Ugrás tartalomhoz


Fotó

BitzBoat


 • Válasz írásához lépj be
25 hozzászólás érkezett eddig

cselesa

cselesa

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 77 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.01, 17:03

Scoutok és devastatorok lesznek nemsoká.

zirrian

zirrian

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 34 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.05.30, 18:12

Sziasztok!

SM legek mikorra várhatóak? Szükség lenne rájuk, anélkül nem rendelnék :)

Gorgatz

Gorgatz

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 30 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.04.07, 14:16

Kedves Bitzboatosok!

Március 28.-án leadtam nálatok rendelést, amit a rákövetkező hétfői napon ki is fizettem.
Érdeklődnék felőle, hogy mikorra várhatom érkezését.

Ha valaki tudna adni nekem közvetlenebb elérhetőséget, nagyon megköszönném. :)

Gorgatz

cselesa

cselesa

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 77 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.03.11, 12:01

Ha minden jól megy, akkor ogrék (bulls, leadbelchers, gnoblars), wood elf glave guardok, grave guardok, SM devák, chaos warhoundok, empire pistolierek lesznek, hamarost. Tudom, hogy régen ígérem őket, de most már nem én (nem) dolgozom rajtuk, hanem kiadtam egy olyan embernek, aki meg is csinálja...
És napokon belül érvénybe lép a kedvezményrendszerünk, aminek lényege egyszerű: minél többet vásárolsz nálunk, annál több kedvezményt kapsz...:-)))

Módosította cselesa: 2010.03.11, 12:03


csatacsiga

csatacsiga

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 206 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.03.09, 16:32

Engem is érdekelne, mik a kilátások (DE Cold One-ra valami esély?)

Doki

Doki

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 219 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.02.05, 19:52

februárban milyen új termékek várhatóak?

Miniman

Miniman

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 126 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.01.18, 18:47

Kedves BitzBoat-osok!

Múlt hét kedden (12-én) este leadtam nálatok egy megrendelést.
Szerda délelőtt a kapott e-mail birtokában átutaltam a pénzt.
Most hétfő este van.
Mikor kapom meg a rendelésem?


Kedves fórumozók!

Tud valaki segíteni egy telefonszámmal vagy valamilyen közvetlen elérhetőséggel az BitzBoat-osokhoz?


Köszönöm
Miniman

Pharaun

Pharaun

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 187 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.07.25, 14:32

Üdv!
whfb
Empire Knight dobozból a bozontos fejeket keresem!
Van-e esetleg nektek ilyen és ha igen menyiért?

Pharaun!

cselesa

cselesa

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 77 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.07.10, 13:34

Kedves barátaink!

Mivel a nagy mennyiségű új árukészletünket szeretnénk szervezettebben leraktározni, ezért egy már régen halogatott dologba kezdtünk bele, ez pedig a leltározás és az átcsomagolás. Nem kis munka, ráadásul nyaralások is most jönnek, és a kétszemélyes cégünknek ez nem kevés idő lesz így. Ezért a 135-ös rendelésszám fölötti rendeléseket csak július 20-a után lesz lehetőségünk postázni. Rendeléseiteket nyugodtan leadhatjátok, az utalások is megtörténhetnek (bár ezzel sem kell sietni a jövő hét második feléig), és egy jó hét múlva postázunk mindent.
Még egyszer köszönjük a türelmeteket és megértéseteket, no meg kellemes nyarat!

Balogh István - Fikusz

Jeles Attila - cseles.a

cselesa

cselesa

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 77 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.04.07, 09:21

I. converted bitzboat
Figurakonvertáló verseny

A Bitzboat Webáruház meghirdeti első internetes figurakonvertáló versenyét, minden hobbitársat arra buzdítva, hogy vágjon, fúrjon, faragjon, ragasszon, majd az eredményről küldjön képet és leírást nekünk!


A versenyre 6 különböző kategóriában lehet nevezni. Egy nevező több munkával, több kategóriában is indulhat. Nevezési díj nincs, csupán annyi a feltétel, hogy a nevező regisztráljon a BitzBoat webáruházban (ez automatikus regisztrációt jelent a blogon, ez teszi lehetővé a szavazást!)

Fontos, hogy csak olyan modellekkel lehet nevezni, ahol a kiindulási alap egy, az alább felsorolt játékrendszerekben használatos modell. Ezt módosítja a nevező egyéb alkatrészekkel, styrol lapokkal, green stuffal, stb. Azonban teljesen szkreccsbilt, vagy formázott figurákat nem fogadunk el.
Kivétel a 6-os Objektíva kategória, ott ugyanis bármit ráépíthettek a talpakra, a tésztaszűrőtől a hűtőventillátorig ;) .

Kategóriák:

1. W40K karakter
Beletartozik minden nevesített, vagy nem nevesített karakter, hős, osztagvezető. A modelleknek játszhatóság szempontjából is meg kell állniuk a helyüket, tehát felszerelésüket, és a talapzatot tekintve is csatába hozhatóak legyenek. Az adott faj általános kinézetének, és méreteinek alapjaiban feleljen meg a modell. Amennyiben a karakter maga szörny méretű, vagy szörny kategóriájú hátason, vagy jetbike / bike-nál nagyobb gépen érkezik, akkor kéretik az 5-ös kategóriában nevezni.

2. fantasy karakter
Beletartozik minden nevesített, vagy nem nevesített karakter, hős, osztagvezető. A modelleknek játszhatóság szempontjából is meg kell állniuk a helyüket, tehát felszerelésüket, és a talapzatot tekintve is csatába hozhatóak legyenek. Az adott faj általános kinézetének, és méreteinek alapjaiban feleljen meg a modell. Amennyiben a karakter maga szörny méretű, vagy szörny kategóriájú hátason érkezik, akkor kéretik az 5-ös kategóriában nevezni.

3. w40k OSZTAG
Ebben a kategóriában indulhat bármilyen nem jármű, vagy nem szörny kategóriájú modellekből álló, a vonatkozó kódexnek megfelelő, legalább minimális létszámú osztag. A modelleknek játszhatóság szempontjából is meg kell állniuk a helyüket, tehát felszerelésüket, és a talapzatot tekintve is csatába hozhatóak legyenek. Az adott faj általános kinézetének, és méreteinek alapjaiban feleljenek meg az osztagban lévő modellek.

4. fantasy REGIMENT
Ebben a kategóriában indulhat bármilyen nem jármű, vagy nem szörny kategóriájú modellekből álló a vonatkozó seregkönyvnek megfelelő, legalább minimális létszámú regiment. A modelleknek játszhatóság szempontjából is meg kell állniuk a helyüket, tehát felszerelésüket, és a talapzatot tekintve is csatába hozhatóak legyenek. Az adott faj általános kinézetének, és méreteinek alapjaiban feleljenek meg a regimentben lévő modellek.

5. w40k gépezet / fantasy szörny

Ebbe a kategóriákba tartoznak a játékok gépei, és szörnyei. Itt indulhatnak a gépekből álló szakaszok is, a szörny méretű-, vagy szörny méretű hátason lovagló- karakterek is. Ilyenek például: Elda viper osztag, High elf lord sárkányon, Daemon prince, Troll, stb.

6. objektíva

Az utolsó kategóriában a játékokhoz készített objektívjelzőkkel, vagy más jelzőkkel lehet nevezni. Ezekre szintúgy vonatkozik, hogy játékba hozhatónak kell lenniük, azaz reprezentálniuk kell egy adott stratégiai eszközt, képességet, objektívát, stb, mindezt úgy, hogy a talpméret 40, vagy 60 mm-es legyen. Ilyenek például a Cytifight strategem-jei, vagy az Apocalypse strategic assetei, mint pl. az Ammo dump, vagy a Trophy kill. De ilyen lehet egy egyszerű, fajspecifikus objektívajelző is.

A nevezés feltételei:

Kérjük, hogy a nevezők a modellek készítését leírással (word, vagy pdf preferált), és fényképekkel (legalább 2db) dokumentálják. A kész modellekről is legalább 2db jellemző pozícióból készült képet kérünk, melyen jól és élesen kivehetőek a konverziók. A beküldött leírások szerkesztését-rövidítését a bitzboatosok végzik.
A leírást és fényképeket az alábbi email címre kérjük eljuttatni: info@bitzboat.hu

Nevezési határidő: 2009.április 07.-től 2009.május 31.-ig.

Értékelés:

A pályamunkákat a készülő blogunk, a Converted Bitzboat közönsége fogja értékelni. A beküldött műveket a blogunkon fogjuk közzétenni, melyen 1-10-ig terjedő skálán lehet szavazni a modellekre. A szavazás végén elért átlag alapján rangsoroljuk a modelleket. Ezzel a konvertálás, és a hobbi népszerűsítése mellett célunk a tehetséges hobbitársak munkáinak bemutatása, technikák, és ötletek széles körű ismertetése, és csokorba gyűjtése.

A szavazás 2009. június 1.-től 2009. június 30.-ig fog tartani.

Eredményhirdetés: 2009. július 4.-én

Nyeremények, kedvezmények:

Minden nevező, a verseny időtartama alatt egy alkalommal a 400 ft-os posta- és csomagolási költség nélkül vásárolhat a BitzBoat webáruházból.

Minden kategóriában az első helyezettet egy-egy 5000 Ft-os postaköltség mentes vásárlási utalvánnyal díjazzuk!

Kérdéseiteket az Inkvizitor fórum Bitzboat topikjában, az rpg.hu Fórum BitzBoat topikjában, vagy az info@bitzboat.hu email címen tehetitek fel.

Konvertálásra fel!

Jeles Attila Balogh István
cseles.a fikusz

cselesa

cselesa

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 77 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.03.29, 17:58

Új termékek: D A R K A N G E L-ÖK.

cselesa

cselesa

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 77 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.03.17, 09:55

Felhívnám tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az olyan megjegyzésekkel-közleményekkel nem tudunk mit kezdeni, hogy pl.: "A kapucsengő nem működik", vagy "Csak délutáni órákban vagyok otthon", mivel NEM MI személyesen szállítunk ki, hanem a Magyar Posta. :-)))
Viszont a pénz átutalásánál-befizetésénél fölöttébb hasznos, ha a Megjegyzés rovatba beírjátok a rendelés számát, nehezebben tévesztem el, és könnyebben találom meg, miről is van szó...

Köszönjük!


Emellett - amolyan egyéni kezdeményezésre, egy-két már lebonyolított üzlet tapasztalatai alapján - beindult a bitzcsere, és mostantól akkor legyen hivatalos: ajánlataitokkal megkereshettek az info[kukac]bitzboat[pont]hu emilcímen. Feltételek: a bitzeknek kereten kell lenniük; teljes, vagy alig vágott keretek előnyt élveznek. Ha az illető bitz szerepel az árukészletünkben, akkor a mi online árunk 50%-ért tudjuk beszámolni a felajánlott bitzeket - persze nem automatikus a dolog, azt, hogy szükségünk van rá, mi döntjük el, de jó kiindulási alap az, ha az adott cucc épp 0-án áll...

cselesa

cselesa

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 77 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.02.19, 16:47

Ma és tegnap megint gazdagodott a kínálatunk, felkerültek a N E C R O N O K és a H I G H E L F E K.


Kellemes böngészést!

cselesa

cselesa

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 77 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.02.13, 12:56

Felhívnám az új vásárlóink figyelmét, hogy bár a vásárlás végén a webshopunk utánvétet említ, de NINCS SZÓ UTÁNVÉTről (10 000 Ft alatt), csak átutalással (számlára befizetéssel, legolcsóbb egy Raiffesen bankfiókban, mert itt ingyen van :-) lehet fizetni. Ezt a bugot ki fogjuk lőni, de addig is kérek mindenkit, hogy a félreértések elkerülése érdekében a nyitóoldalon lévő tájékoztatót olvassa el!

Köszönjük!

cselesa

cselesa

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 77 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.02.13, 07:58

Az Upgrade Sprue-k ára csak Rhinóval együtt 500 Ft, külön nem megvásárolható!

cselesa

cselesa

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 77 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.02.12, 11:32

Figgyelem, figgyelem! Nagyszabású Rhino-akció!


Március végéig a rhinók árát 3500 Ft-ra csökkentettük, és ráadásul az akció ideje alatt az upgrade sprue-k ára CSAK 500 Ft! (Mind a káosz, mind az SM.)

A termékek az CSM/SM Vehicles kategóriában találhatóak!

Ne hagyjátok ki, ez nagyon jó vásár!
:)

Módosította cselesa: 2009.02.12, 11:34


cselesa

cselesa

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 77 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.02.11, 17:48

Mindenféle áremelkedések miatt kénytelenek vagyunk a csomagolási és postaköltséget 400 Ft-ra emelni. Megértéseteket köszönjük!

Fikusz

Fikusz

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 3 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.02.10, 22:05

Elnézést, akkor csak engem hülyített meg a "mindenképpen szabályosan, csak számlával..." maszlag, és nem is gondolkodtam.
Sajnálom. Ebben a formában már lenne értelme, és amint végeztünk a teljes feltöltéssel, beárazással, és az összes fontos dologgal, akkor gondolkozunk rajta. Persze valami korrekt, nem lehúzós ár is jó lenne érte a delikvensnek, ami azért nekünk sem ráfizetés.
Egy szó mint száz mindenképpen gondolkodunk a dolgon, és természetesen a lehetséges összes fórumon közzétesszük, ha lesz ilyen.

üdv: Fikusz

Bala

Bala

  Programmer of FELDB

 • Moderátor
 • 3765 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.02.10, 07:52

Bitz vételhez:

Ha valaki számlaképes, ad róla számlát, és azt be is vallja, akkor természetesen veszünk tőle :-))

Sajnos nekünk be kell tartanunk a játékszabályokat, amit az APEH előír. Ahogy ők hangoztatják: Fair Play :-)))


Tudom, hogy ez így kicsit offtopic lesz, csak szeretnék szólni, hogy ez így ebben a formában nem igaz.
Mivel én nem üzletszerűen adok el nektek, hanem egyszeri alkalommal, ezért az én tevékenységem nem üzletszerű, ezért nem kell róla számlát adnom.
Mit gondolsz arról, amikor egy könyvesbolt felvárásolja a könyves hagyatékokat? Vagy a régiségkereskedő felvásárol valamit? Vagy pl pár hónapja egy üzletnek (!) eladtam a kártyagyűjtimet? :) Ez nem fekete és nem is szürke üzlet.
Szóval ez nemígy működik, nézzetek utána. Ti kiállítotok nekem egy kifizetési bizonylatot, hogy X forintért vásároltatok, és kész.
Tekintve, hogy itt maximum 10e, - de akkor nagyon fölé mentem - tételekről van szó, ezért ez nem érdekli az apehet.

Szóval ezt nemtom hogy találtátok ki. :)

drChaoshurka

drChaoshurka

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 45 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.02.10, 00:03

áháá, tényleg, franesz, köszi;)


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]