Ugrás tartalomhoz


Fotó

Nephilim


 • Válasz írásához lépj be
201 hozzászólás érkezett eddig

Orastes

Orastes

  Hordószónok

 • Fórumita
 • 6523 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.12.01, 16:30

Vigo, kolléga Isten éltessen sokáig téged is! :P

Kár a mai játékér :D de nincs problem. Csak jövő héten nekem valszeg nem lyó a hétfő, kedd, a szerda és a csütötrök. Tehát marad a péntek.

Cruzifix

Cruzifix

  Nagymester

 • Fórumita
 • 812 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.12.01, 15:23

Szevasztok!

Mégegyszer elnézést kérek, de biztos, hogy nem tudok menni! Összetörtem teljesen. :P - Igyekeztem valamit tenni, de lépni alig bírok, így csak a fotelben roskadni van kedvem! Remélem nincs harag vagy ilyesmi.
Jövő hétre lehet tervezni az fix. (már ha még van bizalmatok bennem.) :D

Más.

vigo mesternek Boldog Születésnapot kívánok!

Daw

Daw

  Mentát

 • Fórumita
 • 347 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.12.01, 07:42

odamegyünk, aztán ha nem jössz, akkor nem jössz.

Cruzifix

Cruzifix

  Nagymester

 • Fórumita
 • 812 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.12.01, 02:27

Hale!

Srácok, tegnap történt egy kis baleste velem, így lesántultam. Nem 100%, hogy tudok menni a szeánszra. Ha olvassátok az infót, replyzetek légyszi..

Köszönettel: a roggyant-rokkant

Drakchael

Drakchael

  Betakarító Sensei

 • Archívum
 • 47 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.11.30, 07:25

Hali!

Beszéltem a Mesterrel, s neki a csütörtök a legjobb. Tehát lefoglatam a CDFű egyik asztalát 16:00-tól (a Lyuk sajna már foglalt volt és azért 16:00, mert kb. fél négykor végzek a melóban és kb. 10 percre van a Fűtől). Tehát minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk egy orkultista szeánszra!

"Long Live Molvania!"
Zlad!


Drakchael

Drakchael

  Betakarító Sensei

 • Archívum
 • 47 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.11.28, 22:29

Abszolút mértékben egyetértek Daw testvérrel. Drakaar-al kapcsolatban három Arkánumon is gondolkodom. Az egyik csak síma váltás, a másik csak símán g**i, a harmadik meg csak símán sima.

"Long Live Molvania!"
Zlad!


Daw

Daw

  Mentát

 • Fórumita
 • 347 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.11.26, 07:25

nekem a szerda vagy csütörtök lenne jó, esetleg péntek, ha nincs más időpont.

Drakaar új arkánumára nekem is van egy tippem :szerencsetlen:

Cruzifix

Cruzifix

  Nagymester

 • Fórumita
 • 812 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.11.25, 11:07

Sziasztok!

Köszönöm a jókivánságokat kedves fórum-pajtik! :)

A szombatot - csatlakozvan a senseihez - én magam SEM javaslon, lévén aznak egyáltalán nem érek rá. Viszont, egy hétköznap délutáni -estébe nyúló dologgal szívesen szembesűlnék.
Term., úgy lenne az igazi, ha Orastes bátyó lerendezné az idéző kamra foglalást számunkra! :aboci: - Jó előre, hogy nehogy valami fránya törzsgárda beenné magát a jó helyünkre!

Drakchael

Drakchael

  Betakarító Sensei

 • Archívum
 • 47 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.11.24, 23:28

Boldog születésnapot Mester!
(Kicsit megkésett, de jobb később, mint moha!)

Ma ilyen szülinapos hangulatban vagyok, mivel Kiscicámnak is ma van a szülinapja! Csak hát faterom k***ta el a hangulatom, de hát mit is várhat az mber a (galád)családjától. C'est la vie. De hát mit tehet egy sensei, aki elég piát halmozott fel, egy ilyen helyzetben? Igen! Merevrészegre issza magát. Jelentem alássan, SIKERÜLT!!!

Na mind1.

A gama részemről szombaton OK, de nem erőltetem, mert nekem is lenne dolgom. Ámbátor az okkultista szeánsz az sírály, tehát elsőbbséget élvez. A jővő 7 viszont fullra jó. Viszont Mester, azt hiszem, hogy a drága Drakaar mester arkánumot vált, mert ez már neki is egy kicsit sok. (frissen ébredni egy testben, aminek frissiben darálják le a fülecskéjét egy vasszörny vascsüvéből azért már neki is sokk!) Azt hiszem sejted, melyik lesz a kiszemelt, de hadd legyen +lepetés! (még Domináns Ka váltás is lehet belőle...)

Spoiler


Na mára ennyi, mert már kezdek igencsak széjjelcsúszni a széllel.

A Sensei.

vigo

vigo

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1540 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.11.23, 22:58

Hella!

nos, én még nem tudom mikor mi jó, bár mostanában kezdenek sűrüsödni a programok, szóval várom a javaslatokat


Ja és boldog születésnapokat mester! :aboci: :gyagya:

Vigo

Módosította vigo: 2005.11.23, 22:59


Cruzifix

Cruzifix

  Nagymester

 • Fórumita
 • 812 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.11.22, 13:35

Szevasztok!

Srácok, valami időpont javaslatot kérek tőletek, és egy lehetőséget, hogy nyugodtan tudjunk lelülni. (és akkor talán tényleg kialakul végre valami)
Mondjuk a lyuk az király lenne, mert akkor talán hallanánk a saját hangunkat is néha. ;) - Nem mintha a gyengeségeimet (emberi és szakmai) akarnám a hang -hatásra fogni! ;) - Neeem! :D

Orastes

Orastes

  Hordószónok

 • Fórumita
 • 6523 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.11.19, 13:06

Részemről:

1, bármikor, amikor mindenki ráér. :lol:
2, szintén. :)

Módosította Orastes: 2005.11.19, 13:07


Daw

Daw

  Mentát

 • Fórumita
 • 347 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.11.18, 22:50

üdv!

1.: mikor kívánja a tisztelt társaság folytatni az okkultista szeánszot? :lol:

2.: boldog születésnapot Cruzifix mesternek! :)

daw

Cruzifix

Cruzifix

  Nagymester

 • Fórumita
 • 812 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.28, 01:26

Tiszteletem!

Nephilim a CD-ben vol2.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy majdnem fél órás (vagy pont annyi) késedelemmel érkeztem meg.

Szerencsére Orastes és Daw türelmesek voltak. (ekkor még nem tudhattuk, hogy Drakchael alias oltógép-sensei, már a lent van a dungeonban - pedig már ott volt :dilis:).

- azt is előre le kell szögeznem, hogy ez alkalommal már a szakmai gyengeség is felütötte a fejét, mintegy tetézve az emberi gyengeségeket. :rohog:

Nos miután a nagyszerű felhozatal felett nagyon nehezen, de napirendre tértünk elkezdtünk játszani is. /ami nem volt könnyű, tekintve a már felhozott felhozatalt és az erős hangzavart/

the game: (nem az amerikai rapbanda)
Dr. Albert Grabovsky a kultúr -antropológia professzora éppen egy lazábbnak ígérkező délután előtt állt. Felesége Johanna a nőegylet gyűlésén, a szomáliai éhezőknek gyűjtött, mikor két (MIB) FBI ügynök betoppant a délutáni idillbe és közölte a professzorral, hogy a hazának szüksége van rá.
Mikor ezt telefonon közölte feleségével, a hitves a bowling és a barátok számlájára írta a a doktor kimaradási kísérletét.

A ház előtt pakoló sötétített Crown Victoria -melybe a professzort ültették- egyenesen egy katonai repülőtérre száguldott, ahol autóstul bevagonírozták a megszeppent doktort egy katonai tehergépbe.

A Gépen Taylor tábornok várta, a US. army tüzérségi főtisztje, aki közölte a professzorral, hogy egy titkos kutatócsoportban fog dolgozni, a kormány megbízásából, hogy fényt derítsenek olyan dolgokra, melyekre eddig nem leltek tudományos magyarázatot.

A Dolog szépséghibája csupán annyi, hogy a kutatásban részvevő tudósok- ahogy az egyik FBI ügynök telefonbeszélgetéséből kiderült: "hullanak, mint a legyek". A társasághoz tartozik még a combnyi bicepsszel rendelkező, Cooper MP őrmester is.

Mindenesetre a tábornok 13.000 éves leletekről, és romba dőlt kutatóbázisról beszél, ahol szintén 13.000 éves hamut és kormot találtak.

Beszél egy műkincs-csempész "mutáns" csoportról is, kiknek a nyomára bukkantak.

A tudósokkal a Columbia egyetem lezárt szárnyában volt találkája a professzornak és néhány kollégának is - köztük az agg Wilson professzornak is - hogy aztán az egész kutatócsoportot egy titkos helyre evakuálják.

Azonban a sors durván közbeszólt.

Grabovsky professzor még semmi rosszra nem gondolt az áramszünet kezdetekor. Az idős Wilson professzor (aki 80 és a halál között lebegett) hallókészülékének piros led-fényénél azonban sokkal rémisztőbb dolog következett be.
Egy irtózatosan nagy földrengés rázta meg az épületet, melynek födéme beszakadt, a szerkezete megroskadt. A professzort maguk alá temették a romok. Mindent pro és törmelék borított. Az eltörött vízcsövekből folyt a víz, a tartalékvilágítás sok helyen szikrázott.

Ez idő tájt Clarisse Lissette Anderson doktornő, mint a bizonyos tudóscsoport tagja, a kutatásba temetkezett. A földrengés az egész labor megrázta.

Azonban Miss. Anderson ennek ellenére megpróbálta menteni, ami menthető. Elsősorban a vizsgált leletet próbálta megmenteni, így azt szorította meg. – de bár ne tette volna, hiszen ujjai görcsbe rándulva szorították az ősi leletet. – a Stázist.

A földrengés ideje alatt, Clarisse egyfajta epilepsziás görcsbe rándult. Mikor a görcs elmúlt, Clarisse már nem volt egyedül a testében, mert benne volt Drakaar az Íbisz-istenség.

A leszakadt lépcsőház nem jelentett akadályt az Íbisznek, szinte súlytalan pehelyként ereszkedett le a karzatról a romok közé.

Sajnálatos módón ennek szemtanúja volt Grabovsky professzor is, aki mintha démont látott volna alászállni, szinte sokkot kapott a félelemtől, melynek egy rémületes, már-már halálsikoly volumenű hangot hallatott.

És, ha ez nem lett volna elég, Drakaar -javítani igyekezvén a nemtúljó látási viszonyokat, balját eleven fáklyaként tűzbe borította.
A menekülő professzor egy áldozókést – egy ott heverő leletet, melyet akkor fedezett fel, mikor elvágta a kezét vele - tartott maga elé védelemképpen, melyből meglepetésére egy mérges kígyó ugrott elő, egyenesen megtámadva a démoni nőszemélyt.

A már szinte hisztérikus professzor bezuhan az egyetem pincehelységébe. A pince egyik végében a „leleteket” őrzik, míg pincehelység másik végében rábukkan egy katonai raktárra és a lándzsával átszúrt nyakú Copper őrmesterre is. –ez azonban már sok volt a doktornak. (A gyomra adta fel a szolgálatot).

Időközben, miközben az eltünt professzor kereste, Drakaar az esetleges túlélőket vette számba, de csupán holtakat talált, mígnem egy újabb iszonyatos sikolyt hallott lentről.

Időközben ugyanis a professzort megtámadta egy nílusi krokodil . Hiába védekezett, a krokodil bekebelezte. Mire Drakaar odaért, már csak a földön vergődő prof.-ot látta, amint egy krokodilos egyiptomi medált szorongat.
(stázis).

De ekkor a személy aki lent van, már nem teljesen Dr. Grabovszky, hiszen addigra a krokodil már bekebelezte. Így ébredt újra öntudatára Sebek , a Nílus deltájának őre.

Drakaar és Sebek ismeretsége több ezer éves, noha ez csak lassan tudatosul bennük. Azt viszont mindketten észreveszik, hogy az itt felhalmozott „leletek és csempészáruk” mind-mind stázis tárgyak.

Azért egy „Egyáltalán Mikor és Hol vagyunk?” kérdésre futotta Sebek erejéből.

Továbbá azt is tudják, hogy a földrengés okozója a föld-Ka energia hirtelen kitörése. De sajnos nem sokat tudnak ezen gondolkodni, hiszen hamarosan felbukkannak a tudósokat őrző SWAT-osok, akik tankkal és „mutáns”-likvidálási paranccsal törnek be a félig leomlott épületbe.

Zhakarias Akmar iparművész ill most már Sammai alaposan megvizsgálja a különös szeksztánst. Arra hamar rájön, hogy ezen műszer nem feltétlen a tájékozódást segíti.

Az ismeretek és a különös fickó nyomtalan eltűnése ill. az őt követő és nagyon akaró gyilkos feltűnésének körülménye egyfajta térkaput feltételez vagy dimenziókapu lehet.

Az alapos vizsgálat közben két furcsa energia csapás – MÉG ez előtt bekövetkezett a Senseitől az első csapás ÉS aztán megtudhattuk MIK rejlenek az AKTATÁSKÁBAN! :lol: - tört elő a szerkezetből, a földre lökve Sammai mestert. Ugyanakkor 4 egységnyi föld-Ka energiával töltve fel ezután. Hamarosan az energiacsapás is visszatért, földrengés formájában, mely megfosztotta a várost az áramtól és sok házat megrongált, romba döntött. Az emberek a sötét utcák tódultak és terror támadásról, katasztrófáról beszéltek. Áram nem lévén, csak a megbolondult autóriasztók fényei világítottak az utcán.

Ekkor Sammai – a mesélő számára váratlan elgondolásból – elhatározta, hogy a szerkezetet, ami a galibát okozta elviszi a tulajdonosának Paris Helltown úrnak, a tagadás klubhoz. Ezért a pánikolló és káoszba hajló utcákra hajtott kisteherautójával.

Természetesen egész Manhetten megbénult. Tűzoltó, rendőr, és mentőautók száguldoztak szirénázva. A kormányzó hangját helikopterek sugározták, miszerint mindenki térjen haza otthonába vagy segítse a mentést.

A Hidak megrongálódtak, az alagutak beszakadtak, így nem lehetett elhagyni Manhettent, mely olyan sötétbe burkolózott, melyet nem láttak még talán soha. A város, ami soha nem alszik, most valóban álmatlan volt.

A Rockefeller torony leomlott és kigyulladt. Sajnos az oltás nem tudták befejezni a tűzoltók, mert az összes Manhatteni csapból és kútból vér folyt víz helyett. Vörösen és bűzösen.

A káoszt látva Sammai gyalog indult tovább, a kisteherautót egy járdaszigeten hagyva a kínai negyedben. Az utcán elemlámpás járókelők csoportokba verődve igyekeztek menedéket keresni a hírtelen jött „jég”eső elöl.

Sammai csak a sötét fellegek megérkezésekor jött rá, hogy jég helyett apró zöld békák potyognak az égből. A morbid zivatar elől a Fun-Wu kínai színház árkádjai alá húzódik, melynek egyik ablakán gyűrött képű, pipázó kínai öregasszony gyűjti a békákat egy kitartott serpenyőbe. A szűnni nem karó békaeső elől kénytelen behúzódni a színházba. Bent csak a társulatot találja, akik éppen valami rádiót csavargatnak, hátha sikerűl befogniuk valami adást. Fél óra keresés útán, egy férfi hangja ismétlődik felvételről folyamatosan.

A férfi Holden Harris a Manhetten egyik polgármestere, aki felszólítja az embereket, hogy ne próbálják elhagyni a szigetet, mert nincs értelme. Mindenkit arra kér, hogy az áramszünet idejére, vagy reggelig maradjon otthon és figyeljék a rádiót.
A következőket közli: A Sziget kapcsolata a külvilággal megszűnt. Brooklyn, Quince, Bronx, Staiten Island eltűntek, vagy nem megközelíthetőek. A telefonok nem működnek megfelelően. A városban földrengés volt, lehet, hogy a kérdéses városrészek, talán elsüllyedtek… nem tudja, hiszen csak találgat az információ hiányában.

Mindenesetre önkénteseket vár a város több pontján, és véradókat. A rendőröknek pedig tűzparancs van érvényben, amennyiben fosztogatókat vagy garázdákat érnek tetten.

A bejelentés ellenére –A színházból kilépve - Sammai csoportokba verődött embereket lát. Elemlámpával, fáklyákkal és mindenféle sport és harceszközzel felfegyverkezve.

Sok helyen – nem tudni miért – lincs hangulat van. Az utcán az a hír járja, hogy a centrál park és környéke veszélyes lett, mert valami lövöldözés van ott és ott a fél rendőrség…
Mindenesetre egy dolog biztos, Sammai számára, hogy északra van valami. Valami nagy energia góc, valami nagy Ka halmaz, mely szinte csábítja, hogy odazarándokoljon. Útközben belebotlik furcsa támadójába, kinek arcára már félelem ül ki az első pillanatra. Ledobva kabátját kiterjesztve hatalmas bőrszárnyait menekülőre fogja a dolgot. Sammai azért még utána lő, egy öklömnyi húsdarabot kiszakítva ocsmány testéből. ( A húsdarab ami a betonra esett szinte azonnal bebábozódott).
A West-side sarkánál, megpillantja a Centrál parkot és a rendőrkordont a park déli bejáratánál.

Itt találkozik egy angyallal, kinek csupán annyit mond: „ Elkezdődött”.
Mikor visszanéz, csak akkor látja, hogy szavai sírásra fakasztották, a légies vanillia illatú nőt…

Orastes

Orastes

  Hordószónok

 • Fórumita
 • 6523 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.25, 21:28

Cruzifix, a Szenszej azt üzeni, hogy tud jönni csütörtökön. :gyagya:

vigo

vigo

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1540 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.25, 21:08

Kedves KM bácsi!

Sajnos nem tusok menni mert a sulimmal kötelező kiruccanáson kell részt vennem, és ami a szomorú, hogy már be is fizettem, szal buktam a dolgot.

De nektek jó játékot, és legközelebb remélem be tudok csatlakozni!

Vigo.

Orastes

Orastes

  Hordószónok

 • Fórumita
 • 6523 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.25, 12:28

Óllrájt, megpróbálom lefoglalni a nevezett helységet csütörtökre, ha nem megy, akkor valami egyéb asztalt foglalok le. Szóval akkor csütörtök, 17.00. :felvon:

Sese

Sese

  Athas Bölcse

 • Fórumita
 • 234 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.25, 12:19

megkerestem a régi Cd-t, amin a 10 oldalas színes nephilim karlap van (volt). nem sikerült mind a 10 oldalt leszedni róla, sérülhetett... felrakom a yousendit.com-ra, aztán beírom az url-t (napokon belül).

Cruzifix

Cruzifix

  Nagymester

 • Fórumita
 • 812 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.25, 11:26

Szevasztok!

Részemről csütörtök elfogadva.

a 17 órás kezdést tudom javasolni, max. egy kis csússzással, mert én kocsival mennék, így nem rajtam múlik az érkezés, hanem a Pesti forgalmon. :D

Akkor ezek szerint vigo mester kivételével teljes lesz a létszám.

Vigo: ha mégis tudnál jönni, akkor az azét frankó lnne. :felvon: :sor: :)

Orastes bácsi: valamit tud kijelmed intézni lyuk ügyben? (mielőtt valaki belém kötne, nem humán eredetű lyukról, hanem a CD fű külön kis kamrájáról kérdeztem tanult kollégánkat) :)

Misi bá': Már várom a fejleményeket! :)

Módosította Cruzifix: 2005.10.25, 11:27


Drakchael

Drakchael

  Betakarító Sensei

 • Archívum
 • 47 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.25, 02:15

Részemről mindkét alkalom megfelel, ám a csütörtök lenne a jobb. Az spec. nem ma lesz. De ha mégis a mai nap lesz, akkor valaki (pl. Orastes) eresszen rám egy telefont. Előre is kösz. Egyébként általában kb. 16:00 és 16:30 között tudok a CDFűben lenni (addig melózom). :szent:


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]