Ugrás tartalomhoz


Grashrat (Tauric Hunor)


 • Válasz írásához lépj be
69 hozzászólás érkezett eddig

Odusz

Odusz

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 203 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.08.29, 01:18

Ezt figyeljétek: megutáltatom maga mmindenkivel egy beírással! :)
Tauric:
"Kezdetektől fogva úgy gondoltam, hogy nem tudok még sok ujjat,..." bocsi, de én ezt nem értettem, aztán rájöttem h. "újat" akartál írni! Komolyan azon kezdtem el gondolkozni, .h "kéz v. láb ujjat nem tudsz?" Itt már valóban komikussá vált az egész eszmecsere.

DE: alapvető tisztelet kijár mindenkinek, legfeljebb azt írom, .h "Minden tiszteletem a tiéd, hogy ezt vállaltad és TVnézés helyett csináltál valamit. Amúgy a mű botrányszar!"

Itt most nem erről van szó! Szerintem itt egy tehetséges fiú egy sok energiával és jó eszközökkel megírt művet néhány szarvas hibával és itt -ott következetlen történet szövéssel degradált. Amellett meg "toporzékoltatni" jól esik a srácot a kritikusoknak;addig sem kell utóvizsgára készülni legalábbb a legtöbb főkritikusnak. Valóban elkopot egy visszavágás, h akkor "írj jobbat." De szerintem jogos! Én sem mondom meg a mesterszakácsnak, .h hogy csinálja meg a rántottát, azért mert én egyszer már ettem olyat! Nem?

Tika

Tika

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 149 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.08.28, 22:33

Szerintem is erősen háááát. De hajrá hajrá, lesz ez még sokkal jobb is!
Túl van magyarázva, ez biztos. Viszont ezzel párhuzamosan számomra a legnagyobb gondot pont a megértés okozta. Többször el kellett olvasnom részeket (most akkor ki gondol kiről és mit?), visszaolvasni, és ha Hellguard kommentjét nem olvasom, talán a végére se jövök rá, hogy egy sötét elfről van szó. A grashrat és fray-ras kifejezések honnan vannak? (előbbit még most is csak nyomozom :D) És a sötét elf jóllakató tőre meg vértje? Nekem a korcs, szolga, stb. kategóriák használata sem tűnt következetesnek, legalábbis követhetőnek biztos nem. (értem, hogy a szereplők aktuális tudásának megfelelőt próbálod használni, mégsem jön át. Pedig nem az értelmi képességeimmel van gond, a Halál Havábant is sikerült követnem, hogy Alyr Arkhont végig elfként hivatkozza, amíg be nem mondja az "ezt tanította nekem ember anyám" mondatot, mert onnantól következetesen félelfezi.). A "hatalmas barbár" szófordulat engem végképp megzavart, ott majdnem teljesen elvesztettem a fonalat.
Aztán tényleg van itt 3 gyöngyszem, amikből most csak 2t találtam meg, de ezek bátran mehetnének bármely netes gyűjtésbe, KM-i és JK-i elszólások közé...
"Ekkor villámgyorsan lecsonkolta az utolsó szolga fejét is."
"valamint rengetek képi élmény tolult az elméjébe"
A dzsungel számomra sem illett Kránba.
Az emberinél 5-ször élesebb hallást én nem úgy képzelném el, hogy az illető számára a vízesés fülsüketítő, mint valami beélesített Sentinelnek. A támadás közben a tücsök fingását figyelő sötét elf meg tényleg röhejes.
Az elf szerintem túlzás. Hogy mennyire tudja az ellen minden lépését. A leírásnál, hogy mennyire felkészült 2 nap alatt, nekem Karl ugrott be a Die Hard 1-ből :kuncog. Úh gazdagodtam egy újabb koncepcióval: van aki szerint a sötét elfek az elfek és a németek keresztezéséből jöttek létre :röhög:. Egyébként meg a Besti alapján szvsz a sötét elfnek többet kellett volna lőnie, és kevesebbet kardoznia.
Tudom, ezzel kellett volna kezdenem, de bocs ilyen vagyok: a sötét elf képzettségeit segítő mágikus cuccok (hatások?) bemutatása szvsz jó volt. Mondjuk én valsz. jobban szeretem a rendszert jobban követő fantasy irodalmat, ezért nem érzékeltem kockacsörgést, illetve nem többet, mint amit normálisnak tartok.
Végül egy jó tanács, a való életre: Tauric Hunor, arra azért készülj fel, hogy ha egy igazi vadásznak elmondod, hogy szerinted mit jelent a vadászat, akkor nem fog veled többet szóba állni...

qukkerkommancs, a Kráni Krónikák szerintem borzalom. A Jó széllelbe bele se kezdtem. De hogy jön ez ide? :D Ha a felnőtt magyar fociválogatott olyan amilyen, akkor a tizenéveseket is megdicsérjük, ha gyengén teljesítenek? Mondván, így illeszkednek majd? :)

_Tauric (NPC/NJK)

_Tauric (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.08.28, 21:39

blarke,

Köszi a dicsérő szavakat, azon leszek, hogy jobbat írjak, mivel örömöt lelek az írásban. Persze a jövőben felhasználom a mostani tapasztalatokat.

Fulgore,

A dzsungelnél, ne amazonaszi őserdőt képzelj magad elé. Mérsékelt égövben is vannak igen sűrű erdők, de még hegyvidéken is, amit nyugodtan lehet dzsungelként aposztrofálni.

Üdv.:
Tauric

Fulgore

Fulgore

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 410 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.08.28, 19:35

Kedves Tauric Hunor! Ez mind szvsz. Attól mert valami sötét vagy fekete vagy méregzöld, még nem lesz kráni. A hangulat(f)okozását megpróbáltad, de messze elkerülted. Van benne olyan rész, ami nagyon jó leírásnak, de utána rácáfolsz pl. a húgyozó barbár effekttel. Egy kretén barbár nem egyenlő a ghoraggal. Sőt a barbárok sem ennyire idióták. A sötét elfet nem kell átnevezni fray-rash-ra. Ettől nem leszel sem ügyesebb, sem szebb, sem semmi más. A fray-rashnak minek Lopakodót a nyakába adni? Ne barmolj. Ezt a BFK nagytudású varázslói pont ellene találták ki, ezzel tudják felvenni a versenyt az ilyen monszták ellen. Tehát ez csúnya bukta és logikai anomália. Értem, hogy Kránról minden tudásod belesűrítetted ebbe az írásba, de ez így karcsú. Krán közepére dzsungel. Na ez is viszi a pálmát, inkább tűlevelű erdő és elésen csipkézett szegélyű ormok, komor hegyvonulat stb. A ghoraggoknak min. kőporosan álcázva (szürkére festve) kellene a kövek mögött kusban lapítani, de szerinted inkább fegyvert éleznek stb. Na ez is elmés elgondolás. Szerintem aki fedezékben van, az kussol, csendben van, lapít, mert megfigyel. Tehát cél, hogy őket ne szúrják ki. Erre te írod, fegyvert élez. Szerintem ennek van hangja vagy mindezt Csend varázs alatt teszi a ghoragg. Ez valami új ghoragg mágia? A harc taglalása inkább kockacsörgésnek tűnik, mint novellának. Ennek többen hangot adtak, ki így, ki úgy. Ezt nem kell mellre szívni és főleg nem kell miatta csúnyákat írni. Remélem ettől a kommenttől nem fog senkinek elgurulni a gyógyszere... Sautia Fulgore

blarke

blarke

  Krystallide templar

 • Fórumita
 • 2249 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.08.28, 19:16

Tauric: nem értek egyet az álláspontoddal. Hellguard kifejtette a véleményét, te elkezdtél siránkozni meg pufogtatni, aztán amikor még egyszer elmondta, hogy mit mondott, hogy talán te is megértsd, megsértődsz és tiszteletet követelsz. Az írás alapján rohadtul nem érdemled meg, a pattogásod alapján még annyira sem. A fő problémákat összefoglalták előttem, de az én gondomat az írással ezek közül legjobban Zolomon "céltalan" jelzője írja le.
Néhol szépen stilizált szórendet használsz, ami határozottan tetszik. Máshol az egészet porba zúzod valami elbaszott mondat- és szóhasználattal. Ami nem tetszik. Gyakorlással ennél a mostaninál sokkal jobbakat tudnál alkotni pár éven belül. De úgy első körben tanulj alázatot, mert így tényleg pattogó ovisra hasonlítasz a kommentek alapján, akitől elvették a kistraktort, amivel csak magadból csinálsz hülyét.

Hellguard666

Hellguard666

  The Fallen One

 • Fórumita
 • 2313 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.08.28, 18:14

Tauric:

Mi a jegeces pokolból gondoltad, hogy én társalogni óhajtok veled? Véleményt közöltem, mire te hisztis toporzékolással kikérted magadnak.

Másrészt a nagy lóhalált jár ki BÁRKINEK is en general a tisztelet. Azt ki is kell érdemelni...és neked sem a novellával, sem a hisztiddel nem sikerült.

No, töröld meg szépen az orrod, és menjél vissza homokozni!

Andrash

Andrash

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 30 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.08.28, 18:01

Inkább tetszett, mint nemtetszett.
Szerintem:
-A Wul-madár 10 mérföldről megérzi a széttört tojása szagát (mondjuk egy 2 napos gyalogtúra után az én tojásaimat is messziről érezni. :sir: ), de a tojástolvajt nem tudja kiszagolni. Ok az elf elfedheti a nyomait, de akkor ezt bele kellett volna írni.
-A gho-raggok nekem is túl gyengének tűntek az életterük veszélyességéhez képest nagyon lazák, figyelmetlenek. De ezt már alább leírták.
Nem tudok újat mondani. Írj még, Krán jó terep.

_Tauric (NPC/NJK)

_Tauric (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.08.28, 15:56

Kedves Hellguard666,

A primitív megjegyzéseid téged minősítenek. Itt az rpg.hu-n lehet normálisan is társalogni, véleményt nyilvánítani. Lapozzál itt kicsit vissza. Ezt másoktól te is láthatod. Egy akármilyen szerzőnek kijár a tisztelet, bármit is alkotott, az arctalan anyázást bárki képes bepötyögni.

Ahelyett, hogy megsértődtél, folytathattunk volna kulturált és intelligens eszmecserét, rajtad múlott, hogy nem ment.

Személy szerint itt lezárom ezt a pengeváltást, ez a topic nem rólam vagy rólad szól.

Üdv.:
Tauric

Lepus

Lepus

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1156 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.08.28, 15:29

Az írás többször paródiába csap át...

Különleges szájízt kölcsönöz a novellának a humorizáló, Kretén magazinos szóhasználat és egyes képek szürrealitása (pl. amikor a vadászat hevében elbambul az elf, és mindenféle tücsköt-bogarat nézeget - igen, tudom mit akart ezzel az író kifejezni, de nem, nem azt fejezte ki).

Hellguard666

Hellguard666

  The Fallen One

 • Fórumita
 • 2313 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.08.28, 15:05

Tauric:

">Hellguard666 – mutasd majd meg a saját novelláidat, azt majd beszélgetünk a tamponreklámról, oké? Mint később írod te más király mondásával vagánykodsz, én legalább próbálok eredeti lenni."

Te pedig leszel kedves nem reklamálni a záptojás miatt, amíg nem tojsz jobbat, okés? Ez a szar érv már évekkel ezelőtt se működött... írtál egy novellát, ami az egyik olvasód szerint annyira izgalmas mint egy tamponreklám. Ezek után itt hisztizni, eléggé lúzer dolog.

Amúgy meg kicsi hülyém, attól hogy valakitől idézek - ráadásul el is ismerem - nem feltétlen vagánykodásról szól. Tudod vannak olyan frappáns megfogalmazások, amiket időnként érdemes idézni. A te esetedben azt hiszem a "Boldogok a lelki szegények..." lenne a megfelelő idézet.

"Egyébként meg, hogy te a szalonnázó késeddel emberként nem tudnád kivitelezni a tornádó-vágást, még nem azt jelenti, hogy egy több ezer éves, nálad több olimpiai klasszissal túltevő lény hihetetlen éles mágikus fegyvereivel ne tudna effélét."

Aha, mert a gho-raggok meg lúzer senkik, akik egy átlagos kocsmai bicskázásban tucatjával hullanának. Baromságot írtál, szemmel láthatóan fogalmad sincs a fegyveres harcról, és még véded is az álláspontod. Bravó!

"Kezdetektől fogva úgy gondoltam, hogy nem tudok még sok ujjat, szépet és jót, talán még élvezhetőt sem nyújtani a kiváló hazai és külföldi írók által elkényeztetett szemeteknek. Viszont egy idő után belterjessé válnak egy zugíró gondolatai is és amolyan vérfrissítésnek nem árt megmutatnia a képességeit nektek, a hazai fantasy rajongókat többé-kevésbé hűen reprezentáló közösségnek. Erre megfelelő lehetőség az rpg.hu, ahol tét nélkül lehet debütálni vagy leszerepelni, kinek-kinek mi sikerül. Minden eddigi hozzászólás nagyon tanulságos."

Ha így gondolod:
1. Miért nem csiszoltál még a novellán?
2. Miért pufogtatsz lúzerfordulatokat az írás védelmében?

No mindegy is, asszem nem érdemes ennél többet szánni erre a dologra.

_Zolomon (NPC/NJK)

_Zolomon (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.08.28, 14:29

Kiváló, a hozzászólás köddé vált...

Tehát... az írás túlnyújtott, nekem az elolvasás után ez jutott elsőre eszembe. Tulajdonképpen jön az egyik főszereplő és leöl egy pár másik szereplőt, köztük a másik főszereplő apját, aki ugye nem is az apja... ennek nem kell ekkora feneket keríteni.
Másodszor: se eleje, se vége, se veleje. Céltalan. Mondanivalója, mögöttes tartalma nincs, egy hosszú akciójelent. Persze hangulatteremtéshez jó lehet, de akkor tényleg rövidebben kellett volna megoldani szerintem!
A harmadik dolog: kihagyott ziccerek! Bemutatod Uqhass-t, kvázi főszereplő, majd úgy tűnik el a képből, mint a huzat... Köv. ziccer: Anq-ról semmi info, jóformán csak a nevét tudjuk meg és hogy jött lezúzni egy alakváltót meg kell az életereje...

A "kevesebb néha több" zsinómérték követését, a Word hibajavító funkcióját (Nagyon sok a hiba!) és a kevésbé terjengős fogalmazást javaslom! Így maximum középszerű, de legközelebb egy plusz hét munka ráfordításával jó is lehet.

Üdv: Zolomon

_Zolomon (NPC/NJK)

_Zolomon (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.08.28, 14:15_Tauric (NPC/NJK)

_Tauric (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.08.28, 13:54

Sziasztok,

Miután kaptam jó és rossz szót is, válaszolok néhány felvetésre.

Kezdetektől fogva úgy gondoltam, hogy nem tudok még sok ujjat, szépet és jót, talán még élvezhetőt sem nyújtani a kiváló hazai és külföldi írók által elkényeztetett szemeteknek. Viszont egy idő után belterjessé válnak egy zugíró gondolatai is és amolyan vérfrissítésnek nem árt megmutatnia a képességeit nektek, a hazai fantasy rajongókat többé-kevésbé hűen reprezentáló közösségnek. Erre megfelelő lehetőség az rpg.hu, ahol tét nélkül lehet debütálni vagy leszerepelni, kinek-kinek mi sikerül. Minden eddigi hozzászólás nagyon tanulságos.

>Jaqs – a tudat alatti plágium tény. Leírtam, nincs mit vitatni. A címnek meg figyelemfelkeltőnek kell lennie... Bár lehet, hogy a ”Balhé a nagy trutymóban” nagyobb sikert aratott volna 8 )

>Hellguard666 – mutasd majd meg a saját novelláidat, azt majd beszélgetünk a tamponreklámról, oké? Mint később írod te más király mondásával vagánykodsz, én legalább próbálok eredeti lenni. Az hogy neked nem tetszik, nem baj. Egyébként meg, hogy te a szalonnázó késeddel emberként nem tudnád kivitelezni a tornádó-vágást, még nem azt jelenti, hogy egy több ezer éves, nálad több olimpiai klasszissal túltevő lény hihetetlen éles mágikus fegyvereivel ne tudna effélét. Tudod emberként tényleg nehéz kyrekről, elfekről, orkokról, aquirokról, ne adj isten Toroni Hatalmasokról írni izgalomra vágyó EMBEREKNEK, mert annyival többek nálunk, hogy azt már elképzelni is nehéz...

>Hellguard666-Sigmund - Ahány mesélő, játékos annyi Ynev. Ennyi.

>Jaqs – Sigmund-Xik_uz - Ez a történet nem egy eljátszott story, de még csak nem is eljátszott karakterekkel.

>tmtke - Ukhász.

>Cruzifix-hajnalkrisztian-csx01-Ronin - Köszi, a bíztatást, legközelebb, már ha egyhamar sikerül időt szakítanom, akkor sokkal jobban figyelek majd és persze mindenki kritikáját fel fogom használni.

>hajnalkrisztian - Elgondolkodtál már miért élnek törzsekben a gho-raggok? “Mert a tömeg pótolja az egyéni képességek hiányát.” Kránban nem ők a Janik, főleg a Tiltott tartományokban nem. Prédák, ellenfelek, szolgák hogy mikor kinek, az esetleges. Az embereknél és orkoknál, meg sok-sok lénynél nyílván sokkal erősebbek, de még egyszer írom, a kráni Tiltott tartományokban az alsó negyedben vannak hatalom terén. Nem pusztulnak ki, mert nagyhatalmú urakat szolgálnak, akik etetik a házőrzőket. Egy obszidiánelf és közöttük reálisan van egy, de inkább két klasszis különbség, amit ha nem is mindenhol jól, de érzékeltet a novella.

>Ronin - Egyetértek veled cimbora. Aki az Ynevi Kemíny Dénes kalandjait akarja olvasni a riegoyi sellővel, lakodalmas happy-enddel, az nézze a Cartoon-Networköt 8 ) Plusz a kutya sem olvassa el, ha a predoci Bálint gazda küzdelmeit írjuk le nektek a kerti pockok és mocsári lódarazsak ellen. Elsőre túl nagy fába vágtam a fejszémet, de megérte, mert sok jó és használható dolgot írtok le kritikaként.

>qukkerkommancs - Köszönöm cimbora, jól látod a helyzetet. Próbálkozni kell, mert ahogy egy bölcs obszidiánelf közmondás is tartja: “Légy jobb korábbi önmagadnál”. Ám ehhez kell egy többé-kevésbé reális tükör, ami megmutatja, hol vagyunk most. Ti elém tartottátok ezt a tükröt, köszönöm mindenkinek!

Üdv.:
Tauric

Odusz

Odusz

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 203 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.08.28, 12:59

Sziasztok!
Engem kicsit a Ghotic világára emlékeztetett: kietlen tájak, vad folyó, szörnyek mindenüt és "haarc-haaarc". DE az a világ engem is megihletett, írtam én is hasonlót, egyelőre "pár "haverom (hozzáértő) buzdítására SE adtam közre. Írok még hozzá egy kicsit...

Hunor, Te is jobban jártál volna szvsz ha több emberrel megnézeted és még hozzáírsz. Társulok ahhoz, .h a "kevesebb néha több", nekem is pont ez volt a gondolatom ,csak már láttam más leírta.
DE! Írni tudsz illetve a képességed meg van hozzá: Tájat ábrázolni, hangulatot kelteni remekül sikerült.
Csak: "Ranagol redves farkát" és a túlburjánzó túlburjánzásokat kihagyva, illetve jó mederbe terelve (pl. aha már piráják vannak, miért ne lenne egy kénes kátrányos forrás aminek a mikrofaunája "harapós", így nem kell ilyen biológiai vitákba keveredni a kritikusokkal és az amúgy jó ötletet is el tudod sütni) nagyon jó lehetne.
Ranagolhoz vissza: yvorlnak valóban volt egy kb. 2 méteres faroknyúlványa (ki tudja milyen higiénével, de bizonyára méltó egy káoszistenhez... :sir: ) No, de Ranagolnak?
Szerintem csak így tovább, nehogy abba hagyd az írást! Helyesírás, mondanivaló, stb.-n kell fejleszteni valóban, de jelentek már meg ennél rosszabbak is neves emberektől neves helyeken!
Kritikusoknak üzenem: Kritikus ember meg olyan mint a nőgyógyász: Ott keresi a hibát, ahol más ember az élvezetet! :ok:
Én jól szórakoztam olvasás közben (bár a végére vártam egy csattanót vagy tetőpontot). + A tornádóvágás meg a praedatorelf kergeti a 6-os számú versenyzőt valóban "vérpistikés". A feketelazac v. pisztráng, v. mittomén sem a legnyerőbb DE ez csak 6-7 nem jól sikerült mondat, ami bár eléggé lehúzza, DE mivel a többi 60-100 mondat nagyon jó volt ezért én 9 csillagot adok!
Várom a jobb írásokat mindenkitől, kai kritizál az írjon is (jobbat) akit kritizálnak meg szívja föl magát és írjon mégjobbat! Hajrá!

Xik_uz

Xik_uz

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 217 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.08.28, 12:52

Valóban kicsit kritikusra sikeredett a dolog, elismerem. Hozzáteszem akkor,bár már utaltam rá: hajrá hajrá,lesz ez még jobb! (Ez így viszont egyáltalán nem élvezhető szerintem.)
Az a B kategória pedig szvsz legyen D... :sir:

_qukkerkommancs (NPC/NJK)

_qukkerkommancs (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.08.28, 10:30

Kedves hozzászóló urak, azért némileg kritikus hangulatot ütöttünk meg, nemde bár? Szerény - és ismét csak hangsúlyozom - nagyon szerény véleményem szerint pozitívabban kellene üdvözölnünk egy ehhez hasonló próbálkozást. Tápos lenne? Az hát, miért a Kráni krónika nem az? Mert olyanokról szól. Olyan, mint egy gyenge szombati játékalkalom modulja? Igen. Mert a Jó széllel toroni parta - aminek a modulja jelzem sokkal jobb volt - nem az? Azt hiszem nagyon sok hiba van benne, de első próbálkozásra egyáltalán nem volt rossz, olvastam már gyengébbet "profi" íróktól is. Próbálkozni kell. Ki kell alakítani egy saját írói arculatot és egy reális világnézetet.
De csak így tovább. Én személy szerint - s remélem ezzel támadási felületet nyitok magamon a profi mágusozók és kiforrott novellisták pengeéles pennája előtt - üdvözlöm a próbálkozást és további sok sikert kívánok neked.
Q

Ronin

Ronin

  Anyaszomorító

 • Fórumita
 • 1947 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.08.28, 08:43

(Az értékelés csíkot nem igazán értem hogy működik és most szerkeszteni sem tudom az előző postot.)

Ronin

Ronin

  Anyaszomorító

 • Fórumita
 • 1947 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.08.28, 08:41

A jó öreg vita: mindenki azt mondja hogy milyen vérpistikés - közben meg ha én azt mondom hogy a karakterem látott már kráni koldust és túlélte, mindenki kiröhög hogy ne kamuzzak már.:sir: Szerintem annyira nem szörnyű, egy B-kategóriás akciófilmmel felér. Az akciójelenetek leírása a gyenge pont, amúgy a körítés nem rossz.

Xik_uz

Xik_uz

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 217 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.08.28, 08:18

Nagyon vérpistikés az egész,mintha egy sötét elf JK(!) egyik szombat délutánját mesélné el, persze ostoba NJK-kal.

A többiek mindent elmondtak már,én még annyit tennék hozzá,hogy a kegyetlenül szembántó helyesírási hibák sem könnyítették meg az olvasást. Így is büszke vagyok,hogy végigolvastam.

Hellguard666

Hellguard666

  The Fallen One

 • Fórumita
 • 2313 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.08.27, 21:58

Mailman:

Hoppá, ez eredetileg az ő szövege? Ciki...
Én egy rpg.hu-s hozzászólásában olvastam először, szóval lehet hogy ő Orson Scott Card-tól idézett.

Mindenesetre helytállónak tartom továbbra is a mondatot. :sir:


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]