Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Dragonlance film, elso trailer (Attila)


 • Válasz írásához lépj be
90 hozzászólás érkezett eddig

_uzimac9 (NPC/NJK)

_uzimac9 (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2009.04.25, 19:07

jó hírek nem tudom tuttok e róla ezt találtam


ez a második


harmadik


elég szar a film megnéztem elvégre a kedvenc könyvemről volt szó nagyot csalóttam am a könyvet 100 szor elolvastam tetszett reméltem hogy egy gyűrűk ura szintű filmet fogok látni sóhaj...
DE EZ!!!!!!!!!!! :S :s

Matuzsaalem

Matuzsaalem

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 217 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.10.29, 21:51

Ultrafos. Szupergagyi. Az anyjuk ....t! Mintamese arról, hogy miképp nyúljunk valamihez otrombán, szemernyi alázat nélkül.

Peter Jackson tökéletes ellentéte ez a hulladék. Folyjon ki a szemem, ha megnézem.

_csul (NPC/NJK)

_csul (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.04.21, 11:13

Hi!
Engem emlékeztet az egész 1980-as rajzfilmre. Abban az időben volt egy fantasy rajzfilm, azonos teknikával csinálhatták! Hatalmas szégyennek tartom hogy a LOTR után a DL csak össze csapják! Na mindegy, talán Drizz legendáját talán normálisabban csinálják meg, pár év mulva!

_TripTucker (NPC/NJK)

_TripTucker (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.01.20, 19:18

Így már látva a teljes filmet, nem olyan rossz!

_TripTucker (NPC/NJK)

_TripTucker (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.01.10, 21:19

Ezt a filmet olyan grafikával kellet volna elkészíteni, mint amilyet pl. a Blizzard használ a WOW intróiban. És személy szerint szivesebben nézném meg akkor is mondjuk a "Huma legendáját", vagy a "Kaz, a monotauruszt". Mert bár Weis és Hickman alkotta meg a Dragonlance világát, a legjobb történetszövő mégiscsak Richard A. Knaak, legyen szó a Drgonlance, Warcraft, Diablo, vagy akármely fantasy világáról. Bár még nem olvastam minden könyvét, eddig egy sem akadt a kezembe, amit le tudtam volna tenni akár egy percre is.
Leszűrve: Jó filmet csak úgy lehet csinálni, ha a közönséget vesszük figyelembe, nem pedig azt, hogy minél kisebb befektetéssel, minél nagyobbat kaszáljunk.
Nekem ennyi a véleményem a dologról!

<b><small><font color=brown>Javítva: 2008-01-10 21:20:48 - TripTucker által</font></small></b>

_lord-diablo (NPC/NJK)

_lord-diablo (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.12.01, 22:44

Ez a Raistlin-es jelenet tényleg szánalmasan nézett ki. mintha egy csapat ovist rászabadítottak volna a paint-re. De létezik photoshop és társai. Arról nem is beszélve, hogy a directx 10 már-már élő film szinten is elfogadható grafikai megjelenítést biztosít. Mellesleg Hollywood megvette még pár éve az unreal 3.0-s motort.

_Oracus (NPC/NJK)

_Oracus (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.11.30, 19:34

LOL!!

Ez nem semmi. Eléggé lehervadt a kedvem a DL-trailerétől. Hatalmasat csalódtam a Paramount-ban. Ennél rosszabb ötlettel elő sem álhattak volna. Remélem legalább a történet miatt érdemes lesz megnézni. Azt viszont remélem, hogy az én személyes kedvencemet nem fogják így megcsinálni(Drizzt Do'Urden és a többiek), mert akkor személyesen verem el a port az összes produceren. Ezt is vagy teljesen digitálisan kellett volna megcsinálni, mint a Beowulfot, vagy élőszereplősen. A technika már adott az élőszereplős változatra is. Lásd 1996 (Sárkányszív) óta. És ezek képesek ilyen sz...rral kinyomni a fantasy-rajongók szemét. Ez borzató! :SS Remélem a következő adaptáció már normális körülmények közt fog lefolyni...... Csak ennyi egyenlőre. :D

Molnar

Molnar
 • Archívum
 • -9 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.11.14, 19:59

A mai világban, a mai technikával, a világ egyik legnagyobb művéből csak ilyen gyalázatot lehet kihozni ez tényleg SZÉGYEN.

Ayrian

Ayrian

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 17 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.11.10, 11:00

Tényleg az, nincs miért bocsánatot kérni...

Orwen

Orwen

  Lar-Dor-i varázsló

 • Fórumita
 • 315 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.11.08, 23:37

szar (bocs)

_Dog (NPC/NJK)

_Dog (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.10.31, 19:28


cimborám találta, nem lehetne inkább ezt megcsinálni? ^.^

/david bowie 4 raistlin!/

zhytasso

zhytasso

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 11 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.11.18, 12:47

Jajjajjaj, ez szomorú. :D Engem ez a mű indított el... Idáig. Feltételezem, látom, nem csak nekem  fontos.
Furcsa, ahogy egy ilyen - eddig - belső élmény "napvilágra kerül"...
Épp ezért kíváncsi is  vagyok rá.

<b><small><font color=brown>Javítva: 2007-11-18 12:48:15 - zhytasso által</font></small></b>

_lord-diablo (NPC/NJK)

_lord-diablo (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.10.30, 23:24

Tudok még valami újat mondani? :D Osztom a véleményeteket. A Blizzard színvonalú film ötlete nem rossz, csak az a baj, hogy azok a nagyon szép intrók mind rövidek, ott dől a lé, és persze vannnak hozzá fejesek, akik megcsinálnak egy ámulatba ejtő tailert szinte bármihez. Álomnak nem rossz egy Blizzardos DragonLance film. :) - akkor tuti nem lenne DVD, hanem rögtön moziban csodálhatnánk meg!

Narrator

Narrator

  Érdeklődő fórumozó

 • Archívum
 • 97 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.10.30, 11:43

Hát! Ez baromi gáz ... Azért én azt hittem, hogy egy kicsit jobban megadják a módját, de biztos az volt a baj, hogy csak kicsi lenne a nyereség rajta :D.

_Dog (NPC/NJK)

_Dog (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.10.29, 21:08

szégyen. szégyen és gyalázat. Majdnem olyan, mint amit a DND movieval csináltak. Csak ott hús vér szinészek voltak, és ez sokkal szarabb. akkor inkább a Lodoss War! (mondjuk az kivételeen jó...)

mirtusz

mirtusz

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 29 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.10.29, 08:47

meggyalázták az első fantasy élményemet. szegény Raistlin lett a legratyibb, de azért a többiek (csak én vagyok béna, hogy mást nem ismertem nagyon fel? lehet, hogy csak rég volt már...) se panaszkodhatnak... most gondolatban egy teátrális mozdulattal átkarolom a fejemet, és sírva fejelgetem le a klaviatúrát :D

ZeKosza

ZeKosza

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 303 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.10.27, 10:32

Hát, izé. Maradok a könyvnél, mielőtt még szétrombolnák a mradék illúzióimat is. A fantasy tényleg ennyire béka**ge műfaj lenne? Hálivúdban minden sz@rról készítenek iszonyatos költségvetésű filmeket, de a fantay felhozatal, na az szánalmas...:D_Egy Vándor (NPC/NJK)

_Egy Vándor (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.10.27, 09:32

A könyv legalább egy Blizzard videó szintű filmet érne meg! Nem egy ilyen juhodáj tákolmányt amit még talán vízfestékkel csináltak meg zsírkrétával... saját írója ezt engedi?! Bah... teljesen ki vagyok akadva. Szó szerint haragszom. A készítőkbe ha költözött volna jóindulat vagy valami akkor nem vállalják el.. Mit várnak? Hogy majd tetszeni fog? Még egy alkoholista is szebb gondolatokkal képzeli el jeleneteket mint ez a grafika ahogyan ábrázolja.. Még árnyákolás sincs benne könyörgöm! Raistlin szegény..ha ezt tudta volna, hogy igy valósítják meg...eljön újra...és el is fog remélem és muhahahahaaa :-)

G46

G46

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2690 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.10.27, 08:01

Üdv!
Hát ez bizony szörnyű. Ha nem tudok egy bizonyos minőséget lerakni az asztalra, mert nincs rá pénz, akkor minek vágok bele? Az előzetes végén a nemsokára DVD-n! felirat biztosította bennem, h. ez nem vicc, ez ijen. Egy full 3D animáció kb. 80 millió dollárba kerül, ami nem kis pénz. De azért minimum-költségvetésből is lehet elképesztő látványt csinálni, arra bizonyíték a Tükörálarc (Mirrormask), amit 700 ezer dollárból csináltak. Nem tudom, ki látta a Gyűrűk ura DVD-k bónuszai közt a hogyan lesz vázlatból film c. részeket. Képregényes formában elmesélve a sztori, aztán u.az gagyi grafikával, jó grafikával, és a kész film. Namost mivel a VOX még mint mozifilmet adta hírül, az a tippem, h. eredetileg mozi is lett volna, 3D-s, aztán menet közben elfogyott a pénz, jó, akkor jöjjön ki DVD-n, és amiről nincs effekt, azt rajzfilmesítsük.
Ha pedig eredetileg is ezt akarták...Az a bénázás csúcsa.

_Amon (NPC/NJK)

_Amon (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.10.27, 06:50

kabal:
a második D&D movie rész ez: http://imdb.com/title/tt0406728/ (Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (2005))


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]