Ugrás tartalomhoz


Fotó

WitchCraft RPG


 • Válasz írásához lépj be
257 hozzászólás érkezett eddig

Roninwolf

Roninwolf

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 324 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.31, 12:16

Hát nem is az enlightened-hez van oda irva, a mélyebb tudáshoz a book of hod Shambalah Rendje covenant-hoz kell csatlakoznia. Az enlightened önmagában tényleg csak esszencét hajigál korlátlanul, de ha bekerül a covenant-ba onnan valószinüleg túllép ezzen.

CJ Carella azért Rifts kiegészítőket is elkövetett pályája során, szóval tápot osztani tud (nem sértegetni akarom a Rifts játékosokat, mert imádom azt a játékot :pirul: , csak hát azért a kiegek jelentős része a tápolásról szól). A Book of Hod pedig azért összehasonlítva az Abomation Codexxel azért nem a tápról szól. Az teljes egészében azzal foglalkozik, ebben azért az Assasinokon kivűl nem találni olyan táp dolgokat (az abhinja erőket nem nevezném tápnak) és elég jól leirja az álomsíkot és a sámánokat.

nod20

nod20

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 633 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.31, 02:35

De nincs leírva, hogy az enlightened az valóban megvilágosult embert jelenti. Csak azt, hogy Essencet tud hajigálni. Ez így kevés, ezt én is ki tudom találni.
Mondjuk az Book of Hod nagy része tápolásról szól.....

Az Eden Studio fórumán is csak játékosok ragozzák a semmit. :pirul:

Roninwolf

Roninwolf

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 324 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.31, 02:04

2. Hülyeség, hogy mágiat, nekromanciát és tao chit tud használni. (minek neki Tao Chi?) De ha legyen, akkor vegyen fel Essence Chanellinget, mert nem írták hogy lehet Essence Chanelling nélkül... 


Oda van irva a vámpir faj által választható metafizikák közé (MS 98. old). Azt mondjuk én sem értem a Tao-chi mért van ott (ki tanítaná és miért és hogyan).
De vámpirnak Essence Channeling? :pirul:
Az két dologból is problémás:
-ha rendessen channel-->kap esszenciát belőle-->nem vadászik-->szoba vámpír :eeek:
-ha nem rendesen channel-->ne kapjon belőle esszenciát-->ehhez azért drága előny

A vámpírral bármit is gondol Deathangel nem őt akarom letápolni, de emlékszem olyan kalandra mikor csak az orikalkum kardtól félt...

True Immortal-lal valakinek van valami tapasztalata (akkár Conspiracy X-ben) nyugodtan ossza meg velem, érdekes faj.

Avatár:
Hát a Kerub meghal és nem ő dönti el mi lesz vele, testileg pedig nem ember (nem iszik, eszik, alszik és lélegzik), az atlantiszit sokk éri utána már nem ember és valamennyire osztozik a tudatán egy özönviz előtti lénnyel, az inheritor pedig félig tényleg isten. Szóval az Avatár ezzekhez képest mégis emberibb, és úgy vettem ki, hogy emberibb is marad a többihez képest.

Egyébbként nekem is e a véleményem, mint ami az Eden studios forumon van, bár az incarnate-nak megengedni...
De végül is ők építették az univerzumot, szóval amit nem shide vagy sárkány alkotott (egy ilyenről tudok a Tao-chi, az sárkánytól van) ahhoz hozzá férhetnek.

Azért az az enlightened nem egy elb*szott faj, jó az Armageddonban tényleg csak tápolásért van benne, környezetéből kiragadva (a gifted-ek tápolásáért, mert játéközben felvehető--> megfelelő szerepjátékkal :sor: ), de nézd meg a Book of Hod-ban. A witchcraft beli táposságáról pedig annyit, hogy a fő táposztó könyvben (Abomation Kodex: salamon kulcsai, spirit patron, feral és igaz halhatatlan) nem volt benne.
Hogy mire jó? Hát nem tudom, a party-ban is én vagyok az egyetlen rajongója a keleti misztika álltal átitatott, bölcselkedő, túllépni, felülemelkedni az emberin hangulatú karaktereknek és ez szerintem jól benne van a megvilágosodottban. Ha valakinek nem tetszik rendeben izlések és pofonnok.

Nekem túl komplikálja a dolgokat. Miért nem lehet kijátszani? Végül is szerepjátékot játszunk, vagy nem?


Én a kijátszás pártján állok, az Earthdawn-ben is csak ott jól vannak definiálva a szociális akciók beleértve a kijátszahatalanokat is(megnézném azt aki Misztikus mormolást használva el tud valakit bizonytalanítani szerepjátékkal, persze az illető épelméjüségébe vettet hiten kivül :) ). Én azokért a szituációkért nem rajongok amik nem konzekvensek pl az Unisystem-ben nincs szociális tulajdonság, de van skill. Az earthdawn-ban ezt is szépen megoldották egy másik esetben pl. az inteligenciával, nincs ilyen tulajdonság-->minden karakter olyan inteligens mint a játékosa, így nem fordulhat elő pl az ősbunkó d20-as barbár 6-os intelligenciával a csapat essze, mert az ő játékosa a legdörzsöltebb (jó, erős sarkitás volt).

Módosította Roninwolf: 2006.08.31, 02:08


nod20

nod20

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 633 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.30, 22:42

Vampyre
1. OK
2. Hülyeség, hogy mágiat, nekromanciát és tao chit tud használni. (minek neki Tao Chi?) De ha legyen, akkor vegyen fel Essence Chanellinget, mert nem írták hogy lehet Essence Chanelling nélkül... :pirul:
3. Ez van. A vámpírhoz soulfire kell, különben visszajön somni. Ez a lényege.

True Immortal
Mivel nálunk soha nem volt annyi gifted és tsa, nem tudok mit mondani. Döntsed el, hogy van nálad.

Avatár:
1. "nála nincs leirva, hogy nem vehet", csomó dolog meg rosszul van leírva. Ez nem érv :sor:
2. "ő a legemberibb az összes primal közül". Meg a Kerubim, meg a... Szerinted a legemberibb. Nem baj és a Te világod, de nem biztos valóban az, illetve mindenki szerint így van.
3. "vannak olyan erők melyekhez nem kell channeling", és azért miért lehet neki?

De itt egy más vélemény:
http://p205.ezboard.com/fedenstudiosdiscus...picID=356.topic


Az aspecteket döntsed el és megvan oldva a probléma.

Enlightened marhaság, mert nincs értelme (így második olvasatra még nagyobb butaság mint elsőre....). Armageddonba berakták táponli. Nincs leírva, hogy miért és hogyan. Mivel nem tudom, hogy mire jó, ezért úgy jó ahogy van. Tényleg mire jó a tápoláson kívül?


Mondjuk szerintem tisztességesen a szociális akciók az earthdawn-ban vannak megcsinálva (szociális védelem mindenkinek van, szociális képpességek megfelelően leirva). Egyébbként én szeretem azt a módszert követni, hogy a játékos a szociális részt oldja meg maga, mert irtozóm a olyan helyzettektől, hogy pl átveréssel elmagyarázom a kapuőrnek engedjen át--> 15-öt dobtam bluff skill-re.


Nekem túl komplikálja a dolgokat. Miért nem lehet kijátszani? Végül is szerepjátékot játszunk, vagy nem?

Módosította nod20: 2006.08.30, 22:43


Roninwolf

Roninwolf

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 324 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.30, 20:19

A játék szociális része. Hát a Fear táblát nem szertem--> ok a játékos félemlít meg szörnyet (Megtörténtént :pirul: ). De rendben a vámpir tényleg ebből nyer esszenciát.

Mondjuk szerintem tisztességesen a szociális akciók az earthdawn-ban vannak megcsinálva (szociális védelem mindenkinek van, szociális képpességek megfelelően leirva). Egyébbként én szeretem azt a módszert követni, hogy a játékos a szociális részt oldja meg maga, mert irtozóm a olyan helyzettektől, hogy pl átveréssel elmagyarázom a kapuőrnek engedjen át--> 15-öt dobtam bluff skill-re.

Deathangel (mint kiderítettük a csapatunk vámpírja--> bocsánat a névválasztásból és a kérdéseidből nekem nem jött le alapból, hogy te vagy az :sor: ): Ti rohamoztátok meg a villát, és ha nem tévedek szegény feralnak kitépték a szivét míg te probáltál "tárgyalni" (tárgyalás=megfélemlítés :eeek: ).

Én egyébbként úgy gondoltam a kalandot, hogy visszatértek a városba megtudni kié a ház, vagy legalább megnézittek a térképen, hátha fel van tüntetve rajta a terület birtokosa...

Módosította Roninwolf: 2006.08.30, 20:21


Roninwolf

Roninwolf

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 324 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.30, 20:07

Mondjuk, nekem is tetszik egy szintig a witchcraft befejezetlensége és hogy nincs agyon bonyolítva kiegészítőkkel, de a faj leirások lehetek volna egyértelműbek.

Nod20 kösz a válaszokat, csak nem oldal számokat kérdeztem...

Vámpir:
1. a vámpirá válást ismerem

2. az emlitett oldalokon leirják, hogy használja a saját képességeire és hogyan pótolja az esszenciáját, DE az előző oldalon ott van (98 old.), hogy használhat: mágiát, nekromanciát és Tao-chit. Na most ezekből kettőhöz Kell essence channeling a normális (gifted) használathoz. Na most a gifted-et supernatural nem veheti fel (érthető okokból), de a vámpir biztossan nem veheti fel az essence channeling-et sem. Azt nem hiszem viszont, hogy korlátlanul költhet esszenciát ezekre, és az érdekelne akkor, hogy nem gifted módon kell használnia őket akkor...

3-4. nagyon szép, hogy leirták hogyan hal meg, de nem gifted nem tudja így megölni, és a giftedek között sem mind szaladgál orikalkum karddal, Mind kill vagy soul fire erőkkel. Arról nem is beszélve, hogy szép számmal van olyan a vámpirnál elméletileg sokkal erősebb supernatural aki nem tud essence-t sebezni pl Szeráf, Kerub, Primal-ok jó része. Szerintem egy Survival test vagy a karozás (esetleg fa vagy ezüst) esszence sebzésse kellet volna...
Oké tényleg van a misztikus feltámadásnak egy jó oldala is, de a relentless dead-nál ez érthető is, hogy egy sirból feltámadt bosszúálló (alá Jason, a Holló stb.), de a vámpirnál szerintem túlzás...

Igaz halhattatlan:

A fizikai sokk dolog rész nekem is érthető, csak hogy ez az öröklödés úgy nézet ki, hogy az atlantiszi menekültek szaporodtak emberekkel és elvileg ezekből az emberek leszármazottaiból születnek újjá. Kérdés miért kell a sokk, ha nincs sokk nincs ébredés? Valamint az sem tiszta, hogy egy technológiai civilizáció, ami nem nyúl hozzá a mentális képességekhez (idézett mért nem kap mentális tulajdonság pluszt a könyvből), csak a testet fejleszti, hogyan reinkarnálódik? És ott vannak a titkos mesterek, ők elvileg atlantiszról jöttek, velük is ez lenne a helyzett? Vagy rájuk hárul, hogy tovább vigyék a fajt, mert a többiek nem tudnak szaporodni?

Avatár:

1. nála nincs leirva, hogy nem vehet
2. ő a legemberibb az összes primal közül
3. vannak olyan erők melyekhez nem kell channeling
Szerintem ezek miatt tanulhatna egyebbet is.
Az aspect további problámája viszont az Incarnate igazán, mert pl a book of hod-ban Icalus-nak pl 5 db van..

Enlightened:

1. 20 pont-ért (29-ért követelményekkel), úgyhogy gifted és nem supernatural karakterként kap guality-t, nem drága? Hát egy szeráfhoz, vagy egy incarnate-hoz képest tényleg olcsó. De nézd azt, hogy nem vehet autómatikusan abhinja erőket, mert a megvilágosodásra azért nem csak Tibetben van lehetősség, nem kap plusz esszenciát, nem kap tulajdonság bonuszt, max kap egy emberi maximumos Willpower esetén 6-os channelinget (sima giftednek 15 pont), és egyetlen előnye, hogy amihez kell channeling arra korlátlanul költhet...

2. Na most valamiért megvilágosodott, ezt jelképezi az eddigi élete (Old soul) és elvileg a gifted utáni következő lépés a spirituális fejődésben (alternativa a Kerub mellet). Na most ehhez képest nem több, mint egy gifted, egyetlen előnye, mint mondtam a korlátlan költés, de ahhoz képest marha drága. Az Abhinja erők nem roszak, de gyakorlatilag Tao-chi és Seer erőkkel bárki leutánozhatja. A túlélési módjuk a reinkarnáció pedig, hát már azért tényleg, hagyna nekik időt túlépni az emberi limiteken.

Nod20 köszönöm a véleményedett, de jobban kifejtenéd nekem főleg az enligtened részt, mert én már kinéztem magamnak játékra, és érdekelne.

Módosította Roninwolf: 2006.08.30, 20:09


nod20

nod20

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 633 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.30, 16:27

Most L5R-t játszunk. 2 mese volt. Az egyik egy Templar cella volt (kommmandos, profi tolvaj és egy detektív). A másik egy detektív és egy "mindenki ismerek" típusú karakter volt. Utóbbi kettőt majdnem lenyomtam egy Wildlinggal. Általába, szabály szempontból, gyenge karakterek szoktak lenni a meséinkben. Szerencsére inkább Origami skillt vesznek ha karakterhez passzol, mint még egy szint shotgunt.

Különben a játékos határozza meg, hogy milyen a játszék, csak el kell mondania előre.

Mivel a világ nagyon kidolgozatlan, a szociális rész is. Elején el kell dönteni, hogy a mesében hogy legyen.

DeathAngel

DeathAngel

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 254 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.30, 15:54

Nod20 engem érdekelne, h ti hogyan witchcraftoztok? Milye karakterekkel, meg milyen stílusban?

Nálunk inább ez a picit nyomozós verekedős stílus megy.

Szerintem a wc-ben fektethettek volna nagyobb szerepet a szociális részre, mer szerintem a horror több mint vagy elfutunk, v meggyakjuk a szörnyet. Ja meg ott a fear table, ami az egyetlen némileg szociális része a játéknak.

Általában csak én vok úgy, hogy előbb elbszélgetek az "ellenséggel" ha nem támadnak rám... Múltkor kb 2 körig harcoltak a főgonosszal a csapattársaim, amíg én csak beszéltem hozzá...

DeathAngel

DeathAngel

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 254 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.30, 15:46

Mindenesetre köszönöm a válaszokat, a vámpíros essence költést majd mehnézem otthon. Én vámpírral játszom és folyton azzal nyúznak, hogy jaj de táp meg csak tápolódom. Néha olyan mintha a fajleírásnél a hátrányokat, csak én olvastam volna el... elhiszem nehéz megölni, de az egézs napot át kell aludnom meg stb...

nod20

nod20

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 633 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.30, 15:36

Nem halt meg, csak más csapatnak mások a problémái. Mint említettem a WC annyira kidolgozattlan (pozitív értelembe véve), hogy mindenki eldöntheto, hogy mit akar. A gond a kidolgozott résszel van nem a hiányzóval, de erről már sokat írtunk. A legtöbb kérdésetekre ott a könyvben a válasz. A szabály probléma, meg nekek nem probléma, ezért előre vetítem, hogy nem tudok számotokra értelmes válszokat adni.

De senki ne mondja, hogy nincs arany szívem. :felvon:Vamypre
MC 96. oldalon leírták, mikor hogyan lesz valaki vampyr.
MC 99. oldalon leírták hogyan használja az essencet
MC 100. oldalon pontosan leírták a fizikai sebzést hogyan kezeli a vampyre
MC 99. oldalon leírták az essence alatt, hogyan hal meg

Igaz Halhatatlan:
AC 39. oldalon írták le az átalakulást (fizikai sokk)
AC 39-40. oldalon leírjék, hogy ma immortálok lesznek és nem szültnek (Atlantis korában nem tudni)

Avatar
1. Szerintem nem vehet fel más erőket, mivel nincs limitálva az Essence Chanelling álltal, Geddon 271. oldal, így nem is kell neki Channelling
2. max. 3-at kap, akkor max. hármat kap. Ha sok hülye játékos csak Zeust és Odint vesz az az ő problémájuk, nem a játéké. Semmibe nem kerül a többinek hármat adni, vagy kettőre csökkenteni a aspectec számát. Engem speciel az se zavarna ha a különböző számú aspectecet kapnak a különböző Istenektől. Döntsétek el.


Enlightened:
1. nem drága
2. nem kaphatna, mert minek

Módosította nod20: 2006.08.30, 15:36


DeathAngel

DeathAngel

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 254 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.30, 14:53

Ahogy látom, meghalt...

DeathAngel

DeathAngel

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 254 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.27, 17:24

Modjuk engem is érdekelne mások váleménye...

Haldoklik a Fórom??????

DeathAngel

DeathAngel

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 254 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.27, 17:20

A vámpírnál szerintem inkább egy ilyen misztikus feltámadsról lehet szó, nem képzelem annyira a fizika realitásokhoz. De például ugyan ez van a Relentless Dead-nél is.

A 2nd Armageddonban az Avatar már Supernatural. Szóval semmikép nem lehet Gifted. Legalább is szerintem.

Az igaz hallhatatlanokban nem vagyok otthon, szóval vki megirhatná a választ.

Az Enlightenedhez csak azt tom mondani, hogy nem kap semmilyen hátrányt. Az mondjuk igaz, hogy egy willpowerrel megdodhatták volna szegényt.
Modjuk szerintem ez felvet még egy problémát. A halhatatlan lények, akik "emberből lettek" (vámpír, relentless dead, enlightened, bast) az utóbbi 2 lélekben halhatatlan, miért nem kep magasabbb mentális tulajdonság korlátot... Hisz kiművelődhetett az évezredek folyamán.

Roninwolf

Roninwolf

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 324 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.27, 14:51

Láttom másoknak is vannak problémái a witchcraft befejezetlenségével.

Szeretném megvitatni a fehér foltokat a rendszerben, igy ha bárki akinek véleményei, tapasztalata vagy tudomása van róla jeleze nyugodtan.

-Vámpir:
1. Le volt irva, hogy milyen tipusú gifted erőket használ, de ott a problémája, hogy bár az összes supernatural automatikusan gifted, de neki a legfőbb gondja, hogy a pl. mágia használatához nem vehet fel essence channeling-et. Akkor nem gifted módon varázsol?
2. Leirták, hogy a normális fegyverek csak lelasítják, de akkor is ott van, ami nagyon nem tetszik, hogy csak esszence sebzéssel lehet megölni. És nem hiném, hogy atlantiszi módjára -300-ból is újra nőne.

-Avatár:
1.Mennyire ember? Mert nem irták le, hogy nem vehet mást primal erőkön kivül. És akkor ott van, hogy vehet mágiát, mert alapból gifted, de ha nincs Wisdom aspektusa, akkor venni-e kell chenneling-et? Vagy a Seer erők?
2.primalok összeshez, mi dönti el hány aspec-et kap? Mert ott van a max három, de vannak olyan istenek akiknek töb van és onnan választani... Ez szerintem oda vezet, hogy Zeusz és Odin avatárjaival, inheritoraival lesz tele a világ.

Igaz Halhatatlan:
1. mi dönti el pontosan az átalakulást?
2. atlantiszi szaporodás, avagy reinkarnálódva nem megy? Fajilag nekem ugyanis úgy tünt atlantiszinak, nem feltétlen lesz atlantiszi gyereke, de akkor hogyan szaporodtak régen?

Enlightened:
1. nem drága egy kicsit? Mert 20 pontos előnyként (amihez követelményként fel kell venni az 5 pontos Gifted és a 4 pontos Old Soul-t, így pedig már 29 pont), "csak" a korlátlan esszencia költés, a Willpower-nyi essence channeling és az Abhinja erőkhöz való hozzáférést biztosítja. Ehhez képest az alapból erősebb vámpir 15, az atlantiszi 15 és az inheritor 20 pontos előny.
2. a legerősebb gifted tipusként, nem kaphatna legalább magasabb mentális tulajdonság limitet? Mert tényleg elvileg ő a gifted-ek közül a legerősebb, de ott van az alap gifted aki ugyanannyiért megveheti az előnyeit kivéve a a korlátlan költést. Akkor legalább ne zárják el előlük a további fejlődést, mert jó a korlátlan költés, de alacsony tulajdonságaik, miatt buknának el a nagyobb supernatural elenfelek ellen (gyakorlatilag az összessel szembe aki tulajdonságot és regenerációt is kap).

Hát most csak ennyi ötlöt fel, de valahogy szeretném kitölteni ezeket a fehér foltokat, mert pl játszik nálam enlightened és vámpir is és nem akkarok önkényesen dönteni mások véleményének megkérdezése nélkül.

Módosította Roninwolf: 2006.08.27, 14:53


Roninwolf

Roninwolf

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 324 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.24, 01:04

Szivesen, a witchcraft-ban ismét jót alkotott CJ Carella-nak (a Gurps és Rifts kiegészítők, Army of Darkness stb)

Ha pedig még ez se hororisztikus neked elégé, a jánlom az All flesh must be eaten c. zombi horrort annak is meg van a hangulat... (bár zombi ott nem lehetsz)

A witchcraft alapkönyvhöz pedig, minden benelévő természet feletti fajt játszahatóvá tettek a későbbi kiegészítők, ha a giftedek nem lennének elegek...

Módosította Roninwolf: 2006.08.24, 01:05


noren

noren

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 183 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.24, 00:56

Töltöm le :D . Az előzetes alapján jónak tűnik a hangulata. Talán végre ez olyan lesz, ahol maga a környezet és a történet jelenti a horrort és nem a karakterek önutálata :ugri: .

hopp, le is jött :ugri:

azt hiszem megnézem, aztán mára ennyi, megyek aludni. Kösz a segítséget. :D

(OFF)Ez a felhívás elsősorban wodról szól, de amint átnézem a witchcraftra is értendő, hogy ha valaki tud mesélőt, vagy csapatot pesten, vagy a környéken, ahova be lehet szálni, vagy van ideje mesélni, az légyszi küldjön u2u-t!!(/OFF)


Roninwolf

Roninwolf

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 324 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.24, 00:46

Ja és olvasgasd a fórumot is Acélpatkány a könyvből lefordított novellái pl igen jóhangulat teremtöőek.

Roninwolf

Roninwolf

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 324 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.24, 00:41

Noren jobbat mondok, fenn a van a witchcraft alapkönyv ingyen a neten itt a forumban megtalálhatod a linket, de a DriveThruRPg is fenn van.

Ha kérdése van a rendszerről nyugodtan felteheted itt amire tudunk válaszolunk.

Ha igény támadna rá én vagy valaki más a fórumról bepögyög egy kis ismertetőt a világról, de a lényeg benne van az alapkönyvben. (nem áthárítom a felelőséget csak nem érzem magam felkészültnek 2 hónapi játék után).

noren

noren

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 183 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.24, 00:31

Üdv!

az a helyzet, hogy semmit nem tudok a witchcraftról, de senkit nem akarok arra kérni, hogy miattam ínhüvelygyulladást kapjon :ugri: , szóval ha tudtok mpndani valami linket magyarul(vagy ha nincs akkor angolul) ahol utána tudok nézni a világnak és a rendszernek?

DeathAngel

DeathAngel

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 254 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.23, 17:14

Ja és még egy kérdés a Vámpír korátlanul költ esszenciát?

Tom, h erről nem írtak, de autómatikusan giftedek és nem vehetik fel a gift előny, így az essence chenellinget sem. Akkor mi értelme a mágiájának, amit leírtak, hogy gift nélköl is felvehet???


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]