Ugrás tartalomhoz


Fotó

Varázsdoboz


 • Válasz írásához lépj be
157 hozzászólás érkezett eddig

Hellguard666

Hellguard666

  The Fallen One

 • Fórumita
 • 2313 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.15, 06:17

A ládában van: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, RENDKÍVÜL HANGOS HÖRGŐ LÉGZÉS, ALIG HASZNÁLT USB PORTOS FOGSELYMES ÖNGYÚJTÓ, ARANY BAGOLY ARANY KÖPETE, MÁSODIK VÍZÖZÖN HASZNÁLATI UTASÍTÁSSAL, IDEGESÍTŐ ZSEBANGYAL, HAMIS ULTRAPLATINA HITELKÁRTYA, SZERENCSETALIZMÁN,ORRCSEPP, JÓZAN ÉSZ, VÍZSZINTEZETT GUMICSÓNAK JAVÍTÓ ÁLLVÁNY.

Miután elrendezte kis félreértését rokonságával, és elzavarta az mennyei küldöttet, aki gratulálni akart - pffff, minek nézik ezek az ördögöt? - az eredményhez, a száműzött, mohó és most már kissé ingerült ördög újra a háznál köt ki. Úgy dönt egyelőre elege van ebből a létezésből, így felölti IV WALDEMAR-MANFRED TESTÉT, hogy abban parádézzon a Síkokon. Úgy érzi így még nem teljes a személyisége, így magához veszi a CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY-t, majd elégedetten csettint a nyelvével.
A ládába kerül KÉT JEGY A BAATOOR-ABYSS VÉRFOCI DÖNTŐRE (PÁHOLYBA!), valamint egy HÉTMÉRFÖLDES CSIZMA.

A ládában tehát:
MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, RENDKÍVÜL HANGOS HÖRGŐ LÉGZÉS, ALIG HASZNÁLT USB PORTOS FOGSELYMES ÖNGYÚJTÓ, ARANY BAGOLY ARANY KÖPETE, MÁSODIK VÍZÖZÖN HASZNÁLATI UTASÍTÁSSAL, IDEGESÍTŐ ZSEBANGYAL, HAMIS ULTRAPLATINA HITELKÁRTYA, SZERENCSETALIZMÁN,ORRCSEPP, JÓZAN ÉSZ, VÍZSZINTEZETT GUMICSÓNAK JAVÍTÓ ÁLLVÁNY, KÉT JEGY A BAATOOR-ABYSS VÉRFOCI DÖNTŐRE (PÁHOLYBA!), és egy HÉTMÉRFÖLDES CSIZMA.

GrotAsk

GrotAsk

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 6 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.14, 18:13

A Láda tartalma: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, RENDKÍVÜL HANGOS HÖRGŐ LÉGZÉS, ALIG HASZNÁLT USB PORTOS FOGSELYMES ÖNGYÚJTÓ, ARANY BAGOLY ARANY KÖPETE, MÁSODIK VÍZÖZÖN HASZNÁLATI UTASÍTÁSSAL, IDEGESÍTŐ ZSEBANGYAL, HAMIS ULTRAPLATINA HITELKÁRTYA, SZERENCSETALIZMÁN,ORRCSEPP,HATALMAS POFON, VÍZSZINTEZETT GUMICSÓNAK JAVÍTÓ ÁLLVÁNY.

A Groteszk árnyék megint a háznál... Arca komor, szemében bosszúvágy. Most már elég... Még megbánják a megbízói, még azt is hogy megszülettek. Szinte természetesnek veszi, hogy ide jön felfegyverkezni. Benéz a ládába, és elővesz egy HATALMAS POFON-t. Lehetne több fegyver is, de ez sem lesz rossz.

A ládában hagyja JÓZAN ESZÉT, ami az őrült tervében csak meggátolná.

A ládában tehát:
MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, RENDKÍVÜL HANGOS HÖRGŐ LÉGZÉS, ALIG HASZNÁLT USB PORTOS FOGSELYMES ÖNGYÚJTÓ, ARANY BAGOLY ARANY KÖPETE, MÁSODIK VÍZÖZÖN HASZNÁLATI UTASÍTÁSSAL, IDEGESÍTŐ ZSEBANGYAL, HAMIS ULTRAPLATINA HITELKÁRTYA, SZERENCSETALIZMÁN,ORRCSEPP, JÓZAN ÉSZ, VÍZSZINTEZETT GUMICSÓNAK JAVÍTÓ ÁLLVÁNY.

Aingus_Og

Aingus_Og

  Énekmondó

 • Fórumita
 • 636 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.14, 15:40

Épp munkaerőt keresvén szeltem át a galaxis ezen szegletét, amikor megláttam a már jól ismert szigetet. A bűvös láda korábban is segítségemre volt, így leszálltam, hátha ismét lelek valami érdekeset. Nocsak, mondtam magamban, E.T. ÖNÉLETRAJZA! Éppen őrá lenne szükségem a galaxisban járván-kelvén. Gyorsan magamhoz is veszem az önéletrajzot, és hogy a láda ne kongjon olyan üresen, belé helyezek egy VÍZSZINTEZETT GUMICSÓNAK JAVÍTÓ ÁLLVÁNY-t, hátha valakinek pont ez kell.
A Láda tartalma: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, RENDKÍVÜL HANGOS HÖRGŐ LÉGZÉS, ALIG HASZNÁLT USB PORTOS FOGSELYMES ÖNGYÚJTÓ, ARANY BAGOLY ARANY KÖPETE, MÁSODIK VÍZÖZÖN HASZNÁLATI UTASÍTÁSSAL, IDEGESÍTŐ ZSEBANGYAL, HAMIS ULTRAPLATINA HITELKÁRTYA, SZERENCSETALIZMÁN,ORRCSEPP,HATALMAS POFON, VÍZSZINTEZETT GUMICSÓNAK JAVÍTÓ ÁLLVÁNY.

Joey321

Joey321

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 0 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.14, 14:00

A Sötét Ház ajtaja nyitódik-és csukódik.Joey újra a házban Iramos lépésekkel a ládához megy és végignézi annak tartalmát. Kiveszi a PORNÓ SZÍNÉSZNŐT és a helyére(mivel nem volt nála más)egy HATALMAS POFONT rakott a helyére. Aztán a PORNÓ SZINÉSZNŐVEL távozik a házból.


A Láda tartalma: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, RENDKÍVÜL HANGOS HÖRGŐ LÉGZÉS, E.T. ÖNÉLETRAJZA, ALIG HASZNÁLT USB PORTOS FOGSELYMES ÖNGYÚJTÓ, ARANY BAGOLY ARANY KÖPETE, MÁSODIK VÍZÖZÖN HASZNÁLATI UTASÍTÁSSAL, IDEGESÍTŐ ZSEBANGYAL, HAMIS ULTRAPLATINA HITELKÁRTYA, SZERENCSETALIZMÁN,ORRCSEPP,HATALMAS POFON.

Rerynia

Rerynia

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 195 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.14, 13:24

Éééés... hős szívű állatvédőnk visszatért! Ezúttal nem kisebb dolgot vett a fejébe, mint hogy elindul, és megkeresi a Setét Tornyot. Jól fel akarván szerelkezni az útra, beletúr a dobozba, és kiveszi a PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYÁT (majd ő jósol a feketébe öltözött embernek) és a FURA NYELVEN BESZÉLŐ LETÉPETT FEJET (cserealapnak megteszi, de még akár tolmácsnak is jól jöhet). Belepöcköl a ládába egy PORNÓSZÍNÉSZNŐT és némi ORRCSEPPET, aztán már indul is, szigorúan a Sugár mentén.

A Láda tartalma: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, RENDKÍVÜL HANGOS HÖRGŐ LÉGZÉS, E.T. ÖNÉLETRAJZA, ALIG HASZNÁLT USB PORTOS FOGSELYMES ÖNGYÚJTÓ, ARANY BAGOLY ARANY KÖPETE, MÁSODIK VÍZÖZÖN HASZNÁLATI UTASÍTÁSSAL, IDEGESÍTŐ ZSEBANGYAL, HAMIS ULTRAPLATINA HITELKÁRTYA, SZERENCSETALIZMÁN, PORNÓSZÍNÉSZNŐ, ORRCSEPP.

Módosította Rerynia: 2009.05.14, 13:25


Gontar

Gontar

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 6 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.14, 08:53

Hirtelen feltépik a kis ház ajtaját, majd egy zilált fickó esik be rajta. Becsapja az ajtót, majd hangos lihegések közepette lerogy a földre. Miután normálissá válik a légzése kipillant az ablakon. "Leráztam őket." Csomagjából elővesz egy kis könyvet. Először csak nézi a borítóját, majd a borítón levő szöveget kezdi el mormolni halkan. "Ne Ess Pánikba!" Végül kinyitja a könyvet és összevissza kezd keresgélni a szócikkek a szócikkek között, de semmi használhatót nem talál. "A francba, még a nevét se tudom ennek a vacak bolygónak! Meg milyen kocsma volt ez?! Nem fogadják el az UltraPlatina ™ hitelkártyát?! pedig még azt se vették észre hogy hamis!" Ezen elmélkedett stopposunk, meg azon, hogy miért akarta megverni az egész kocsma a csapostól kezdve a törzsvendégeken át az egyik vendég tízéves kislányáig. Hirtelen kiáltásokat hall, kinézve az ablakon feldühödött emberek tömegét látja meg. Idegesen kapkodni kezd összevissza, de végül észreveszi a ládát, fel is tépi a tetejét azonnal. "Álca kell!" Ezért kiveszi a ROZSDÁS KRUMPLIORROT és a FEKETE PULÓVERT. A HAMIS ULTRAPLATINA HITELKÁRTYÁT bedobja a ládába, úgyse jó semmire. kicsit kotorászik még a zsebében majd előhúz egy SZERENCSETALIZMÁNT, ami sose hozott neki szerencsét. A pulóvert meg a krumpliorrot felveszi, plussz álcázásként a fejére tekeri a virágmintás törülközőjét és ártatlan arccal elindul az őt kereső tömeg felé, hogy megkérdezze őket merre van a legközelebbi űrállomás.

A Láda tartalma: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, FURA NYELVEN BESZÉLŐ LETÉPETT FEJ, RENDKÍVÜL HANGOS HÖRGŐ LÉGZÉS, E.T. ÖNÉLETRAJZA, ALIG HASZNÁLT USB PORTOS FOGSELYMES ÖNGYÚJTÓT.ARANY BAGOLY ARANY KÖPETE, MÁSODIK VÍZÖZÖN HASZNÁLATI UTASÍTÁSSAL, IDEGESÍTŐ ZSEBANGYAL, HAMIS ULTRAPLATINA HITELKÁRTYA, SZERENCSTALIZMÁN

blaisec

blaisec

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 604 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.14, 06:58

a láda tartalma: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, FEKETE PULÓVER, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, FURA NYELVEN BESZÉLŐ LETÉPETT FEJ, EGY KISEBB HARAPÁS A GALAXIS BAL SPIRÁLKARJÁBÓL, RENDKÍVÜL HANGOS HÖRGŐ LÉGZÉS, E.T. ÖNÉLETRAJZA, ALIG HASZNÁLT USB PORTOS FOGSELYMES ÖNGYÚJTÓT.ARANY BAGOLY ARANY KÖPETE,

- Nagyszerű-gondolta a világot évezredek óta járó, időtlen és örökkévaló lény akit egyesek egyszerűen csak Ubulnak, míg mások számtalan más nevet használva hol Euthanasiának, hol Z. Mihálynak, hol Xoxoczathipeco-nak, megint más kultúrák meg Ho-rukk-nak vagy éppen kevésbé hízelgő néven Szara h- nak neveztek. Ma itt pihenek meg, távol mindentől, belefáradtam az emberek közelségébe....
Valami nyomja a vállamat-gondolta 14 perc 23 másodperc és 68 századmásodperc múlva- kis időt várt /ami csupán négy lélegzetvételre és egy sóhajtásra, meg a feje odafordítására használt fel az örökkévalóságból./ Meglátta a ládát:
Hangosan káromkodott, ezt Szau-Moaiutupo szigeteken földrengésnek vélték a lakosok és hozzákezdtek az evakuációhoz.
Kinyitotta a ládát, átnézve tartalmát elégedetten csettintett és harákolt, Indiában tömegkarambolt okozva meggondolatlan cselekedetével. Kivette belőle:EGY KISEBB HARAPÁS A GALAXIS BAL SPIRÁLKARJÁBÓL, majd elmajszolgatva, kipusztítva, az egyetlen civilizációt akik valaha is szándékoztak kapcsolatot teremteni a Földdel. magához vette a FLAKON NAPOLAJ-at, majd jó lesz ha Betelgeuse közelébe megy. Mit is rakjon bele cserébe: a régóta talonban levő MÁSODIK VÍZÖZÖN HASZNÁLATI UTASÍTÁSSAL épp jó lesz, IDEGESÍTŐ ZSEBANGYAL-pont jó lesz a mielőtt megdézsmálja a napolajat.

a láda új tartalma: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FEKETE PULÓVER, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, FURA NYELVEN BESZÉLŐ LETÉPETT FEJ, RENDKÍVÜL HANGOS HÖRGŐ LÉGZÉS, E.T. ÖNÉLETRAJZA, ALIG HASZNÁLT USB PORTOS FOGSELYMES ÖNGYÚJTÓT.ARANY BAGOLY ARANY KÖPETE, MÁSODIK VÍZÖZÖN HASZNÁLATI UTASÍTÁSSAL, IDEGESÍTŐ ZSEBANGYAL

Joey321

Joey321

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 0 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.13, 17:20

A Ládában Van : MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, FEKETE PULÓVER, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, FURA NYELVEN BESZÉLŐ LETÉPETT FEJ, EGY KISEBB HARAPÁS A GALAXIS BAL SPIRÁLKARJÁBÓL, RENDKÍVÜL HANGOS HÖRGŐ LÉGZÉS, E.T. ÖNÉLETRAJZA, ALIG HASZNÁLT USB PORTOS FOGSELYMES ÖNGYÚJTÓT.

A sötét házban most csak léptek hallatszódnak .A porban új lábnyomok egyszer csak a semmiből egy alak tűnik elő.és így szól:
-király ez a köpeny nézzük azóta van-e valami jó cucc a ládában.
-A VIRGONC SZUPERSZÓNIKUS FOGPISZÁLÓ-T el is viszem hiszen a fogak tisztasága igen fontos a megjelenésben.
Cserébe itt hagyok egy ARANY BAGOLY ARANY KÖPETÉT

a láda új tartalma: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, FEKETE PULÓVER, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, FURA NYELVEN BESZÉLŐ LETÉPETT FEJ, EGY KISEBB HARAPÁS A GALAXIS BAL SPIRÁLKARJÁBÓL, RENDKÍVÜL HANGOS HÖRGŐ LÉGZÉS, E.T. ÖNÉLETRAJZA, ALIG HASZNÁLT USB PORTOS FOGSELYMES ÖNGYÚJTÓT.ARANY BAGOLY ARANY KÖPETE,

GrotAsk

GrotAsk

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 6 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.13, 17:17

off bocsi, véletlenül félreirtam off

Módosította GrotAsk: 2009.05.13, 17:19


GrotAsk

GrotAsk

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 6 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.13, 16:58

A Ládában: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, FEKETE PULÓVER, SZENT GREITPOLD VÉRÉT TARTALMAZÓ ÜVEGCSE, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, HÁROM SZELET ZSERBÓ, FURA NYELVEN BESZÉLŐ LETÉPETT FEJ, EGY KISEBB HARAPÁS A GALAXIS BAL SPIRÁLKARJÁBÓL, RENDKÍVÜL HANGOS HÖRGŐ LÉGZÉS.

A Groteszk árnyék ismét a háznál. Zihálva lép a házikóba, mert hosszú és fáradtságos üldözés után sikerült csak leráznia a megbízói bérgyilkosait. Ki gondolta volna hogy csak kihasználják, és miután bevette a rendkívül őrzött titkos kísérleti katonai bázist, megbízói el akarják tenni lába alól. Leül a láda elé, kifújja magát. Kinyitja és élelem, vagy ital után néz. Hosszas kotorászás után kiveszi a HÁROM SZELET ZSERBÓ-t. Erre nagyon megszomjazik, tovább kotorászik és megtalálja SZENT GREITPOLD VÉRÉT TARTALMAZÓ ÜVEGCSÉT, amit kinyit és felhörpint. Jóllakottan, felfrissülten indul tovább rögös útján, de előbb berak a ládába valamit. Mivel a megbízói meg akarták öletni, már nyugodt szívvel rakja be azt, amit a legutóbbi küldetése során ellopott a titkos katonai kísérleti bázisból: E.T. ÖNÉLETRAJZÁT, és még mellékesen berak egy ALIG HASZNÁLT USB PORTOS FOGSELYMES ÖNGYÚJTÓT.

Tehát a láda új tartalma: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, FEKETE PULÓVER, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, FURA NYELVEN BESZÉLŐ LETÉPETT FEJ, EGY KISEBB HARAPÁS A GALAXIS BAL SPIRÁLKARJÁBÓL, RENDKÍVÜL HANGOS HÖRGŐ LÉGZÉS, E.T. ÖNÉLETRAJZA, ALIG HASZNÁLT USB PORTOS FOGSELYMES ÖNGYÚJTÓT.

Darun

Darun

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 80 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.13, 15:41

Darth Vader - született Anakyn Skywalker- éppen jól megérdemelt szabadságát töltötte (miután szupercsillagrombolójával leigázta a fél galaxist) amikor egy galaxisszéli apró planétán rábukkant a házikóra. Arra gondolt, itt, ahol még Erő után is adózni kell, biztos senki nem fogja keresni, így az adó befizetése után nyugodtan lépett be a viskó ajtaján. Bent egy apró ládára lelt amit rögtön fel is nyitott. Ezt találta benne:

MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ, HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, FEKETE PULÓVER, KEVÉSSÉ TISZTESSÉGES ÚTON SZERZETT ECHTE CHINEESE FÉNYKARD, SZENT GREITPOLD VÉRÉT TARTALMAZÓ ÜVEGCSE, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, HÁROM SZELET ZSERBÓ, FURA NYELVEN BESZÉLŐ LETÉPETT FEJ

Elgondolkozott hogy ebből ő mit tudna hasznosítani. Mivel a legutóbb csatában a fél karjával együtt a fénykardját is (ismét) elvesztette, így most nagy szükségét látta egy KEVÉSSÉ TISZTESSÉGES ÚTON SZERZETT ECHTE CHINEESE FÉNYKARD-nak. Végül biztos ami biztos alapon a HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ-t is kivette, mert ki tudja, legközelebb hova keveredik! Mivel a fél galaxis már a zsebében volt, letört belőle egy darabot, így kerülhetett a ládába EGY KISEBB HARAPÁS A GALAXIS BAL SPIRÁLKARJÁBÓL-t. Mivel az utóbbi időben folyton kiröhögték és cikizték azért ahogy levegőt vesz, így bedobta még a feleslegessé vált RENDKÍVÜL HANGOS HÖRGŐ LÉGZÉS-t is a ládába. Mivel rezgést érzett az Erőben, jobbnak látta útrakelni, végülis a galaxis másik felének meghódítása még előtte állt. Felpattant hát szénné tunningolt Szupercsillagrombolójára és eltűnt a hipertérben, hátrahagyva a ládát, ami immáron a következő dolgokat tartalmazta:

MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, FEKETE PULÓVER, SZENT GREITPOLD VÉRÉT TARTALMAZÓ ÜVEGCSE, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, HÁROM SZELET ZSERBÓ, FURA NYELVEN BESZÉLŐ LETÉPETT FEJ, EGY KISEBB HARAPÁS A GALAXIS BAL SPIRÁLKARJÁBÓL, RENDKÍVÜL HANGOS HÖRGŐ LÉGZÉS

Joey321

Joey321

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 0 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.12, 17:32

A ládában van: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ, HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, FEKETE PULÓVER, KEVÉSSÉ TISZTESSÉGES ÚTON SZERZETT ECHTE CHINEESE FÉNYKARD, SZENT GREITPOLD VÉRÉT TARTALMAZÓ ÜVEGCSE, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, HÁROM SZELET ZSERBÓ, REJTKÖPENY

Eddig nem látott ember közeledik a házhoz egy táska a bal vállán lassan óvakodva közelít a ládához.
-lássuk mi van benned hátha valamire szükségem van
végignézi
-hm, ...ez még jól jöhet.
KIVESZI A REJTKÖPENYT ÉS A HELYÉRE EGY FURA NYELVEN BESZÉLŐ LETÉPETT FEJET TESZ BE
majd gyorsabb lépésekkel kimegy a házból.

A ládában van: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ, HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, FEKETE PULÓVER, KEVÉSSÉ TISZTESSÉGES ÚTON SZERZETT ECHTE CHINEESE FÉNYKARD, SZENT GREITPOLD VÉRÉT TARTALMAZÓ ÜVEGCSE, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, HÁROM SZELET ZSERBÓ, FURA NYELVEN BESZÉLŐ LETÉPETT FEJ

setna

setna

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 153 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.11, 12:13

A láda tartalma: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, LÚDTOLLBA HEMPERGETŐ KÉZI KÉSZÜLÉK, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ, HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, FEKETE PULÓVER, KEVÉSSÉ TISZTESSÉGES ÚTON SZERZETT ECHTE CHINEESE FÉNYKARD,ERŐS NÉMET AKCENTUSSAL BESZÉLŐ AZÚRIAI KRISTÁLYSVÁBBOGÁR, SZENT GREITPOLD VÉRÉT TARTALMAZÓ ÜVEGCSE, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB.

A vízi haramia ismét tengerre száll... S utolsó szárazföldi estémen ismét a kicsiny menedékházban hajtom majd álomra a fejem. Sehol senki. Bár a shankarrai feketepiacon vett Rejtköpenyemet azért magamra terítem, ha nem fedeznek fel, talán nem zavarják meg az álmom. Mivel a köpönyeget "Egyet fizet kettőt kap" akcióval vettem, van belőle egy fölös példányom, illetve a Déltengereken remélhetőleg nem lesz túl hideg, így a REJTKÖPENYen kívül egy feleslegesé vált BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐt is beteszek a ládába, és persze egy kis sütit, mint mindig: HÁROM SZELET ZSERBÓ (ennyit tudtam megmenteni), illetve magamhoz veszem a LÚDTOLLBA HEMPERGETŐ KÉZI KÉSZÜLÉKET, mert biztos lesz valaki, aki kiprovokálja, hogy használjam ellene, meg az ERŐS NÉMET AKCENTUSSAL BESZÉLŐ AZÚRIAI KRISTÁLYSVÁBBOGARAT, hogy azért valami emberi nyelven is beszélhessek majd valakivel.

A ládában van: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ, HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, FEKETE PULÓVER, KEVÉSSÉ TISZTESSÉGES ÚTON SZERZETT ECHTE CHINEESE FÉNYKARD, SZENT GREITPOLD VÉRÉT TARTALMAZÓ ÜVEGCSE, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB, BOLYHOS-RÓZSASZÍN FÜLVÉDŐ, HÁROM SZELET ZSERBÓ, REJTKÖPENY

Rerynia

Rerynia

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 195 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.11, 11:13

A láda tartalma: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, LÚDTOLLBA HEMPERGETŐ KÉZI KÉSZÜLÉK, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ,HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, BENZINNEL TÖLTÖTT VÍZIPISZTOLY,KEVÉSSÉ TISZTESSÉGES ÚTON SZERZETT ECHTE CHINEESE FÉNYKARD,ERŐS NÉMET AKCENTUSSAL BESZÉLŐ AZÚRIAI KRISTÁLYSVÁBBOGÁR, SZENT GREITPOLD VÉRÉT TARTALMAZÓ ÜVEGCSE, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, HOLDKÓR VÍRUST TARTALMAZÓ KÉMCSŐ.


Hát ez a koncert, ez... nem találok szavakat... ez jó volt! És mivel tisztességes kalandozó vagyok, el is indultam vissza a ládához, hogy ismét beletegyem a FEKETE PULÓVERT, amire most már nincs szükségem.

Ja, hogy vigyek is valamit? Na nézzük... egy BENZINNEL TÖLTÖTT VÍZIPISZTOLY! Ezzel akár még bankot is rabolhatok! Irány a Gringotts! Elviszem a HOLDKÓR VÍRUST TARTALMAZÓ KÉMCSÖVET is, jól jöhet, ha a koboldok okvetetlenkedni merészelnének. Beteszek helyette egy TYÚKLÁBAT is, amiről érdekes szőrök lógnak.


A láda tartalma: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, LÚDTOLLBA HEMPERGETŐ KÉZI KÉSZÜLÉK, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ, HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, FEKETE PULÓVER, KEVÉSSÉ TISZTESSÉGES ÚTON SZERZETT ECHTE CHINEESE FÉNYKARD,ERŐS NÉMET AKCENTUSSAL BESZÉLŐ AZÚRIAI KRISTÁLYSVÁBBOGÁR, SZENT GREITPOLD VÉRÉT TARTALMAZÓ ÜVEGCSE, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, TYÚKLÁB.

Módosította Rerynia: 2009.05.11, 11:14


blaisec

blaisec

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 604 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.11, 09:32

(OFF)Köpőcsészét nem töröltem, sorry, de a csokitélapó sincs már benne, Hobbyte nem jól jegyezte fel, pontos lista tehát:(/OFF)


Tehát a láda tartalma: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, TELESZKÓPOS TÜKÖR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, LÚDTOLLBA HEMPERGETŐ KÉZI KÉSZÜLÉK, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ,HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, BENZINNEL TÖLTÖTT VÍZIPISZTOLY,KEVÉSSÉ TISZTESSÉGES ÚTON SZERZETT ECHTE CHINEESE FÉNYKARD,ERŐS NÉMET AKCENTUSSAL BESZÉLŐ AZÚRIAI KRISTÁLYSVÁBBOGÁR, SZENT GREITPOLD VÉRÉT TARTALMAZÓ ÜVEGCSE, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, HOLDKÓR VÍRUST TARTALMAZÓ KÉMCSŐ.

Módosította blaisec: 2009.05.11, 09:36


GrotAsk

GrotAsk

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 6 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.11, 09:23

a Láda tartalma:EGY FLAKON VÁM-PÍR RIASZTÓ, PÓTKERÉK, MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, PORCELÁN KÖPŐCSÉSZE, TELESZKÓPOS TÜKÖR, CSOKITÉLAPÓ, ROZSDÁS KRUMPLIORR, LÚDTOLLBA HEMPERGETŐ KÉZI KÉSZÜLÉK, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ,HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, BENZINNEL TÖLTÖTT VÍZIPISZTOLY,KEVÉSSÉ TISZTESSÉGES ÚTON SZERZETT ECHTE CHINEESE FÉNYKARD,ERŐS NÉMET AKCENTUSSAL BESZÉLŐ AZÚRIAI KRISTÁLYSVÁBBOGÁR, SZENT GREITPOLD VÉRÉT TARTALMAZÓ ÜVEGCSE, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE.

A groteszk árnyék ismét a háznál, hatalmas és csúf önelégült mosollyal az arcán. A Bázis bevétele tökéletesen sikerült, megvan amiért jött, sőt, még több is annál. Ahogy elmegy a ház mellett úgy dönt, megnézi mi van a ládában. Legutóbb is nagyon nagy hasznára volt.
Besétál a házba, megnézi a ládát, és kivesz belőle EGY FLAKON VÁM-PÍR RIASZTÓ-t. Ez nagyon jól fog jönni a vámon, mikor a bázisból rabolt, szupertitkos valamit kell átcsempésznie. Kivesz még egy PÓTKEREKET is. Ez is jól jöhet még. mivel a CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY nem túl szerencsés a vámon, ezért az a ládába rakja, És mellétesz egy a titkos bázisból ellopott HOLDKÓR VÍRUST TARTALMAZÓ KÉMCSÖVET, amitől mindenki holdkóros lesz.
Vigyázva, hogy nehogy visszatérjen rá az önelégült vigyor, kilép az ajtón és elindul a vám felé.

Tehát a láda tartalma: MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, PORCELÁN KÖPŐCSÉSZE, TELESZKÓPOS TÜKÖR, CSOKITÉLAPÓ, ROZSDÁS KRUMPLIORR, LÚDTOLLBA HEMPERGETŐ KÉZI KÉSZÜLÉK, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ,HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, BENZINNEL TÖLTÖTT VÍZIPISZTOLY,KEVÉSSÉ TISZTESSÉGES ÚTON SZERZETT ECHTE CHINEESE FÉNYKARD,ERŐS NÉMET AKCENTUSSAL BESZÉLŐ AZÚRIAI KRISTÁLYSVÁBBOGÁR, SZENT GREITPOLD VÉRÉT TARTALMAZÓ ÜVEGCSE, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE, CSÚF ÖNELÉGÜLT MOSOLY, HOLDKÓR VÍRUST TARTALMAZÓ KÉMCSŐ.

blaisec

blaisec

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 604 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.11, 07:22

A Láda tartalma:EGY FLAKON VÁM-PÍR RIASZTÓ, HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, PÓTKERÉK, KITÖMÖTT BÁLNA, MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, PORCELÁN KÖPŐCSÉSZE, TELESZKÓPOS TÜKÖR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, LÚDTOLLBA HEMPERGETŐ KÉZI KÉSZÜLÉK, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ,HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, BENZINNEL TÖLTÖTT VÍZIPISZTOLY,KEVÉSSÉ TISZTESSÉGES ÚTON SZERZETT ECHTE CHINEESE FÉNYKARD,ERŐS NÉMET AKCENTUSSAL BESZÉLŐ AZÚRIAI KRISTÁLYSVÁBBOGÁR.

Szent küldetésre indult IV. Waldemar-Manfred von Spitzelhohenheim - a Sziléziai Alsó-Freihingen őrgrófja, majdnem német választófejedelem és Silberkreutz lovagrend nagymesteri székének várományosa- megátkozták a 18. ik vagy Dermesztő Lappföldi kereszteshadjárat során történt a dolog. Még oly fiatal és oly vehemens, mindenkit lekaszabolt családi örökségével Gelbweschel nevű toledoi kardjával, beleértve a közelben imádkozó, halála után rögtön szentté avatott Tüchtingeni Greitpoldot, Drachtmindorfi apátot. Az apát átkozta meg : addig nem lehet a Silberkreutz lovagrend nagymestere és addig nem halhat /ez utóbbi még rendben is volt, ha nem öregedett volna meg/ meg amíg nem szerez egy különleges ereklyét és nem adományozza Tüchtingeni Szent Greitpold halála helyén épített katedrálisnak. /Az adományozó levelet már megírta rég, de az ereklyék felettébb ritkák/. S ekkor érkezett a ládához, átkutatta, elöször azt hitte megőrűlt, mert egy svábbogárral társalgott, és egy jojó tolmácsolt, majd arcán önelégült vigyorral kivette a PORCELÁN KÖPŐCSÉSZE-t ez méltó ajándék akár Greitpold kézközéptő csontját is tarthatják benne majd. De nehogy harag legyen a ládába ejtette a SZENT GREITPOLD VÉRÉT TARTALMAZÓ ÜVEGCSE-t.
Indulni készült, amikor a ládánál utolérte egy hirnök, értesítette meghalt dédunokája VII. Waldemar-Manfred a Silberkreutz lovagrend nagymestere, s hosszas töprengés után 188 éves IV Waldemar-Manfredre esett a választás, aki átadta a hírnöknek a szerzett javat, majd szívrohamban elhunyt. A hírnök rövid gondolkodás után IV WALDEMAR_MANFRED TESTE-t is ládába rakta, de magához vette hátha alapon tárgyait és a ládából mivel túl sok helyet foglalt el a KITÖMÖTT BÁLNA-t is.

Tehát a Láda tartalma:EGY FLAKON VÁM-PÍR RIASZTÓ, HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, PÓTKERÉK, MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, PORCELÁN KÖPŐCSÉSZE, TELESZKÓPOS TÜKÖR, CSOKITÉLAPÓ, ROZSDÁS KRUMPLIORR, LÚDTOLLBA HEMPERGETŐ KÉZI KÉSZÜLÉK, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ,HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, BENZINNEL TÖLTÖTT VÍZIPISZTOLY,KEVÉSSÉ TISZTESSÉGES ÚTON SZERZETT ECHTE CHINEESE FÉNYKARD,ERŐS NÉMET AKCENTUSSAL BESZÉLŐ AZÚRIAI KRISTÁLYSVÁBBOGÁR, SZENT GREITPOLD VÉRÉT TARTALMAZÓ ÜVEGCSE, IV WALDEMAR-MANFRED TESTE.

Hobbyte

Hobbyte

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 71 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.10, 19:30

A Láda tartalma:EGY FLAKON VÁM-PÍR RIASZTÓ, HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, PÓTKERÉK, KITÖMÖTT BÁLNA, MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, PORCELÁN KÖPŐCSÉSZE, MÁSFÉL LITER INSTANT KISCICA POR, TELESZKÓPOS TÜKÖR, CSOKITÉLAPÓ, ROZSDÁS KRUMPLIORR, LÚDTOLLBA HEMPERGETŐ KÉZI KÉSZÜLÉK, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ,HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, BENZINNEL TÖLTÖTT VÍZIPISZTOLY.

Johnatan Kirmanee az NCD-0907 Enterprice csillaghajó kapitánya személyes neuronapló:

Tetszik ez a csendes kis bolygó, már rég jártam ilyen nyugalmas helyen.Amint megláttam szóltam a fiúknak, hogy szálljunk le.
Már megint ideges vagyok. Persze a kereskedelmi kapitányok az idejük 99%-ában idegesek és mást se csinálnak.Hj nem véretlen azaz 100+1 pszichológiai teszt.
Na szóval, a Tatooine-ról jövök, vizet szállítotunk. Heti 16400 vízszálítót fogadnak, szóval akinek nincs foglalt helye az gyakran egy hetet körözhet en orbit.Ez nem gond, gondoltam van foglalt helyünk.Erre alami mocskos Darts Vödör, vagy ki lefizette a biztost, az odaadta a helyemet, azt hat napot köröztem. Na szép.
Erre bejövök ebbe a békés házikóba és megint itt az a láda.Ez üldöz engem?Nah, a legutóbb is jó szolgálatot tett, szal belenézek.Megakad a szemem a CSOKITÉLAPÓN-a csoki jó az idegességre, meg a MÁSFÉL LITER INSTANT KISCICA PORon ez a fénykardos ökör is a Korriban-ra megy? ott majd széteresztem a kisicicákat a flancos csillagrombolója vezérlőjében, oszt megnézheti magát(meg a szétkarmolt bőrülést,hát igen édes a bosszú).Gondolván a következő vándorra a ládába kerül EGY KEVÉSSÉ TISZTESSÉGES ÚTON SZERZETT ECHTE CHINEESE FÉNYKARD és egy ERŐS NÉMET AKCENTUSSAL BESZÉLŐ AZÚRIAI KRISTÁLYSVÁBBOGÁR.Tehát a Láda tartalma:EGY FLAKON VÁM-PÍR RIASZTÓ, HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, PÓTKERÉK, KITÖMÖTT BÁLNA, MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, PORCELÁN KÖPŐCSÉSZE, MÁSFÉL LITER INSTANT KISCICA POR, TELESZKÓPOS TÜKÖR, CSOKITÉLAPÓ, ROZSDÁS KRUMPLIORR, LÚDTOLLBA HEMPERGETŐ KÉZI KÉSZÜLÉK, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ,HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, BENZINNEL TÖLTÖTT VÍZIPISZTOLY,KEVÉSSÉ TISZTESSÉGES ÚTON SZERZETT ECHTE CHINEESE FÉNYKARD,ERŐS NÉMET AKCENTUSSAL BESZÉLŐ AZÚRIAI KRISTÁLYSVÁBBOGÁR.

Módosította Hobbyte: 2009.05.10, 19:31


GrotAsk

GrotAsk

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 6 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.10, 15:22

A Láda tartalma:EGY FLAKON VÁM-PÍR RIASZTÓ, RÉZPÖDÖRÍTŐ SZÁLLAKAKUKK, PÓTKERÉK, KITÖMÖTT BÁLNA, MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, PORCELÁN KÖPŐCSÉSZE, SZUPERTITKOS KATONAI KÍSÉRLETI BÁZIS TÉRKÉP, TELESZKÓPOS TÜKÖR, CSOKITÉLAPÓ, ROZSDÁS KRUMPLIORR, LÚDTOLLBA HEMPERGETŐ KÉZI KÉSZÜLÉK, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, BENZINNEL TÖLTÖTT VÍZIPISZTOLY.

Egy furcsa groteszk árnyék kúszik a ház felé. Kopogás nélkül nyit be, majd körülnéz. A titkos küldetése ugyan nem tűr halasztást, de valahogy úgy érzi, sötét ösztöne azt súgja mélyen, hogy be kell mennie ebbe a házba. Így hát most itt is van.
Meglátja a ládát, odasétál, felnyitja, majd kitörő kárörömmel húzza ki belőle a SZUPERTITKOS KATONAI KÍSÉRLETI BÁZIS TÉRKÉP-et. Jól sejtette, hogy be kellett ide jönni. Így már biztos beveszi a bázist. Még a biztonság kedvéért visz magával egy RÉZPÖDÖRÍTŐ SZÁLLAKAKUKK-ot. Ez a kis szörny el tudja vonni ellenfelei figyelmét, míg ő észrevétlenül tud a bázisban mászkálni.
Valamit valamiért, a ládának adja az előzző küldetésben nagyon hasznosnak bizonyuló, HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ-t, és a kevésbé hasznos MÁSFÉL LITER INSTANT KISCICA POR-t amivel kb. 20-30 kiscicát lehet készíteni, víz hozzáadásával.

A Láda tartalma:EGY FLAKON VÁM-PÍR RIASZTÓ, HUSZONKÉTNYELVEN BESZÉLŐ INTERDIMENZIONÁLIS LÉZERJOJÓ, PÓTKERÉK, KITÖMÖTT BÁLNA, MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, PORCELÁN KÖPŐCSÉSZE, MÁSFÉL LITER INSTANT KISCICA POR, TELESZKÓPOS TÜKÖR, CSOKITÉLAPÓ, ROZSDÁS KRUMPLIORR, LÚDTOLLBA HEMPERGETŐ KÉZI KÉSZÜLÉK, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, BENZINNEL TÖLTÖTT VÍZIPISZTOLY.

Gontar

Gontar

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 6 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.10, 14:29

"Unatkozom"- gondolta egy ifjú Malkáv mikor belépett az elhagyatott házikóba nem sokkal éjfél után. "Remélem lesz itt valami érdekes" Odalépett a ládához és amikor blelnézett ezt látta:
EGY FLAKON VÁM-PÍR RIASZTÓ, RÉZPÖDÖRÍTŐ SZÁLLAKAKUKK, PÓTKERÉK, KITÖMÖTT BÁLNA, MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, PORCELÁN KÖPŐCSÉSZE, SZUPERTITKOS KATONAI KÍSÉRLETI BÁZIS TÉRKÉP, TELESZKÓPOS TÜKÖR, CSOKITÉLAPÓ, AMERIKAI ÁTLAGPOLGÁR, ROZSDÁS KRUMPLIORR, LÚDTOLLBA HEMPERGETŐ KÉZI KÉSZÜLÉK, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ, KISEBBSÉGI OMBUDSMAN, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA.
"Játszópajtik!"- kiáltott fel, majd kivette az AMERIKAI ÁTLAGPOLGÁRT és a KISEBBSÉGI OMBUDSMANT. Vérének hatalmával engedelmes jásztópajtikká változtatta őket, majd vihogva kivonultak. A vámpír előtte még berakott két tárgyat a ládába:egy FLAKON NAPOLAJAT és egy BENZINNEL TÖLTÖTT VÍZIPISZTOLYT.

A Láda tartalma:EGY FLAKON VÁM-PÍR RIASZTÓ, RÉZPÖDÖRÍTŐ SZÁLLAKAKUKK, PÓTKERÉK, KITÖMÖTT BÁLNA, MÁR NEM NAGYON BÜDÖS FEKETE ALSÓGATYA, GAZDÁLKODJ OKOSAN! TÁRSASJÁTÉK, PORCELÁN KÖPŐCSÉSZE, SZUPERTITKOS KATONAI KÍSÉRLETI BÁZIS TÉRKÉP, TELESZKÓPOS TÜKÖR, CSOKITÉLAPÓ, ROZSDÁS KRUMPLIORR, LÚDTOLLBA HEMPERGETŐ KÉZI KÉSZÜLÉK, VIRGONC SZUPERSZONIKUS FOGPISZKÁLÓ, EGY PAKLI ÓCSKA TAROTKÁRTYA, FLAKON NAPOLAJ, BENZINNEL TÖLTÖTT VÍZIPISZTOLY.


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]