Ugrás tartalomhoz


Fotó

Emlékezetes játékok


 • Válasz írásához lépj be
235 hozzászólás érkezett eddig

zbalu

zbalu

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 5 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.04.14, 14:14

Hi!

Tizen két éves unokatestvérem unatkozott, amikor nálunk volt. Anyám kitalálta, hogy ne a tévét bámuljam, játszak vele is szerepjátékot. Összeszedtem a mesélő cuccaimat, majd nekiláttam az alapszabályok elmeséléséhez. Utána sajnos jött a játék. (megkapott egy 35 éves férfi harcos (már eléggé ismert) karaktert)
Kis idő után:
KM: Leültél pihenni a fa alá. Kis idő mulva egy oriás pók ereszkedik le eléd (rövid leírás a pókról). Mit teszel?
JK: Széttaposom.
KM: Fél méter magas?!
JK: Ráugrom.
KM: A pk félreugrik majd rádtámad.
JK: Rá ugrom!
KM: Nem lenne jobb a fegyvereddelű? (eztán legyőzi, tovább az erdőben, panaszolja, hogy nincs semmi komoly ellenfél)
KM: Meglátsz egy (leírás) ork papot imádkozni. Mit csinálsz?
JK: Odalopakodom.
KM: Észrevétlenül odaértél. Látod, hogy leveszi a bőr sisakját.
JK: Fejbeszúrom.
KM: Buzogányod van! Annak nincs hegye!
JK: Erősen szúrom! (végül a papot legyőzte, de az előtte egy átkot szórt rá.)
KM: Megy le a nap egy városba értél, egyre rosszabbul vagy, mit teszel?
JK: Lefekszem aludni.
KM: Szép lassan hat az átok, még az est beálta előtt meghalsz. (örültem, hogy vége, de ő cirkuszt csinált, és kiharcolta, hogy kezdjük onnan, hogy bemegy a városba)
KM: Megy le a nap, egyre rosszabbul vagy...
JK: El megyek egy városnézőtúrára?
KM: Városnézőtúrára?
JK: Megnézem szép város-e?
KM: Egy torny felé, mész, hátha bemehetsz körülnézni, de mielőtt odaérnél, meghalsz. (cirkusz, vissza a kapuba)
JK: Elmegyek egy orvoshoz.
KM: (Leírás az orvosról, és a szobáról) Mi a panasza?
JK: Csókolom, nem vagyok jól?
KM: Konkrétabban?
JK: Már kétszer meghaltam.
KM: (mérgesen) Mi a panasza?
JK: Megátkoztak.
KM: AZ nem az én hatáésköröm keressen egy papot.
JK: Köszönöm csókolom.
KM: Most mit teszel?
JK: Várok.
KM: Meghaltál. (cirkusz, eljutunk a paig, a pap megment, de nehogy fizetnie keljen, reggel elszökik. Majd a város melletti erdőben csapdába esik. Másnap vinnék ki a tömlöcből, hogy kivégezzék, előtte egy rabtársa egy rozsdás kést ad neki.)
JK: Leszúrom az őrőket.
KM: A kés eltörok a páncéljukon, megölnek, elkezdjük innen előről?(természetesen igen)
JK: (kis tanácsra megvárja, amíg bekanyarodnak a folyosón, mert a másik őr sosem mozdul el az ajtó mellől.) Most elvágom a torkát. Aztán visszafutok, és a másiknak is elvágom a torkát!
KM: Ne húzzuk az időt, inkább csalogasd ide, és támadj meglpetésből! (végül kihozta társát is, beöltöztek segítségért kiabáltak és a berohanó örökre ráázrták az ajtót, amíg ők kitörték azt, kirohantak a várból, le a folyó felé. A folyó folyásirányávalé szemben egy kis nádas, lejjeb egy tutaj. Rajta teljes vért, ugye az őrről)
JK: Egy nádszállal a számabn befekszem a folyóba, és megvárom amíg elmennek.
KM: Ne húzd az időmet, inkább szálj fel a tutajra, és hajózz át a másik partra. (még sok probléma árán, amit most elfelejtettem, eljutott a városba a bártjához, aki berántotta a házba, azt mondta, hogy meneküljön amilyen gyorsan csak tud, erre ő azonnal elfutott, és hagytam, hogy az erdőben, mert vadászni a karakterem speciel nem tudott. Mire kitört volna za újjabb cirkusz, elmentek. Azt hittem egy életre megutálta a szerepjátékot, de este érkezett egy SMS-hogy jövőhéten folytatjuk -> egyre kevesebbet vagyok otthon szombatonként.)
Ezt, még had mondjam el: Azt tervezte, hogy kirohan a börtönből, és túszulejti a királylányt. (én nem is mondtam, hogy van)
(néha átvette a mesélést is, de most mennem kell.)
Balu

edboy

edboy

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1014 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.03.11, 23:41

Aelius: nyugtass meg, hogy te max a tolvaj voltál...

Amúgy az én haverom közepes pajzsos, rúnázott sai-val rendelkező harcművész-e se semmi.

_Aelius (NPC/NJK)

_Aelius (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.03.11, 20:30

Helló Mindenki!
Remélem, jó helyre írok. Egy átlagos M.A.G.U.S kalandozócsapatot szeretnék bemutatni a széles közönségnek :Ordog:!
JK1: Pyarroni vámpír(!) fejvadász
JK2: Törpe(!) Arel pap
JK3: Renegát tűzvarázsló Arel(!!) hittel és káoszdémonnal(!!!) a fejében
JK4: Csak egy egyszerű Tolvaj :halott:!
JK5: Kyr származék, istentagadó tolvaj :D

Köszi, csak ennyit akartam!
Líthas

TimeRobber

TimeRobber

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 191 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.02.21, 16:50

Azért a KM-nek sem könnyű...
Voltam oly marha, és meséltem három haveromnak. A karakterek: félelf tolvaj íjjal, udvari ork harcos buzogánnyal, és egy tűzvarázsló. Na, a parti megérkezik a főb*zdmeg kapujához, tűzvarázsló mana nélkül, harcos Fp és Ép nélkül. Én már előre dörzsöltem a kezem, hogy a boszorkánymesterem mit fog majd csinálni velük... :Ordog: Ork haver beküldi az ajtót, roham a boszimesterre, az egy villámmal visszaküldi szerencsétlen harcost a lépcsőkhöz. Tűzvarázsló mentális csapása lecsúszik, visszakapja, és a fejét szorongatva fetreng a földön, és jön a tolvaj:
-Én kezdek
-Te. Dobj célzást.
-96 :D :D :sor:
-Baz, túlütötted.:flame: Dobj sebzést. Íjászszabály megy.
-Na akkor: 6;
- :flame:
-6;
- :flame::flame::flame:
-6;
-:halott: :halott: :flame: :flame:
-5 :sor: :sor: ;)
Szerencsétlen boszimesterem kapott egy 23-as fejlövést... :,-( :,-( :,-(

Sanzee

Sanzee

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 145 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.02.21, 08:25

Arel mosolyogjon Rátok!
(Korán reggel, sminkeletlenül?!? Én hülye)
Na, mindegy, majd ha egy kissé felébredt, átirányítom.

Emlékezetes kaland... Hümm... Ah, megvan!

Talán másodjára játszottam M.A.G.U.S.-t:
Gladiátoromnak félreérthetetlen ajánlattal kínálkozott fel egy nő. Jól, van felmegyünk a szobájába, s ekkor kiderül, hogy boszi, és épp égetnivaló kedvében van. Mondanom sem kell lélekszakadva rohantam ki a szobából (igen, egy szál alsóban).
Ezután jó ideig csak Jk csajokkal mertem kikezdeni.

Fritz

Fritz

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 40 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.02.21, 06:45

Preacher :-))))

Ház én az ilyen emberrel játszani sem ülnék le :-)))

_Preacher (NPC/NJK)

_Preacher (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.02.20, 18:42

Üdv!
Szíves engedelmetekkel megosztom veletek egy Mókus kaland végső cselekményeit. Mi igen jót mulattunk a KM határtalan fantáziáján. Szóval miután átverekettük magunkat (4 fős csapat) egy barlangon, amiben Kőevők emberekkel bányásztatták a töméntelen drágakövet, és mellesleg minden játékosra jutott kb. 10 kiló mithrill (!) egy földalatti városba jutottunk, aminek a bejáratát két aranyból készült gólem őrizte (!). Csodás elméjű varázslónk (nekromanta és mellesleg a KM játékos karaktere (!)) familiárisa (mithrill, egy arkangyal lelkével) berepült a városba, és körülnézett, majd a KM irányításával visszarepült a gólemekhez és mínusz 490 fokra fagyasztotta őket, majd elkezdte dobálni a sebzést, nem is gondolva az abszolút nulla fokra (-273'C). Mindegy ezután bementünk egy KM által erősen javasolt "baljós palota" kinézetű épületbe, ahol lássatok csodát, a küldetés jó előre lelőtt poénja volt. Egy boszorkánymester (12345.szintű) álomkristályba zárt lelke volt, és jó boszimesterhez illően azonnal ránk uszította 11 db. aquir barátját, de ezeket a familiáris könnyedén elintézte egy 110-es erősségű tűzkitöréssel, mely a varázsló által úgy lett irányítva, hogy ránk, akik kb. 10 méterre áltunk a középponttól, csodás módon nem hatott. A b.mester ezután megidézett pár szegmens alatt valamilyen démont, melyet a varázslónk (a KM) azonnal lenullázott. Aztán lefagyasztotta az álomkristályt, és mi szétverhettük a jeget. Miután megsemmisítettük elteleportálódtunk egy sötét terembe, ahol Ranagol legerősebb démonlovagja várt minket, de varázslónk 1 szegmens alatt egy tűznyíllal elintézte (a félelemaura nem hatott ránk (?)). Bementünk a tetem mögötti teleportkapuba, reménykedve, hogy véget ér a kaland, de a kapu túloldalán egy kedves sötét-elf fogadott minket, és megtanított minket az aquir nyílpuska mesterfokú használatára. Ez volt a kaland vége. A KM kiosztott nekünk fejenként 41800 Tp-t. Azért ez nem semmi. Azóta nem mesélhet.
Üdv

Soloviel

Soloviel

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 220 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.02.09, 21:59

Szevatok!
Ez a legutóbbi kalandban esett meg, hogy a haver egy perverz törpét alakított!
...Kocsmai verekedés tört ki egy igen békésnek mondható kiskocsmában, ahol naponta csak tízszer történik meg ez. Ez a kocsma teli volt törpével(3+a kocsmáros és a perverz törpe, meg ember bérgyilkosokkal(egy tucat). Amikor a törpék végeztek, a "perverz" megfogta az egyik kifeküdt ember, és lecsupaszította, majd a másikat is(10 elmenekült vagy meghalt, már nem egészen emlékszem) és azt is lecsupaszította, majd bevágta a ruháit a kandallóba. A "perverz" kért egy tálcát, zöldségeket, egy almát + fűszereket(szerintem ebből már ki lehet találni mit csinált a törpe szegény bandavezérrel). Gyengébbek kedvéért leírom, szóval: a tálcát az asztalra helyezte, arra a bandavezért, jól megsózta, a köretet(zöldségeket) köré szórta, az almát a szájába helyezte, és így már kész is volt az ünnepi "disznó". De mivel a törpék nem igazán szerették a látványát ezért kidobták a hátsó kukába.
A "perverz" hátrafutott és rárakta a sózott bandavezért egy közeli farönkre, majd keresett gyorsan egy rabszolgakereskedőt, eladta őt kb. 20 aranyért.
Visszafutott a kocsmába és rendelt egy halat. Miután megette a halat(meghagyta a fejét)odament a másik pucér félholtan heverő bérgyilkoshoz, megfogta a hal fejét és ráhúzta annak tökére(most már igazi tökösfiú vált belőle). A törpe szerzett még kötelet, kért egy kis segítséget a többi fajtársától és kikötötte a f***it egy kinti oszlopra. A járókelők mind mind megcsodálhatták, amint a csávesz farkáról egy termetes halfej lóg le!

Köszönöm figyelmüket!

_Kharon4 (NPC/NJK)

_Kharon4 (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.02.09, 19:53

Na úgy döntöttem, hogy leírom egyik leggázosabb COC-s kalandom gázos jelenetét.Szóval 4-en mint a hagyaték(kb olyan mint a poltergeistban az örökség) képviselői megbízást kapunk, hogy valahol valmi kísértetházt kutassunk fel nézzük meg etc.Jól kezdődik a karakterek:1Patológus,1alvilági menő csávó, 1 okkultista-történész-szémtgépes+én a az ex-kickboxbajnok-ács vagy bányász nem emlékszem már.Na szóval elmegyünk a házba fel az emeletre az ágy majdnem elcsapja az egyik karaktert, aki épp hogy elugrik, az ágy ki viszi a falat is.Nagy nehezen találunk a picében egy titkos ajtót.Kb fejenként 3szor volt észrevétel próba.Ok sok büdös patkány kijön kicsit megrágcsálják a történészt, mindenki felmenekül.
Estére az egész banda bezárkózik egy szobába felváltva őrködünk.Hallok vm-t a szomszéd szobából, felkeltek mindenkit és átmegyünk megnézni a patológussal(ja megjegyzermkét pisztolyunk volt az alvilágisnak, meg a profnak(töri)).Zseblámpával nézelődünk, mer áram ugye nincs.Hát a patológus észrevesz egy tőrt.Fel akarja emleni, erre a tőrre nekimegy megvágja.A doki hasra veti magát.Én felkapok egy széket, hogy majd beleáll a kés van kb20%-om rá először megvágja a karom kiseik a szék.Majd a másik karom kiesik a zseblámpa is.a doki közbe kúszik kifelé a küszöb körül jár(ja én 14 -ből 6ép-t vesztettem) úgy döntök, hogy oké izmos vagyok kemény meg minden de fussunk(átlag egy ütés megöl egy embert, direkt izom lett,de azért nem tökhülye, a beceneve sec=szekrény=v mert 1 sec alatt kicsinál::).
Kirohanok és nem veszem észre szegény dokit akit jól megtaposok asszem vesztett vagy 2 ép-t.Ok vissza spurizunk a szobába tanakodni, a repülő kés mégiscsak nem normális.Közbe összefoltoz a doki(két Y-varrás:))Visszamegyünk a lámpám tönkrement, pedig amikor kirohantam még világított.Na meghallunk valami zajt a pinceajtó felől(a földszintről de csak a pinceajtó volt érdemleges lent) ok lemegyünk patkányvisítás+mintha vk nekimenne az ajtónak vállal.Ok.Az ajtó elé beáll a 2 pisztolyos társ mi a másik az ajtó két szélére.Nyitás.Semmi.Ok lemegyünk sok halott patkány, bemegyünk a titkos alagútba.Kétfelé mehetünk.Bal Jobb.Különválunk.Mindegyik csaptnál legyen pisztoly így én a patológust kapom akinek pisztolyt adnak, viszont nálunk csak egy lámpa van.Elindulunk mondom a KM-nek bekapcsolom amobilom, azt mondja minek a föld alatt úgyse ér semmi.Majd:Aha értem, legalább be tudják mérni a hullád.Bíztató.Zsáklutca, majd kiáltás hogy találtak valamit.Odamegyünk terem benne oltárkő rajta a kés egy szalmakupac és egy öreg hulla.Patológus barátunk ellenőrizni akarja mióta hulla, történész felveszi a kést(megállapítjuk, hogy ez volt a repülő kés).Na a patólogus hozzáér a hullához , mire az kinyitja a szemét.Sanity-próba.Hehe.
mindeki megdobja kivéve én és az alvilági.ok sanity vesztés nekem 1 menö 5. Ok sikeresen beőrült.A patológust beszorítja zombi.A menő el kezd futni vissza felé és közbe mondokákat mond(boci-boci stb) én monom:Megnézem mi van a hátával.Én is futok.Követ a töriprof és kiabál gyere ide sec és szedd szét a mocskot én mondom bazdmeg.Ok ő visszafordul.Mi futunk a menő fel az emeletre be az ágy alá én szép komótosan ki a kocsihoz pajszerért, beviszem látom a két társ valahogy kijutott és a tágranyitott pinceajtó előttt ülnek az ajtónka háttal(a patológus 3éps a doki 6).A dokit megmentette a prof meg akarta támadni a késsel a zombit mire az valamit dörmögött és a kést a doki magába döfte ,de azért valahogy kijutottak.Megtanakodván mit csináljuk azt mondják fogjam a négy asszem whisky-s üveget és szívjam le a kocsiból a benzint.Ok négy molotov kész. Most menjek le és basszam a terembe.Jó.Nagy termetű karakter 4 üveggel és zseblámpa a kezébe szűk folyosón+ pisztoly.Ok mondom és hogy csináljuk.Eszembe jut, le veszem a nadrágot a szíjjal a fejemre szíjjazom a zseblámpát(elvégre bányász volnék vagy mi), boxerbe vok, + az ujjaknál szétvagdosott börkabát.Jó bemgyek eldobálom begyújtom.A többiekkel felfutunk.Ők megállnak a ház előtt én a köv sikátorig futok.Nézik, begyullad-e vagy sem.Begyulladt a ház, elindulnak beszállnak a kocsiba.Megérkezne a zsaruk elkapják őket.Mondom ok akkor nekem olaj.Erre KM, 20% esély erre jön a köv járőr dob 16.Észrevesznek kiröhögnek és bevisznek.Egy totál elmeháborodottnak néztek.E karakter ezóta is bezárva.

Krob

Krob

  ÚRI LÓCSISZÁR

 • Fórumita
 • 306 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.01.14, 11:42

CoC kaland vége, helyzetkép:
Néhány olyan élmény után, amit kicsit nehéz volt feldolgozni, tértünk vissza a..."való" világba :D

Az újságíró enyhén befordulva, pedig nemrég engedték ki a szanatóriumból. A nyomozó elszáradt balkézzel, enyhén depisen. Míg az okkultistánk elég jól bírta, csak épp levegőt nemtudott venni az orrát és száját eltömő sötét masszától.
Mindez egy vidéki kastély első emeleti vendégszobájában.

Mit is csináljunk az okkultistával, próbáljuk róla lekaparni az trutymót, nem sikerül, hiába karmoljuk véresre az arcát, a masszát nem érezzük...
Nem tudunk vele mit csinálni, közben ő látványosan fuldoklik, a dm már visszafelé számol, mit csináljunk vele...!?
Ekkor az okkultistát játszó srácnak tök jó ötlete támad, el kell hagynia a házat, akkor biztos megszűnik. Nem is rossz, csakhogy ezt a játékban nem tudja a tudtunkra adni, nézünk, szinte könyörögve a dm-re, elvégre csak karakterhalálról van szó, a dm beleegyezően bólint:
- Intelligencia-próba, hogy megértitek-e, amit próbál mutogatni.
Isteni csoda az újságíró megdobja. Idő már nincs, hogy kivigyük, ott az ablak. Megragadjuk a két karját, s neki az ablaknak. Csakhogy rosszul esett, kitörte a nyakát, persze mire leértünk a massza is eltűnt, lehet, hogy igaza volt, s a ház elhagyásával lejött róla...soha nem tudtuk már meg.

Outban a dm elmondta (nem kis nyaggatásra), hogy a masszát hogyan lehetett volna még eltüntetni. Az egyetlen módja az volt, hogy vízzel lemossuk (természetesen volt egy lavór víz a szobában). S miután kidobtuk is, csak azért jött le, mert esett az eső, ő meg az arcán landolt...

_Six (NPC/NJK)

_Six (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.01.14, 11:37

Ember harcos felviszi szobára az este szerzett "barátnőjét". A cselekménybe az ötödik menet után csatlakozhattok be.
-(harcos):Na mégeggyet!
-(barátnő):De én már nagyon elfáradtam.
-(harcos):Na csak még eggyet, nem fog sokáig tartani!
-(barátnő):Nem nem már nem akarom!
-(harcos - morcosan):Akkor vágd magad gerincre és aludj nyitott szájjal! :D

_rancid (NPC/NJK)

_rancid (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.01.13, 21:53

Első M.Á.G.U.S. kalandom(egyben az utolsó is)
Szitu:El kell kérnem egy kulcsot egy várbörtön kapitányától, aki meglehetősen szereti a nőket!
A KM(a DM-et jobban szeretem)kérdezi,hogy mit mondok neki. Én meg mondom, hogy megpróbálom megbeszélni vele a "problémámat".
A Km mesél tovább anélkül,hogy szóhoz tudnák jutni.
Idézem amit ezután mondott:"Szóval ott vagy egy szobában.Egy Átlagos szoba. Semmi különös nincs benne csupán az, hogy te az ágyhoz vagy kötözve és egy korbácsot szorongató f***i(kapitány)épp megtöm.
Ezek után kérdem én. - Lehet ezt elfelejteni? Szerintem NEM! :Ordog:
Üdv:Rancid

Krob

Krob

  ÚRI LÓCSISZÁR

 • Fórumita
 • 306 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.01.11, 19:13

Újabb kaland: egy bárd, kezdő játékossal, akit döntési helyzetbe kényszerítettem, bedobtam a mélyvízbe, hogy had szokja. Ennek az lett a következménye, hogy rövid időn belül elkezdett erősen parázni.
A már megismert fejv., ill elit-harcosunk játékosa egy Uwell-paplovag (erősen harcos szellemű) bőrében.

A helyzet a következőre sikeredett: a bárdot és kedvesét, kedvesének férje rajtakapta: inflagranti!
Nemesek között ennek a helyzetnek a rendezése párbaj. Pacifista, de eléggé erélytelen bárdunk egy halálos kimenetelű párbaj közepén találta magát.

A nemes emberei megtisztítottak kíváncsiskodóktól - a kiváltó tett helyének közelében - egy utcaszakaszt, ami este lévén nem volt nagy kunszt.

A fejvadász társa gondjáról értesülve, becserkészte a környéket, figyelte az eseményeket, de látta, hogy aktív részese nem nagyon lesz az eseményeknek.

Ekkor jött be a kalandba a lovag. Feladata volt a bárddal beszélnie, s talán több is, egyszóval szüksége volt rá.
Őt távol tartani a párbaj színhelyétől természetesen nem sikerült, meglehetősen erélyes tünemény volt. Azonban a párbaj már elkezdődött, megszakítani nem akarta. Csakhogy a párbaj eléggé egyoldalúra sikerült, az elején a bárd elszenvedett egy súlyos sebet, s utánna jobbára védekezett. A lovag gyorsan felfogta a helyzetet, cselekednie kellett, de mit is...
A fejvadász is látta, hogy itt szinte kivégzés lesz, de cselekedni nem mert, főleg, hogy látta: egy böszme nagy lovag érkezett, Uwell jelképét viselve magán.

A lovag döntött: kinyilvánította istene hatalmát, parancsvarázst bocsátott a megcsalt férjre: - Ne mozdulj! - paranccsal.
A férfi azonnal lemerevedett, a bárd, mivel védekezett, nem sebezte meg, de gyorsan felfogta a helyzetet, s ki is használta: A férj torkára helyezte pengéje hegyét, s megadásra szólította föl.

A fejv. föllélegzett, társa csodás megmenekülését látva.
A lovag megnyugodott, hogy másképp is megoldódhat a helyzet. (Őt nem igazán izgatták az itteni párbajkódexek, csatákban edződött, felszentelt lovag volt!) Felszólította a feleket békésebb megoldásra.
A bárd, súlyos sebesülten megkönnyebbült, még a végén élve megússza! Kapva kapott a lovag ajánlatán.

Csakhogy a férj nem akart csihadni, elkezdett fröcsögni, persze a bárd iszonyatosan beparázott, s végső elkeseredésében elmetszette a torkát.

Döbbenet, a km segítő kérdése: -Biztos?
A bárd, ekkor még halálbiztosan: -Persze!

A lovag csak nézett egy darabig, szinte fel se fogta.
A fejvadász, még viszonylag gyorsan reagált egy "bazd meg"-gel, meg egy "te egy állat vagy"-gyal. Az általában hentes-módra játszó fejv. szájából sem vártam ezt a kinyilatkoztatást, úgyhogy ekkor már a km idióta röhögésétől rázkódtam...

Krob

Krob

  ÚRI LÓCSISZÁR

 • Fórumita
 • 306 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.01.11, 18:41

A már említett elit-harcosunk, kicsit több pálinkát ivott a kelleténél, s az istálóban vmi helyi kisnemessel barátkozott össze. A részeg emberek ugye jól megértik egymást. Valaki azonban leütötte, s amikor megtalálták csak egy véres tőrt találtak a közelében, no meg a nemes holttestét, aki természetesen egy tőrrel öltek meg...

Mikor a harcos meséli a történteket a parti többi tagjának - már amire emlékszik, - a leütés pillanatához ér:
- És akkor minden elsötétedett!

Mikor ez az ominózus mondat elhallatszott, hirtelen a való világban is minden elsötétedett...éjjel játszottunk, s egy rövid áramszünet köszöntött ránk...

Krob

Krob

  ÚRI LÓCSISZÁR

 • Fórumita
 • 306 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.01.11, 18:27

Kalandozó-csapatunk egy lakóház belső udvarán. A csapat két tag kivételével közelharcba keveredett... Az említett két tag, egy elit-harcos, ill. egy fejvadász az épületben. A fejvadász ér ki elsőnek, felméri a helyzetet, úgy dönt, hogy társai megbírkóznak az ellenfelekkel, csak talán az ellenfél számszeríjászát kellene leszednie, mert az igencsak könnyű préda...
Úgy is tesz: sikeres lopakodás próba, oson, beéri a háttal álló íjászt, már épp a hátbaszúrás kényes, de szinte biztos hallállal végződő mozdulatait végzi, eközben:

Az elit-harcos kitoppan a házból, avatott szemeivel felméri a küzdelmet, látja, hogy leghatékonyabban az íjász kiiktatásával segíthetne. Kicsit távol van, de sebaj! Egy szerencsés dobás a bolával és harcképtelenné teszi jó időre, a haláláig...
A gondolatot tett követi, röppen a bola, 01, pech.

A fejvadász érzi, amint a lábaira tekeredik valami, iszonyatos erővel csattan valami a térdének, elvágódik... Pedig már egy karnyújtásnyira volt...

Out:
Harcosunk: - Bocsi-bocsi.
Fejv.: - De hülye vagy...stb-stb.
Km: - Az íjász hallotta a csattanást, felajzott számszeríjával megfordul.
(közben a fejv. ott fekszik a lábai előtt)
Fejv.: - Gyorsan, levágom magamról a bolát...
H: - Drótszálakkal van átszőve...
...Huppsz!...

Orwen

Orwen

  Lar-Dor-i varázsló

 • Fórumita
 • 315 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.01.09, 19:25

Uramatyám... :szent:


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]