Ugrás tartalomhoz


Mágusok Nagytornya


 • Válasz írásához lépj be
1444 hozzászólás érkezett eddig

Aldawen

Aldawen

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 108 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2016.11.26, 13:31

Évek óta nem járt erre, most is csak rövíd időre jelenik meg régi szobájában, melyet távozásakor feltérképezhetetlenné, és megtalálhatatlanná tett. Néhány tekercsre van szüksége, melyet nem vitt magával. Miután megtalálta őket, ismét elhagyja a szobáját.zorgor

zorgor

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 70 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2013.06.28, 09:32

[Leopold Guttmann]

*Egy egyszerű ember talán az épület belsejének praktikus és egyszerű kialakításával magyarázná, miért vezet a Toronyban szinte minden út egyértelműen a Főmágushoz. De Leopold nem ringatja magát efféle magyarázatokba, megtanulta már, mikor kell hagynia magát sodortatni a nálánál nagyobb erők áramlataival. A könyvtárszobába érve körbejáratja tekintetét a három alakon, és némi csodálkozás is felfedezhető egy pillanatig arcán, mikor kettőjükben ifjú tanoncokat vél felismerni. A távozó gyerekek meghajlását kedélyes mosollyal viszonozza, Elestrys felé viszont már mélyebben, alázatosabban hajol meg, süvegét is levéve fejéről.*
- Főmágus! Megtisztelő, de még nem érdemeltem ki a magiszter megnevezést. Pusztán a Mennyei Kollégium egy tanítványaként, illetve az Ezüst Csillag belső rend Ötödik Körének beavatottjaként állok Kegyed előtt. *feleli szerényen, miután felegyenesedett* - Hazámat még azelőtt elhagytam, hogy Rendem bűvös tudásának nagyobb mélységeit is elsajátíthattam volna. És bár magammal hoztam könyvtáruk egyik grimoárját, beláthatja, hogy még ha nem is töltöttem volna egyébbel az érkezésem óta eltelt egy évet, mint lapjainak tanulmányozásával, akkor sem nevezhetném magamat valódi magiszternek. *tesz vallomást a nőnek, elvégre sejti, hogy ha az ellenkezőjét állítaná, a Főmágus előtt hamar lelepleződne.*
- De most nem a titulusom megléte avagy hiány amiatt hívott meg ide! *térne a tárgyra aztán, lehetőség szerint a nővel együtt helyet foglalva az asztalnál. Süvegét most az asztalra teszi maga mellett, pedig valószínűleg Elestrys előtt sem titok, Leopold máskor mennyire kötődik csúcsos kalapjához.* - Ugye azt kívánta tőlem a minap, hogy alkalmanként Kegyedet helyettesítve legyek e Torony képviselője a Tanács ülésein. Én pedig némi megfontolás után most azt felelem, hogy örömmel fogadom el ezt a megtisztelő ajánlatot. Mert bár varázserőmet aligha mondhatom kiemelkedőnek, mégis hiszem, hogy bírok azzal a megfontoltsággal, bölcsességgel valamint rálátással, mely méltóvá tehet az Ön bizalmára. Kérem, mondja el hát nekem részletesen, miben is áll majd a feladatom egészen pontosan! És ha nem vagyok tolakodó, szeretném, ha elárulná azt is, ki volt az a két ifjú, akikkel az imént foglalkozott. *érdeklődik némiképp barátságosabban az eddigi kimért, tiszteletteljes hangnem után*

Módosította zorgor: 2013.06.28, 09:32


talian

talian

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 79 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2013.06.27, 14:33

[Elesrtys]

Az impozáns épület bizony már messziről csalogatja az idelátogatót egyszerre fenséges mégis nagyon is varázslószerű megjelenésével - mert hát jobb szót aligha találni egy olyan helyre, ahol megannyi mágus és mágia, elmélet és gyakorlat keveredik, munkálkodik, vagy épp verseng. Legalábbis valaha alighanem így volt. Most azonban jóval szerényebb állapotok uralkodnak, bár a torony nem egyértelműen lakatlan, nem tűnik olyan élettel telinek. Azonban a nyitott kapuhoz érve már érezni a különféle bájitalok, összetevők, hozzávalók és alkimista szerek különféle illatait, aromáit, vagy épp kellemetlenebb szagait.
A márványozott folyosóra lépve, majd azon haladva nem látni senkit, ám a felsőbb szintekről léptek zajait hallani, olykor motyogást, mormolást vagy egy-egy beszélgetést foszlányt. És bár nincs idegenvezető vagy útmutató, mintha egy hatodik érzék vezetné Leopoldot, vagy a hely egy bűbáj, pontosan tudja, merre kell menni, hogy megtalálja a Főmágust. Az elf a földszinti nagy könyvtárban ül egy asztalnál, két kamasz tanonc társaságában. A fiú, kettejük közül az idősebb éppen akkor csukja be az előtte heverő könyvet, mikor vendégük belép, míg a lány az utolsó betűket veti pergamenre éppen.
- Mára ennyi volt, a megbeszélteket gyakoroljátok szorgosan. - A két tanonc felkel, holmijukat felmarkolva távoznak, kifelé haladva meghajolnak Leopold felé. Elestrys is felkel a székéből, s vendégéhez sétál, illedelmes főhajtással üdvözölve. - Guttmann magiszter, örülök, hogy újra látom!

zorgor

zorgor

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 70 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2013.06.12, 09:43

[Leopold Guttmann]

*A magas, egyértelműen mágusnak tetsző figura szapora léptekkel közeledik a toronyhoz, tekintetét gyakorta emelve az impozáns épületre. Gondolataiban mind többet korholja magát, hogy az eddig itt töltött esztendő alatt csak most veszi a fáradtságot, hogy ellátogasson ide. Zsigereiben mind jobban érzi azt a semmivel össze nem téveszthető bizsergést, amit a koncentrált varázserő jelenléte okoz benne. Szemei előtt is egyre több olyan részlet bukkan fel a tornyon, amit halandók képtelenek meglátni. Ugyan varázslónak semmiképp sem kiemelkedő, belső érzékei könnyedén a bejárat felé vezetik őt, bármennyire is igyekeztek azt elrejteni az egyszerű emberek elől. Némi nosztalgiával torpan meg végül a kapuk előtt, felidézve a Kollégiumot, ahol tanoncéveit töltötte. Ott érezte ezt utoljára. Hagyja, hogy a mindent átjáró, ismerős, de mindig kiismerhetetlen mágikus rezonanciák pokrócként csavarják körbe lelkét. Mélyen szippant a levegőből, hogy megismerje a Tornyot körüllengő szagot, abban keresve mindazt az egyedi mintázatot, amitől ez a hely valóban a mágusok otthona lesz. És talán az övé is.
Ide tartó útján folyton azon járt az esze, mi mindenről kellene majd mesélnie a Főmágusnak. Igyekezett számba venni, mennyit is lenne ildomos felfednie mindazon misztikus tanításokból, eszmékből és rítusokból, amiket varázslóként elsajátított, és amikkel talán még Elestrys is szívesen gazdagítaná a Nagytorony tudástárát. Most azonban, átlépve az épület küszöbét, már sokkal inkább várja mindazt, amit az elf nő majd őelőtte fed fel. Az új tudás megszerzésének vágya, a tanulás öröme szinte már most jó érzéssel tölti el.
Tekintetét kíváncsian járatja körbe, ahogy lassú, mondhatni óvatos léptekkel halad át a folyosókon és termeken, a Főmágus után kutatva. Remélhetőleg nem kell túlzottan sokat bolyongania odabent, elvégre Elestrys meghívására érkezett.*


Adarianna

Adarianna

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 804 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.26, 09:48

*Nem lepődik meg a tisztaságon és a renden, hisz mégis csak a mágusok tornyában van, bár így belegondolva, lehet neki sem ártana hamarost egy ilyen varázs, vagy varázslatok, hogy lassan öregszik. Csöndesen halad végig a tornyon, le a könyvtárba és néz egy picit körbe. A könyv mit keres, itt van de mégsincs itt, de azért körbenéz, kik vannak itt és mennyien, mennyire lesz feltűnő az amit tenni fog.
Csak a nőt és a fiút találja, valószínűleg mestert és tanítványát, így csak csöndesen köszönti őket és nem is zavar tovább, jobb ha a koncentráció és a figyelés töretlen...ezt tudja jól, hisz tanított már ő is eleget.
Mikor körbenézett, keres egy félreeső, nyugodt zugot és leülve maga elé teszi a kezeit. Picit reszket, nagyon régen tette azt amire készül és mi tagadás, izgul, sikerül-e, az ősi mágikus engedély működik-e még...ő reméli, igen.
Lehunyja szemeit, koncentrál, lassan suttogja maga elé a könyv hívó szavait, az engedélyt, mit még az ősidőkben Deatre adott neki és a könyv elfogadta őt, mint az olvasóját. Reméli most is így lesz.
Újra és újra elmondja néhányszor a rövid mondatot, picit hangosabban majd vár.
Végül, talán majd egy perc után, egy vaskos, eléggé ősi, mégis jó állapotban lévő nagy könyv jelenik meg előtte, borítóján a mágia egy bonyolult ábrája. A Mágia Őskönyve jelent meg a nő előtt, elfogadva a hívását és elfogadva azt.
Picit remegő kezekkel simít végig a borítón Ada, érezve jól a könyvben megbújó hatalmat és tudást, majd lassan lapozva tanulmányozni, olvasni kezdi, keresve azt amiért idejött és a könyvet szólította.*

lucienmontfort

lucienmontfort

  Rendszeres fórumozó

 • Inactive / Invalid
 • 216 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.24, 03:36

[Wei Yu]

A várakozás szerencsére a legjobb erényei közéi tartozik, így a „bejelentkezés” utáni perceket kopogtatás nélkül éli meg. Az ajtót nyitó ifjú láttán nem lepődik, rökönyödik meg, hisz a hely, ahová küldték a mágusoké. A Kalandozók Kastélyáról már rengeteget hallott, így az ottani furcsaságok után már nem is meglepő, ha a mágusok között suhanc korúakat is lel, pláne ha arisztokratának tetszik. Tetőtől talpig végigméri a fiút – meg kell állapítania, hogy fiatal kora ellenére „Nem is rossz!” - majd aprót biccent feléje.

- Wei Yu vagyok, Sárkányváros 9. osztagának kapitánya. Mágikus támadásról szeretnék bejelentést tenni, s kérném az ügy azonnali, vagy legalábbis mihamarabbi kinyomozását. Kihez fordulhatok a bejelentés kapcsán? Elvezetne hozzá? – Hangja nyugodt, lágy, szavaiból mégis süt, hogy nem jó ellentmondani neki, noha mágia terén nem jártas, védelmei minimálisak.

talian

talian

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 79 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.23, 21:30

[Wei Yu]

Az érkezett nő először talán azt hiheti, épp senkit nem talál a toronyban, hiszen beletelik jó néhány percbe, míg az ajtó kínyilik. A kulccsal való neszezést nem lehetett hallani, vagy nem volt zárva a méretes bejárat, vagy valami más szabna gátat a belépni akarónak. A következó meglepetés talán a fogadóbizottság személyében érheti, hiszen egy kamaszfiúval találja szemben magát. Korához képest átlag magas ifjú, vékony, de nem csenevész alkattal, világos bőrrel, kissé szögletes arccal, rövid, barna hajjal, élénken csillogó barna szemekkel, rendezett, vagyonosabb családra utaló öltözékkel.

- Jó napot kívánok, hölgyem! Miben segíthetek?


[Adarianna]

A rég nem látott vendég útját nem állja semmi, sőt, a torony mintha még örülne is az ismerősnek, hiszen nem is kell olyan sokáig fürkésznie az illúziókat, hogy meglelje a bejáratot. Akárcsak kint, az épület bent is csendes, ám mégsem elhagyatott, hiszen tisztaság és rend van bent, gondos kezek, vagy épp ügyes kis varázslatok munkálkodtak ezért az állapotért. A könyvtár azonban már nem olyan néptelen, a könyves polcok között megbúvó megannyi asztal egyikénél egy elf varázslónő, és egy ember gyerek, olyan tizenöt éves lehet a fiú, ülnek, könyvekkel és üres vagy épp tele jegyzetelt pergamenekkel körülvéve. A tünde nő olykor halk magyarázatot fűz egy-egy elolvasott rész mellé, így csak kis késéssel figyel fel az érkezettre, mosolyogva üdvözli a nőt.

Adarianna

Adarianna

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 804 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.18, 09:17

*Nagyon régen járt itt utoljára, még fiatalasszony korában, de most újra itt van, hogy tanulhasson egy picit. Egyszerű, őszi ruhában érkezik a toronyhoz, megáll előtte és hosszasan nézi. Lassan körbejárja újra és újra, keresve a bejáratot, mi a torony belsejébe viszi, hisz emlékei szerint mindaz amit lát csak egy illúzió, mi alatt megbújik az igazi torony. De ha koncentrál és figyel, meglelheti az illúzió hibáit, és magát a valóságot is. Nem lesz könnyű feladat. Nem is megy oly könnyen, néha a kezét nyújtja, hogy a falat érinthesse, hátha a tapítás jobban segít neki, míg végül jó negyedóra elmúltálval kezdi felfedezni a torony rejtettségeit. Hol fal tetszik, ott ajtó van, kezdi érzékelni az ajtó körvonalait lassan, a falat tapogatva kerei a kilincset...s mikor megleli, az ajtó is valóságos lesz.
Hangosan felsóhajt, azért bekopog, majd benyit és belép az ódon toronyba. Talán ez is elhanyagoltabb, mint sokminden más, hogy a környék már nem a fénykorát éli, de mégsem kihalt. Körbenéz, elgondolkodik, majd amerre a könyvtárat sejti, elindul arra.
Ha valakivel találkozna, üdvözli, köszönti.*

lucienmontfort

lucienmontfort

  Rendszeres fórumozó

 • Inactive / Invalid
 • 216 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.13, 20:01

[Wei Yu]

Fehér köpenyes női lovas érkezik a Mágusok Nagytornyához. Az öt láb magas, fiatalnak tűnő, vékony testalkatú nő köpenye alatt fekete hakamát és királykék szín haorit visel. Lábain barna saru, sötét zöld obijába tűzve jelenleg fekete katanája és wakizahsija. Egyenes szálú haja rövidre vágott, sötétkék színű, mandulavágású szemei az előtte magasló épületet méregeti. Lova makulátlan fehér színű, erőteljes, jó kiállású kanca. Igaz, lovasa szinte elvész rajta külső szemmel nézve, ám Wei határozottan ül nyergében, kézben tartván az irányítást.

Megérkezésekor megállítja kancáját, kecses mozdulattal száll le a nyeregből, körültekint, mielőtt a vaskos ajtóhoz lépdelne. Noha küldetése fontos, nem sieti el lépteit. Balja katanája markolatán nyugszik, jobbja ökölbe szorul, így kopogtat-dörömböl az ajtót. Amennyiben természetesen kopogtatóval rendelkezik az ajtó, úgy azt használja jelzésképpen jöveteléről.

Eladamir

Eladamir

  Pozőr Uraság

 • Fórumita
 • 453 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.08.16, 11:10

[Eladamir]

* Kicsit értetlen és kicsit furcsálja az ajánlatot. Majd nemes egyszerűséggel hessegeti el a tünde ötletét s betudja annak, hogy már órák, vagy még rosszabb: napok óta itt tanyázik s nem él másnak szinte csak a munkájának. *

Kérlek! Lehet, hogy ebben a hatalmas teremben nem látod rendesen, de odakint bizony hétágra süt a nap. Ezért is egy sokkal jobb ajánlatot tartogatok számodra, mintsem azt, hogy ennél az asztalnál, ebben a helyiségben roskadozz továbbra is. Tehát; ha már ennyire kegyes hozzánk az időjárás sokkal jobb lenne, ha kimennénk, mit gondolsz?

* Fogja meg a kezét még az előtt, hogy nagyon nekiállna egy asztal melletti beszélgetés előkészítéséhez. Valóban csak ajánl, de legalább olyan elszántság és meggyőző erő vegyül a márki hangjába, mely könnyedén akkor is erővel bírna a hallgatóságon, ha odakint szakadna az ég. *

talian

talian

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 79 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2012.08.15, 19:35

[Elestrys]

A legutóbbi eset a fülébe is jutott, no de ezt nem emlegeti fel, s látható jelét sem adja ezen ismereteiről. Kicsit megrázza a fejét, mintha e módon próbálna szabadulni néhány nem ideillő gondolattól, s tekintete végül a szoba egyes pontjaira vándorolna.

Erről szó sincs, nem érkeztél rosszul. Bocsáss meg, csupán órák óta a leltározással foglalkoztam, s kissé már zsong a fejem tőle, kicsit még le kell ülepednie a dolgoknak. Talán jobb, de mindenképp kényelmesebb lenne ha leülnénk.

Bár nem hemzsegnek tucatjával, de bizony akad néhány szék is a teremben, mind betolva a maga asztalához. Trys meg is indul az egyik felé, pillanatok alatt kis helyet is csinál az asztalon.

Eladamir

Eladamir

  Pozőr Uraság

 • Fórumita
 • 453 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.08.14, 22:02

[Eladamir]

Egy párszor bizonyára sikerült elkerülnünk egymást a kastélyban.

* A zavart tudja hova tenni, a legtöbb felbukkanása ugyanis a teremben némi port szokott kavarni - a legutóbbi pedig pláne ilyen volt. A csókot követően kicsit szabadabban néz körbe a számára szokatlan, ismeretlen "vidéken". A kérdés azonban meglepi, szinte arcul csapja. Főleg mivel számára, olyan csengése van ugyanis mellyel szinte már meg is mutatták neki, merre kell távozni. Ez el is kedvetleníti. Zavartan néz körbe, kerüli a szemkontaktust is. *

Igen és igen. Bármennyire is meglepő számodra, szívemnek legkedvesebb hegyesfülűje, de a hiányod számomra éppen elegendő ok volt arra, hogy erre tévedni és bizony még volna miről beszélnünk is talán, de... olybá tűnik, hogy nem a legjobb időpontban keveredtem ide.

talian

talian

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 79 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2012.08.14, 20:22

[Elestrys]

Őszintén szólva egy kis ideig távol is voltam. El kellett intéznem néhány apróságot. Tekintete néhány röpke pillanatra az előtte heverő dolgokra vándorol, míg arcán a megszokott, halvány mosoly honol. Aztán fejét ismét felemeli, s ismét Eladamirt nézi. Hogyne emlékeznék, s a kedvem sem másult meg közben, még ha az "eltűnésem" nem is ezt feltételezi. Bár ahogy hallottam, sikerült elkerülnünk egymást a kastélyban. Ezúttal zavart mosoly suhan át a tünde kortalan vonásain. Ámde mikor a csókra kerül a sor, azt viszonozza, gyengéden s visszafogottan - mily meglepő. Hiányom volt ily erős, hogy eljöttél ide, ahol még a madár se nagyon jár, vagy esetleg volna még, miről beszélni szeretnél? Ne érts félre, örülök, hogy itt vagy, csak mint láthatod, ez a hely kicsit kong az ürességtől, por viszont annál több van.

Eladamir

Eladamir

  Pozőr Uraság

 • Fórumita
 • 453 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.08.13, 21:25

[Eladamir]

* Idegenkedik ettől a fajta hatodik érzéktől, de az első néhány pillanatot követően levetkőzi ezt az érzést és végül - némileg bizakodva úgy dönt, hogy - megadja magát. Mikor végre belép a méretes helységbe és megpillantja az arany s vörös fürtök gazdáját Ő is hasonlóképp mosolyog zavartan s meglepetten egyszerre. Bizony ritka pillanatok az affélék mikor nem találja meg a helyes, vagy legalábbis a helyesnek vélt szavakat. Ez viszont egyike ezeknek... legalábbis néhány pillanat elteltéig csak csendben gyönyörködik a látványban. És bizony nem a gondosan kiválogatott illetve rendszerezett szekrény tartalmak, vagy éppen papírosok, íróeszközök azok mik ennyire beléfojtanák a szót. Sokkal inkább van másról, pontosabban másvalakiről szó - róla, A Régen Látottról. Végül megtöri hangja a csendet. *

Hát hol máshol kereshettelek volna? Tanyáztam a trónteremben, többet is mint kellett volna. A könyvtárban, szinte minden hol... míg végül nem maradt más hely csupáncsak ez. Te is tudod, legalábbis remélem emlékszel rá, hogy valamiféle bálba is hivatalosak vagyunk... már amennyiben még van kedved a társaságomban megjelenni ezen a rendezvényen.

* Sokmindenról lehetne még társalogni, csevegni és volna bizony még olyan kérdés melyet nagyon szívesen feltenne, de mindközül ez a legfontosabb és mind közül ez lesz majd a legárulkodóbb. Mindeközben azonba közelebb is araszolt, hogy a "berögzött konvencióknak" engedve egy csókkal is köszöntse a hölgyeményt. *

talian

talian

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 79 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2012.08.13, 20:07

[Elestrys]

Talán az épület varázsa vagy a bent tartózkodó mondott valamiféle bűbájt, ám amint átlépi Eladamir a küszöböt, mintha egy kísérteties hatodik érzék súgná meg, merre kell menni, melyik lépcsőn kel felfelé haladni, hol kell letérni az adott folyosóról, hogy egy másikon menjen tovább, s végül melyik ajtón is térjen be. Bár utóbbi nem olyan nagy talány, hiszen félig nyitva van, s halk neszezést hallani bentről. Nem kísértetet látott hát odakintről, hanem egy húsvér lényt. S bizony a méretes helységben nem más rejtőzik, mint Trys. A terem valamiféle laborszerűség lehet, a tünde gondosan kipakolt minden szekrényt, tartalmaik az asztalokon vannak szépen rendbe rakva, egyet kivéve, melyen papírosok és íróeszközök pihennek. A listák már megvannak, átválogatta, mik azok a dolgok, amiket még fel lehet használni, s mik azok, amikhez már jobb nem nyúlni. Ám a Torony vendége talán még be sem lépett teljesen a szobába, mikor már az elf varázslónő az ajtó felé pillant. Arcán egy szerre látni mosolyt, meglepettséget, s némi zavart.

Nocsak, micsoda kellemes meglepetés. Bár azt hiszem számíthattam volna rá, hogy előbb-utóbb itt fogsz keresni.

Eladamir

Eladamir

  Pozőr Uraság

 • Fórumita
 • 453 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.08.12, 19:14

[Eladamir]

* Amit látott elég reménnyel tölti el. Eképp - tán csalva - feltőltődve pattan le lováról s köti azt ki, hogy minél hamarabb bejuthasson a Nagytoronyba. Bízik abban is, hogy nem kell különösebb varázserő már csak ahhoz is, hogy bejuthasson az épületbe... és ha valóban nem akkor bizony be is nyit oda, ahol még soha nem is járt. Habár építész soha nem volt legalább van szeme s emellé valamennyi esze is - ezen képességeit csatasorba állítva próbálja nagy körülbelüliséggel megállapítani merre is induljon el az épületen belül, hogy a megpillantott vörös-szőke foszlány nyomára bukkanhasson. Szerencsétlenségére azonban ez mégis csak egy olyan hely, ahol valóban soha sem járt s ha ez nem volna elég még olyan erők is átjárják melyekkel amúgy sem szeretett soha packázni. Tudja, hogy bármennyire is tűnjön kihaltnak e hely itt szinte valóban bármikor, bármi megtörténhet. És mégis úgy érzi teljes mértékben felkészült, a rászállt vagyonról már akkor rendelkezett, mikor felmenői elhunytak. Csak egy idézet cseng fülében, hogy terelje kétes eredetű gondolatait: "Egy szülő elvesztése talán még balszerencsének is tekinthető. Kettőt elvesztése viszont már gondatlanságnak is tűnhet..." *

naissa

naissa

  Rendszeres fórumozó

 • Gyalu
 • 186 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.08.11, 00:49

//Dathos //

*őt nem kell keresni. Miután Halálúrként bevégezte dolgát, az-az segített Alewéknek abban, hogy a Halálkirálynőt megfékezzék, visszakapta az Életét. Most új kalandok várnak rá Teráliában.
Ayasevel tűnik fel először a környéken. Majd pedig elbúcsúzik tőle, és a Mágusok Tornya felé veszi az irányt. Talán ott leli meg életének értelmét.
Vérvörös csuhás ruhájában érkezik az úton bíboros csótárral lefedett erős csataménjén. Hátára varázsbotja kötözve, az oldalán pedig láncon varázskönyve. Rúnás alkarvédő fedi alkarját. Szöges bőrkesztyű van kezein.*

talian

talian

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 79 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2012.08.09, 19:42

[Elestrys]

A Mágusok Nagytornyára a többség nyugodtan ráaggathatná a kihalt vidék címet. Hiszen ki tudja, mikor látott itt bárki is egy teremtett lelket? Pedig egy árulkodó nyom mégis akad, hogy valakinek itt kell lennie, hiszen az épülettől nem messze egy fehér szőrű, fekete sörényű ló legelészik. Anatómiailag semmi különleges nincs rajta, mégis, túlságosan nemes állat lenne ez egy embernek, inkább illene a tündékhez.

S bizony, mintha holmi múltbéli kísértet lenne, egy alak suhan el az egyik ablak előtt. Túl gyors volt, hogy ki lehessen venni pontosan, ki az, vagy hogy hogy néz ki, de a "színeit" ki lehetett venni. A mágus, legalábbis nagy valószínűséggel csak egy mágus lehet odabent, vörös-szőke hajjal büszkélkedhet.

Eladamir

Eladamir

  Pozőr Uraság

 • Fórumita
 • 453 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.08.07, 22:43

[Eladamir]

* Magányos, de közelebb érve koránt sem ismeretlen lovas érkezik a Mágusok Nagytornyához. Ember emlékezet óta nem járt erre - ami persze sokat nem jelent, hiszen az emberek emlékezete legjobb esetben is korlátos és ha az érkezőét vesszük alapul akkor minden bizonnyal némileg méginkább nehezebb helyzetbe keveredünk. *

* Semmi különösebb felhajtás, habár ízig-vérig úrnak nevelték, manapság mégis maga mögött hagyja a családjára hajdanán olyan jellemző kocsit és kocsist, ehelyett inkább puritánabb módját választja a közlekedésnek. Kár volna tagadni, minden egyes lépéssel mellyel közelebb keveredik a Mágusok Nagytornyához egyre inkább torkában dobog a szíve s a gyomra is összeszorul. Olyan érzések keveregnek benne melyek már nagyon rég törtek felszínre és bizony-bizony lassan már ismeretlenné is váltak a márki életében. Ezen régi-új érzéseit tápláló bizonytalanság mutatkozik azonban a legrosszabbnak, hiszen fogalma sincs arról hogyan s mint lesz tovább... még abban az esetben sem, ha egyáltalán itt találja Trys-t. *

Scipio

Scipio

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 823 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.06.16, 08:23

[Vharassloo]

Hirtelen dolga akadgatott a vén mágusnak, ezért elköszönget gyorsan Élesztős úrhölgytől, és távozgat, gyorsaságosan.


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]