Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Matrix - Forradalmak (Herbie)


 • Válasz írásához lépj be
169 hozzászólás érkezett eddig

_the_wall (NPC/NJK)

_the_wall (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2005.05.04, 09:17

Sziasztok)

Leültök ide mindenféle tapasztalat és előképzettség nélkül, a legtöbbőtöknek fogalma sincs a mátrixról a "bullet time"-on kívűl és nagymenően veritek a nyálatok - tisztelet a kivételnek. A mátrix 1 egy műalkotás, tökéletes történet, aki a vizuális hibákra mutogatna az megint csak szőrszálhasogató. Minden egyes mondatnak és jelenetnek megvan a jelentősége. A folytatások csupán azért nem tetszenek sok embernek, mert az 1 láttán valljuk be mindenkinek elindult a fantáziája, s talán nem azt kapták utána amit vártak. Ja, egyébként a kritika írójával sem értek egyet... sok helyen talán utánanézhetne a szótárban, milyen szót is használ.. Ugye ezé nincs harag? :)

VIC

VIC

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 384 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.11.24, 12:10

Woof: Ez szép riposzt volt! TAPS!

woof

woof

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 877 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.11.22, 08:03

Jah, és mégeccer:

"Amit írtál azt nem is tudom kritikának nevezni, az egy nagy szar."

"ha már valami valakinek tetszik (ezzel nem csak én vagyok egyedül) akkor az már nem szar"

Nekem tetszett a kritika, szóval húzzá' fogat mosni, kispajtás :)

woof

woof

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 877 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.11.22, 07:58

"Még valami a filmet bánom is én fikázza aki akarja, most már nem érdekel, de arról aki készítette arról ne mondjunk véleményt. Ezek az emberek rohadt sok energiát fektettek bele, megpróbáltak újat hozni, kielégíteni az emberek vágyát, megpróbáltak megfelelni a mai színvonalnak, felhozni egy témát talán több-kevesebb sikerrel ami talán ráébresztené az embereket hol is vagy hová tart az emberiség. "

És ki ne hagyd: elsősorban megpróbálták véresre keresni magukat rajta - és ez jött be nekik legjobban :)

"ha már valami valakinek tetszik (ezzel nem csak én vagyok egyedül) akkor az már nem szar"

Igazad van. Ezért mondom én, hogy szerintem szar :aboci:

_sarics (NPC/NJK)

_sarics (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.11.21, 20:20

Sziasztok

hehe megint eljutottunk a szabd vélemény nyílvánítás problémájához... azért ez mókás :-).

Még 1 dolog, azt hiszem Demirah és arra a következtetésre jutott amire én, tehát...

üdv,
sarics

VIC

VIC

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 384 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.11.20, 22:41

Hmm, azért nem ártana megvizsgálni az ok-okozati viszonyt... (azaz, hogy ki is indított, meg hogy mivel).

Egyébként újra csak azt mondom: mindenki becsülje meg a filmet lehúzó kritikákat! Bárcsak én is olvastam volna előtte. Akkor ahhoz viszonyítanék, és nem lenne ennyire lesújtó a - teljesen önállóan, minden külső befolyástól ment kialakított - véleményem... :-)

__Cortez de Vasconcellous (NPC/NJ (NPC/NJK)

__Cortez de Vasconcellous (NPC/NJ (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.04.22, 21:15

Szerintem sokan úgy ültek be erre a filmre mintha művészfilmet akartak volna megnézni és ehelyett hyper effekteket meg kungfu rizsát kaptak. Én egyet kérdeznék mit vártatok a filmtől? Talán sokan nem is tudjátok. Néhányan meg gondolom úgy, hogy más azt mondta, hogy szar nem pedig a saját véleményre hagyatkoztak. És ha már a társaság is azt mondja, hogy szar akkor a másik is azt mondja mert nem akarja, hogy kiutálják. Erre is lehet példa, én nem mondom, hogy biztos van, de lehet. Még valami a filmet bánom is én fikázza aki akarja, most már nem érdekel, de arról aki készítette arról ne mondjunk véleményt. Ezek az emberek rohadt sok energiát fektettek bele, megpróbáltak újat hozni, kielégíteni az emberek vágyát, megpróbáltak megfelelni a mai színvonalnak, felhozni egy témát talán több-kevesebb sikerrel ami talán ráébresztené az embereket hol is vagy hová tart az emberiség. Én ezt szűrtem le belőle. Ha másnak nem ez a véleménye, akkor saját magánügye.
Lac:
Te mi jogon írsz ilyeneket rólam, mit ártottam neked, azt, hogy elmondtam a véleményem, igaz egy kicsit elragadtattam magam ez rendben van ok, én szeretem a matrixot rohadtul megfogott. Gondolom van olyan dolog, amit nagyon szeretsz és nem tágítasz mellőle bárki bármit mond. Én ilyen vagyok. Te nem ismersz engem én se téged, ezért nem is írok rólad semmit. Nyugodtan én is elmondhatnálak mindennek, de nem teszem. Ez olyan mintha filmet fikáznál csak itt egy embert. Elöbb nézd meg a filmet, ismerd meg, ha nem vagy benne biztos, nem érted nézd meg mégegyszer. Utána gondold végig, aztán írd le a véleményedet.

__Cortez de Vasconcellous (NPC/NJ (NPC/NJK)

__Cortez de Vasconcellous (NPC/NJ (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.04.22, 21:15

Rendben, mindenkitől elnézést kérek, akit megbántottam és hogy elragadtattam magam. Igaz, nem én döntöm el ki kit szaroz le, de miért kell szarozni, ha már valami valakinek tetszik (ezzel nem csak én vagyok egyedül) akkor az már nem szar. Ha senkinek az égkerekadta világon nem tetszene akkor mindenki szíve jogán mondhatná, hogy szar, de így nem hiszem. Jó én is egyet értek, hogy a filmben egy-két rész nem kóser, de akkor sem szar. Meg ez egy sci-fi, nem reális mégis van valóság alapja.

Alyr_Arkhon

Alyr_Arkhon

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2004 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.11.20, 16:20

Cortez: önjelölt esztéták/kritikusok/rendezők rulez. A százalék neked szól.

Lac

Lac

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1787 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.11.20, 15:30

Demirah, a valaszom itt talalhato http://forum.rpg.hu/index.php?s=&act=S...;t=322&st=0
Ezentul ha lehet itt folytassuk.

CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6638 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.11.20, 15:30

Mátrix - Forradalmak (Herbie)

http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=3213

_Demirah (NPC/NJK)

_Demirah (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.11.20, 14:29

Azt már most leszögezném, hogy senkinek sem akarok a lelkivilágába taposni, beszólogatni, lefa**ozni és hasonlók. Én nem vagyok Mátrix fan. Nem vagyok rajongó, soha nem is voltam - se Mátrix, se semmi. Mindig igyekeztem objektíven szemlélni a dolgokat, márpedig a túlzott rajongás elvakít olykor. Ezért nem is szeretném, ha bárki túldimenzionálná ezt a trilógiát, hiszen nem a nagybetűs GOD készítette, hanem (jó)néhány ember, akik úgy érezték, rájöttek erre-arra, és szeretnének átadni valamit ebből embertársaiknak is (még akkor is, ha ez fellengzősen hangzik). Hogy ki és mit értett, érzett meg belőle, mennyire vették az emberek az "adást", más lapra tartozik (bár az alábbi hozzászólásokból lehet következtetni). Talán egyértelműbben kellett volna megfogalmazniuk a mondanivalót. Talán a ma embere már nem az a fajta, aki gondolkodni szeretne (ezért virul a McDonalds is:), hiszen a ma embere már mindent tud amit tudni érdemes(?).

A Mátrix trilógiát sokan félreértelmezik. A legtöbben úgy gondolják, hogy a jövőben játszódik, és hogy a könyörtelen és/vagy gonosz gépek, illetve az üldözött emberek harcáról szól. Ez a nézőpont is roppant érdekes, lehet rajta rágódni, sok-sok logikai hibát és bakit találni benne (hogy ne említsem a termodinamikát:). Oké.
Vannak néhányan (és ez igazán örvendetes), akik párhuzamokat keresnek a filmben. Párhuzamokat a felvázolt jövő, és a rideg jelen között. Ez a nézőpont (szerintem) már igencsak közelít a film mondanivalójának megértéséhez. Senkit nem akarok megbántani, de úgy érzem, sokan azért gúnyolják a Mátrixot, mert bár sejtik és érzik, hogy a képsorok mögött igazi mondanivaló is rejtőzik, képtelenek a komplex megértésére, és ez bizonyos fokig flusztrálja őket (ha én itt nem értem meg a lényeget, akkor az nincs is, tehát az egész egy kalap ...).

Számomra a Mátrix itt és most játszódik (és mielőtt a gúnyos mosoly felderengene, hát nem: nem úgy értem, hogy valóban a gépek irányítanak minket és illúzióvilágban élünk (bár ez utóbbi alapvetően igaz, mert ez tényleg egy nagy illúzióvilág)). Mi valóban rabszolgák vagyunk - a vágyak, az álmok, a célok, a tervek rabszolgái. Szándékosan nem saját vágyakról, vagy álmokról beszélek. Itt semmi nem a tiéd, még az álmaid sem. Mindent eléd tesznek, te pedig választasz. Rádaggatnak mindent, hogy cipeljed: vegyél sampont, mert külömben korpás lesz a fejed, a te dolgod, hogy kinek, de akkor is telefonálj, egyél meg mindent amit a szádba tömnek, (járjál dolgozni, fizesd az adót, és segíts a házinéninek olykor-olykor). A lényeg, hogy költsd a pénzt, és hogy csináld a pénzt. (De vajon meddig, és mire is jó a pénz igazából?) Érezd jól magad, mert akkor még többet költesz és még jobban dolgozol. Egyszóval ha tetszik, ha nem, legyél része a rendszernek, külömben véged. Nem az ügynökök jönnek érted, hanem a behajtók, ha orvoshoz mész és nincs TB-d, kidobnak az utcára (néha akkor is ha van). Ha nem használsz parfümöt, sampont, szappant, dezodort, leszállítanak a metróról. Nincs interneted? Mi a szart keresel te a világban?? Nos, ez a Rendszer. Nem te találtad ki, lehet, hogy nincs szükséged rá, de erre ne is gondolj. Ha rosszul érzed magad, menj kocsmába, vagy nyomd be az XXL-t: gyors és fájdalommentes élvezet míg el nem alszol. Oké, megengedjük, sőt, nem is baj ha néha kiütöd magad. De aztán másnap usgyi, nyomás a munkába, külömben kirúgnak, munkanélküli csóró leszel aki senkinek se kell. Tőlünk akár tüntethetsz is a globalizáció, a környezetszennyezés vagy az USA ellen (ezt azért annyira nem szeretjük, ne lepődj meg, ha valami listára kerülsz), de csak a szabadnapodon: a kutyát nem érdekli, miket beszélsz, mi akkor is megtesszük amit meg kell tenni! (A közvélemény nyomása - hát persze, cöcöcö)
Te pedig építgesd a karriered, kergesd az álmod (hú, lehet, hogy holnap én nyerek a lottón!), alapíts családot, vegyél lakást és vezesd a kocsid. Legyél nagykutya húsz év múlva, akár még politikus is lehetsz. A lényeg, hogy ne éljél, a lényeg, hogy úgy éljél, ahogy mi akarjuk. A LÉNYEG, HOGY NE TE DÖNTS AZ ÉLETEDRŐL, MAJD MI DÖNTÜNK HELYETTED!

Paranoia, legyinthetsz erre mosolyogva (aztán bekapcsolod az XXL-t). Pedig ez nem az. Amit nekem a Mátrix mondott (lehet, hogy Buddha is mondta már egyszer), az a Te hatalmad. A döntésed hatalma és a szabadság. Az élet amit élsz és nem csak álmodsz. A tagadás hatalma. Ma még megteheted, hogy eldobod ami nem kell neked. De ha soká vársz, belőled is kicsi Smith lesz egyszer. Vagy lehet, hogy már az is vagy? Aztán jöhet az apokalipszis...

Azt hiszem ezt akár éjfélig is elírogattam volna, dehát a munka, ugye nem várhat:)!

VIC

VIC

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 384 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.11.20, 14:18

Lac: Eegen... Tulajdonléppen, ha jobban belegondolok, erről van szó...
:-)

Lac

Lac

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1787 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.11.20, 13:02

Cortez:

Cicus, majd ha megnyugodtal es elmult az ahihatos transz, mialatt majdnem elelveztel a Matrix lattan, akkor kapard le a sajat egod a szemedrol, es nezz utana az ertelmezo keziszotarban, hogy mit jelent a kritika. Tudom, nehez lesz, mert a magadfajtanak meg ezt sem konnyu felfogni, nemhogy azt, hogy akinek neadjisten nem tetszik valami, ami neked igen az nem feltetlenul "f***" meg "barom" es a velemenye sem feltetlenul "szar". Nem indoklod a velemenyed (csak ovodas "nekem akkor is tetszett, ovoneni, ha a Pistinek nem!"-modon) es tul nagy arccal esel neki azoknak, akik nincsenek egy velemenyen veled, es nem elveznek a nadragjukba a trilogia lattan. Persze, biztos nem ertik es csak fikazni akarnak, szep almokat, gondolkozz a Matrixon, almodj Trinityvel, stb

Hja, es ne merjem leszarozni a Matrix 3-at? :) Mert ha megteszem mi lesz? :aboci:
Megis, milyen jogon dontod el, hogy ki mit mondhat, aranyom?

__Cortez de Vasconcellous (NPC/NJ (NPC/NJK)

__Cortez de Vasconcellous (NPC/NJ (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.04.22, 21:15

No, emberek nem tudom, hogy savazzak vagy mondjam el diszkréten. Utobbi. Kedves Herbie egyrészt örülök, hogy elmondtad a véleményed, fel merted vállalni, másrészt pedig ne csinálj olyat amihez nem értessz. Nem hiszem, hogy tutnád mit kell egy rendezőnek, forgatókönyvírónak stb. csinálnia, milyen nehéz lehet egy ilyen nagy kaliberü filmet összehozni. A filmnek igenis van mondanivalója, csak mint jó páran nem veszik észre. Sőt még egész jó története van, elgondolkodtató, "de nincs rá időnk, ha nem szánunk rá miért is volna rá időnk". Néha a kritikádban Herbie az volt az érzésem, hogy nem láttad a filmet se az 1-t, se a 2-t és a hármat se, csak hallottad valakitől aki esetleg látta. Nagyon sok ember úgy ment megnézni a filmet, mint kritikus, én azt javaslom először nézd meg a filmet magad örömére, utána nézd meg mégegyszer és csak aztán írj kritikát. Amit írtál azt nem is tudom kritikának nevezni, az egy nagy szar.Te inkább fikázol mint mindenki más(tiszelet a kivételnek), mielőtt neki láttál nem gondoltad végig csak írtál valamit, hogy kielégítsd a többi barmot. Erről ennyit, nekem akkor is tetszett mindhárom rész, jók voltak a színészek, az effektek, a harcjelenetek meg minden. Ja, még valami aki fan-nak meri nevezni magát és ilyet ír mint néhány "fan" az el mehet melegebb éghajlatra és ássa el megát, az ilyen egy f*** nem pedig fan. Remélem ezen elgondolkodtok egy páran és szántok rá időt jobban megnézni a trilógiát. A második és harmadik részt senki ne merje leszarozni, csak mondja, hogy nem tetszett.
Mátrix 95%
Mátrix Újratöltve 93%
Mátrix Forradalmak 94%
kritika értékelésre méltatlan

Olman

Olman

  Magiszter

 • Fórumita
 • 2486 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.11.17, 22:33

No végre letudtam ezt is, és annyira azért nem volt szörnyű, mint azt itt kommentálták.
Az biztos, hogy nem volt semmi hú de hihetetlen befejezés, de azt hiszem, hogy csak az csalódott, aki sokat várt el.
Persze szvsz is becsapás a testvérek részéről az, hogy ami ilyen jól indult, ilyen közönséges véget érjen. De hát mint hallani, többen is törölték embertársaikat a film hatására. Talán jobb is így, hiszen nagy felelősség kiadni olyat, ami ilyen nagy hatással lehet az emberekre. A figyelmes szemek és fülek úgyis meglátják és meghallják a kód mögötti tartalmat. :)

SAS2000

SAS2000

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 126 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.11.17, 16:46

Még valami (sajna a töb millio gondolatból nem túl szerencsésen válogattam alább):

Talán egy valamiben megegyezhetünk a LOTR és a MÁTRIX közös szereplője Hugo Weaving óriásit alakított! (Jelölöm Oscarra :) )

SAS2000

SAS2000

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 126 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.11.17, 16:36

Üdvözlet!

Nem traktálnék másokat a magam kis véleményével, de végigolvasva az előző (150!) irományt mégis megteszem.

A lentiekből tanulva: Amit írok csak a saját véleményem, továbbá elolvasva a lent írottakat senkinek a véleményében nem találtam olyat amiről azt merném állítani: Az én dolgom, hogy ítéletet mondjak a jó/rossz, igaz/hamis, értelmes/hülyeség, sznobság dimenziójáról.
Továbbá nem kívánok részt venni bárkinek a véleménykinyilvánításáért való virtuális fikázásában.

A Story:

Nagy Mátrix fan vagyok. Az első rész után úgy jöttem ki a moziból, hogy megőriztem valamit a film hangulatából. Mivel nem vagyok egy Sci-Fi kedvelő, így nekem még újdonságként hatottak bizonyos dolgok. Az a fajta vagyok, akinek nem a látványi megoldások voltak a dominánsok, hanem inkább a "Honnan tudod, hogy igazából is ilyen íze volt a csirkének" vagy "Vajon eltört volna akkor is, ha nem szólok", továbbá Smith "Virus" monológja. Persze ezt csak fokozta az oszlopcsarnokos effekt, bár én jobban bírom az olyan mozgásokat, mint mikor Trin átrepül a film elején a szomszéd házban, és hirtelen a pisztollyal megfordul.

A második részre nagy várakozással ültem be. Nagy csalódás volt. A W. fivérek - érzésem szerint - nem azok felé nyitottak akik a mondanivalóra mentek, hanem azt a réteget célozták, akik a látványért nézték, így alakították át a Matrix eredeti stílusát egy egyszerű akciófim szintjére. Persze voltak jó arcok, mint a rasztások, de a párbeszédek - az általam még élvezetesnek tartott semmitmondó monológokkal - valószínűleg nem nyerték el a nagyközönség tetszését. (Ez talán azért sem volt olyan jó ötlet mert a 2-3. résszel nem tettek hozzá annyit a harci részhez, mint az elsővel)

A harmadik részre rettegve ültem be, és a meglepő, hogy úgy jöttem, ki: Ez igen! Nem sűlyesztették a II. szintjére.

A második és harmadik rész sajnos nem a mi világunkkal, nem annak a problémáival vagy kérdéseivel foglalkozott, hanem csupán a Mátrixbeli nem-Mátrix világgal és az apokalipszissal ami számomra nem volt nyerő.

Ennek ellenére első olvasásra felháborítónak találtam a cikk hangvételét, persze csupán első felindulásra. A cikkíró véleménye érthető, a gondolatai alátámasztottak, én mégis úgy érzem a Mártix trilógia tipikusan az a film, amitől az ember nem szemvakító akciójeleneteket, vagy öncélú monológokat vár, hanem egy hangulatot. Ezért nem tartom szerencsésnek, ha az ember úgy megy el megnézni, hogy Ezt a kritikát olvastam, mert a film nem tudja olyan szabadon, azt nyújtania, amit esetleg nyújthatna. Mert nekem megérte, bár ez után a kritika után nézve biztos kevésbé tudtam volna átadni magam az egésznek.

Összességében örülök, hogy olvastam a kritikát, de még jobban annak, hogy olvastam a 150 hozzászólást. Nagyon tanúságos volt számomra. Érdekes, kit mi bánt, ki mit várt, és mit kapott, és milyen bakikat talált.

Engem nem zavartak a harci, vagy csatamegoldások, mert nem azért néztem. Nem zavart az sem, hogy a gépeknek voltak érzelmeik. Gondolom mindenki találkozott már ilyen szinten önállóan gondolkozó gépekkel, így tudják, hogy nem olyan, hogy állja a szavát. Ellenben az senkit nem zavart, hogy Smith is egy gép, méghozzá érzésekkel("a bűz"), és Gonoszsággal!!! Ez pedig szintén nem gépi jellemző. (De ez még okés, mert egy gép gonosz lehet, de az ellenfelét nem tanulhatja meg tisztelni...)
Sokakban ellenérzéseket váltott ki, hogy Neo átvitte/hozta a képességeit. Ez egy Sci-Fi. Lehet, hogy sokan úgy gondolták, mindenre van magyarázat, de nem! Nem azt akarták csak - ezek szerint - bemutatni, hogy milyen lehet a világunk, ha így halad, mindent jól megmagyarázva! Ez egy olyan elem, ami a Storyban így jött elő. Miért pont ez az, ami NINCS?

Sokkal jobban bántanak olyan bakik, hogy: Az első részben azért ment a hajcihő, vallatás stb, mert kellett Zion kódja, hogy bemérjék, és elpusztítsák. Aztán a 2.-ben kiderült, hogy már 6* elpusztították és mindig UGYAN OTT épül újjá! A gépek miért felejtik el a mátrixon kívül a helyet??? Sajnos elég sok ilyen van...

Bár úgy éreztem, hogy a 2.-3. részt össze lehetett volna vonni, már tudom, hogy nem lett volna jobb. A második rész olyan rossz volt, hogy utána egy kész felüdülés volt a 3. és azt hiszem csupán ezért tetszett ennyire!

Úgy gondoltam, hogy a W fivérek a pénzért adták fel az első rész "bájait" és csináltak egy ilyen akció dús Sci-Fi-t, de már másként gondolom.
Szerintem egy óriási hatéves buliban akarta összehozni egy-két színészt, és próbára tenni magukat, s a mai technikát. Biztosan jól érezték magukat - irigykedek is Keanura, hogy nem voltam a helyében egy ekkora bulin -, és gondolták, akit érdekel, azt bevonják a végeredménybe. Sajnos ez a film olyan, hogy a készítése valószínűleg nagyobb élmény volt mint a megnézése :)
Az 520ft Corvin mozijegy a 15:00-s premierre nem volt sok szvsz.

SAS

UI: Nem akarok órákat rizsázni, de a Bakancsos jelenet elég ütős volt...

_GerzSonka (NPC/NJK)

_GerzSonka (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.11.17, 15:37

Akárki akármit is mond, nekem a Mátrix 1-2-3 EGYBEN MEGNÉZVE (-> max 5 perc szünet a filmek között) tetszett!

A bakancsos beszólás: Oké, ez tényleg kicsit gagyi lett. És?
Trinity halála: Szükségszerű volt, hogy Neonak meglegyen az indíttatása a Zionért való áldozathozatalra! Persze a jelenet télleg 1 kicsit el lett túlozva...
Smith vs. Neo: Miért nem fikázzátok le azt, hogy hú, de szar ez a belassításos, meg nagy ugrós effekt; már 500 animében láttuk!!! Hát ez télleg gáz!
Ja, és erre a küzdelemre e pillanatig nekem még EGYETLEN EGY alternatívát sem olvastam, hogy kellett volna megvalósítani két félisten küzdelmét a mátrixban!

Na mindegy, nem hergelem magam tovább! Aki tényleg rajongó, és az egész trilógiát megnézi egymás után, és szeret elgondolkodni olyanokon, hogy "És utána mi történt?", illetve nem szereti, ha minden kérdésre a szeme elé tolják a választ, az legalább egy erős közepest ad a filmre!

Summa: A Mátrix - Forradalmak mindent megtett, amire vállalkozott! Lezárt egy történetet, és megválaszolt néhány kérdést, a többi szálat pedig nyitva hagyta! Minden, amit ezen felül elvárt valaki tőle, az felesleges vágyakozás egy nagyon jó első rész után! Kész!

woof

woof

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 877 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.11.17, 11:42

A mijére? :)


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]