Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Dante`s Inferno Death Edition (Dekszter)


 • Válasz írásához lépj be
11 hozzászólás érkezett eddig

Poison

Poison

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 740 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.10, 00:37

PsyZed:
-a QTE részek valóban jobbak a GoW3-ban, mert a a gombnak megfelelő helyen jelenik meg a képernyőn a jel, így csak az irányt kell figyelni
-SPOILER!!! Melyik GoW, a 3. rész? Mert az kb. egy főellenséggel nyit és extrább fokozaton elgondolásom sincs, hogy lehet ép embernek lenyomni... a Zeus elleni "2D-s" harc detto :/ Stb.

dekszter

dekszter

  Régi fórumozó

 • Szerkesztő
 • 5812 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.07, 11:08

PsyZed: igen, valóban kimaradt pár dolog ;) .
Az ugrálós/himbálózós részek szvsz mind könnyűek a játékban. Ha pedig valaki megzavar közben, akkor is tudsz támadni: ugrálás közben a kereszt és a kasza is "működik", lengés közben pedig nagyon messzire elér a kasza.

PsyZed

PsyZed

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 55 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.06, 19:20

Amúgy kimaradtak a cikkből a QTE események említése is, amikor időre kell bizonyos sorrendben püfölgetni a gombokat. Nem rossz játék, de nem is egy nagy szám, a logikai feladatok nagyon primitívek (húzz meg egy-két kart, tolj odébb egy ládát...) Ami viszont nagyon nem tetszett benne, a különféle ugra-bugra részek, amikor át kell ugrani öt szakadékot úgy, hogy közben szárnyas démonok basztatnak és ha elszúrod, akkor restart, mert a checkpoint iszonyatosan távol van. Nem egy ilyen résznél baromi sokat szenvedtem. Azért a GoW-ban ennyi szívás nem volt.

10/6, nem több. Az ötlet jó volt, kár volt eltolni.

<small>Iróni-A-Méter: 3/5</small>

BloodHori

BloodHori

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 4 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.02, 12:43

valoban kijott egy anime, de nem ajanlom megnezesre :). eleg rovid, es felig akcio-horror, felig lelkizos-drama de mindkettonek satnya.
az egyetlen elonye a 7 (vagy mennyi) studio akik az EA-val kozosen kulon-kulon reszekre bontva csinaltak meg az egeszet, nagyjabol a korokhoz igazodva. valtozatos es egymastol elesen kulonbozo grafikaja, zeneje van, de azt hiszem csak ennyit tudnek pozitivumkent emliteni.
lehet, hogy a jatekkal egyutt erdekesebb lesz.

Poison

Poison

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 740 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.02, 12:36

A Dante esetében is KOMBINÁCIÓKAT ad a light/heavy támadások váltakozása, akár a God of War vagy a Prince: WW esetében. Szó sincs arról, hogy 2 gomb = kétféle támadás 15 órán keresztül. Továbbá ehhez jönnek még a fejlesztett mozgások integrálása a fentiekbe... :) Sőt, a GoW-nál ebből a mókából kimaradtnak a távolsági támadások (a varázslatok ellövése nem ugyanez a kategória...)

edem

edem

  Ízirájder

 • Fórumita
 • 1909 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.02, 11:57

Alfdam, szerintem egy játék nehézségét nem az jelenti, hogy az "egyszerűen beleütök" mozgást a kék gomb, vagy a "le-előre-kék-piros-fel-fel-hátra-sárga-kék" kombináció hozza elő. Én legalábbis egy játékkal játszani szeretek, nem pedig három napig tanulni az irányítást....

<small>Iróni-A-Méter: 2/5</small>

dekszter

dekszter

  Régi fórumozó

 • Szerkesztő
 • 5812 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.02, 11:03

Olman: igen, az a Dante's Inferno: An Animated Epic. Pár dolgot leszámítva a játék megfilmesítve, tele spoilerekkel a játékosoknak.

Olman

Olman

  Magiszter

 • Fórumita
 • 2482 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.02, 10:56

Erről jött ki mostanság valami anime-szerű rajzfilm is, nem? Ott is hasonló kereszteslovag külseje van Dantének és egy bazinagy kaszával suhogtatja a pokollakókat, temérdek vért fröcsögtetve.

Bulldy

Bulldy

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 6808 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.02, 10:06

Nem tudom milyenre lőtték be a nehézségi szintet, de ezekben a H&S játékokban nem lehet túlbonyolítani a harcot: 2 gomb a támadásra, 1 az ugrásra, 1 pedig a védekezésre. Ha nagyon kell, ott vannak a kontroller felső gombjai (kb 4 db), azokkal is lehet operálni.

A nehézséget inkább az adhatja, hogy mennyi ideje van a játékosnak reagálni az ellenfelekre. Ha van olyan hely, ahol sok ellenfél jön, ott nem árt megtanulni a védekezés helyes használatát. A főellenfeleknél pedig a vedd észre mit csinál + reagálj rá időben szokott lenni a szűk keresztmetszet.

A Devil May Cry 3 nekem a fentiek alapján nagyon nehéz volt. (A tömeggel nem volt gondom, de a vámpírhercegnő megfogott.) A szintén említett, amúgy valóban példaértékű God of War 1 nekem pont jó volt, kellemes tempóban tudtam végigvinni. Időnként szívtam ezzel-azzal, de nem annyit, hogy elvegye a kedvemet.

PS3/XBOX360-om nincs, így ez a program biztos kimarad.

Alfdam

Alfdam

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 909 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.02, 08:54

Mindent megtartottak a legegyszerűbb szinten a gördülékeny és pörgős játékmenet érdekében.

Micsoda visszataszító menedzserszöveg. Ergo az irányítás és a harc egy óvodás retardált értelmi képességeihez van hozzáigazítva, nehogy a kedves vásárló bármilyen kihívással szembesüljön az imbecilis fejgörgetés közben. Láttunk már ilyet khmm, Assasin Creed, khmm...

THE_Eye

THE_Eye

  Csillagvadász

 • Fórumita
 • 1262 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.02, 07:26

Sajnálom, hogy a magyar játékipar nem áll a helyzet magaslatán (sőt, semmilyen magaslaton nem áll), szívesen alakítanék Balassi Bálintot vagy Zrínyi Miklóst, aki vérivó mágikus szablyájával és csodálatos mágikus pennájával írja örök hírét a démonidéző török hullájának bőrébe.

<small>Iróni-A-Méter: 2/5</small>

ranagol60

ranagol60

  DiceMan

 • Fórumita
 • 3166 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.06.02, 01:20

Üdv!

Én az említett GoW mellett azért erős Devil May Cry hatásokat vélek benne felfedezni. Izgalmasan hangzik a témaválasztás, jól néz ki a megvalósítás, ha lenne konzolom, valószínűleg betesztelném.

Tisztelettel:
R'naggol-------------- automata szoveg -------------------------
Dante's Inferno Death Edition ( Dekszter )
http://rpg.hu/iras/mutat.php?cid=5788
--------------------------------------------------------


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]