Ugrás tartalomhoz


Fotó

Kérdések-Válaszok


  • Válasz írásához lépj be
962 hozzászólás érkezett eddig

Kopi_

Kopi_

    Törzs-fórumozó

  • Fórumita
  • 880 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.05.08, 09:02

Szerintetek WE wardancernek, és dobónak milyen képességeket érdemes befejlődniük?

WD: szerelés vagy labdakiütés
Dobó: Attól függ, mire használod inkább a dobót. Ha hátvédnek, akkor blokk, ha inkább passzolgatni szeretsz, akkor pontosság.



Üdv: Attila

Kazador

Kazador

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 1256 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.05.08, 08:53

Sziasztok
Szerintetek WE wardancernek, és dobónak milyen képességeket érdemes befejlődniük?

Viharmadar

Viharmadar

    Régi fórumozó

  • Moderátor
  • 4280 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.05.05, 20:00

Alap törpe csapat (WE ellen):
5-6 x Blocker (ex Long beards)
2 x Troll Slayers
2 x Blitzers
1-2 x Runners
3 x RE-Roll

Norse sokkal izgalmasabb. Jöhet Snowtroll és/ vagy 1(2) Ulfwerener (4 ST!). Borítékolható a két Berserker is ( így a Frenzy-kel le tudja szűkíteni a pályát 2-2 kockával!) Amennyiben hoz tartalákot és/vagy gyógyítót is csak 2 Re-Roll, egyébként akár 4 is lehet... :P

elendro

elendro

    Törzs-fórumozó

  • Fórumita
  • 889 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2009.05.05, 18:12

Mindkettőnél alap skill a block, így elég sok esetben meg fog téged borítani. Törpénél még a tackle is ott van, ami ignorálja a te dodge-odat, ami a wardancernél fájhat. Ezek miatt nagyon sokszor be mer majd vállalni 1 kockás blokkokat is, mert effektiv 2+t kell csak dobnia.

Törpék azok nagyon jól páncélozottak, de elég lassúak, labdakezelésre igazából csak a runnerek és a blitzerek képessek, és a runner nem is indul blockkal. Ha őt ki tudod szedni, megkönnyíted a dolgod.

Norsca átlagos sebességű, de mindenhol szar 7es páncél, így viszonylag könnyen kopnak ők is. Berserker a jump up-al és a frenzyvel csúnya meglepetéseket okozhat, nagyon könnyen ki tud lökni a közönség közé.

Kazador

Kazador

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 1256 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.05.05, 15:56

Köszönöm a tanácsokat, de nagyon eltángáltak.
Sajnos adtam az ellenfelemnek két ingyen kört, mikor rögtön az első akcióimnál bedobáltam azokat a híres egyeseket :P
És még az ellenfelemnek nagyon mázlijai is volt, sérülésdobásnál 10-nél kisebbet nem igazán tudott dobni.
A második félidőre egyetlen figurám maradt a pályán ;) 7 sérülést, és 3 KO-t csinált.

Más:
Most játszom először ellenük ezért kérdem, hogy szokott kinézni egy alap Norskai v. Törpe csapat?
Mikre érdemes figyelni?

gront

gront

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 1179 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.05.04, 09:14

2 cinkelt kocka és kész. ;)

Titi

Titi

    Rendszeres fórumozó

  • Fórumita
  • 280 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.05.03, 22:51

Aki elf csapattal játszik annak csak egy dolgot kell megtanulnia: soha nem dobhat 1-est... :nono:

Sok sikert.Jó meccseket!


Mondani könnyű.... :lol:

Viharmadar

Viharmadar

    Régi fórumozó

  • Moderátor
  • 4280 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.05.01, 08:38

Érdemes megpróbálni terelgetni az ork Cage-et valamelyik oldalvonalhoz (rutinosabb ellenfél nem fogja engedni :ejj: ). Így még kevesebb mozgástere marad és ha támad egy kis rés,már lehet is ugrani a wardancer-el... :ok:

Alapvetően a páncélzatok átütése csupán szerencse kérdése. Játszottam már olyan meccset 7-es vértezetű csapat ellen, ahol az egész mérkőzésen 3 K.O.-t és egy sérültet tudtam produkálni. :langol: De a Levi álltal javasolt lefordulással lehet a legjobban minimalizálni a veszteségeidet. Aki elf csapattal játszik annak csak egy dolgot kell megtanulnia: soha nem dobhat 1-est... :D

Sok sikert.Jó meccseket!

Módosította Viharmadar: 2009.05.01, 08:39


scottish

scottish

    Törzs-fórumozó

  • Fórumita
  • 720 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.04.30, 13:19

Így van. Hiéna módjára két mezőnyire kell az ork ketrec előtt és körülötte lenni, így - amennyiben ő támad - csak két mezőt tud menni, jó sansszal nem ér be. Körönkénti egy ütés. Ha meg te támadsz elslisszolsz mindenhonnan.

nlevi

nlevi

    Rendszeres fórumozó

  • Fórumita
  • 232 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.04.29, 17:48

Sehogy! :sir:
Egyébként dodge. Nem kell blokkon maradni. Ha mindenhonnan meglépsz (elfnek üresbe 2+), akkor egy blitz marad, ami nem sokra elég.
De azt azért extrémnek mondanám, hogy az egész csapatodat egy félidő alatt elkalapálták. Ahhoz általában egy egész meccs kell :sir:

Kazador

Kazador

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 1256 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.04.29, 17:23

Szerintetek wood Elf csapattal hogy lehet túlélni azt orkok ellen, hogy ne verjék bucira az egész csapatom a félidő végére?

-ChRiS-

-ChRiS-

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 1269 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.04.04, 19:07

Hi!

Egyszerű kérdésecske: A wrestle működik együtt a jump up-pal?

Titi


Természetesen. Semmi köze a kettőnek egymáshoz!

Titi

Titi

    Rendszeres fórumozó

  • Fórumita
  • 280 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.04.04, 18:51

Hi!

Egyszerű kérdésecske: A wrestle működik együtt a jump up-pal?

Titi

sujozsi

sujozsi

    Rendszeres fórumozó

  • Fórumita
  • 374 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.03.20, 21:16

őrjöngéskor is max kétszer blokkolhatsz :nono:

Salander

Salander

    Rendszeres fórumozó

  • Fórumita
  • 115 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.03.20, 20:48

A játékos, mikor a pályára lép, pszichopata gyilkossá válik, ellenfeleit kontrollálhatatlan őrjöngéssel támadja meg. Ha más szabály nem írja fölül, akkor ezt a jártasságot mindig használni kell. Ha a játékos blokkol és hátralöki áldozatát, mindig követnie kell, ha ezt nem zárja ki valami. Ha Hátratolás vagy Védőhiba volt az eredmény, és még mindkét játékos áll és egymás mellett van, akkor újra blokkolnia kell ugyanezt a játékost. A játékosnak ezután a második blokk után is követnie kell, hacsak nem zárja ki ezt valami. Ha az Őrjöngő játékos Roham Akciót hajtott végre, akkor is követnie kell és másodszorra is blokkolni, kivéve ha nincs több mozgáspontja és mindent belézni se tud
már.


Lehet, hogy nagyon amatőr lesz, de:

Őrjöngéskor hányat blokkolhat egymásután a játékos? Mert azt mondja, hogyha hátralökés vagy védőhiba, akkor újra KELL próbálni [ilyen könnyen kijöhet a második dobásra is], viszont a következő mondat csak "második blokk után" -ként hivatkozik erre a dologra és nem "következő blokkok után" -ként.

Szóval 2-szer vagy amíg van mozgáspontja lökni az ellenfelet az erőltetéseivel?

Módosította Salander: 2009.03.20, 20:49


Titi

Titi

    Rendszeres fórumozó

  • Fórumita
  • 280 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.03.09, 22:09

Az LRB5 végére van egy FAQ toldva, ahol szerepel ez a kérdés, ami teljesen egyértelművé teszi.
"Can you use Stab with Multiple Block?"
A válasz:
"Yes, you may use Stab to replace either one or both of the blocks with the Multiple Block skill."
Szóval még azt is megteheted, hogy az egyik ellenfél ellen dobsz a blokk kockákkal, míg a másik ellen simán csak armorra dobsz.


Örülök a Topicnak, annak meg pláne, hogy a kérdésemmel kezdtetek amit fel szerettem volna tenni :ok: :rohog: ;)

gront

gront

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 1179 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.03.09, 09:35

well attól függ, az említett rész elég világos, nem félreérthető.De monnyuk mindenki úgy játssza ahogy kedve van:)

elendro

elendro

    Törzs-fórumozó

  • Fórumita
  • 889 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2009.03.08, 22:13

Köszönöm szépen, érthető, akkor tehetem azt is h 2 stab, vagy 1stab 1 block, vagy csak 2 block :ugri:

Salander

Salander

    Rendszeres fórumozó

  • Fórumita
  • 115 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.03.08, 19:57

Az LRB5 végére van egy FAQ toldva, ahol szerepel ez a kérdés, ami teljesen egyértelművé teszi.
"Can you use Stab with Multiple Block?"
A válasz:
"Yes, you may use Stab to replace either one or both of the blocks with the Multiple Block skill."
Szóval még azt is megteheted, hogy az egyik ellenfél ellen dobsz a blokk kockákkal, míg a másik ellen simán csak armorra dobsz.

Vinduil

Vinduil

    Rendszeres fórumozó

  • Fórumita
  • 333 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2009.03.06, 11:06

Én kicsit másként értelmezem:
Habár a konkrét leírt szabályok alapján valóban így lehet magyarázni a dolgot, de a készítők szándéka szerintem más volt. A Stab ugyanúgy támadásnak számít, mint a blokk, csak nem használjuk a blokk kockákat hozzá, egyből páncéldobást dobunk.
Csak azért gondolom, hogy a készítők szándéka más volt, és csak a szabály megfogalmazása nem elég egyértelmű, mert a sztárjátékosok között is szerepel pl. a dark elf Horkon Heartripper, aki a stab mellett multiple blockot is tud, és valószínűleg nem a 3-as ereje miatt vette azt fel.


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]