Ugrás tartalomhoz


Warcraft III


 • Válasz írásához lépj be
1100 hozzászólás érkezett eddig

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8071 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2018.11.26, 11:03

Legyen meg itt is, hogy jön a Remast... izé, Reforged:

https://playwarcraft3.com/en-us/

 Malachi

Malachi

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 539 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2012.12.06, 19:53

Szokott még valaki mod nélküli WarCraftot játszani? :D Esetleg versenyeken indulni (Zotac, HiNice)?

zozo112

zozo112

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 13 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2012.08.07, 15:40

Sziasztok!

Keresek valakit, aki segítene nekem Warcraft 3 Pályát készíteni!

Nagyon boldoggá tenne az az illető, aki segít nekem :)


Örömmel segítek :)

E-mail: whispers@gmail.hu
Skype: madara-sennin096

Keress nyugodtan :)

tejesember

tejesember

  Újdonsült fórumozó

 • Inactive / Invalid
 • 1 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2012.07.11, 00:15

Sziasztok!

Keresek valakit, aki segítene nekem Warcraft 3 Pályát készíteni!

Nagyon boldoggá tenne az az illető, aki segít nekem :)

zozo112

zozo112

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 13 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2012.03.25, 13:53

Sziasztok!

Én dolgozom egy elég komoly Warcraft3 multi mapon.
A pálya felépítése a következő:

Van két fél, 6-6 szembenálló játékossal. A pálya közepén van egy egymillió aranyat tartalmazó bánya, ám oda nem lehet építkezni=> hajóval kell kiszedni szép lassan. A pályán lesznek ékkövek, amelyek eladhatóak aranyért, vagy azzal együtt becserélhetőek fegyverekre. Emellett a sima egységek nem csak hordozhatják, hanem használhatják is a tárgyakat. A legfőbb változtatások a normal wc3-as mapokhoz képest, hogy a hősök 30 szintesek lehetnek, elérhető számukra 7 képesség, fajonként lesz 3 alap hős és egy isten, aki sárkány formában jelenik meg. A másik lényeges változtatás, miszerint 8 játszható faj van a pályán: Szövetség (Emberek, Elfek, Törpök), Horda (Orkok, Taurenek, Trollok, Ogrek), Élőholtak (Csontvázak, Zombik, Szellemek, Revenantok, VoidWalkerek), Tengeri királyság (Nagak, Murlocok, Mur'Gulok, SeaGiantok),Northrendiek (Facelessek, Tuskarrok, Nerubianok,Wendigo) Outalandiek (Succubbusok, Draenaiok, Pokoli harcosok(Overlord, DoomGuard stb.)), Barrensiek (Razormanek, Kentaurok, Hárpiák, Goblinok, Wildkinek), Erdei népek (Szatírok, Trollok, Furbolgok, Farkasok, Druidák).

Nagyjából ez lenne a pálya vázlata. Ki az, akit érdekel?

kodmander

kodmander

  Újdonsült fórumozó

 • Inactive / Invalid
 • 1 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2010.08.09, 10:32

Tiszteletem mindenkinek!

Én személy szerint mindíg is a pályakészítőjéért kedveltem a War3mat. Van pár kis pályám, amit náha napján még játszanak is páran! D:

A Hive Workshoppon szoktam normális esetben lógni amikor Warcraft 3-ról szokott szó lenni, és csak érdekel, hogy van-é bárki itt, aki szokott pályát szerkeszteni?


Én szintén szoktam worldeditorozni és nekem is van pár pályám. Bár a legtöbbjük olyan. hogy elkezdem aztán eszembe jut valami más és azt csinálom. Van egy multi pályám aminek megvan már a beta verziója de annak készítését most technikai okokból szüneteltetem.

deloctyte

deloctyte

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 8 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2010.07.02, 14:26

Technoblabla

Mégtöbb technoblabla, reakcióként.

... És most jöjjön az én technobabbleem, mert miért ne!? :)

War 3 melee-ben személyesen, ha csak hősökről van szó, az Orkoknál a Blademaster early harassra (ellenség bázisának piszkálására egy korai időpontban), majd hőskivégzőként szuperál. Az undeadnél sztem az első hős majdnem kivétel nélkül a Death Knight a korai favágást elősegítő Unholy Aurájával, amely, amely, ha jól egyensúlyozod ki creepeléssel, nem kis económiai előnyt nyerhet számodra. Nelfekkel ritkagyenge vagyok, így inkább nem kommentálnék rájuk. Humikkal meg a Blood Mage-t prefereálom, de gondolom ez meg csak személyes hülyeség. ^^

Selmo

Selmo

  Lochost kvesztor

 • Fórumita
 • 2051 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2010.06.03, 11:31

Valaki dióhéjban elmagyarázná nekem, hogy mi az a dota, és mire jó? Eddig csak a hagyományos módon toltam battle.net-en... tényleg valaki tol velem 1on1-et? :nos:

Egy olyan térkép, ahol két oldal van: Scourge és Sentinel. Mindkét oldalon van 5-5 hős akiknek az a feladatuk, hogy lerombolják az ellenség bázisát, lehetőleg minél kevesebb halállal. A két bázist 3 út köti össze ezeken az utakon van 3-3 torony, amíg a legkülsőt nem rombolják le, a többi sebezhetetlen és így tovább. Az utakon rendszeresen termelődnek csapatok, amik küzdenek egymással. A feladat tulajdonképpen adott, beverni a tornyokat, és/vagy leölni az ellenséges hősöket, mert az értük kapott pénzből elég jól lehet durva tárgyakat venni. Amiért ez az egyszerű map nem unalmas, az amiatt van, mert 90+ hősből lehet válogatni és a tárgyak is hasonlóan sokrétűek. Bővebb infó a hivatalos honlapon: http://www.playdota.com/ A legegyszerűbb szerintem az, ha megnézel egy/több replayt a játékról.

creep

creep

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 161 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2010.06.03, 10:51

Csak egy kérdés: Melyik a legjobb hős (szerintetek)?
Nálam:
A legjobb: megosztva a Mountain King (minden képessége kimagasló) és Blademaster (Agility hős, szóval agility növel minden lényegeset, sebzést, páncélt, mozgási-támadási sebességet, és sokoldalú (wind walk - menekül/nagyot üt, mirror image - ellenfél zavarása és felderítés, criticallal akár 500 nagyságrendű sebzések, bladestorm várostromkor)).
Nem sokkal utánuk: Pandaren Brewmaster (minden képessége kiváló, főleg hogy egymásra is épít - drunken haze+breath of fire egyszerre sebez, lassít és pontatlanít, mellette ha van drunken brawler, akkor nagy valószínűséggel el se találják a pandát - ha mindkettő hármas szintű, akkor 6,67 % eséllyel találnak el), Shadow Hunter (Hex hősökön rövidebb ideig hat, de arra elég, hogy körbevegyük, healing wave jó, big bad voodoo ellenfél városának lerombolására, főleg ha az tele van tornyokkal, vagy sajátunk megvédésére is jó), Warden (Shadow Strike nagyon erős, a fan of knives és a Vengeance is ott van). Goblin Tinker, aki egy nagyon sokoldalú valaki, Pocket Factoryval hármas szinten pillanatok alatt szétszedhetünk egy pár épületet, Cluster of Rockets támadáskor és annak elhárításakor is jó, Robogoblin városostromkor, az Engineering Upgrade nem igényel kommentárt.
Még aki hasznos (lehet): Dark Ranger a silence miatt, Crypt Lord az Impale és Swarm of Locust képességeivel, Keeper of the Groove az Entagling Roots dologgal.
A többit nem igazán használtam az első próba után :nos:.
A legrosszabbak: Mármint véleményem szerint, ezeket eszembe se jutna használni. Ezek a Paladin (egy használható képessége nincs), Beastmaster (csak idézni tud, az idézett lényeket meg egy orb of lightning/abolish magicpurge/dispel magic simán kinyírja), Priestess of the Moon (az utolsója rendben van de a többi az nem sokat ér).

Lehet helyesbíteni/vitatkozni, azért írtam. ;)


Nem igazán értek egyet pár dologgal. Véleményem szerint a Mountain King az embernél nem a legjobb - Archmage az elementáljaival mindent visz, a hazateleport meg sok gondot megold a végjátékban, őt tartom az összes hős küzül a legtöbbre. Másodiknak mindhárom jó lehet, én Palát szoktam, gyógyítani a fontosabb harcosokat, meg adni nekik a páncélt az aurával. Erőteljes túlzás, hogy nincsenek hasznos képességei szvsz. Ne felejtkezzünk meg a Blood Mage Banishéről, ami a Hexhez hasonlóan kiiktathatja az ellenséges hőst, illetve az ostromnál nagyon durva tűzvarázslatokra.

Blademastert sohasem használom, de láttam már nagyon profi emberek kezében nagyon jól működni. Sajnos a Mirror Image a gép ellen nem ér semmit - ellenben játékos ellen hasznos. Ott is a varázslóra, a Far Seerre (Summon Wolf) esküszöm, Trollal megtámogatva. Trollnak gyógyítás meg a Hex a tápos, meg a brutális lvl6os varázslat, ami csatákat dönt el.

A Pandarent én gyengének tartom alacsony szinten, de el lehet vele játszogatni. Csak éppen az olyan brutális arcok, mint a Crypt Lord vagy a Demon Hunter szerintem lezúzzák. RoboGoblint meg Alchemistet alig próbáltam, Dark Ranger és a Naga Witch irgalmatlanul jó 2nd Herok, és a Pit Lorddal is lehet aprítani. Az a tüzes szörnyeteg szvsz gyenge, nem használom és a Beast Master se a legerősebb, de őt szoktam alkalomadtán vinni 3nd Herónak, medvét kiidézem és van 2 erős, szívós, nagyot sebző katonám, akik fejlődnek is.

Elfekkel ritkán vagyok, de a Priestess nagyon hasznos - minden íjászegységnek hatalmas sebzésbónuszt ad, még az ostromgépnek is, ha pedig ezt összekombinálom a macisámán ordításával, az nem kicsit kemény dolog. Demon Huntert sokan szeretik, lvl6nál elszáll vele a ló, ott már rohadtul tápos. Ő olyasmi, mint a BladeMaster, gyors, pusztító, de vigyázni kell rá. Keepert nem ajánlom, bár a mondottak igazak rá, van hasznos varázslata, a Warden kb közepes, de tud sebezni azért, összességében nem a kedvenceim.

Élőhalottakkal ritkán játszom, de a hőseik közül csak a Lichet nem tudom értékelni. Általában öt perc alatt meghal, akkor is, ha már rég halott. Használni úgy lehet, hogyha adja a páncélt a katonáknak, s néha elereszt egy Novát egy legyengült ellenséges Herora. Crypt Lord, Dread Lord első hősnek, Death Knight v Crypt Lord másodiknak elég jó taktika lehet, de minden kombinációnak megvan a maga előnye.

Malachi

Malachi

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 539 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2010.06.03, 10:21

Valaki dióhéjban elmagyarázná nekem, hogy mi az a dota, és mire jó? Eddig csak a hagyományos módon toltam battle.net-en... tényleg valaki tol velem 1on1-et? :nos:

deloctyte

deloctyte

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 8 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2010.05.05, 18:24

Tiszteletem mindenkinek!

Én személy szerint mindíg is a pályakészítőjéért kedveltem a War3mat. Van pár kis pályám, amit náha napján még játszanak is páran! D:

A Hive Workshoppon szoktam normális esetben lógni amikor Warcraft 3-ról szokott szó lenni, és csak érdekel, hogy van-é bárki itt, aki szokott pályát szerkeszteni?

Airyku

Airyku

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 766 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2010.02.04, 13:41

Ahoj!
A frozen throne-os patch miatt újra kellett telepítenem az alapjátékot és a frozen throne-t is. Az alapjátékot újrakezdve, az embereknél a "blackrock and roll" pályán találtam pár rejtett cuccot. Először is direkt nem gyártottam 6 katonát, csak puskásokat. Kinyírtam akit kell, aztán, mikor az aranybányát kifosztottam, felturbóztam a parasztok számát 80-ra, és mindenki fát vágott. A lényeg, hogy vannak helyek, amik első ránézésre érdektelenek, de, ha kivágjuk a fákat, rejtett cuccokhoz vezetnek. Délen egy gnoll őriz egy wand of negligation-t vagy mit, az északkeleti sarokban egy rakás merloc támad ránk, a merloc bázisnál, a vízben van pár fa, a tó délnyugati csücskében, ha az megvan, hosszas favágással fel lehet jutni egy pár ogréhoz, akik egy szép kis gyűrűt védenek. A következő ember pályán kinyírtam egy birkát egy ogre mellett, és ő is adott egy gyűrűt. :)

Redragon

Redragon

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 16 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2009.12.22, 05:18

"Gép és emberi intelligencia az totál más." Ez igaz, Ossua!
A gépi intelligencia az RTS játékoknál erőteljesen félti az épületeit... általánosságban véve a dolgot. :)

Ossua

Ossua

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 21 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2009.12.18, 19:07

Mint minden stratégiában szerintem. Gép és emberi intelligencia az totál más.

Selmo

Selmo

  Lochost kvesztor

 • Fórumita
 • 2051 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2009.09.27, 10:12

Az ezeréves kérdés. Szerintem kezdj el dotázni aztán rájössz, hogy gép ellen és ember ellen játszani nem ugyanaz. Ízelítőnek: http://www.playdota.com/heroes

White_wolf

White_wolf

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 324 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2009.09.26, 22:17

Csak egy kérdés: Melyik a legjobb hős (szerintetek)?
Nálam:
A legjobb: megosztva a Mountain King (minden képessége kimagasló) és Blademaster (Agility hős, szóval agility növel minden lényegeset, sebzést, páncélt, mozgási-támadási sebességet, és sokoldalú (wind walk - menekül/nagyot üt, mirror image - ellenfél zavarása és felderítés, criticallal akár 500 nagyságrendű sebzések, bladestorm várostromkor)).
Nem sokkal utánuk: Pandaren Brewmaster (minden képessége kiváló, főleg hogy egymásra is épít - drunken haze+breath of fire egyszerre sebez, lassít és pontatlanít, mellette ha van drunken brawler, akkor nagy valószínűséggel el se találják a pandát - ha mindkettő hármas szintű, akkor 6,67 % eséllyel találnak el), Shadow Hunter (Hex hősökön rövidebb ideig hat, de arra elég, hogy körbevegyük, healing wave jó, big bad voodoo ellenfél városának lerombolására, főleg ha az tele van tornyokkal, vagy sajátunk megvédésére is jó), Warden (Shadow Strike nagyon erős, a fan of knives és a Vengeance is ott van). Goblin Tinker, aki egy nagyon sokoldalú valaki, Pocket Factoryval hármas szinten pillanatok alatt szétszedhetünk egy pár épületet, Cluster of Rockets támadáskor és annak elhárításakor is jó, Robogoblin városostromkor, az Engineering Upgrade nem igényel kommentárt.
Még aki hasznos (lehet): Dark Ranger a silence miatt, Crypt Lord az Impale és Swarm of Locust képességeivel, Keeper of the Groove az Entagling Roots dologgal.
A többit nem igazán használtam az első próba után :normaalis:.
A legrosszabbak: Mármint véleményem szerint, ezeket eszembe se jutna használni. Ezek a Paladin (egy használható képessége nincs), Beastmaster (csak idézni tud, az idézett lényeket meg egy orb of lightning/abolish magicpurge/dispel magic simán kinyírja), Priestess of the Moon (az utolsója rendben van de a többi az nem sokat ér).

Lehet helyesbíteni/vitatkozni, azért írtam. :kirohog:

edem

edem

  Ízirájder

 • Fórumita
 • 1904 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2009.05.13, 07:41

Végignézegette valaki a mapokat?

Azon a pályán, ahol Arthassal az ereklyéket kell összeszedned, egy helyen el lehet menni a bokrok mögött egy kis folyóhoz, és ott egy pillanatra felvillan egy kép, amin két panda van... :)

Láttam valahol egy birkát (crittert), aminek azt hiszem Tychamonde volt a neve....

Zeratul18

Zeratul18

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 52 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2009.05.12, 21:56

Végignézegette valaki a mapokat? én annó amikor játszottam vele az egyik mapon találtam a felső sarokban egy 4es szintű HYDRALISK-et! Ha kivágod előle az erdőt irányítani is lehet! Ez egy easter Egg a sok közül! Elég hasznos ranged unit...kár hogy csak 1hez jutsz hozzá akkor is csak ha kiásod az erdőből...

White_wolf

White_wolf

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 324 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2008.11.09, 15:47

És szerinted mikorra neked ez mind meglesz, addigra szerinted az ellennek csak sima archerjei lesznek? :D


Hát, Tauren chieftain, ha első hős, ingyen megvan, és mehet a war stomp. :D Tavernből meg paraszttal is fel lehet venni semleges hősöket, első ott is ingyen van, panda mondjuk és lehet archert leitatni (drunken haze, hogy lassabbak legyenek kicsit :P).
Amúgy: Huntress ellen wind rider (óriásit sebez - 40 átlag, fejlesztve 49, huntress nem tud levegőbe támadni), mountain giant: tauren (árához/fogyasztásához képest sokkal erősebb mint a mountain giant, pláne ha van pulverize, mountain giantnak 200-zal van több HP-ja, de körülbelül másfélszer annyiba kerül és nem ötöt, hanem hetet fogyaszt). Levegőben a legerősebb az elf, a hippogryph ellen: földi egységek, chimaera ellen szintén wind rider. Hippogryph-et húzzuk le raider ensnare-jával, chimaerát meg lehet támadni wind riderrel (nincs levegőbe támadása). Hippogryph archer meg sokkal kisebbet sebez mint a sima hippogryph. Druid of the talon: gyengék, viharholló alakban meg földre nem tudnak támadni. Druid of the claw ellen csak annyit, hogy varázslóformában elég gyenge közelharcra, medveformában viszont elég erős, de így is elmarad egy tauren mögött. A dryad-ok hatótáva és gyorsasága megint nagyobb a trollénál, de sebzése neki is kisebb, és HP-ja is a berserkernél. Valamint azzal nem tud sokat kezdeni (lásd archer), bár lelassítani le tudja őket. A spell immunity nehezebb dolog, de az archereket is üldözőbe vehetjük raiderrel, ahogy a dryadot is (gyors, jól sebez, az archernél sokkal több, dryadnál kicsivel több HP-je van), és ensnare is használható.
Egyébként, nem mondtam hogy a trollok a legjobbak, vagy "csoda"trollok, csak arra akartam rávilágítani hogy szemtől szembe-harcban erősebbek jóvbal az íjászoknál, ugyanolyan ár mellett. De én próbálok stratégiát is használni - lásd fent. Nem vagok gyakorlott vagy profi játékos, de kis (inkább több) gyakorlás után megpróbálnék egy árnyelf játékost (embert - eddig gép ellen játszottam meg egyszer ember játékos ellen - humannal ment) - de ezt nem kell felajánlásnak venni, nem hiszem hogy bármikor sor kerül(het)ne rá. Csak kíváncsiságból, de szerintem valódi gyakorlott játékossal szemben alulmaradnék (egyelőre nem tudok olyan gyorsan mozogni/kattintgatni egérrel :nono: meglátjuk, mi lesz).

Danekh

Danekh

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 257 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2008.11.08, 21:30

És szerinted mikorra neked ez mind meglesz, addigra szerinted az ellennek csak sima archerjei lesznek? :D


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]