Ugrás tartalomhoz


Fotó

Fény és Sötétség


 • Válasz írásához lépj be
67 hozzászólás érkezett eddig

Azydir

Azydir

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 18 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2011.11.03, 21:38

Nos, lassan itt a játék ideje, pontosabban jövőhét szombaton. Többen várják a fórumon, hogy kik azok, akik jelentkeznek a játékunkra. kérlek titeket, hogy regisztráljatok és mondjátok meg, ha nem akartok, nem tudtok eljönni, vagy jelentkezzetek játékra, mert ezt így nem tartom fer-nek. Bocs, de tudunk kb. 40 emberről, akik jelezték, hogy ott akarnak lenni, mégis csak 3-an jelentkeztek eddig. A fórum a kommunikációs csatorna, nyugodtan lehet használni, akár itt, akár a miénket.

www.fesjatek.fw.hu

Azydir

Azydir

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 18 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2011.10.12, 14:57

A Fény és Sötétség fórum elköltözött sokkal szebb helyre, kérek mindenkit regisztráljon újra. Ezentúl ezt a fórumot használjuk, a régiben minden témát lezártnak tekintünk.

Új cím:
www.fesjatek.fw.hu
Fórum

Azydir

Azydir

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 18 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2011.10.09, 09:05

Mikor lesz?


Nah, pont a lényeg maradt le.
2011. November 12.

Kép

Google map addig is itt!!

The_flying_pig

The_flying_pig

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 219 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.10.07, 16:00

Mikor lesz?

Azydir

Azydir

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 18 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2011.10.04, 19:04

Üdv Mindenkinek az LFG-n!

2 év után újrarendeztük sorainkat és egy Egynapos Harci játékkal kezdünk!!
Íme egy kis szabályrendszer:

Aréna Szabályrendszer


Játékidő: Egy napos.

10:00 beköszönés, csapat formálások stb.
11:00 Játék kezdete
13:00 Félidő szünet, kaja, pia, szex, pisi, fogmosás
14:00 Második félidő
16:00 Érzékeny búcsú, egymás vállának veregetése (Azért mert milyen jó volt, vagy mert mennyire nem tartotta be a szabályokat )

Harci szabályok:

A jól megszokott egésztest felület tetőtől-talpig elölről-hátulról. Pajzzsal sebzést nem lehet érni. NINCS nyakvágás, leütés, kábitás, és szembe köpés.
Életerő vagyis Pp. (pusztulat pont):
Minden játékos 10 Pp-vel rendelkezik. Minden menet kezdetekor maximális vagyis 10 Pp-ről indul a játékos.

Fegyverek:
Minden fegyver 1-et sebez! A fegyver mérete, tulajdonsága és használója tudása adja meg az előnyét/hátrányát.
Sebzést értelemszerűen nem kell bemondani.

Páncélok, Vértek:

Három kategóriába soroljuk őket és nem halmozhatóak rétegenként:
1. Könnyű vértek: Posztó, bőr
Testrészenként +1 Pp.-t számítanak. (lábszárvédő, combvért/csataszoknya, váll/felkar, alkarvédő, mellkas, hátvért összesen +6 Pp.)

2. Közepes vértek: Láncing
Testrészenként +2 Pp.-t számítanak. (lábszárvédő, combvért/csataszoknya, váll/felkar, alkarvédő, mellkas, hátvért összesen +12 Pp.)

3. Lemezvértek: egy darabból készült, rákozott, lamellált
Testrészenként +3 Pp.-t számítanak. (lábszárvédő, combvért/csataszoknya, váll/felkar, alkarvédő, mellkas, hátvért összesen +18 Pp.)

A fenti értékek persze csak akkor számítanak ha a vértet az adott menetben viseli is a játékos. Alkarvédő, lábvas, combvért, felkar/vállvért értéke ha egyet visel a játékos és ha párban viseli akkor is azonos.

Fajok:

Bármilyen fajjal lehet játszani, a karakter értékei nem módosulnak, viszont jól néz ki:)

Mágia:

Hát kicsi Potter ez nem a te játékod.... ez itt sparta.

Képzettségek:

Km -van fegyvered?
J -igen
Km -akkor használjad!
Km -Vérted van?
J -igen
Km - Kedves egészségedre akkor viseljed!
J De van ám még Runamágiám 56. fokon és ...
Km - Tiiiibiiiiiiiiiiiii üssed má le itt okoskodik a szabályokba

Szóval nincsen ilyesmi. Saját képességeidtől függ minden.

Több játék stílus létezik pl.. Utolsó emberig, Zászlószerzés, Támadók-Védők stb. A szervezők jogköre dönteni az aktuális játéktémákkal kapcsolatban. Bővebb infó erről a Fórumunkon olvasható.

A játék idő alatt Aréna Pontok (Ap) gyűjthetőek. A játék közben van lehetőség varázstárgy vételére is az un. Aukciós háznál. Az áraik kikiáltási árak! Mondanom sem kell, hogy kicsit meg kavarják a stratégiát majd :D
Íme itt a lista:

A varázstárgyak nem halmozhatóak, egy embernél csak egy medál vagy egy fegyver lehet. A csapatok licitálhatnak rá, a csapatvezér segítségével.

Amulettek:

Életerőt adó amulettek: Ezek az amulettek egy játék stílus alatt fejtik ki hatásukat. Játék stílus elkezdése után nem át ruházható.
1. +2 Pp.-t ad 1 Ap. 5 db
2. +5 Pp.-t ad 2 Ap. 3 db
3. +7 Pp.-t ad 4 Ap. 1 db

Felélesztő amulettek: Ezek az amulettek egy játék stílus alatt fejtik ki hatásukat. Át nem ruházható!
1. Nem kell elmenni a temetőbe leguggol a játékos elszámol 5-ig és újra éled a halál helyszínén. 2db 3Ap.
2. Játékos kétszer feléledhet két különböző menetben egyszer-egyszer, egyetlen játék stílus alatt. 2 db 5Ap.

Védő amulett: Ezek az amulettek egy játék stílus alatt fejtik ki a hatásukat.
A meglévő vértet eggyel magasabb kategóriájúvá varázsolja. Könnyű vértből közepest csinál. A közepesből nehéz vértet csinál. A nehézvértnél +1 pont vért darabonként. 8 Ap. 1 db

Varázs fegyverek:
Egész játék alatt kifejtik a hatásukat. Csapaton belül bárki használhatja. Egy menetben csak egy játékos használhatja, menetek között viszont bárki átveheti a csapatból.

Varázs pajzsok:
+4 Pp amíg a játékos használja. 1 db 4 Ap.
+8 Pp amíg a játékos használja. 1db 6 Ap.

Varázs fegyverek:
+ 4 Pp amíg a játékos használja.
1 db másfélkezes kard 4 Ap.
2 db rövid kard, Párban kell használni 4 Ap.
1 db egykezes kard 4 Ap.

Részvételi díj: 1000 ft.
Évszaktól függően: Üditő, Asványvíz, Forralt Bor, Tea.
Csapat jelölő szalagok.
Aktuális szervezési költségek (mágikus tárgyak, zászlók legyártása stb.)
Első játékon minden résztvevőnek Emlék Bőr Medál, későbbiekben csak a nyertes csapatok kapnak.

A játékra jelentkezni kizárólag a fórumunkon lehet, mivel sokfelé igyekszünk meghirdetni a játékot, így ezt a részt össze kell koordinálni ilyen módon.
6 csapat fog indulni, mindenki maga választhatja meg, hogy melyikbe szeretne jelentkezni, de minden csapatban azonos létszám kell, hogy legyen, így előfordulhat, hogy valaki átkerül egy másik csapatban. Természetesen igyekszünk ezt normális keretek közt megoldani úgy, hogy a lehető legtöbb embernek jó legyen.
Kérdéseitekre szívesen válaszolok itt is.

FÓRUM Link
LIKE ha tetszik a kezdeményezés:)
FACEBOOK PAGE

Azydir

Azydir

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 18 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.11.08, 22:52

Üdvözlet minden ide látogató embernek!

Nos, mivel elmaradt a játék, úgy gondoltuk, hogy tartanánk egy 1 napos játékot November 28-án (szombaton).
A játék reggel 10 órától du. 16:00-óráig tart majd és a Gödi homokszigeten lesz megtartva. Gyülekező 9:30-ig a parkolóban. A kocsmánkban a játékon forralt bort és teát szolgálunk fel. Ha van kedve valakinek, jó lenne ha hozna egy üveg fehér vagy vörösbort, mert leszünk egy páran.

A kaland előtörténete a következő:

Tiszteletre méltó Dabrin Fon Hardel

Dabrin fon Nerdol másodszülött fia, kinek 4 harcihajója, s 7teherhajója járja a tengereket hírdetve a méltán híres Narwin-birodalom nagyságát. Nerdol fia ki ezidáig hűen és nagy önfeláldozással védte s oltalmazta a koronát négy kontinensen és megannyi szigeten. Nerdol fia ki minidig megtartotta igaz hitét kerüljön is bármely gonosz csábításába.
Örömömre szologál ily dicső és nemesekhez méltó életetélő ember szomszédságában élni. Sajnálatomra viszont a legutóbbi Al-haresből érkező teherhajóm, mely tekintélyes mennyiségű értékes fűszert szállított, s az ön kikötőjében kötött ki folyó év varjak havának tizennyolcadik napján. Sajnálatom abban merülki, hogy varjak havának tizenkilencedik napjának napfényes reggelére a fűszer rejtélyes okból kicserélődött szinte értéktelen egyébb fűszerekre, holott az ön kikötőmestere ellenjegyezte, hogy a hajóm az istenek segedelmével épségben és a szállítólevélben leírt mennyiségű és minőségű fűszerrel megérkezett az ön kikötőjébe.
Törvényeink alapján mely kimondja: Ha egy Narwini nemes hajója egy másik narwini nemes kikötőjében köt ki, és a kikötőmester az eljárásoknak megfelelően ellenőrzi,s majdan ellenjegyzi a hajó érkezését, szállítmányát, attól a perctől felelősséggel tartozik annak rakományáért.
Mivel hajlandóságot mutatott, hogy a káromat megfizesse, viszont a kárrendezés mértékében nem jutottunk eggyességre vala, baráti jó viszonyunk megromlott. De azt még legmerészebb rémálmomban sem gondoltam volna, hogy egyetlen fiamat képes lenne elraboltatni. Ezen állításomat nem aljas rágalomnak szánom hanem komolyan is gondolom! Hiszen jómagamat Vardef Fon Bardon tisztességes kereskedő, harcban rettegett isten félő nemesként ismernek.
Mivel haragban nem állok senkivel ezen a világon, ezért csak is önt gyanusítom egyetlen fiam s örökösöm elrablásáért, ezen állításomat oly komolyan veszem, hogy ezen levelem egyetlen célja, felhívjam figyelmét arra a tényre, hogy katonáimat s lovagjaimat összehívattam fegyvereiket kiéllesítettem. Amennyiben varjak havának 24. napjának délután harmadik szextánsáig nem kerül elő egyszem fiam, akkor hadammal megindulok Gerdan beli vára alá, s Dargol engem úgy segéllyen kő kövön nem marad!

Ezen levél kelt A dicsőséges Narwin birodalom, Nodran szigetének, Karldon várában Vardef Fon Bardon saját keze által.
Folyó év varjak havának 23. napján.


És mint tudjuk, ahol háború készülődik ott haszonlesőknek, kereskedőknek, kalandozóknak mindig akad munka....Vardef Fon Bardon
Nem kimondottan a lovagiasság bajnoka, bár mindig nagy gondot fordít arra, hogy roszhíre messzira ne jusson illetve csak is jót halljanak róla. Mindene a pénz és a nők. Jelentős birtokokra tett szert számos szigeten és kontinensen. Viszont ősi birtoka Nodrand szigetén tengerpart nélküli. Kikötő híjján valamelyik szomszéd nemes kikötőjében kénytelen kikötetni hajóit, persze megfelelő fizetségért cserében... Fizetség elkerülése érdekében már régóta szeretné szomszédja Hardel fikötőjére rátenni a kezét.


Dabrin fon Hardel: Tisztességes isten félő nemes. Vagyona nem túl nagy de nem él azért rangon alul. Mivel nem túl gazdag így nem sok pártfogóval rendelkezik amivel szerencsétlenségére bardol is tisztában van.
Jó lenne ha a játékban mind két nemesnek lenne kb 7-8 csatlósa különböző szerepkörökben
Pl: harcos, lovag, herold, stb... tudjátok ami egy egészséges udvartartáshoz nélkülözhetetlen

Kérlek titeket, hogy a játék szabályait tekintsétek meg a honlapon, és ha tettszett, gyertek el harcolni, mókázni és ismerkedni. Szívesen látunk bárkit a játékunkon. Jelentkezni a honlapunkon lehet. www.fesjatek.hu

G3N3SIS

G3N3SIS

  Érdeklődő fórumozó

 • Inactive / Invalid
 • 84 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.10.13, 19:04

A következő játék időpontja október 30-31 november 1
jelentkezzetek minél többen a www.fesjatek.hu oldalon

a játék előreláthatólag a gödi homokszigeten lesz megtartva

üdv

Deman2

Deman2

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 46 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.07.07, 23:55

Meghalt a fórum, éljen a fórum...

http://www.fesjatek.hu/forum/

Mindenki regeljen újra, a régi max arhívumként fog funkcionálni ha össze tudom vakarni.

G3N3SIS

G3N3SIS

  Érdeklődő fórumozó

 • Inactive / Invalid
 • 84 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.07.03, 20:33

A fórumunkon http://spectre.interhost.hu/phpBB2/viewtopic.php?t=312 szavazhattok a következő játék időpontjáról!

Ichigo321

Ichigo321

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 4 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.06.06, 17:46

Köszönöm szépen, mindent megteszek, hogy csak jót halljatok rólunk!

Deminn

Deminn

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 6 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.06.05, 19:46

Pm be küldve a telószám Ichigo321.
Aztán ne halljam rossz híreteket.

Azydir

Azydir

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 18 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.06.03, 22:44

Igaz, hogy nem illik, de ezen nem fogunk most összeveszni, ez nem az a társaság, uh. semmi baj. :)

Ichigo321

Ichigo321

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 4 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.06.03, 22:07

Bocsánatot kérek, most hallottam Kildartól, hogy nem ajánlatos egy topicban úgymond más live-ot reklámozni, ezt nem tudtam, légyszíves javítsátok ki ha vétettem ezen íratlan szabály ellen.

Ichigo321

Ichigo321

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 4 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.06.03, 20:13

Köszönöm a gyors és szívélyes reakciót.
A szemét témára én is tudok harapni mert nagy környezetbarát hírében állok, így arra különösen oda fogunk figyelni. Az időpont Július 31 - Augusztus 2 hétvége. Örömmel látunk minden érdeklődőt. Honlapunk: www.warcraftlive.gportal.hu

Tábortűz terén, nekünk is max két hely kellene, meglátjuk mit lehet majd a kérdéses időpontban intézni.
Várom a privi üzenetet! :)

Azydir

Azydir

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 18 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.06.03, 19:31

Szia Ichigo321!

Nos ez a terület egy vadásztársaságé. Ott van egy kihelyezett Mezőőr bácsi. Nem ül ott egész nap, viszont megvan a telefonszáma, így bármikor el tudjuk őt érni, és kb. szólunk neki, hogy lesz játékunk és ő megengedi, tart egy kis szentbeszédet, de így el van intézve. Nem kell ránk hivatkozni, nehogy összekeverjen minket, szerintem nem is emlékszik ránk. 5 év alatt 1 szer beszéltünk személyesen.
Egyébként meg érdemes tőle megkérdezni, hogy lesz-e azon a hétvégén vadászat, vagy más bejelentett móka.
A Szemetelésre vigyázzatok, arra kifejezetten harap, és még minket is eltilthat az ottani játéktól. Ezt ugyebár nem szeretné egyikünk sem. Mi minden játékunk után elvisszük haza a 8-10 zsák szemetet. Nem vicc, tényleg elvisszük, mert még az erdő szélére sem engedi lerakni, ami szerintem érthető, uh. ezt oldjátok meg ti is légyszi.
Majd pm-ben küldöm a telefonszámot, mert nem nekem, hanem egy másik szervező kollegának van meg.

További jótanács, tűzgyújtási tilalom van. Van ott fenyves is, erre is kiemelten figyeljetek, mert nem 3 perc kijönni az erdőből. A legutóbbi játékon 40 embernek 2 tűzteret engedtünk emiatt. Jobb a békesség én azt mondom.

Jó játékot nektek, és ha megtudjuk majd a játékotok időpontját, remélem engedi az időnk, pénzünk, hogy lemenjünk.

Tisztelettel:
Azydir

Ichigo321

Ichigo321

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 4 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.06.03, 14:33

Üdv Fes szervezőség!

Ichigo vagyok a Warcraft Live főszervezője, azon okból írok most nektek, (remélem célhoz ér az üzenet) mert első három napos játékunkat ugyanott szeretnénk tartani, ahol a ti játékotok is megrendezésre kerül mindig (Alsó-Gödi erdő). Azonban zsákutcába kerültünk a helyszín tulajdon rendszerével kapcsolatban, magyarán fogalmunk sincs kivel kell beszélni, ha egy ilyen játékot akarunk ott tartani.

Ezen okon kérem informatív segítségeteket, világosítsatok fel, hogy ezt ti hogyan intézitek.

Válaszotokat előre is köszönöm.

G3N3SIS

G3N3SIS

  Érdeklődő fórumozó

 • Inactive / Invalid
 • 84 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.23, 17:31

Az új rendszer 1 hét múlva fog kerülni az oldalra és utána folyamatosan fogjuk feltölteni és javítani a kasztokat értelem szerűen abban a sorrendben fogjuk ezt tenni amilyen kasztot választottatok a következő játékra.Tesztjátékra valószínűleg június 12-én vagy 13-án fog sor kerülni, ami egy ilyen fél délutános kis játék lesz. De erről még a fórumon részletesebben fogunk beszélni. Köszönjük a türelmeteket.

üdv:
az alapítók és a szervezők

Azydir

Azydir

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 18 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.15, 22:38

Íme a következő játék előtörténete:


A látomás

A sziget melyet Krigornak hívtak a helybéliek, pazar látványt nyújtott a lenyugvó napkorong színeiben. Hatalmas csipkézett hegygerincek, hófödte egekbe nyúló csúcsok, jég vájta völgyek, melyekben sebes sodrású folyók és patakok igyekeztek a Nagy Óceán felé, utat nyitva, az egész szigetet beborító erdőségben. Valaha ez a gyönyörű táj a központi kontinenshez tartozott azonban, még valamikor az Óidőkben bekövetkezett hatalmas erejű földmozgás leszakította a szigetet az anyaföldrészről. Ez a gigantikus erő nyomot hagyott a szigeten külsején is, ugyanis messziről nézve a sziget keleti oldalán egy szabályos függőleges partszakadás látható, mely olyan mintha valaki késsel egyszerűen levágott volna belőle egy darabot. Egy itteni legenda úgy tartja, hogy a földrengést nem a természet idézte elő. A mítoszban egy Ó elf és egy Fekete elf hadsereg találkozott itt még valamikor évezredekkel ezelőtt, s vívott küzdelmet életre-halálra, s az ott egymásnak feszülő mágikus energiák okozták a sziget leszakadását. Azonban ez egy borzasztóan régi história, s legtöbben tényleg csak mesének tartják az egészet.
Manapság a sziget egyik felét orkok lakják, akik néhány évtizede érkeztek a szigetre, hogy meghódítsák és uralmuk alá hajtsák azt, azonban nem bírtak az itt élő emberekkel és egyéb szövetségeseikkel, és egy majdnem három évig tartó háborút követően békét kötöttek. Azóta már sok-sok év eltel, de kisebb rajtaütések és összetűzéseken kívül a felek nyugalomban éltek egymás mellett. Azonban az orkok mintha mostanában mozgolódnának és ezt a szövetségesek nem nézik jó szemmel, s mivel az elmúlt években egy kissé megkopott Keldor fellegvárának az őrsége és a katonasága, a helytartó Waldemar von Hahnstein úgy döntött, hogy külföldről hív városába zsoldosokat és fegyverfogatókat, hogy feltöltse velük a kialakult hézagokat. Mindenfelől érkeznek mostanság hajók a főváros Keldor kikötőjébe Numotba melyek kalandra éhes, kezdő és tapasztalt kalandozókkal vannak megtömve.

A szellemúr zihálva tért magához napi meditációjából. Körülötte mindenütt gyertyák égtek, hogy megteremtsék a meditációhoz szükséges kellő hangulatot. Látomása volt, egy rég elveszett kincsről, melynek hatalma megdöbbentette és egyben rá is ébresztette a törzsvezért, hogy nincs miért tétovázni, el kell indulniuk, hogy felkutassák a kincset és a magukénak tudják, melynek segítségével végre eltiporhatnák a szigeten tartózkodó szövetséges népeket. Komótosan felállt magához vette kedvenc varázstárgyait és varázskönyvét, majd egy gondosan megmunkált totemmel a kezében kilépett a holdvilágos éjszakába s mágikusan felerősített hangjával hadvezére után kiáltott:
UBYYYY!!!

A kiáltás még percek múltán is vízhangzott a környező hegyekben, s a hajsza a varázslatos kincsért kezdetét vette...

G3N3SIS

G3N3SIS

  Érdeklődő fórumozó

 • Inactive / Invalid
 • 84 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.14, 11:53

Jelentkezni a www.fesjatek.hu weboldalon tudtok a jelentkezés menüpont alatt.

Módosította G3N3SIS: 2009.05.14, 11:54


Shadow

Shadow

  A szent kanál őre

 • Archívum
 • 565 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2009.05.13, 14:25

És szívhehen váhunk mindenkit aki a von Hahnstein Nemesi Házhoz akhal csahtalkhozni, mint szohgáhó


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]