Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Osszevont Inomi es MAGUS hirek (BePe)


 • Válasz írásához lépj be
29 hozzászólás érkezett eddig

Endrosz

Endrosz

  Kicsicsillag

 • Fórumita
 • 875 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.23, 12:16

"A fentiekből azt a következtetést vontam le, hogy a két csapat nemcsak képes a közös munkára, de szükséges is, hogy szoros együttműködésben dolgozzunk a M.A.G.U.S. szerepjáték további kiadványain."

<SZKEPTIKUS>
Túl jól hangzik ahhoz, hogy igazzá váljon.
</SZKEPTIKUS>

De amúgy a legjobbakat. Talán idővel kitermelődik egy félprofi gárda, akik tartósan, megbízhatóan szállítják a legalább közepes színvonalú M* kiegészítőket. És akkor lészen örvendezés és kezeknek összeütköztetése.

_slutty (NPC/NJK)

_slutty (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.04.20, 22:15

Ogi:

Jajj, jajj, félreértés megyen.
Asszem más formátumban ejtsük majd meg a megvitatását a témának, hogy ne kallódjunk el szövegileg, és ne zargassuk a népet.

Amúgy Ibara-jövő ügyben egyezik az álláspontunk.

_Domoly

_Domoly

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 718 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.20, 19:51

OGRF: Köszönjük a megelőlegezett bizalmat. Hogy a kívánságaidból mi fog teljesülni, azt korai lenne még megmondani. Én személy szerint egyáltalán nem érzem rossznak, hogy az Ibara történelme így mozgásba jött - de ha kívánod, az Ibara-fórumon vagy u2u megvitathatjuk a kérdést. Viszont el kell, hogy szomorítsalak: a megjelent anyag a későbbi fejlesztések alapját adja, mégha jelen formájában kevésnek és/vagy hiányosnak látszik is. Persze mi igyekszünk résen lenni, hogy a lehető legkevesebb logikátlan vagy hangulatromboló elemet vigyük bele - de ez a "mi" mostantól nem az Inomi vagy nem a Szürkecsuklyások stábját jelenti, hanem egyszerűen a M* fejlesztőit.

OGRF

OGRF

  a Balsors

 • Archívum
 • 1044 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.20, 16:20

ft_Domoly:
Így már más tészta a dolog... Akkor viszont magyarul alig kaptatok teret a dolgokra... Vagy ti nem akartatok nagyon belenyúlni? a lényeg a léyng, bárhogy is volt, nekem a tőr döfődött a szívembe, mikor elolvastam... Remélem, a többi dolog jobb lesz... Abban már nem is reménykedem, hogy zet stornózzák, s helyette csinálnak valami normálisat... Minden esetre ha már megadatott nektek a beleszólás lehetősége, akkor hajrá! Lehet, hogy valóban vannak előítéleteim, de nem úgy mint ahogy ftslutty kollégám gondolja... a gyakorlati tapasztalatokon alapuló civil erőben hiszek, s nem a tőke vezérelte hamarmunka eredményében... / és itt bocs az inominál dolgozó szakemberektől, mert azt elismerem, hogy sok és kemény munkát végeztek, esetleg még azt is, hogy jó szakemberek, de nem tartom őket M* ügyben nagyobb szaktekintélynek, mint bárki mást, aki tizenéve forgatja a Zöldfedelű lapjait, s így ha most olyan munkát adtak ki a kezükből, ami nem épp szinvonalas, azt betudom a felesleges sietségnek, amit nem ők akartak /
Szóval hajrá Szürkecsuklyások! Legalább ti ne hagyjatok cserben! S amit a kollégák esetleg belülről nem tudnak kiviteleztetni, azt ti kívülről szorgalmazzátok! :)

ftslutty:
Nos ahogy írtam, igen is, meg nem is... Az, hogy az új Ibara egy rakat összetákolt szuprhíró kalandozó játszóterévé silányult tény, és nem előítélet.. Most őszintén, neked ez így tetszik? És miért beszélsz ELŐ-itéletről? Már jó ideje publikálva volt az Ibara alapkoncepciója / mivel még csak futólag volt nálam AK, így meg nem mondom az hány %-a a teljes publikált anyagnak / s le lehett tölteni, el lehett olvasni, véleményt lehetett alkotani... Így az elő, már utó! És valóban, nekem nem tetszik! Ez sem... Ettől függetlenül bízom a skacokban, hogy talán így együtt többre mennek, mint egyedül... Minimum ezt kellett volna már a legelejétől! Csak azon bosszankodom, hogy többen, többször többeknek is szóltak az inominál erről, de fülük botját sem mozdították rá.. A végére persze észbe kaptak, de miért nem akkor, mikor még lehett volna gyúrni ezena keménykötésű szedettvetett verzión? 6500 Ft-tnyi dac! 6500 Ft-nyi önfejűség! 6500 Ft-nyi intolerancia!
Csak az vigasztal, hogy végül ha saját hibájukon tanulva is de belátták, hogy szükség van a civilek bevonására is... Az már más kérdés, hogy az ő hibájuk a mi kárunk...
De végeredményben ha még egy év eletelik, s esetleg nem ennek a tákolgatásával, hanem mostmár egy valóban jó dolog prezentálásával telik majd az idő, akkor még megérte kiadnom a 6500 pénzt is... / na jó, csak 5500-at... :aboci: /
Várom Toront, mint a messiást! Hiába, a félszemű famor visszavág... :(

_slutty (NPC/NJK)

_slutty (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.04.20, 15:05

Ogi:

Azok az előítéleteid...
:aboci:

De azt hiszem neked nem fog tetszeni az AK Ibarája.

_Domoly

_Domoly

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 718 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.20, 10:23

Éppen fordítva: az Alapkönyv Ibara leírása "saját" Inomi-anyag, az önálló ötleteikre és elképzeléseikre épül. Ezt már együtt alakítottuk végső formájára, de végig tiszteletben tartottuk az ő koncepciójukat. Egyébként érdekes, hogy ezt a fejezetet emelted ki, mert (akkor még) egyedül itt nyílt lehetőségünk beleszólni a munkálatokba, más világrészeknél nem.

OGRF

OGRF

  a Balsors

 • Archívum
 • 1044 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.20, 09:51

Nos lehet, hogy rosszul értelmeztem, de a mostani AK-s Ibara ezek szerint már Inomi feat Szürkecsuklyás anyag... Mert akkor ajajjj! Akkor lehet, hogy mégse fog ez annyira bejönni nekem... De ez szvsz...
Mindazonáltal ha hajlandó tárgyalni valakikkel közülünk az Inomi, az már mindjárt jobb, mintha senkit sem kérdeznek meg... Bár az igazi az lenne, ha mindenki hozzászólhatna, mert pld a Szürkecsuklyások Ibaraképe pld. absz nem elfogadható számomra... És mi van, ha más számára sem? Ha jól tudom, még a Szürkecsuklyások között sincs egység ezügyben... Vagy nem jól tudom?
No mindegy, nem keresem a kákán a csomót, minden esetre a Toroni kieget én is várom, hátha az jobbra sikeredik! :aboci:

Mythos

Mythos

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 212 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.20, 07:33

Rendkívül bíztatóan hangzik... :aboci:

celsior

celsior

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 703 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.20, 06:06

...ave,


Remélem, az jelent majd valamit, hogy ennek a kiadványnak főszerkesztője Jan van den Boomen.
Aki egyrészt letett már valamit az asztalra az elmúlt évek során, másrészt saját anyagból dolgozik.
Részemről minden támogatás, neki is.

cels.

Mythos

Mythos

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 212 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.19, 23:44

Várom a Toron kiegészítőt, mert az egyik kedvenc országom a játékban. Kérlek azonban (illetve inkább könyörgök), hogy ne siessétek el a kiadást, s az igényes külső mellett maradjon az a belső is. Lehet, hogy sokan várják már, de még egy kétes kiadvány és meginog a lajtorja - ezt pedig személy szerint nem nagyon szeretném (mindazonáltal tétlenül nézhetném). A magam részéről már tényleg ott tartok, hogy lassan átváltok egy másik rendszerre, hiába az elmúlt 10 esztendő megszokása. A neten beszélgetve úgy láttam, hogy számos régi szerepjátékos bizalma is megrendült, s számosan már csak egy következő kiadványt várják szomorú tekintettel, hogy "Isten hozott!" vagy "Isten veled!" mondatokkal fogadhassák a kiadó munkásságát. Szomorú tények ezek, ám egyet kell értenem. A konkurencia erős...

Az együttműködés végeredményére azért kíváncsi vagyok, nem tűnik rossz párosításnak. :aboci: A végeredmény azonban, az számít sajnos e fránya anyagias világban.

gojo

gojo

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2083 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.19, 22:27

ha nem tudnám, hogy magyarok vagyunk már kezdenék is örülni!!!!!azért bízom benne, hogy ez azt jelenti, hogy most már sínen van az észak ynevet feldolgozó csulklyás mű, meg a déli is amit ők ígértek!!!! annak alapján amit a hnlapon láttam belőle biztos vevő vagyok. bár nemrégiben vagy egy fél napot töltöttem avval, hogy letöltsem a közétett anyagokat a honlalpról, meg hogy kellően rendszerezam őket. lehet, hogy csak ki kéne nyomtatni???? :aboci:)))) egye fene lehet, hogy mégis megvenném.

ui.: már avval is boldog lennék ha kijönne a toron kieg!!!

_slutty (NPC/NJK)

_slutty (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.04.19, 20:33

Bízom benne, hogy hamar előbújik a Toron kieg.

Azt hiszem, az elnyerheti a Magus tábor bizalmát egy kellően igényes formában tálalva.

EwiL

EwiL

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 437 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.19, 18:29

Szintén végre.

Sok sikert! :aboci:

Kormi

Kormi

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 323 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.19, 17:19

Juhéééé!

Végre egy kis lehetőség az önreklámra :) (esküszöm, az Alkali nem a saját 28. nickem! :aboci:)

Alkali:
www.szurkecsuklyas.hu

Ez a honlapunk, melyet igyekszünk majd kicsit sűrűbben frissíteni... :( )

Csaó:

Körmi

_Alkali (NPC/NJK)

_Alkali (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.04.19, 13:04

Kik azok a Szurkecsukjasok? (persze a galamblelku tolvajklant ismerem)

Zorkoczy

Zorkoczy

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1205 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.19, 12:28

Jó hír.

tatala

tatala

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 930 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.19, 12:23

Üdv!

Végre! Én is ezt tudom mondani, én bízom az Inomis fiúkban, a Szürkecsuklyásoknak pedig már rég nem kell bizonyítaniuk (azért a honlap frissülhetne sűrűbben). Az Inomisoknak volt 1-2 félrelépésük (a geo igenis az, de az ak-ban is maradt az ynev-leírásban is a régi rossz dolgok közül (lásd Erion...)).
Ennek ellenére én csak gratulálok az együttműködéshez, sok sok kitartást kívánok és nagyon hasznos munkát!!!

tatala

Ui.: az értékelés a bizalom jele!

Ett

Ett

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 112 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.19, 12:17

Ez az esőjáró egy jó csajszi lehet...el is küldöm neki a mobilszámomat, hátha felhív:)))

Alyr_Arkhon

Alyr_Arkhon

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2004 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.19, 12:08

.oOogreOo.: ... És miutn saját kérésre lett eltávolítva, talán ne essen róla több szó. :aboci:

Kormi

Kormi

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 323 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.19, 11:50

Attila - köszönet a tartalomjegyzék fogyasztható formátumúvá tételéért.

Körmi


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]