Ugrás tartalomhoz


Fotó

UFO X-COM


 • Válasz írásához lépj be
949 hozzászólás érkezett eddig

iceride

iceride

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 3646 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2003.03.18, 13:20

Érdekes problama. :D
Mivel a Magnetic Ion Armour kikutatásának feltétele az Ion Armour. :)
A vízműanyag meg emlékeim szerint valami aquaplast.

_DemonBob (NPC/NJK)

_DemonBob (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.03.18, 06:45

Uhh..most megnyugodtam :D
Így legalább tudom hogy másnál is előfordult, és nem a tankok a hibásak érte :) Legfeljebb sokat kell majd próbálkozni hogy kiépüljön a bázisvédelem, s ne tegyék tönkre a bázist :|

Na van még témám, nem fogyok ki sose. ;)
Van az ufo2-be a vízműanyag páncél (waterplastic?? már nem emlékszem angol nevére), ionpáncél, és mágneses ionpáncél. A játékot mindig ketten nyomtam egy haverommal régebben, éveken át, mialatt nagyon sokszor végigvittük, de az ionpáncélnak hírét sem láttuk, csak a vízmüanyagot, és a mágneses ion-t kaptuk meg mindketten. Nemrég megint elkezdtem, valami csoda (?) folytán megkaptam az ionpáncélt is, amire eddig azt hittük hogy azért nincs mert bug. Netán tudja valaki hogy régebben miért nem kaptuk meg? Azt tudom hogy most máshogy fejlesztettem, mármint ami a sorrendet illeti, lehet régebben átugrottuk?

üdv

iceride

iceride

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 3646 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2003.03.18, 00:25

Sajnos ez egy standard bug, keress másik verziót.
Én nem tuodm mi hozza elő, nálam is gyakori volt.

_DemonBob (NPC/NJK)

_DemonBob (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.03.18, 00:10

Még valami...

Most akkor a magyarított x-com1-el nyomom. Volt ebbe egy olyan mission, ahol lelőtték két tankomat, ami eddig nem is lenne gond. A gond utána ott kezdődött, hogy mentem másik küldetésre, és nem tudtam a másik két tankot kivinni a hajóból, kilépett a küldetésből, vissza a world maphoz. Ezt a küldetést megoldottam úgy hogy a tankok bentmaradtak. Nemsokára megtámadták a japáni bázisom a kis szemetek, totál meglepetés ért, legyakták. Ok, visszatöltöm, előtte odaküldöm a két tankot, meg pár municiót. Ekkor a program ugyanazt csinálta, egy, vagy pár kör után kifagyott, visszalépve a worldmaphoz. Ekkor kezdtem a tankok "bugosságára" gondolni, de nem értem miért lennének azok. Mert lelőttek 2-őt közüllük? Az előtti mentésem nincs sajna. A másik dolog, hogy utána akárhogy is csináltam (eladtam a tankokat), a bug a bázistámadáskor előjött. Volt amikor kifagyott, és nem tünt el a bázis, cserébe egy másik bázis teljes legénysége megszünt. Ja igen, és amikor kifagyott, egy másik mission végét mutatta (hogy miket vittem haza).

Valakinek valami 5-lete mitévő legyek? Nem akarom elölről kezdeni, de hátha van rá sufni megoldás...

_DemonBob (NPC/NJK)

_DemonBob (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.03.14, 23:56

Találtam egy jó példányt, az egyetlen gond vele hogy magyar :) Valahol valamit összemos a képen, csak már nem emlékszem hogy hol mit. De ennek most normálisan megy az idegen bázis attack módja, szóval ezt nyomom megint végig :)

iceride

iceride

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 3646 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2003.03.08, 00:21

Őszintén szólva egyébként nem nagyon értem, sokáig nekem is csinálta, de már ne. Szerintem próbálj meg letölteni valahonnan egy másik verziót.

_DemonBob (NPC/NJK)

_DemonBob (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.03.07, 23:55

Ha így is van ahogy mondtad, akkor is a gond hogy zavar :szent: Régen a 386-osomon amikor először végigvittem nem csinálta. Én arra gondolok hogy vagy a dos 7.0 feletti dosokat nem bírja, vagy van egy pentiumos utasítás amitől kiakad így. Ez volt a tyriannal is, az is mekkora állat játék. Az pl p2-n nem megy már, kiakad runtime errorral. :|

iceride

iceride

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 3646 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2003.03.03, 00:46

Én láttam már jó példányt is, de a régi nekem is ilyen volt.

Először is nem baj, ha ezt írja ki, amennyiben el tudod kezdeni az akciót. A lényeg, hogy a térképet modulárisan építi föl a program, mondjuk négyzet alakú térképegységekből. Azokat az egységeket, amiket nem tud behelyezni, nem használja. Ezeket a játékban föl lehet ismerni, mert nem látsz bele. Egyszerűen ne menj be. Nincs benne semmi, amire szükséged lehet.

_DemonBob (NPC/NJK)

_DemonBob (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.03.02, 23:31

Az a gondom az ufo1-el, hogy amikor ellenséges bázist kezdek támadni, akkor egy couldn't fix y axis szöveggel elcseszi a bázist. Az abból áll hogy nem frissíti rendesen a képet, a dolgok egymásba csúsznak. Nem a program a rossz, mert vagy 3-4 példányba megvan innen-onnan, és mindegyik ezt csinálja. Vajon miért?

Aki tud ne habozzon, segítsen :)

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8188 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2003.02.25, 02:19

Hali!
Hallott valaki már az E-mail X-comról? Szeretnék belőle szerválni egy e-mailben is működő példányt. :)
Ha valaki tud segíteni, akkor szóljon!

Strato


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]