Ugrás tartalomhoz


Requiem


  • Válasz írásához lépj be
420 hozzászólás érkezett eddig

_Krisz (NPC/NJK)

_Krisz (NPC/NJK)
  • Látogató

Kelt 2003.01.03, 16:43

Sziasztok!

Mindenkinek boldog uj evet!

A Requiem kimondottan jol kiegyensulyozott vilag. Egy paraszt es egy lovag kozott nincs akkora kulonbseg mint Mokusban. Ez oromteli dolog mert a vilag onalloan a realitasok talajan mukodik. (mar amennyiben ez fantasyben elkepzelheto)

Ha vegignezed a konyvet nagyon szigoru tarsadalmi, rendi kotottsegek vannak. Nem igazan tudok elkepozelni olyat hogy kalandozo. Termeszetesen lehetnek egyedi emberek akik mondjuk ezt es azt csinaljak, de akinek mondjuk van rendi kotottsege, vagy rangja (vagy esetleg nincs) azt kotik a szabalyok.

De ha valaszolsz arra a kerdesre ki a kalandozo akkor meggyozheto vagyok.
Olyan hogy csapat van, kulonbozo erdekbol, parancsbol ideiglenesen vagy veglegesen osszeverodott munkacsapat.

Kalandozo csapatot akik jarjak a videket dolgozgatnak megbizot keresnek, es nem uldozik oket innen onnan nem tudok elkepzelni. Nincsenek olyan emberek akik megbizasokat tudnak egy ilyen gyokertelen csapatnak adni. Persze lehet hogy tevedek de az en R* vilagkepembe nagyon nem illenek.

A Mokus vilagkepenben is kevesse, de oda meg elment.

Az elmult 11 ev alatt miota jatszom, es meselek M*-ot ket kezemen meg tudom szamolni hany hagyomanyos kalandozo volt. R*-ben mert megjelenese ota sokat jatszottam - nem eleget - meg nem volt.

Hidd el nagyon jol lehet jatszani rendi es tarsadalmi kotottsegekkel, annyi problema es konfliktus forrasa lehet a dolog.
Udv


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]