetében is érdemes pár gondolatot hozzáfűznöd. Ezzel segíted hosszú távon a Keres-Kínál fórum működését.


Oldal: 1 / 1

  • Új téma nyitásához kérlek lépj be
  Téma Nyitotta Statisztika Utolsó hozzászólás

Oldal: 1 / 1

  • Új téma nyitásához kérlek lépj be


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]