Ugrás tartalomhoz


Fotó

Hogyan tovább? #4


  • Válasz írásához lépj be
921 hozzászólás érkezett eddig

Gkar

Gkar

    Rendszeres fórumozó

  • Fórumita
  • 402 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2010.01.22, 18:40

Hello

Valaki tudja, hogy mi a km üzletpolitikája, amit mindig emlegetnek? Én nem tudok róla semmit, de lehet hogy valaki többet tud róla, az leírná nekem mert érdekelne. Esetleg hogy egyes kiegészítőkből mennyi fogyott, mennyit gyártottak az is jöhet.

Mp spirál
Szerintem mp-spirál nem csak akkor alakulhat ki ha csökkentjük az mp-t, akkor is kialakulhat ha ugyanakkora mp mennyiségnél a képességet vagy a hatást erősítjük. Vajon van ilyenre példa a kalandozók, az akciólapok, a küldetéslapok között?

Új új hullám
Számomra ez az érvelés, hogy ezzel fogják megmenteni a kártya jövőjét nem nagyon tetszik. Akkor ezentúl a kiszorult lapok egy részét az új kiegekben kiadják újra vagy kiadnak valami hasonló működésűt. Mert nem tudnak mást csinálni, ha gyengébbet nem adnak ki (mert nem használható), erősebbet nem adnak ki (mert a többi elértéktelenedik), akkor kiadnak ugyanolyat és hogy megvegyék a régebbi lapokat kitiltják. Most ez komoly? Ez nem más mint egy jó nagy lehúzás.

Szabályrendszer
A szabályrendszer ami most van nem ér semmit egy kezdő nem tud belőle megtanulni játszani. Kell egy rendes szabálykönyv mint ami a valhallás időkben volt, és egy olyan kiadvány mint a rúna mk-s különszáma amiben azt mutatták be, hogy kell ezt a játékot játszani.
Egy kezdő vajon meg tudja mondani a mostani szabályrendszer alapján, hogy kezében lévő kalandozó milyen kasztú is? Szerintem nem.


Ynevhűség
Mivel a játék neve magus kártya (M*K) ezért elvárható hogy a nem kis köze legyen a magus világhoz. Akik szerint a magus szó csak ez dísz az nagyot téved. Ez az 5 betű tartja életben KM-et a mai napig. A magus világgal kapcsolatos termékekre mindig is az volt a jellemző, hogy legyenek akármilyen szarok, a cégek lehettek akármilyen hazug gyökerek a magusos termékeket el lehetett adni. Mert mindig volt egy fanatikus réteg akik megvették és emiatt el lehetett vegetálni egy bizonyos szinten. Ezt is vegyék figyelembe akik szerint a magus hűség nem fontos.
Ez persze nem azt jelenti, hogy a legapróbb részletnek is stimmelni kell, mert nem lehet belesűríteni a kártyába mindazt ami szerepel a regényekben, és a szerepjátékban. A lapok többségével nincs is gond, csak az ilyen lapokkal mint a szomjazó(csatabárd és csak a tulajdonos uwel paplovag kezében érvényesülhet a képessége), omron(kyr sogron pap), déli kapu(térkapu a fekete entrópia síkjára) stb..

G'kar

DiN

DiN

    Régi fórumozó

  • Moderátor
  • 1599 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2010.01.21, 17:41

folyt. köv.


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]