Ugrás tartalomhoz


Mágusok Nagytornya


 • Válasz írásához lépj be
1444 hozzászólás érkezett eddig

Xanta

Xanta

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 443 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.03, 17:14

- A régivel? - halaltszik a polcok közül - Jó lesz zombi szolgálónak. Többi meg nincs. Ez volt a második esetem a lélekátvitellel, mivel hogy a testet mibe beleszült az a szuka anyám, felkoncolta egy vámpír puszta jóindulatból, miután egy mágus megsütött neki... Ahh, régi szép idők.
Míg beszél főleg a tekercsek közt matat, s mindig egyet egyet a hóna alá csap, mit fontosnak vélhet. Egyéb iránt a könyvre a "Teremtés" felirat van rávésve valami első pillantásra vérnek tűnő dologgal. A második kérdésre Xanta szánt szándékkel nem is válaszol addig, míg ismét meg nem jeleni, vagy 50 tekercset tartva. Alig lát ki mögüllük.
- Kérlek szépen, lehet hogy lenekromantázol, de hús-vér harcosokat, akik megvédik majdani metropoliszunkat.

Amaru_Hiatus

Amaru_Hiatus

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 622 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.03, 00:09

*Szótlanul hallgatja, és próbálja magában a Xan által mondott infókból vmi összefüggéses lehetséges történéssort összeállítani, de nem túl sok sikerrel. :titok: Fáradtabb még mindig annál, hogy logikusan megpróbálja kiegészíteni, hogy hogy is lehetett, így egyenlőre feladja. :titok: De a „nekromanci”-ára azért felfigyel, és újra végignéz a lényen.*
- Tehát neked akkor új tested lett?? Mi van ilyenkor a régivel, felakasztottad egy szekrénybe a fogasra a többi mellé?
*Próbálja ezzel leplezni meglepettségét, és döbbenetét. Majd természetesen miután megtudta, hogy az a könyv tabu, érdeklődőbben néz rá. Ha a címe olvasható, akkor elolvassa, de anélkül hogy hozzá érne, megindul arrafele amerre a másik eltűnt, majd ő is kicsit hangosabban szólal meg.*
- Mit is csinálsz te most? Mit keresgélsz?

Xanta

Xanta

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 443 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.02, 00:40

- Dehogy is a mesteremmel. Van egy csinos elf szolgálólánya... Egyébként meg már nem vagyok a tanítványa. Azok az idők elmúltak, meg különben sem ő volt a fő mesterem, mondjuk olyanom nem is volt - nevet fel hangosan ő is.
Biztos léptekkel közeledik az asztalhoz, mit elérve lerakja a könyvet, majd az ellenkező irányba indul el a nyitott szekció felé. Egyéb iránt van külön elzárt rész is, elvégre egy szekrénybe nem férhet be az a nagy tudás, mit az itteniek birtokolnak.
- Azt mondod fiatalodtám? - áll meg egy pillanatra hogy végignézzenm magán - Háááát ... nem is tudom, lehet hogy jót tett az a kis nekromancia a szépségemnek ... csak még hozzá kell szoktatnom a szellemem s annak energiáit ehez az új porhüvelyhez. De ahogy mondod, valóban fiatalodhattam - kaján vigyorral az arcán ismét elindul, s eltűnik két polc között. innen ordit vissza kis idő elteltével.
- Az a könyv meg tabu!!!

Amaru_Hiatus

Amaru_Hiatus

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 622 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.27, 22:25

- Van ilyen? *Furcsálkodik Amaru. :D * Eléggé más kultúrából származol, minta én. Gondolom mire gondolsz, de ezt a mestereddel? Ez kicsit meglepett most. Nálunk a „kiképzés” alatt még gondolnunk sem szabadott ilyesmire. Vhogy az öregek nagyon maradiak tudnak lenni, szinte minden téren. Talán ezért is volt jó-pár konfliktusom velük….
*Kacag fel picit, majd párat oldalra lép, miközben beszél, hogy lássa Xan mit is csinál. Mint talán minden helyen sejtette, hogy itt is vannak elzárva könyvek, habár azoknak külön teremre gondolt. :cool:
- Ne vedd zokon, de hozzád hasonlóval még nem találkoztam, ám mintha megváltoztál volna picit, és most nem másnaposságra gondolok… Tényleg nagyon felfrissülhettél, sőt mintha picit az éveid számából is visszanyertél volna?. Vagy csak úgy tűnik, nem is tudom… :ok:

Xanta

Xanta

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 443 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.27, 18:30

- Elmentem mesteremhez egyet beszélgetni, meg felfrissülni :cool: egy nap út oda, egy nap vissza, a vissza út előtt meg egy nap kellemes társalgás, mágiahasztnálókhoz méltó dőzsölés, bódító anyagok, meg ... szóval tudod - felkacag. - A maradég négy napra nem emlékszem.
Beszéd közben biztos léptekkel egy bezárt szekrényt vesz célba. Elérve egyszerűen csak hozzáér a lakathoz, mire az szikrákat szórva felpattan, s az ajtó kitárul a mágiahasználó előtt. Belül könyvek egész hada van felsorakoztatva, betömve, teljesen kizárva minden szabad helyet. A könyvek előtt tekercsek, kis kövecskék, s egyéb érdekességek pihennek. Csoda hogy le nem omlik ez a látszólag gyenge lábakon álló könyvépitmény.
Xanta egyszerűen csak benyúl, s egy vastag irást húz elő, majd elindul az asztal felé. Mögötte a szekrény ajtaja becsukódik, s magától zár is....

Amaru_Hiatus

Amaru_Hiatus

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 622 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.24, 20:03

- Xanta? *Kérdez rá picit bizonytalanul, hiszen teljesen átváltozva nem látta még. :( * Hát te meg hol jártál? Jól el voltál… Végül is az amit látsz is, tehát szinte semmi sem volt. Végre pihengettem picit, már rám fért. :nos: Lehet, gyenge vagyok, de úgy hiszem van még időm, hogy jobb legyek… De várjunk csak, mit mondtál, hol voltát?. Akkor inkább mesélj te, biztos érdekesebbet tudsz mondani, mint ami itt történt. :nos: *

Xanta

Xanta

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 443 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.24, 11:24

- Xanta? Az a semmirekellő mihaszna bajkeverő? Na majd adok a fejének - Ezen a ponton hangosan felnevet, ha Amaru hallotta már a nevetési stilusát, ismerős lehet számár a fanatikus kacaj.
-Gyeeeeenge vagy barátom. Az igazi mágus sosem a szemével lát. - kidugja nyelvét, s nyalogatni kezdi vele szája szélét. - A könyvtárat ért dicséretet köszönjük, nya, mesélj, mi jó volt itt mig meglátogattam ex-mesterem?

Amaru_Hiatus

Amaru_Hiatus

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 622 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.23, 22:31

*A válasz hallatán, kicsit meglepődik, maga sem tudja min. :D Majd apró gondolkodás után, hogy hol is kezdje, azért válaszol rá.*
- Amaru Hiátus. Legféltettebb fészke? Ahhoz képest eléggé elhanyagolják néhol… :lol: Miután megtámadtak már az ajtó előtt, egyik mágusuk nyitott ajtót, név szerint Xanta. Ő engedett be, és ő engedte meg, hogy ezen a kövezeten járhassak. Tömören ennyi lenne a lényege, szerintem. Ám már egy hete nem hallottam felőle. Igaz ez idő alatt, más mágussal sem találkoztam, úgyhogy örülök érkezésének. Meg kell mondani, elég szép kis könyvtáruk van, a nagyközönség számára. :nos:
*Miközben mondja, már nem csak a lényre néz. Körbe is tekint, mintegy jelzésképpen, hogy miről is beszél. Majd mivel nem akar illetlen lenni, nem ül vissza a könyvéhez, csak úgy álltában várja, mit mond válaszára a másik?. :para: *

Xanta

Xanta

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 443 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.23, 20:16

Felérve a könyvtárba első dolga megpillantani Amarut. valóban nem szól, kiváncsi hogy a férfi felismeri. Mivel ez nem történik meg, elmosolyodik, s igen gonosz dolog kezd alakot ölteni benne. Először is kérdő tekintetet vesz fel.
-Üdvözletem. Az én nevem Aldawen. És önben kit üdvözölhet személyem? Még nem láttam errefelé. Hogy jutott be a terálii mágusok legféltettebb fészkébe?

Amaru_Hiatus

Amaru_Hiatus

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 622 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.22, 19:36

*Amarut, mintha csak sürgetné vmi, nem sokkal hajnalhasadta után felkelt, és kis kerülővel de a könyvtárba ment olvasgatni… Akkor is ott van valószínűleg, mikor a lény benyit majd. :D Ha ez megtörténik, felnézve kissé elcsodálkozik, hiszen ilyen lényt nem látott még eddig. A könyvet nem csukja be, úgy áll fel ültéből, és kilépve az asztal takarásából, farkasszemet néz a maszkja mögött vele egy picit. Ha amaz nem szólal meg hamar, ő jó ideig csak méregeti, annak jele nélkül, hogy meg akarja-e támadni vagy sem. Majd aprón megrázza fejét, elkergetve balsejtelmét, hiszen a Mágusok Tornyába csaknem jöhet be bárki?. :rohog: Majd ha mindeddig szótlanul volt a gyíkember, ő szólal meg.*
- Üdvözlöm! Önben kit tisztelhetek? :D

Xanta

Xanta

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 443 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.22, 09:40

Másnap reggelig nem hagyja el szobáját, hanem akkor már igen. Kissé álmos fejjel indul el felfelé a földszint felé, hol ellenőrzi hogy minden rendben van e a szobrokkal, a védelemmel, s mi egyébel. Negyed órát bibelődhet igy el, majd miután mindent rendben talál, nyugodt léptekkel indul el az első emeletre vezető lépcső felé. Útjában egy imp verődik mellé, szinte a semmiből.
- Régen láttam uram - szólal meg vékonyka hangján, elég félősen. még csak fel sem mer nézni a gyikemberre.
- Csak azt ne mond hogy hiányoztam, no, takaritsátok ki a nagylabort, azt hiszem hamarosan szükségem lesz rá.
- És mit kiván délebédként fogyasztani majdan uram?
- Ohh, majdnem el is felejtettem. Paprikáscsirkét, lehtőleg ne annyira paprikásan mint a múltkor. Most mehetsz.
- Parancsára uram.
Ezekkel a szavkkal a kis imp egy pukkanással eltűnik, xanta pedig folytatja útját, egyenesen a könyvtárba.

Amaru_Hiatus

Amaru_Hiatus

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 622 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.21, 21:14

*Meglepettségében, Xanta megváltozott modorán szava is elakad, és csak mértékkel iszogat... Még azt is elfelejti megemlíteni, hogy nem is látta azt, ahova indultak. :aaaaa: A beszélgetés után ő is visszamegy abba a szobába, amit már korábban kinézett magának, és ahol medvéje alszik épp. :aaaaa: Majd még inkább meglepődik Xanta üzenetén, de azért próbál eleget tenni. Viszont nem mint egy hajcsár, de azért úgy, hogy tényleg ne legyen rá panasz… A hetet, hacsak a többi mágussal nem találkozik Amaru, akkor javarészt a könyvtárban olvasgatással, és pihenéssel tölti. Mintha többnapos, fárasztó csatán lenne túl. Na meg a kővé-dermedt két kezének a kicserélését is vmikor ekkor végzi. :aaaaa: Csak olyan területekre lép be, ahova engedélye van… Mivel egyik nap, most olyan mint a másik, mikor a t'skrang jön, Amaru már a szobájában van. Így jómaga észre sem veszi a jövevényt, majd talán a következő nap, mikor újra a folyosókon lépked?. :aaaaa: *

Xanta

Xanta

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 443 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.20, 22:33

//No, elnézést, de most hadarni fogok//

Xanta ahogy átért a kapun, a nagyteremben találja magát. Egy időre elámul, ám rögvest felriasztja egy a lábai közt átfutó jégpók.
-Hát ez...? - néz kérdőn, ám amikor látja mi is az, megnyugszik.
Megfordulva azt tapasztalja, hogy Amaru és Alzerys is visszatértek, ennek igazán örül. Rögvest utasit is egy szobrot, hogy hozzon frissitőket, majd hátbaveregeti Amarut elismerésképpen csodálatos tetteiért. Alzerystsem felejti el persze dicsérni, végül az italozás közben mindkettőjüket alapvető jogok birtokába juttaja a torony területén.
Mivel nem tudja meddig voltak a torony gyomrában, ha egyáltalán ott voltak, pár órás beszélgetés után lakóhely keresésére buzdija új barátait, majd maga is megtér szobályába. Alig tölt itt kis időt, hamarosan útra kel, s elhaggya a tornyot. Sz nélkül távozik, senki sem tudhatja merre. Ez idő alatt Amarura bizza egy levél keretein belül a bokros teendőket, ha épp nincs más ki intézkedni. Nem más takar ez, mint felügyelni néha a torony szeméylzetére, nehogy elkanászodjanak a szentjeim.
Egy hét telik el igy, egy csodálatos Xanta nélküli hét, mikor is egy nap egy eddig ismeretlen, gyik szerű valami közeledtét jelzik a fények. A nap már nyugodni tért, igy a ávoli lámpás árulkodó jelleggel bir. Annál nagyobb a meglepetés, mikor ez a t'skrang nemes egyszerűséggel sétál be a toronyba, figyelmen kivül hagyva minden védelmet. Az ajtó úgy tárul ki előtte, mint ha egy volna a letűnt korok nagy mágusai közül. Annál is inkább furcsa, mivel ez a lény igen csak fiatal lehet, kizárt hogy ennyi idő alatt el tudjon sajátitani magas szintű védelemtörő eljárásokat, mégis benn van, s most biztos léptekkel halad a pincébe vezető lépcső helyén, hogy aludjon egy jót szobájában végre...

Xanta

Xanta

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 443 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.15, 14:01

Xanta nem sokat morfondirozik, gondolkodás nélkül átlépi a kapu küszöbét, s átadja magát a kék fénynek, várva hol ér ki...

Amaru_Hiatus

Amaru_Hiatus

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 622 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.22, 20:48

*A por mindent ellep Xanta körül, sőt vélhetően egy adagot be is szippant a finomabb rétegből. :) Viszont szerencséjére nem kell sokáig botorkálnia a törmelékek között, mert vmi kékes derengésre lehet figyelmes maga előtt, mikor elég közel ér hozzá. Egy teleportkapu az, olyan mint amilyennel elindultak. De hát kitudja, hogy ez most hova is vezet?. :) *


*Amaru köszönhetően annak, hogy az ő mágiája sokkal jobban kézzel fogható, mint a fél-elfé, így kevesebb problémája akadt a porral is. Viszont az ő látását is jócskán korlátazza a kialakult helyzet… ~Legtöbbször utálom, hogy ezt csak elindítani tudom, kontrolálni utána már nem. Ám ez most jól is jött, szinte biztos, hogy nem is gyanakszik rám. Szerencsém, hogy feloldotta a mágiakorlátozást, így egy újabb elemre tudtam szert tenni. Majd ha újra útra kelek, megnézem, mennyire táplálónak fog bizonyulni…~ Ezen gondolatok futnak végig elméjén, az elmúlt események hatására, miközben maga is a kijáratott keresve talál rá az újabb teleportkapura. ~Kezd elegem lenni, ezekből…~ Mérgelődik, amint ráismert, hogy mi is az. Majd pár pókját előre küldve kémlel át a túlsó oldalra, s csak utána lép át maga is… :) *


*Alzerys Cyrranthul Erunnyis Baldre Neirith Car-Cassyan, kit korábban kicsit hátrahagytak, hogy vigyázza, nehogy hátba támadják őket, még mindig a folyosón őrködik. Ám a robajra felfigyelt, no meg arra, hogy a kőszobrok egyszer csak már nem regenerálódnak, hanem ellenkezőleg, szétesnek… Ezután őelőtte is feltárul, remélhetőleg a kijárat kapuja, amin kis gondolkodás után, átlép… :sor: *

Xanta

Xanta

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 443 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.20, 09:45

Legszivesebben nedves ruhát rakna arca elé hogy ezzel is felfogja némiképp a port, ám mivel az nincs, egyszerűen kezét emeli orra elé, ám mivel arra nem lehet menni, elindul tovább amerre eddig futott, bár most mérsékeltebb tempóban... Valami kijáratfélét keres...
Közben morgolódik merre is tűnt az az átkozott...

Amaru_Hiatus

Amaru_Hiatus

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 622 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.17, 16:04

*Amaru, most már ténylegesen meglepődik, Xanta tettén. Kinyitja párszor a száját, majd visszacsukja. ~Hát ezt meg mi lelte?~ Kérdi magában, miközben feltápászkodik, és a legközelebbi kiút felé veszi az irányt, mintha sejtenie vmit…*

*A kőremete mintha egy másik dimenzióba került volna, de mégse teljesen. Vhogy elég nagy az interferencia, így jó párszor teljesen eltűnhet a fél-elf érzékei elől. Sőt mi több, ahhoz képest, hogy érzékelhetően gyengül az életjele, nagyon is gyorsan halad. Vélhetően az az erő, ami berántotta, még mindig húzza vhova… Majd jó pár folyosóval arrébb, hírtelen teljesen elhalványul az életleje, mintha meghalt volna. Bármi is rántotta be magával, és akárhova is került, onnan már nem tér vissza. Xanta futtában, pár összedőlni készülő, és néhány már összedőlt szobrot vehet észre. Majd egy hatalmas robaj hallatszik a háta mögül, ahonnan jött. A torony közepe tájékon megremeg, ahogy a remete által létrehozott, s uralt csarnok magába roskad az eltűnése miatt, betemetve szinte minden bizonyítékot a csetepatéról. Alig pár perccel később, hatalmas porfelhő kavarog a mágus felé, és mint egy szabadjára engedet sóhajtás, robog végig a folyosókon… Igaz kisebb törmeléket hord magával, de semmi veszélyeset… Idővel majd leülepszik, ám addig jócskán csökkentheti a látótávolságot. Úgy tűnik egyenlőre egyedül maradt, és a visszaút meg el van torlaszolva. :) *

Xanta

Xanta

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 443 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.17, 10:03

Vagyis amaru csak kérdezné a tűzlényt, ám két okból nem tudja. Első, hogy Xanta a robbannástól ismét felöltötte fél-elfi alakját, a másik, hogy már nincs a teremben.
A mágus amint Amaru a remetével megkezdte a harcot, észlelés varázslatot mormolt, hogy letapogassa az esetleges közelben lévő szobrokat, ám a varázslat azt is érzékelte, hogy a remete a robbanás után merre ment. Ha a robbanásból fakadó mágikus zavar miatt nem is 100% pontosságra, de van sjtése, igy amint felpattant, megszüntetve az észlelést, azonnal kirohant a terem ellenkező oldalán ahhoz képest hogy bejöttek. Amaru még láthatja köpenyének lobogását, ahogy világit a sötét folyosón, ám a mágus nem hallja mit mond társa ... A fél-elf szite sprintel a folyosón, majd áttéár egy másikra, abból megint egy másikra, reméli hogy érzései nem vezetik tévútra.

Amaru_Hiatus

Amaru_Hiatus

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 622 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.16, 20:12

*A kőremete még hadonászik párat a levegőben, mikor Xanta hátraugrik. Már teljesen a düh tölti ki elméjét, ami belülről fűti felhevült kőtestét. :) A szavak eljutnak tudatába, fel is fogja azok értelmét, és további gondolkodás nélkül ront másik ellenfele felé, hogy végezzen vele, amiért így mert vele beszélni… Amarunak is hasonló céljai vannak, igaz más indíttatásból, ám ő igenis higgadt most. Most mikor a legjobban kell összpontosítania, hogy kellő hatékony tudjon lenni. Így csak pár lépéssel azután, hogy a remete megindult felé, megkövesedett kezeivel húzza szét köpenyét, és ezzel egy-időben engedi szabadjára amire eddig készült. Relatívan sok ideje volt rá, így szinte tökéletesen tudta megalkotni varázslatát… A maszk alatt ajka folyamatosan mozog, és minden idegszálával kizárólag két dologra összpontosít. Számára most a külvilág, pusztán a remete és közte létezik. A varázslat megindul, és határozottan száll a kőlény felé. Egy ezüstszínű, tenyérnyinél alig nagyobb golyó szeli, ívesen a levegőt. A remete szinte saját maga áldozata, mivel túlságosan is bízva önmagában, meg sem fordul elméjében, hogy kitérjen előle… Így a kis golyó hangos sziszegéssel kísérve csapódik kissé oldalról az őrült arcába. Mint vmi kocsonyás anyag, kezd el viselkedni, a becsapódás következtében, és terül szét amaz fején. Majd éppen akkor, mikor már-már teljesen beterítette ez a nyúlós anyag, hírtelen szorítást érez a remete a fején. Leginkább egy képlékeny maszkra hasonlít most ami a fején van. Ami eltakarja a szemeit, és teljesen elzárja a légutakat, így a felgyorsult szívverése miatt, már nem sok lehet neki hátra… Amaru, szinte azonnal, ahogy a varázslata elkezdett hatni, kicsit lomhán, de oldalra ugrik, így hagyva, hogy a lendület akadálytalanul vigye tovább az őrültet, ki próbálja kinyitni száját, és levegőhöz jutni… A férfi tekintettel követi nyomon, ahogy a remete botorkál egyre lassuló tempóban. Ám még nem végzett vele. Ajkai végig mozogtak, így már csak pillanatok vannak hátra, hogy befejeződjön teljesen a végjáték. Ám ekkor, hírtelen elemi erő robban a teremben, ami fellöki a mágust. Viszont a remetét, mintha egy óriás keze ragadta volna meg, rántja vmi láthatatlanul a fal felé. Majd alig pár arasznyira attól, eltűnik a szemek elől. Utána csak mintha víztükör lenne, hullámzik párat a levegő, függőlegesen… Amaru gyorsan ül föl, de aztán, mintha megdöbbenésében lemerevedne, tovább nem jut. Így ültében kémlel körbe, s néz a tűzlényre is, hogy amaz hogy van?. Kicsit halkabban szól, mint szokott, és hangja megdöbbenésről árulkodik.*
- Mit csináltál, vagy mi történt? Láttad hova tűnt ez az átokfajzat? :aaaaa:
*Majd int kezével, mire az eddig a teremben megbúvó jégpókok, gyors iramban kezdenek kirohanni, mint a süllyedő hajót elhagyó patkányok. Vagy inkább, hogy megkeressék, hova is menekült az őrült kőremete… :)

Xanta

Xanta

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 443 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.16, 13:50

-Hűteni nem kell itt semmit. -
Vicsorog Amarura, ám a lángok miatt ez nem látszik, mint ahogy egyáltalán semmily nemű mimika. Minden esetre egy hirtelen mozdulattal hátra ugrik, ezzel jelezve a másik mágusnak hogy átveheti a kellemetlenkedő remetét.
-Nesze, kezd vele belátásod szerint ^^


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]