Ugrás tartalomhoz


Fotó

Liga


 • Válasz írásához lépj be
571 hozzászólás érkezett eddig

Steelrat

Steelrat

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 794 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.05.22, 10:44

Én akár válthatnék is Greyjoyra, már úgy is tele van a hócipőm a Lannisterekkel.... Hmm?

Recky

Recky

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1547 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.05.22, 09:32

Szívesen. Háláljátok meg azzal, hogy sokan jöttök ligázni! :D :)

Közben sajnos kiderült, hogy Cuba egész biztos nem fog nevezni a következő hónapra ;) , szóval tényleg nagy szükség lenne egy új Greyjoy játékosra...

Steelrat

Steelrat

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 794 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.05.22, 08:00

Köszi Recky az önfeláldozó szervezést. Keep pushing. :D ;) :)

Scorba

Scorba

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 3442 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.05.21, 20:34

Nyár-tenger: Varga Péter (Martell) -> Majlát Balázs (Targaryen)

ez a küzdelem Targaryen győzelemmel zárult.
úgy látszik, a tengeri csata nem az erősségünk.... :nos:

Recky

Recky

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1547 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.05.21, 13:35

KKK (azaz Közérdekű Közlemény Következik)

Cuba sajnos rajta kívülálló okokból nem tudja tovább vezetni a ligát, így felkért engem (talán ideiglenes, talán végleges, ez majd elválik) helyetteséül. A továbbiakban tehát minden, a Ligát érintő kérdéssel engem kell bombázni... :nos:

Na most, mivel a liga az utóbbi három hétben gyakorlatilag szünetelt, a további fordulókat szerintem a következő időrend szerint kellene megtartani (kiabáljatok, ha nem tetszik, mert ha nem jön negatív visszajelzés, akkor mostantól ez lesz a hivatalos verzió):

II. ligahónap: május 27 - július 1. Pakliformátum: A köznép csatája (nincsenek egyedi lapok)
III. ligahónap: július 1 - augusztus 5. Pakliformátum: Derékhad (C-UC)
IV. ligahónap: augusztus 5 - szeptember 2. Pakliformátum: Magányos hősök (highlander)
V. ligahónap: szeptember 2 - szeptember 30. Pakliformátum: Lobogók a harcmezőn (kötelező házspecifikus háttérlapok)

Az I. ligahónapot tehát jövő kedden, huszonhetedikén hivatalosan is lezárom. Ekkor kerül kihírdetésre a Házak és a Játékosok pontversenyének aktuális állása, és ha sikerül a dolog adminsztratív részét is elintézni, ekkor kerülnek kiosztásra a hónap három legjobb játékosának díjai is.

Na most, maradt néhány olyan meccs az 5. fordulóból, melyek eredményét a résztvevők még nem jelentették le. Ezek a következők:

Királyerdő: Nagy Dávid (Baratheon) -> Tasnádi Ákos (Martell)
Redwyne-szoros: Tasnádi Ákos (Martell) -> Olaszi Miklós (Targaryen)
Nyár-tenger: Varga Péter (Martell) -> Majlát Balázs (Targaryen)
Tűzkőujj: Végh Gábor (Stark) -> Sigér Csaba (Greyjoy)

Ezek eredményéről tehát u2u-ban értesítsetek. Ha esetleg ezen meccsek valamelyikét az érintettek még nem játszották le, sürgősen kerítsenek sort rá. A keddig le nem játszott meccsek automatikusan a támadó győzelmével lesznek elkönyvelve (kivéve, ha a támadó vállalja, hogy az ő hibájából nem került sor a játékra).


Továbbá, mivel új ligahónap kezdődik, mindazon játékosok, akik szeretnének ebben is részt venni, keddig jelezzék ezt nekem, és lehetőleg keddre hozzák el a nevezési díjat (továbbra is 1000 Ft), és a második paklilistájukat (aki esetleg még az előző listájával is adós, az esetleg azt is elhozhatná... :lol:)
Itt szeretném felhívni rá a figyelmet, hogy nem csak az nevezhet a második hónapra, aki részt vett az elsőben is, azaz új játékosok nevezését is várom! Sics már jelezte, hogy időpontproblémák miatt kénytelen abbahagyni a ligát, és az sem biztos még, hogy Cuba részt tud majd venni ebben a hónapban, égetően fontos lenne tehát találni valakit, aki a Greyjoyok színeiben beszálna. E mellett természetesen más Házakat is erősíthetnek új játékosok, szóval mindenki, aki korábban fontolgatta, hogy jöjjön ligázni, de aztán mégis letett róla (és persze mindenki, akinek eddig eszébe sem jutott, de kedve lenne hozzá): gyertek, itt a lehetőség!

Arra gondoltam továbbá, hogy a ligához való csatlakozás ösztönzéseképpen extra ponttal jutalmaznám az új belépők Házát, továbbá azt a jelenlegi játékost, aki "rábeszélte" őt a ligázásra (természetesen csak akkor, ha ezt egyetlen, jelenlegi játékos sem érzi "etikátlannak"). A szisztéma az lenne, hogy ha egy jelenlegi játékos beszervez egy új játékost, egy pontot írok jóvá neki az egyéni pontversenybe (a következő ligahónapra, természetesen), az új csatlakozó Háza pedig szintén kapna egy pontot, melyet nem lehet elveszíteni - ez utóbbit akkor is, ha magától jelentkezik, bármely más játékos "ajánlása" nélkül. A dolog korlátja annyi lenne, hogy egyetlen Ház, és egyetlen játékos sem gyűjthet ezen a módon havonta 2-2 pontnál többet.
Merem remélni, hogy van olyan felnőtt a liga játékosközönsége, hogy nem élne vissza ezzel a lehetőséggel, és mindez nem eredményezne egy csomó kamu nevezést...

Szóval, ezt a fenti opciót bármely, jelenlegi játékos megvétózhatja, de ha erre nem kerül sor, akkor talán plusz ösztönző erőként hathat új játékosok csatlakozásához.


Na, hirtelen ennyi jutott eszembe, ha van valami újabb hír, azt igyekszem majd minél hamarabb jelezni.

Módosította Recky: 2008.05.21, 13:39


Recky

Recky

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1547 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.05.12, 21:21

Nem mintha különösebb problémám lenne az egy hét várakozással, de ha szükséges, én nagyon szívesen levezénylem ezt a hetet, aztán a jövő héten visszaadom a stafétabotot Cubának...

Fionnarix

Fionnarix

  Kingslayer

 • Fórumita
 • 3294 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.05.12, 11:52

Sztem simán megvárjuk a hetet, néhányan úgyis elutaznak :buszke:

_Cuba (NPC/NJK)

_Cuba (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.05.12, 08:31

Sziasztok!

sajnos magánéleti roblémák miatt a múlt héten nem tudtam foglalkozni a liga dolgaival, ezért elnézést kérek és egyelőre úgytűnik a héten sem lesz rá időm. :aboci:
Az előző körnek az összes eredménye sincs még meg, és lépét sem jelentet le senki, ami gondolom összefüg :buszke:
Amennyiben azt szeretnétek, hogy én csináljam tovább akkor még egy hetet várnotok kell, de ha van valaki aki át vesi most tőlem egy időre részemről az is megoldható. Mindent vezetem egy excel táblában, amit bárkinek elküldök, ha gondoljátok. Várom a hozzá szólásokat.

üdv.
Cuba

Sics

Sics

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1831 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.05.08, 04:07

Üdv!

Sajna én valszeg ki kell hogy szálljak a liga küzdelmeiből.

Ez nem a vereségek következménye - azokat elviselem - hanem hogy be kell ismerjem magamnak: nem fog összejönni az időpont-egyeztetés. Túl sok meccsem maradt el...

Jómagam remekül ráérnék minden hétköznap délelőtt - ami sajna senki másnak nem jó.

Egyébként viszont délután kettőtől úgy este kilencig eléggé folyamatosan be vagyok táblázva, sokszor hétvégén is... szóval azokban az időpontokban, ami meg másoknak jó lenne.

Ez van :buszke: ... pedig az egyedi nélküli pakli meglehetősen izgatta a fantáziámat ... hm, gondolom mindenki seregest csinál .... érdekes lesz ... csak hát lemaradok róla.

Sics (aki most kissé szomorú)

Módosította Sics: 2008.05.08, 04:09


morbiczer

morbiczer

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2967 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.05.07, 18:58

Én az összes meccset lejátszottam, amiben éríntnve voltam.

Recky

Recky

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1547 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.05.07, 09:22

Legyen. :drool:

Akkor rögtön rá is kérdeznék arra, amiről tegnap ahány embert kérdeztem, annyiféle választ kaptam: most akkor mi a helyzet a liga ötödik (elvileg tegnapig tartó), illetve hatodik (elvileg tegnap kezdődő) fordulójával? Mármint, most akkor egy héttel csúszik az egész (ez, ha nem tévedek, Fionn véleménye volt), esetleg csak pár nappal csúszik, és nem is az egész, csak ennek a fordulónak a kezdete (by Vicomte), vagy nincs semmi csúszás, az eddig le nem zajlott meccseket automatikusan a támadó nyerte, és minél előbb küldeni kéne Cubának az üzenetet, hogy ki merre meddig... (asszem, ilyen véleményen senki nem volt, meg hát nem is túl valószínű, de végletként azért idekívánkozott :buszke: )

Scorba

Scorba

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 3442 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.05.06, 23:14

legyen neki külön topic.


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]