Ugrás tartalomhoz


Státusz frissítések - közösség


Fotó

Garaboncias

Megjelent a Lassi Laurië (a Magyar Tolkien Társaság kiadványa) legfrissebb száma, és mostantól letöltheti magának BÁRKI INGYEN a tolkien pont hu oldaláról. Benne Kard és Másodteremtés és egyéb tolkienita ínyencségek is! :)
2017.09.04, 19:11
 • Fotója
  DiMalto
  Grats hozzá! Megérdemelten kerül a ME-rajongók látókörébe!
  Kicsit tömény lett, amit egy letölthető kiadvány számnál nem igazán értek, és a fontos infók sincsenek kiemelve, de örülök, hogy szélesebb közönséghez is eljut. Remélem a későbbiekben is szánnak a KéM-nek 1-1 hasábot, vagy hírt adnak játékalkalmakról.
  2017.09.07, 07:34
 • Fotója
  Garaboncias
  Köszi!
  Az az igazság, hogy ez most duplaszám lett, mert tavaly nem sikerült összeállnia egy számnak sem, ezért is lett ilyen tömény. Ez főleg a rendezvényekről és programokról szóló résznél érződik (amelyek emlékeim szerint kb. 15 oldalt tehetnek ki!), a többi rovatban kevésbé.

  A Kard és Másodteremtés kapcsán pedig érdemes egyébként itt a Kard és Mágia topikot is figyelni, oda fel szoktam rakni a játékalkalmak beharangozóját (lehet rájuk jelentkezni), meg utólag a be...
  2017.09.07, 09:23
 • Fotója
  Garaboncias
  ...számolókat is (miért vágta le az előző hozzászólás végét?) - Valamint érdemes bekövetni a Kard és Másodteremtés Facebook- és Wordpress-oldalait is!
  2017.09.07, 09:26
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]