Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Kerdoiv a II. RPG.HU szerepjatekos talalkozorol (Hiuz)


 • Válasz írásához lépj be
5 hozzászólás érkezett eddig

_acsehi (NPC/NJK)

_acsehi (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.04.09, 10:41

Mint azt Myrddin is leírta, az én véleményem is negatívabbara sikerült talán, bár volt, ahol ennek ellenúlyozásaképpen próbáltam a pozitívabbat megjelölni. Szvsz minden helyre be lehetett volna tenni a Other: részt, valamint néhány helyen az opcionális választás helyett több választási lehet?ség egyidej? kiválasztását is lehet?vé tenni

Derhelm

Derhelm

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 420 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2003.04.08, 20:14

A kérdőív kiegészítéseként én is megjegyezném, hogy a szervezés jó volt, azzal az egy hibával, amit már előttem is leírtak, vagyis az egész találkozó túlságosan a versenyekre volt kihegyezve, aki nem vett részt azokon valamilyen oknál fogva, azon illető számára kevés volt a programlehetőség. Ettől függetlenül azért élveztem az egészet.:)

Myrddin

Myrddin

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 405 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2003.04.08, 14:08

Nos... Kitöltöttem a kérdőívet - azonban mivel alapvetően korlátozott számú válaszlehetőség volt, a válaszok negatívabbnak tüntetik fel a véleményemet, mint amilyen valójában.
Jómagam a programot tartottam nem megfelelőnek. Aki versenyezni ment el a találkozóra, az nyilván nagyon élvezte a dolgot - aki viszont csak úgy ment oda, annak gyakorlatilag nem volt semmi programja, egy-két stratégiai játék és kártyajáték demoján kívül.
Nem tudom, hogy a Zotyo által említett Press részleg milyen jól végezte a munkáját - tény, hogy nem volt 100%-osan pozitív a visszajelzés, nem tudták az újságírók megfelelően leírni, hogy mi is ez. Annyi előrelépés legalább volt ezen a téren, hogy nem totális idiótáknak lettünk beállítva, csak egész egyszerűen értetlenül szemlélheti minden olvasó, hogy most miről is van szó.

Zotyo

Zotyo

  -= ZOTYO =-

 • Fórumita
 • 7707 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2003.04.08, 00:09

Szervusztok!

Hiányoltam a rendezvény kiállítás-, vásár-, és show elemeit. Főprogramnak szimpla szerepjáték versenyek és fórum találkozónak kevés. Ha más is volt, akkor nem tudtam róla, és az ismerőseim is lemaradtak róla. A sajtóvisszhangok alapján szerintem a press részleg megbukott. A versenyekhez sajnos nem lehet minden csapatnak egy szálloda hallját biztosítani, a tömegnyomor az RPGA-n is velejáró.

Mantriel

Mantriel

  Fehér Torony Mágusa

 • Fórumita
 • 457 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2003.04.08, 00:02

De kár, hogy én lemaradtam róla. :)
Sebaj majd jól nem mondom meg a véleményemet róla. :)
A kérdések egyébként jók.

CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6440 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2003.04.08, 00:02

Kérdőív a II. RPG.HU szerepjátékos találkozóról (Hiúz)

http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=2731


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]