Ugrás tartalomhoz


Fotó

Karakter jellemzések és kijátszásuk


 • Válasz írásához lépj be
435 hozzászólás érkezett eddig

Alice_Mindel

Alice_Mindel

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 790 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.03.11, 06:52

Üdvelet!

Bocsi, hogy nem válaszoltam mod lévén a dologra, de látom Madfox már meg tette, szóval külön köszönet érte nekie :P *meg egy nagy nyalás a pofijára :P* :nono:

Annyit tennék hozzá, hogy igen kicsi volt a leírás és a külső megjelenés tényleg fontos. Kicsit többet is lehet írni a ruházatáról is, meg szokásairól. Akár jellemről is lehet kicsit többet, meg mondjuk emberi kapcsolatok. Mit nem kedvel meg iylen apróságok. fogd fel úgy mint egy fantasy kérdőív.
bemegy a kari és elétolnak egy papírt ilyen:
Név, kor, szül.hely, foglalkozás...vagy önéletrajz :)
Nem kell kisregényt írni, attól csak a szemem fájdul meg és mire a végére érek, már azt sem tudom mi volt az eleje. Csak vannak minimum szintek :sir:
Az isten fogalmat ahogy Madfox is mondta.. hát igen tág :D Arról is egy részletet be lehet csöpögtetni, hogy az ő istenének vallása mit takar, mert nem mindenkiismer minden istenséget (pl én nem ^^ )


Nyah további kellemes és szép nyapot.

Asdaroth

Asdaroth

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 211 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.03.09, 19:31

Hmm...hmmm...hát egy fejjel rövidebben még ő sem hallja az imád Szentember. :)
Egyébként otthon sajna elszállt a netem, de ki tudja, néha vagyogathatok. :leborul:

bbeci

bbeci

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 2 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.03.09, 16:35

/Örülök hogy fény csillant kiléted peremén. Így legalább lesz kivel játszani. :leborul: /

Vigyázz a bőrödre, álnok pokoldémon! Könnyen megszabadíthatlak tisztátlan valódtól... Imám Istenhez meghallgatásra talál, és a tisztítótűz gyógyító lángjai győzedelmeskedni fognak feletted! (Hacsak meg nem állítasz :) )

Asdaroth

Asdaroth

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 211 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.03.08, 19:42

"egy szörnyű démon fenyegeti az itt élő embereket."

Affene, szóval lebuktam. :rohog:

Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1315 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.03.07, 12:19

A moderátorok nevében nem beszélhetek, de ha szabad megjegyeznem, úgy sejtem ahhoz hogy beengedjék kicsit rövid. Azon túl hogy rövid, egy két dolog talán magyarázatra szorul.

Mindjárt elsőnek a botja, nem hordja magával az ékkövek miatt. Izé? Oké, ha jól sejtem a boton akkor ékkövek vannak, és mivel gyógyításra használja egyben mágikus segédeszköz, de ezt akkor talán nem ártana külön megjegyezni. Jó, a leírtak alapján következtetünk rá, de jobb lenne ha nem kéne, mert így a leírás emiatt úgy néz ki mintha csak egy részét olvasnánk, és a szöveg felét kihagyták volna.
Ugyanígy a gyógyítás képességével, gyógyfüvekkel. Akkor ő most egy pap, szerzetes, vagy micsoda? Ismétcsak mintha a szöveg csak egy részét olvasnánk és kimaradt volna valami.

Na, aztán egy mondattal később mégiscsak megkapjuk hogy szerzetes, de ha már említve lett, pár szó arról a szerzetesrendről talán nem ártana.

"Megtiszteltetésnek véve, hogy Isten rábízta ezt a feladatot"

Ööö oké, melyik Isten? Jó persze, gondolom név híján akkor egy monoteista vallásról van szó, de fantasyben, ahol megszámlálhatlan sokaságú vallás és istenség létezik, ezt sem ártana előre tisztázni.


Végül azon túl, hogy úgy tűnik mintha csak szövegrészleteket kaptunk volna egy nagyobb leírásból, még megjegyezném, hogy a karakterről az első benyomást a mi karaktereink számára az első tettein túl főleg a megjelenése adja.
Márpedig a megjelenéséről alig van szó. Oké, átlagos alkatú, nem túl izmos kaukázusi barna köpenyben. Ezzel egy mondatban össze is foglaltam mi olvasható a leírásból, kicsit talán részletezni nem ártana.

Nem kell kisregényt írni, csak legyen következetes és egybefüggő leírás, leginkább, a megjelenése áljon többől annál, hogy "átlagos ember". Nem feltétlen kell minden barázdát az arcán kielemezni, ha pedig annyira átlagos kinézetű, néha egy megjegyzés a mozgására vagy a tartására is jól jön. Például valami egyszerű igazából belső jellemző ami kívül is megütközik: "Rendszerint felhúzza az orrát és úgy jár mindenfelé mintha az övé volna a környék." és így tovább.

bbeci

bbeci

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 2 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.03.07, 11:09

Üdvözlet!
Valós nevem Balogh Béla, álmodozói megfelelőjét még nem találtam ki. Problémák akadtak a leírásom elbírálásával, és azt ajánlották hogy ide rakjam fel, itt könnyen elérik.

Fehér bőrű, átlagosan magas, gyenge testalkatú férfi. A kétkezes küzdelem nem az ő asztala, inkább az elméjével harcol. Megpróbálja meggyőzni az embereket: nem kell az örökös viszálykodás... inkább beszéljék meg azt értelmes emberek módjára. A szavak embere, ám cselekedni sem rest. Barnás köpenyt hord, ami meleget ad hideg napokon, ám nem nyújt óriási védelmet. Van egy régi tölgyfa botja, ám nem szereti magával hordozgatni, mivel csillogó ékköveire túlságosan is felfigyelnek. Csak különleges esetekben használja, mikor erős gyógyító mágiára van szüksége. Ez nélkül csak kisebb sebeket képes begyógyítani. Ismeri a legtöbb gyógynövényt, sokszor felhasználja őket főzeteihez. A Dankov szerzetesrendből való, messze a várostól... csak álmaiban látta e kastélyt, s azt hogy egy szörnyű démon fenyegeti az itt élő embereket. Megtiszteltetésnek véve, hogy Isten rábízta ezt a feladatot, eljött ide, s megpróbálja megakadályozni a katasztrófát.

Midoryko

Midoryko

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 31 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.07.22, 19:24

Sziasztok!

Kérdeznék... ha nem baj...

Most jutottam el oda hogy nekifussak a játékszabálynak, beleolvastam és igen, én sem szeretem a hét sornál hosszabb szövegeket. De mit várhatunk el attól aki elolvassa nagy nehezen, a nyakába ömleszt minden hülyeséget az az iromány és a végén már csak arra emlékszik hogy- csak ennyi?- ezt én is meg tudom írni!.. és minden visszadobott karakterleírásban fellelhető abból a fantasztikus szövegből egy két pont /6-7/. Ezért érdemes köríteni? Körbejárni négyszer, hogy a végén ne lyukadjunk ki sehova? Mint ahogy manapság sem jutunk egyről a kettőre mi Fantasztikus, és értelmes, előítéletmentes, frissen regisztrált emberek, egyszerű és világosan megszerkesztett leírású karaktereinkkel a bitin....

*és most bogozd ki, hogy mi a kérdés...*

__Samael_ (NPC/NJK)

__Samael_ (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2009.02.05, 04:08

Üdv,Samael vagyok és némi előstoryA kártyalapok felett megnézi magának a többieket, azzal a magabiztossággal, amivel egy magafajta bírhat ledobja az asztalra, hiszen tudja, hogy ettől senkinek nem lehet jobb…hisz ő osztott. Erre az egyik nagydarab fickó felpattan, de ez mind hiába, hiszen nem kellemes érzés, mikor az embernek egy nyílvessző fúródik a combjába.
- Ugye nem gondoltátok komolyan, hogy most is egy olyannal álltok szemben, aki nem tudja megvédeni magát… sőt, én vagyok a legrosszabb rémálmotok, és tőlem ti nem tudjátok magatokat megvédeni.
A lábon lőtt meredten nézi a kis kiálló vesszőt, majd tekintete ijedten a fekete ruhásra esik.
- Nem, az nem lehet… téged ismerlek… - szalad ki a száján döbbenetében.
- Persze, hogy ismersz… de a barátaidnak is jó lenne, ha tudnák ki vagyok… és hogy miért kell meghalniuk… ne kapkodjatok, mindhárman elég adag mérget ittatok ahhoz, hogy hamarosan eszméletlenül terüljetek el, majd arra térjetek magatokhoz, hogy szinte éget a fájdalom…
Az a rémület, melyet a trió szemében látott villanni kéjes mosolyt csalt arcára.
- Hogy apám milyen nevet ragasztott rám, az már lényegtelen, hiszen igazi apámmá a tanítómesterem nőtte ki magát. Miután az anyám meghalt, apám sem törődött velem tulságosan, bár remek fegyverforgató hírében állt, nagyobb kedvét lelte a drága bátyám tanításában, mint abban, hogy velem foglalkozzon. Mikor elmentek, hogy eddze a drága Nathant, én mindig átszöktem a közelben lakó kísérteties emberhez… igen egy boszorkánymesterhez, ki a mi falunkban tudott elrejtőzni az inkvizíció elől. Ugyan eleinte nem tudtam róla sokat, csak vozott a kívülállósága, rájött, hogy a gyermeki szívben rejlő keserűség kiaknázatlan kincs, tehát pártfogásába vett. Persze nem sokkal később a testvérem kalandozásra adta a fejét és ugyan a harc alapjait elsajátítottam, nem vonzotta apámat a tudat, hogy én nem lépek a nyomdokaiba, inkább engem is kalandozni küldött. A mesteremmel elindultunk, és sikeresnek bizonyult a tanítása. Igen gyors tempóban fejlődtem, míg egyszer az inkvizíció egyik lovagja ránk talált, és élet halál harcot folytatott mesteremmel, Nekem sikerült meggyengítenem egy alattomos csellel, és ezt kihasználva legyőzte mesterem azt a gaz Dartonitát… - a gyűlölet ismét fellángol szemében – Khirrad apám helyett apám volt, és ott haldoklott a kezeim között… De nem szenvedett sokáig, megkönnyítettem a véget számára, aztán eltemettem. A dartonita hulláját pedig rászabadítottam egy erdei ösvény utazóira. Akkor rájöttem, hogy élvezem a bosszút. Persze nem tudtam túl sokáig kóborolni egyedül, találkoztam a testvéremmel. Ő közölte velem az újságot, menjünk haza, apánk üzent. – elréved emlékeiben – csodálatos bulit rendezett nekünk, vacsora volt, az asztal minden jóval megrakva, de csak én álltam fel az asztaltól… a testvérem jobban meg volt lepődve, mikor rájött, hogy már nem az vagyok, akit itt hagyott, az a gyámoltalan, furcsa kisfiú és az apánk haldoklik, na meg persze neki sem tetszett a tőr a hátában. A saját tőre volt…bizony.
De hát egy kicsit siessünk, hisz nem sok időtök van…pláne, ha mocorogtok, akkor gyorsabban terjed. Elindultam kalandozni, ott összeszedtem egy-két csecsebecsét, megtanultam egyet, s mást, de mindig is vágytam a lelkem mélyén egy családra, akik olyanok, mint én…Ezt meg is találtam Theráliában. Ott további képzésre készültem, szorgalmasan tanultam, csakhogy volt elősször egy próba… Én készültem rá, de nem arról volt szó, hogy a rend egyik legerősebb boszorkánya meg akar ölni… Én rágyújtottam az erdőt, de hiába a tűzalak, ha még nem elég erős az ember, kis híján én is belehaltam abba a kis mókába, de utolsó tartalékaimat is felhasználva sikerült kievickélni, de így is sikerült alaposan megégni… - ezt alátámasztandó égett baljával megsimítja jobb oldali arccsontját és a szemgödre körül is látványos a sérülés.
- De én azért is túléltem, és bár fájdalmakkal jár, ha használom a balom, addig gyakoroltam, addig küzdöttem, míg végre sikerült, jobban tudom használni, mint rég… a fájdalom pedig emlékeztet amatőr hibáimra… Már nem vagyok olyan mohó, attól, hogy annak tűnök. Akkor mindent akartam, méghozzá egyszerre… de volt még ott más is, amibe sikerült belekóstolnom… az a szerelem… bizony, egy magamfajtának is vannak érzései. Tehát most, hogy sikeresen halálra ítéltelek benneteket, már mehetek is vissza Theráliába, hogy megfizessek minden ellenségemnek, és hogy megkeressem azt az egy boszorkányt, akit azóta sem találtam máshol…
Fel csatolja két rapírtokját, melyekben hárítótőrőket tart, kettőt már csak megszokásból, ellenőrzi kézi számszeríját, majd megigazítja hosszú bőrkabátját.
- Ezt kölcsönveszem, hisz már úgysincs rá szükséged… - veszi le a fogasról az egyik csuklyás utazóköpenyt, és teszi fel a helyére a kalapját, majd megindul az ajtó irányába, de hirtelen megtorpan és visszafordul.
- Ja, és azért kell meghalnotok, mert mikor gyengébb voltam, ti is kifosztottatok, összevertek…remélem emlékeztek rám, és arra, hogy bosszút fogadtam…
Ekkorra már senki nem volt magánál a hármasból, Samael vállat vont, és szépen kisétált az esőbe.

Syrus-con-Sirenac

Syrus-con-Sirenac

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 301 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.01.13, 00:53

Üdv!

A Kibával való egyeztetés után szeretnék előszöris bocsánatot kérni azoktól, kiket megsértettem volna játékommal, vagy éppen a nem játékommal. Az általam annyit emlegetett werewolf szerint kidolgoztam a karit gyökeres változtatásokkal, és minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy kijátszásakor ne essek abba a hibába, mint eddig.

Marius a mindig hideg, zord éghajlatú, ám vadregényes Szibéria szülötte. Narafum a város neve, hol meglátta a holdvilágot. Oly korba született, mikor az országot kemény diktatórikus hatalom uralta, a világon pedig tombolt a gazdasági világválság. A város urai az Ezüst Agyarok voltak, e törzsbe tartozott Marius is. Atyja az Öregek Tanácsának tagja volt, így a hatalom várományosa. A válság megrendítette a környező területeket, s lévén a város maga jó helyzetben volt, a közelben fészkelő Fekete Spirál Táncosai hadat üzentek a Városnak.
Szövetségesül nyerték meg maguknak a Moszkvában székelő Sabbat képviselőit. A megerősödött Táncos-vámpír szövetség ostromgyűrűbe vonta szinte a várost. A helyi rendfenntartó szerveket azonnal elintézték, hisz a csatározásoknak a civil lakosság is áldozatul esett, a védelmükre rendelték ki őket. Az Öregek Tanácsának vezetése alatt álló garouk, nagyobbrészt Ezüst Agyarok, kisebbrészt csontrágók és üvegjárók- minden tőlük telhetőt megtettek a városért, Gaiáért. A háború eleinte a Szövetségnek kedvezett, hisz napról-napra szorult a hurok, utcákat-városrészeket voltak kénytelenek feladni a védők. A veszteségeket persze a védők szenvedték leginkább, hisz sok társukat ragadták magukkal a táncosok, illetve a lakosságból vagy eledel lett, vagy ghoul, ritkább esetben vámpír.
Ahogy védők fogyatkoztak, a támadók úgy erősödtek. A város centrumában azonban a támadás elakadt. Lévén a kommunikáció a külvilággal megszakadt, s a város maga nem tudott értesíteni senkit, hisz nem volt ritka, hogy a kemény orosz tél városokat zár el, magára maradt Narafum.
A szorongatott helyzetben Marius atyja, Alexandr Glenius, az Őregek Tanácsának sámán tagja Gaiához fordult segítségért. A fohász meghallgatatott, a védekező farkasok egy szelencére bukkantak, melyet az Öregek Tanácsához vittek. Alexandr az Umbrában kapott információk alapján tudta meg, mit is tartalmaz a szelence. Tudta, hogy ez a város egyetlen esélye a menekvésre, és az ellen legyőzésére.
Viszont azt is tudta, hogy ez lesz utolsó szolgálata. Maga vonult a Szövetség ellen, a garoukat visszarendelték kellő távolságra. Amikor rárontottak az táncosok-ghoulok csapatai, akkor nyitotta ki a szelencét. Habár az orosz tél kemény, a szelence fagya 3-szorta erősebbnek bizonyult. Hiába a bunda, a természetfeletti képesség, ekkora fagy ellen nem tudtak védekezni.
A fagy hatására az ostromló sereg elvesztette fő erőit. A hátulról mozgató moszkvai sabbatosok felismerték, hogy a harcot elvesztették, így elárulva a szövetséget, kivonták megmaradt erőiket a városból. A magukra maradt táncosokból ostromlottak lettek.
Miután az ostromlóból ostromlott táncosokat a védőknek sikerült visszavetniük, majd teljes egészében szétverni, a város győztesen került ki a háborúból. A narafumi Ezüst Agyarak tekintélye megnőtt, a város civil vezetőit pedig sikerült elhallgattatni, ahogy a lakosság megmaradt tagjait is, hisz csak hálával tartozhattak védelmezőiknek. Marius szinte már az első utcai harcokban részt vett, noha maga is folyamatos visszavonulásra kényszerült a kezdeti szövetségesi sikereknek köszönhetően. Atyja hősi halála után részt vett a Táncosok fészkének teljes megsemmisítésében, és a bűntető expedícióban is a Sabbat ellen. Azonban 59 éves létére is csak apja emlékének árnyékában élt, hisz csak úgy emlegették, mint a Nagy Glenius fia. Maga is nagyságra vágyott, hát az új sámánt vette rá, hogy segítsen neki. A sámánnak is megvolt ám a maga esze, valamelyest tartott egy újabb Gleniustól, így egy szinte lehetetlen küldetést sikerült kieszközölnie Héliosznál. Mariusnak az Umbrán keresztül utazva kellett Moszkvába utaznia, hogy egy Ventruetól megszerezzen egy ősi kardot, melyet annak "Atyja" szerzett még évszázadokkal ezelőtt Héliosz egyik főpapjának meggyilkolásával. A Ventrue pontos helyét Marius nem ismerte. Segítségért fordult hát a szellemvilághoz, de ugyebár semmi sincs ingyen. A végső információt megadó szellem néhány kisebb küldetést bízott Mariusra, mire Mariusnak sikerült a rejtekhelyre bekerülnie. A rejtekhelyet modern csapdák védték, erős biztonsági rendszerrel ellátva. Mariusnak minden leleményességére és ügyességére szüksége volt, hogy a kardot megszerezze. A félórásra kerekedett akció után golyószaggatott bundával, törött jobb felkarral és Héliosz kardjával lépett át az Umbrába. Az ereklyét vissza kellett vinnie az ókori Hellászba, Héliosz egyik templomába. A visszavitelt még meg is oldotta, így az egyik legnagyobb megtiszteltetésben részesült. A Kard megszerzéséért a napisten Csókjával adományozta meg a farkast. Mostmár a Farkas hazatérhetett, hisz ekkora áldásban ritkán részesül Ezüst Agyar. Mostmár nem fogják csak a Nagy Glenius fiaként emlegetni. Viszont nem sokáig örülhetett az áldásnak, a hazatérésnél a farkas eltévedt. Az Umbrából egy számára ismeretlen vidéken találta magát. Hamarosan megtudta hová érkezett. A helyiek által Teráliának nevezett országból nem talált haza. Narafumot elszakította tőle a sámán. Mivel nem találta a hazavezető utat, megpróbált beilleszkedni. Mostanra sikeres vállalkozó, aki lévén egy megalomán Ezüst Agyar, sose nyugszik társadalmi helyét illetően. Amiből tud, sikert igyekszik kovácsolni.

zorgor

zorgor

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 70 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.11.30, 19:09

Andorban mondjuk épp az volna a pláne, hogy teljesen embernek is néz ki, de az alapján, amiket mondtál, át kell, gondolnom a karaktert.
Persze az is lehet, hogy lusta leszek, és nem regelem be. Elég nekem Johann is...

Galaxina

Galaxina

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1090 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.11.30, 18:54

Ha a jellemjáték lenne a lényeg, úgy egész más dologra is alapozhatnál. Mármint, nem kell egy science-fiction jellegű karaktert behoznod, ami el is tér a világtól, ilyen alapon ha azt nézed, maga ez a jellem egy jóval régebbi, mifelénk csak meseként ismert történetben is benne van: Pinocchio. Végülis, ő is egy fabábu, aki életre kelt egy kívánság miatt, varázslattal, és igazi kisfiú akart lenni. Jellemre ő is ember, bár nem húsból és vérből készült, hanem fából.
Erre alapozva, magát a karaktert egy fantasy környezetben behozhatnál, más jelleggel. Mágiával keltve életre, teste szervetlen anyagból készült, ezáltal nem öregszik. Akár egyfajta nekromanta kísérletének eredménye is lehet, aki lelket zárt be egy mesterséges "testbe", és sikerült megtanítania neki a test mozgatásának módját, stb... Az, hogy pontosan milyen sztorit hozol be, csak rajtad múlik. Bár hogy ki mennyire gondolja ezt elfogadhatónak, az már kérdéses, de ezt nézve, ha sikerül az alapkoncepciót egy egyéni, de jó leírással egyénivé tenni, az már valami. ;)

zorgor

zorgor

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 70 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.11.30, 18:25

Először is köszönöm mindazoktól a megtisztelő figyelmet, akik válaszoltak. ;)
A Ghost in the Shell egy rendkívüli műalkotás, mindenkinek csak ajánlani tudom. Engem - mindamellett, hogy elgondolkodtatott arról, mit is lehet Élőnek tekinteni - arra inspirált, hogy egy ilyen ötlettel álljak elétek.

De már elmúlt. :freud: Végülis, ha megsérül, ki szervízeli? :freud: :P

Szóval aludtam rá egyet-kettőt, és most már sokkal valószínűbb, hogy nem regelem be.

Amúgy attól, hogy egy anime adta az ötletet, Andor nem jeleníti meg egyik karaktert sem se a filmekből, sem a sorozatból (bár ebben még nem lehetek biztos, nem néztem még végig). Ő inkább Asimov robotika-ciklusának egy szereplője lehetne igazán. Egy robot, aki azt hiszi magáról, hogy ember. És viselkedésében talán valóban az is lesz belőle majd.

(OFF)Itt említem meg A kétszáz éves ember című, Robin Williams főszereplésével készült filmet, ami Asimov egyik novellájából készült.(/OFF)


Seru

Seru

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 353 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.11.28, 18:08

Üdv

Ha jól emlékszem az anime karakterre hajazoó egyedeket ált, nem engedjük be.....

CSAJkovszkij

CSAJkovszkij

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 106 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.11.28, 17:47

Javítson ki, aki kompetens a témában, de a modern dolgok nincsenek száműzve a Bitorlóról az animével, a sárkányokkal és a vámpírokkal együtt? :)

(OFF)Ja, és a Ghost in the Shellben az volt a pojén tudtommal (ha az Innocence-ről beszélünk), hogy a kiborgokba emberek lelkét erőszakolták bele (elsősorban kislányokét, hogy eladják őket szexrabszolgának, vagy valami ilyesmi)... szóval a dolog még érdekesebb.(/OFF)

Módosította CSAJkovszkij: 2008.11.28, 17:50


Navia_la_Fonz

Navia_la_Fonz

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 384 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.11.27, 14:11

Zorgor:

A Ghost in the Shell az egy anime. Ugyan egyáltalán nem ismerem, de ha konkrét karaktert akarsz onnan áthozni ,akkro felejtsd el senki sem fogja beengedni. Zárójelesen megjegyzendő, ez nem támadás, de az animékből, mangákból, ismert filmekből, knöyvekből lopott/átírt karaktereket nem szokták beengedni.

Minden jót: Navia;Ildi...

DrasMaal

DrasMaal

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 197 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.11.27, 14:07

Johann: kiborgot a bitire? Érdekes elképzelés. Tényleg, volt már kiborg a bitin?

Galaxina

Galaxina

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1090 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.11.27, 13:17

Tallas: használtad ezt?
Stoneform (Racial)
Instant 3 min cooldown
While active, grants immunity to Bleed, Poison, and Disease effects. In addition, Armor increased by 10%. Lasts 8 sec.

:)

Szóval lehet benne valami :)

Zorgor: Perpill nincs időm átolvasni és elemezni, de majd igyekszem szakítani rá :sor:

zorgor

zorgor

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 70 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.11.26, 22:17

Most eltérek az eddigi témától (nem is nagyon akartam beleszólni eddig se), és egy karakter ötletét írnám itt le. Meglehetősen extrém ötletnek tartom még én is, így inkább kikérem előbb a Ti véleményetek is, nehogy egy visszautasított regisztrálás legyen belőle, ami még akár a Tébolydában is végezheti. Bár ez talán most is meg fog történni :) Lehet, hogy eleve oda kellene ezt írnom? ;)
Akkor itt közlöm is azt a leírást, amit regisztrációhoz írtam volna:

Név: Andor
Kalandozók klánja

Andor első látásra egy sötét hajú, 170-180 centi magas ember férfi, markáns arcvonásokkal (ld. avataron). Testalkata fitt, izmos, mondhatni mérnökien tökéletes. Andor ugyanis egy gép - saját szavaival android. Ő legalábbis így emlékszik saját nevére: M206-os android. Egy ősi technokrata civilizáció "műalkotása" ő, aki sokáig eltemetve aludta álmát a föld alatt. Ki tudja, meddig pihent odalent, ő legalábbis nem emlékszik. A hosszú idő, vagy az, ami a föld alá kényszerítette, megfosztotta emlékei nagy részétől. Annyit tud csak, hogy ő egy ember, az M206-os android névvel. Mikor bemutatkozott az őt kiásott parasztnak, az csak az "andrioddal" tudott mit kezdeni, ő nevezte ezután Andornak őt. Tőle kapta jelenlegi ruháit is, egy egyszerű, bő fehér inget és egy kopottas, farmernadrághoz hasonló ruhadarabot, mit bőrövvel fogja össze derekán. Azóta egy év telt el, és Andor hosszú vándorútra indult, hogy kiderítse, ki is ő valójában. Most Terália földjén csak átutazóban van, de hallott a kastélyban megforduló megannyi csirkefogó és elvetemült kalandor mellett a sok bölcsről is, kik a világ mások elől rejtett titkait is ismerik. Talán ők tudnak segíteni neki.
VISELKEDÉS:
Alapvetően érdeklődő, kíváncsi természet. Kicsit olyan, mint egy gyerek, hisz ő maga is keveset tud a világról, az alapvető viselkedési normákról és szokásokról. Épp ezért olykor gátlástalan is tud lenni, hisz még az empátiát sem ismeri egészen. Mindenkivel szívesen ismerkedik, hisz nem tudhatja, ki fogja megadni neki azokat a válaszokat, amiket már lassan egy éve keres.
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉGEK:
Bár bőre ránézésre és tapintásra is megkülönböztethetetlen az emberitől, ez alatt már mesterséges izmok és acélkemény csontok rejtőznek. Szükség szerint emberfelettien gyors, ügyes és erős, a fájdalom és minden egyéb külső inger puszta adat a számára, semmi érzelmi reakciót nem váltanak ki belőle - még. Mert igazán még nem is tudja, mit miként kellene megtapasztalnia. Memóriája tökéletes, nagy sebességgel ír-olvas a legtöbb ősi nyelven, numerikus képességei páratlanok, valamint nagyon gyorsan tanul. Összes érzékszerve az emberi határokon túl mutat. Mindezzel egy a bökkenő: mindezen képességeinek nincs tudatában, legtöbbjét nem képes akaratlagosan előhívni. Ami az alapvető emberi tevékenységeket (evés-ivás, alvás, stb.)illeti: enni-innia kell, tulajdonképpen ő is ebből nyeri energiáját, de természetesen nem hat rá az ételmérgezés, és nem is rúghat be. Mindezek mellett lélegeznie is kell, és a légi úton terjedő mérgek, ha gyengébben is, de hatnak rá. Aludnia szintén kell, bár napi 3-4 órával beéri. Külsőre pedig olyannyira az ember hasonlatosságára tervezték, hogy még a nemi szervei is megvannak, melyek technikailag működőképesek, de természetesen magtalan, nem születhet tőle gyermek.
Ugyanakkor nem izzad, így nincs az a jellegzetes "ember-szaga", hanem egyfajta steril, kicsit fémes szaga van, de ezt csak a kifejezetten érzékeny szaglásúak szúrják ki.


Namost maga az ötlet a Ghost in the Shell megtekintése után merült fel bennem. Aki nem tudná miről van szó, annak itt egy link:
Ghost in the Shell Opening

Még egyszer mondom, én magam sem érzem ide illőnek a karaktert, mint ahogy abban sem vagyok biztos, hogy hangulatosan, vagy akárhogyan (pláne jól) ki tudjam játszani.
Szóval várok mindennemű kritikát, tanácsot.

Ja, és ha már itt tartunk, másik karakteremmel kapcsolatban is várok minden esetleges panaszt, óhaj-sóhajt. :)

Tallas_Scout

Tallas_Scout

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 186 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.11.26, 22:17

Na egy nagy kérdés.
Mennyire valószínűsíthető az, hogy egy törp, aki rendszeres zsigerrobbantó fogyasztó, ami ugye olyan erős szesz, hogy rendszeres fogyasztása bizonyos mértékben immunissá teszi fogyasztóját egy - egy méreggel, vagy kórsággal szemben, szal hogy ez jelen esetben a skavenek kórságával szemben is ellenállást biztosít? Az is megesik, hogy csak enyhébb lefolyásúvá teszi a bajokat...
Meg ugye alapból is szívósabb a törp szervezet... szokták mondani, csalánba nem üt a ménykő ;)


Muszály volt feltennem a kérdést, mert nem akarok problémát belőle.
Nem mintha bárkire veszélyt jelentene szegény vén alkesz... :)

Módosította Tallas_Scout: 2008.11.26, 22:22


whitehill

whitehill

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 35 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.11.25, 21:37

Helyes, én is így gondoltam ;)
Köszönöm szépen!


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]