Ugrás tartalomhoz


Fotó

Star Wars d20


  • Válasz írásához lépj be
409 hozzászólás érkezett eddig

auer

auer

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 5256 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.10.19, 13:43

Nov21-i találkozónkra keresnénk D20 mesélőket. Ha elvállalnád jelentkezz, mert nagy hiány van.

 

részletek: http://lfg.hu/74696/



auer

auer

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 5256 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.08.17, 07:56

Nem talákoztam vele, szerintem ebben a fázisban behalt a projekt. Ez a fordítás is 5-6 éves alsó hangon.



anarion

anarion

    Törzs-fórumozó

  • Fórumita
  • 820 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.08.16, 05:36

Érdeklődni szeretnék Star Wars d20 revised magyar nyelvű fordítással kapcsolatban.

Egy van, amely a felszereléssekkel zárul, és a végén folyt.köv. felirat található.

 

Érdeklődnék, hogy elkészült-e hozzá a folytatás, valaki rendelkezik-e vele, illetve ha igen, akkor megosztaná-e velem? :)

 

Köszönöm!



auer

auer

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 5256 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.01.05, 07:20

A jedi lightsabar defense featje ad +2 dodge AC-t. Nem találtam egyértelmű választ rá hogy a dodge típusú AC véd mindenki ellen vagy csak egy adott személy ellen, mint a Dodge feat-nél.



auer

auer

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 5256 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2014.04.07, 13:57

Revised D20 páncélok vitality sebzés (tehát nem kritikus) felfogása ellen keresek érvet. Klónháborús mese lenne klónokkal és tapasztalat alapján a páncél itt inkább hátrálható tényező, de ugye klónoknál ennek levétele nem opció.



Petrus

Petrus

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 4539 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.05.06, 19:03

A Saga-ban már jelölve lettek, korábbi verziókban még nem. Alapvetően a legtöbb power semleges, de használható így is, meg úgy is. Pl. a Move Object semleges, de ha arra használja a jedi, hogy megsebesítsen vele valakit, akkor dark.

auer

auer

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 5256 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.05.06, 12:33

Mi minősül light side force skill-nek?
a kérdés onnan jön ha wisdom/2-nél több DSP-od van akkor ugye +2 DS force skillekre, -4 a lightre. Az oké h jelölve van a dark side skill. De mondjuk egy move object nem tartozik egyikhez se, míg egy heal injkább light side. hogy van ez hivatalosan?

Csontrago

Csontrago

    New Promethean

  • Fórumita
  • 456 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.04.15, 15:14

Köszi, akkor sajnos jól sejtettem :S

auer

auer

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 5256 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.04.15, 14:59

Igen az is abból megy - szóval jédi-ritternek a világ összes skill pontja se elég.

Csontrago

Csontrago

    New Promethean

  • Fórumita
  • 456 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.04.15, 14:32

Üdv!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy az Erő-képzettségekre is a szakértelempontból áldozok vagy azt másképpen számítom?

auer

auer

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 5256 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.03.27, 08:11

Shot on the run - ha jól értelmezem bebújok egy teljes fedezék mögé, kilépek lövök visszalépek a teljes fedezékbe ez megoldhat vele. Az ellenfél pedig csak akkor tud eltalálni ha velem azonos kezdeménye van vagy kivár.

auer

auer

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 5256 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.03.25, 07:13

Amit te írsz arra kiváló példa az Ultimate adversíries-ben található autofrie opcionális szabály. 6x6m-es területet megszórsz autofire-el 5-ös defense van (vagy vmi nevetséges alacsony) utána 0-s támadóra dobsz minden ott tartózkodó ellen egy támadást (20 lövésig)

Krynn

Krynn

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 1354 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.03.24, 21:28

Lehet csak én vagyok nagyon figyelmetlen, de eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen szabályozás. Úgy képzeltem, hogy ha több különböző ellenfélre nyitok tüzet, akkor megszórom az egész területet - tehát kb. abba az irányba kaszálok egyet, és csak játéktechnikailag dobok x db támadást arra az y db ellenfélre.

auer

auer

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 5256 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.03.24, 19:00

Igen, de megvan rapid shot és multishot feat így jön ki a 3lövés/kör.

Avaaris

Avaaris

    Rendszeres fórumozó

  • Fórumita
  • 280 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.03.24, 18:43

"De a 3 támadás úgy néz ki h 1. alap 2. 3. multifire. Ebben az esetben mindhárom ugyanarra megy akkor?"

... a multifire csak egy plusz támadást ad...

Petrus

Petrus

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 4539 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.03.24, 16:09

Olyan kérdés merült fel h multifire/autofire üzemmódnál lehet-e a lövéseket egymástól távolabbi célokra leadni.
Azaz: 3 lövés/kör. Első lövéssel megölök egy ellenfelet. A következő tőle pár méterre (3-4) van. Tudok-e lőni rá módosítók nélkül?
Sztem igen, a km szerint minuszokkal vagy egy lövés feláldozásával. Az alapkönyv és errata egyik verziót se jelenti ki konkrétan.

Használjátok a DH hasonló szabályát az átvezetésre. Nincs levonás, de "X" méterenként egy lövés elvész. A 3-4 méter azért elég sok ahhoz, hogy veszteség nélkül át tudd vezetni rá (és még csak nem is DH-s full auto sorozatról van szó tizensok lövéssel).

auer

auer

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 5256 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.03.24, 11:50

De a 3 támadás úgy néz ki h 1. alap 2. 3. multifire. Ebben az esetben mindhárom ugyanarra megy akkor?

Avaaris

Avaaris

    Rendszeres fórumozó

  • Fórumita
  • 280 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.03.24, 11:34

Nekem úgy rémlik, hogy az alaptámadásaidnak megválaszthatod a célpontját, de a multi-/autofire által leadott plusz lövéseknek ugyanaz kell hogy legyen a célpontja, mint az előtte levő alap támadásnak. Nos, ha 3szor tudsz támadni egy körben multifire-el, akkor két célpontot választhatsz, az egyikbe lősz egyet, az első támadásoddal, a másikba kettőt a második támadásoddal és a multival.

auer

auer

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 5256 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.03.24, 09:46

Olyan kérdés merült fel h multifire/autofire üzemmódnál lehet-e a lövéseket egymástól távolabbi célokra leadni.
Azaz: 3 lövés/kör. Első lövéssel megölök egy ellenfelet. A következő tőle pár méterre (3-4) van. Tudok-e lőni rá módosítók nélkül?
Sztem igen, a km szerint minuszokkal vagy egy lövés feláldozásával. Az alapkönyv és errata egyik verziót se jelenti ki konkrétan.

Haszim

Haszim

    Újdonsült fórumozó

  • Fórumita
  • 10 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.03.04, 07:50

Az 5. oldal utolsó mondata azt mondja, hogy ha bármelyik módosítás személyre szabás (personalization), akkor az összes az.
Tehát jól értelmezed. Pisztolynál 2 egyedi (customized), VAGY 3 személyre szabott (personalization) módosítás végezhető el.

Módosította Haszim: 2011.03.04, 07:50



[Fantasy háttér] [Sötét háttér]