Rozo, az első kérdésben mindaddig igazad van, hogy a csapatösszeállítás a 16. oldalon minimalizálja 11 főben és maximalizálja 16-ban a létszámot, de ezt az indulásra írja. Mivel a ligaszabályok meccs utáni teendők résznél sorrendbe írja a teendőket és az utolsó az, hogy FELFOGADHATSZ pótjátékost, nem pedig azt írja, hogy mindenképp fogadj fel annyi pótjátékost amennyi a 11 főhőz kell, ezért lehet kevesebb játékossal nekivágni egy meccsnek, csak nem biztos, hogy érdemes. Egyébként több játékosod is lehet 16-nál a liga közben a pótjátékossal, szabadúszóval és sztárjátékossal, mivel az épp sérültek nem számítanak bele a létszámba, de a csapatnévsorban benne vannak. Pl van egy hobbit csapat 2 faemberrel és 14 hobittal akik közül 6 sérült, akkor az esetlegesen felvett journey vagy a felbérelt freebooter vagy sztár már a 16 játékoson túl van.
Viszont ezek alapján 17 aktív játékossal is kiállhatok a meccsre, hiszen csak a kezdésre van a korlát.
Az igaz, hogy a meccs végi teendő a journey felvétel, viszont a két meccs között veszel fel játékost akivel szintén 11 fölé mehetsz. Ha elolvasod a legelső postom a témában látod, hogy én is azt írtam, hogy felvehet és nem azt, hogy kell.
"CRP azt mondja, hogy felvehet Journeyman ha 10 vagy kevesebb játékosa van."
Ezek miatt értelmezem én úgy a szabályt, hogy a 11 a minimum a meccs kezdésre, és csak ez után jöhet a sztár.
Viszont, bár nem szokásom :-) ,de a második kérdésben igazat kell adjak Rozonak.
Na ez feldobta az estém XD
Módosította rozo: 2017.03.03, 22:42