Ugrás tartalomhoz


Fotó

Fórum - offline


 • Válasz írásához lépj be
282 hozzászólás érkezett eddig

Janika

Janika

  Terália Vajákosa

 • Fórumita
 • 1995 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.09.08, 15:38

Nem misztifikáltuk túl. Egy hangulati bevezetőt írtunk pár sorban a játékhoz, mi egyben a biti 2. lezárása. Nincs benne démon és vurdala sokkal prózaibb lett a vége úgymond, de továbbra is olyan hogy a közízlésen ne essék csorba.

A játék a egyenlőre a Trónbitorló 3. - Letűnt Korok Romjain nevet viseli.

A BePe által bemásolt rész azt kívánja mutatni, hogy lássátok nem csak be lett zárva a biti fórum és tojunk rá hanem pont azt, hogy dolgozunk vele. Próbáltunk az ötletelésnél, újításoknál vagy épp régi dolgok felhozatalánál olyan megoldást találni ami a legcélravezetőbb és "mindenki számára" elfogadható.
A biti három előreláthatólag októberben nyitja majd meg "kapuit". Addig is a biti kettő tovább üzemel és bővül két moddal kik a biti háromban is moderátorok lesznek.
Mindketten elfogadták a felkérésünket ők Aria és Nesta.

Kis türelmeteket hát kérjük még míg beindul a következő bitorló!

- Bolond

ui.: Fontosnak tartom megjegyezni, hogy komolyan vegyük az újrakezdést! Nem véletlen a nullázás, a korszak váltás az új karakterek stb.

Adelina

Adelina

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 484 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.09.08, 13:10

Ez várható volt. :rohog: Ilyen szempontból szerintem teljesen korrekt, hogy a bemesélt méretes démont nem sikerült megfékezni, és elérte majd elpusztította Teráliát, pár száz évig elvolt itt még esetleg, aztán távozott, és az országnak csak a romjai maradtak meg kábé... :ok:

Beid

Beid

  Régi Korok Bajnoka

 • Fórumita
 • 633 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.09.08, 11:05

Azt kell mondjam, ez a pár sor mindenképpen meg fogja hozni az emberek kedvét a játékra. Az enyémét mindenképpen. Korrekt, köszönet érte.

BePe

BePe

  Admin

 • Admin
 • 4667 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.09.08, 10:48

Üdv mindenkinek!

Az elmúlt hetekben több hirtelen változás is történt, aminek eredményeképp áttekintettük a Trónbitorló múltját-jelenét, majd megterveztük annak jövőjét.
Ami változásokat fog hozni.
A változások célja, hogy a biti több felhasználót vonzzon és közösségi játékként ismét feltöltődjön aktív játékkal és élettel.

Ennek eredményeképpen a következőkben várható változások a Trónbitorló3-ban:
- Megszűnik (előreláthatólag) az elbírálás és a karakterleírás. Azonnal lehet regelni és játszani .
- A klánok átalakulnak, kasztok lesznek helyette, amik egy karaktert egész élete során végigkísérnek.
- A biti világa leginkább a klasszikus fantasy-t fogja szimbolizálni. (pl.: Tehát kovás puskák lehetnek, de gőzhajók nem.)
- A játék alapvető szabályai, rendszere, jelölései megmaradnak ( *: cselekvés ; //: OFF; )
- A Trónon töltött idő alapján szintrendszer lett bevezetve. Minél több időt gyűjtesz annál erősebb, tapasztaltabb lehetsz. A karakter szintje nem befolyásolja a karakter játékon belül elért IC eredményeit, befolyását stb. hisz azt a szerepjátéka alapján éri el nagyrészt.
- A helyszín továbbra is a kastély, de 800 évvel később egy letűnt kor romjaként. Játéktérül ez szolgál. Tehát maga az épület, a tópart és a park része. Ha valaki teljesen el akar vonulni a játékos közösségtől az majd rendezi üzenetküldőben. A biti továbbra is közösségi játékként próbál majd jelen lenni. Ez persze nem jelenti, hogy nem lehet félrevonulni hogy két karakter privátban tudjon beszélgetni, vagy hogy meseszálak ne futhassanak.
- A fentiek alapján MINDEN KARAKTER nullázódik az időugrás miatt. Nem lesznek átörökített teráliai király, vagy bíboros rangok, stb. Egyenlő esély van biztosítva minden felhasználónak, hogy egy új közegben bizonyítson és eredményeket érjen el. Ez lehetőség az újaknak és ismételt kihívás a régieknek. Ami pedig a legfontosabb: rengeteg játéklehetőség.
- A Márványtábla marad mint alapszabály-gyűjtemény + tanácsok tárhelye.
- Változni fog a bitihez hozzárendelt fórum is, karakterként lesz lehetőség megszólalni a játékbeli regisztráció alapján.
- Új modok kerülnek felvételre. Előreláthatólag két személy.
- A mod gárda tagjainak szava és döntése a játékon belül megfellebbezhetetlen. Személyi probléma esetén megadjuk, hogy milyen esetben kihez lehet fordulni.
- A játék felületén lesz lehetőség "feljelenteni" a rendzavarókat vagy problémás egyedeket. Ezen üzenetekben meg kell adnotok az időpontot a konfliktust illetően és pár sorban kifejteni annak miértjét. A felesleges hisztik elkerülése végett gyorsított eljárásban lesznek a panaszok elbírálva. Ha valaki alkalmatlan arra, hogy a közösségben játsszon, akkor fenntartjuk a jogot, hogy minden multijával együtt távolítsuk el onnan.
- Titulusok szerzése itt is lehetséges lesz, havi fordulóváltások alapján.
- A játék használata nem alanyi jog, ezért a közösségen belül a kulturált kommunikáció javasolt.

Köszönöm a figyelmet, további jó játékot kívánok a mod. csapat nevében.

Navia_la_Fonz

Navia_la_Fonz

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 384 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.09.04, 17:51

Apró jelentésféle:

Fölvettem Zeront és ezt a Lord Swont Sheyl-t msn-re. Semmi fogalmuk nincs a szerepjátékokról, az egyikőjük _hallott már_ a Mágusról és a D&D-ről. Egyelőre javasoltam nekik, hogy szerezzék be és tanulmányozzák át a könyveket, merthogy ezek talán a leginkább ismert olyan rpg szabálykönyvek, ahol van szó rendesen a mágusokról és egyéb ilyesmikről, amikre az ő karijaik hajaznak, ill, ha ezekről már hallottak ,akkor talán jobb, ha ezekkel ismerkednek. :) Kérek mindenkit, hogy legyen türelemmel irányukba, mert eddig tipikusan önfejű kamaszoknak tűnnek. :)
Valamelyikőjük írta, hogy jó, akkor ő aztán semmi fantáziát nem visz a karakterébe, hanem csak a könyvek alapján írja meg... Ezt megmosolyogtam, majd rájönnek alapon, de lényeg, tényleg tessék türelemmel viseltetni irányukban egy kissé... Már ha van erre valakinek fölös energiája. :)

Ildi; Navia...

Seru

Seru

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 353 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.09.03, 09:46

Sziasztok,

Bár most nincsen ugye erre külön fórum részleg de ezt be kellet, hogy tegyem ide XD ---->pasifalo sexi XDDDDDDDDDDDDDDDDKirályok csarnoka
lajsa (ID: 14441)
Szirének klánja


Jelenleg: A hegyek istennője
Email : amanda_22@yahoo.com (Nem publikus)


Karakter leírása : gyonyoru szep kegyetlen bator verszomjas boldog elegedett gazdag pasifalo sexi

Carun

Carun

  The Living Armor

 • Fórumita
 • 913 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.09.02, 15:45

Mai napon törlésre került Nordavind és Veyron nevezetű karakterem is, így végleg befejeztem bitis pályafutásom (igaz jó ideje nem aktívkodom).

Mindenkinek jó játékot és sok :nono: -t!

Diabolis

Diabolis

  Tanácsnok

 • Fórumita
 • 1086 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.25, 10:08

Előző hozzászólóhoz szeretnék csatlakozni, annyit hozzáfűzve, hogy szerintem mostanra már a kedélyek nagy része lenyugodott.

De várunk vissza :titok: Legalábbis míg lejátszom a játékaimat...

Syrus-con-Sirenac

Syrus-con-Sirenac

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 301 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.24, 17:09

Tisztelt Trónbitorló!

2001 őszén találkoztam veled először, azóta nem egy karakterrel boldogítottam, keserítettem életed. Voltak normális, és voltak kevésbé normális pillanatok közös életünkben. Sajnos utóbbi vált dominánssá. Kilenc esztendő hosszú idő, s a sok nehézség ellenére is megkedveltelek, megszoktalak. Őszintén bocsánatot kérlek tőled, mert megnehezítettem életed. Koppinthat téged bárki, te egy vagy. Nem utánozhat teljes mértékben senki sem.

Kérlek, ne hagyj el minket.

Tisztelettel: Ifj. Száli László

Deady

Deady

  Sorscsapás

 • Archívum
 • 601 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.18, 08:50

Hát, akkor még a "Vallomások" topicban tett állításomat miszerint a fórumos játékot még lejátszom Loranda Fey karakteremmel, ezennel visszavonom. Egyúttal törlöm a Shesta nevezetű fórum usert is, aki ily módon már csak felesleges tárhely foglalás.

Deadyként még maradok, főleg mert a fórumnak csak a kis részét teszi ki a biti, másrészről ha bármelyik karakteremmel kapcsolatban kérés-kérdés hasonló merülne fel így tudok válaszolni U2Uban.

Köszöntem
További jókat
Deady

Adelina

Adelina

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 484 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.17, 09:55

Nem akartam ide írni, de továbbra is szorgalmazom a fórumon elkezdett játékok esetleges Terembéli befejezését a trónbitorlón. Én legalábbis vevő vagyok rá, aki akar, elérhet msn-en is, akár csak közvetetten (pl. Mucikának megvan a címem, így neki szól valaki, hogy szóljon nekem), illetve rendszeresen nézem azt, hogy érkezik-e u2u.

A fórum lekapcsolása miatt úgy gondoltam, kiveszek egy hét "szabit", de már első nap annyi msn ablakban tárgyaltam arról, hogy hogyan tovább a fórumos játékokkal, hogy esélyesen játszani fogok a héten is. :D

Módosította Adelina: 2010.08.17, 09:55


BePe

BePe

  Admin

 • Admin
 • 4667 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.17, 05:37

Madfox
olvasd el kerlek mit irtam a nyito hozzaszolasban.
szo szerint ertettem minden szavat, amikor az elrejtesrol (es nem torlesrol) irtam.
a forumos jatek _atalakul_ abban, hogy bitis login kell majd hozza, nem pedig rpghu forumos, mert jatszani nem forumos userloginnal celszeru, hanem karakterkent.
letoltheto archivumkent mindenkeppen megmarad az itt leirt osszes jatek, de nem gondolom, hogy a biti kepes lenne uj eletet kezdeni, ha mindenki automatikusan csak az elozot folytatna.
ehhez persze arra is szukseg van, hogy a random szellem ne bus magaban uldogeljen csak egyedul a tronon :felvon:

Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1315 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.16, 20:41

Ergó, a fórumos játéknak vége?

Bepe, természetesen szíved joga, a te oldalad a te munkád fekszik benne, ha akár magát a trónbitorlót kapcsolnád le se szólhatna senki, eddig is ingyen szórakoztunk itt. Csupán annyit jegyeznék meg hogy én sajnálom azért a fórumos játékot, főleg amiatt nézegettem még fel.

Egy kérdésem-kérésem lehetne még akkor? A topicok tartalmai törölve lettek, vagy elérhetőek még valahol? Én személy szerint ha lehet még akkor lementeném a két általam említett topicból a játékaink logját, legalább nyoma legyen a számomra legalábbis szórakoztató, néha évekig tartó játékoknak.

BePe

BePe

  Admin

 • Admin
 • 4667 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.16, 18:51

sztem meg nem kell sem spekulalni, sem multertelmezni :felvon:

a biti most ebben a pillanatban kb ugyanazt a lehetoseget adja a jatekra, mint indulaskor. lehet tronra ulni, kinyilatkoztatni es ott _jatszani_.
nem OC intrikalni, nem egymast furkalni.

de halkan megjegyzem, hogy a forum eleve inkabb _userek_ es nem ic jatekok szamara keszult, szoval ezen tekintetben biztosan lesznek valtozasok.
/pl nekem sem poen evente 5k regisztraciot torolni, mert egyszerhasznalatos bitis karakterek lettek./

hirtelen ennyi...

Seru

Seru

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 353 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.16, 18:07

Szia Asd.

A helyzet az, hogy most megpróbálom magam is jól összeszedni a dolgokat, hogy énis és ha most megpróbálom le írni te is meg tudd érteni :) :) :)

A helyzet az, hogy Morry is bejelentette wex után a távozását, majd jöttek rá válaszok és ezt már csak hallomásból tudom talán Alice is bizonytalan.
Ahogy most fest a dolog egyedül maradtam de azt mindenkinek megígérhetem, hogy itt leszek bírálok és figyelek is nagyon. Msn címemet ismeritek ha már nagyon nem jönne össze valami keressetek meg.
Na nem volt netem de ha minden igaz volt valami vita a dolgon. BePe pedig azért zárolta itt a fórumot, hogy nehogy elharapozódjon a dolog(gondolom) és azért, hogy meglássuk mind, hogy tudunk e csak a játéktéren viták és ellentétek nélkül normálisan játszani. Ha történik majd változás a biti életében vagy meg újúlás vagy akármi más bár reméljük a legrosszab nem akkor azt úgyis megtudjuk.

Nem tudom jól írtam e le a dolgokat akinek eddig volt nete talán több és bővebb jobban megfogalmazott infóval rendelkezik, szerintem még ők is tudnak majd válaszolni neked ezt azt. :felvon:

Asdaroth

Asdaroth

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 211 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.16, 17:22

Üdv!

Végre megszerelem a netem, első utam bitire vezet hogy pár elmaradást pótoljak erre...gyerekek, miből maradtam ki? :felvon:
Én személyszerint nem értek egyet a teljes zárolással, ugyanakkor a háttéreseményeket sem ismerem. Azt mindenesetre jelzem akkor itt, hogy skavenes kalandra mostantól csütörtökig bezáróan érek rá. :)

Tallas_Scout

Tallas_Scout

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 186 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.16, 10:09

BePe! Korrekt! Sajnálom hogy egyes régebbi játékosok nem tudják folytatni a fórumos játékokat, ez valóban szomorú, de talán jót tesz a pihi minden idegrendszernek. Én spec egyet értek a BePe féle akcióval. Meg azzal is hogy tele van a hócipő. Most mindenki menjen ki a szabadba sétálni egy kicsit. Aki teheti, az kiránduljon a természetben :) Feltölt energiával, és nyugalommal :felvon:

Diabolis

Diabolis

  Tanácsnok

 • Fórumita
 • 1086 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.16, 09:11

Szerintem meg nagyságrendekkel nyugodtabb vita folyt mint bármikor máskor.
Persze elhiszem, hogy BePének ez volt az utolsó csepp a söröskorsóban. :)
Mad: Csak az én játékaim soroltam fel, sory. Bár most nem reménykedek BePe híresen lágy szívében :felvon: Csak egy kicsit :)

Nimue

Nimue

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 168 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.16, 08:58

A Trónbitorló3 topicban volt egy orbitális nagy vita,hm,nem is vita,szinte már veszekedés. A legelején volt pár hozzászólásom (bár nem éppen vitázhatnékom volt, Morrytól búcsúzott mindenki,vagyis a moderátorságától), aztán egyre inkább kezdett elmérgesedni vagy mi. Igazából sajnos azt kell hogy mondjam,semmi új nem történt :felvon: , neveket azonban nem mondok, az nem az én posztom.

Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1315 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.08.16, 07:01

Történetesen nem csak ezekről a topicocról van szó, hanem az összes játéktopicról, példának a Viharsarok és Mercádia fórumokben rendesen folyt a játék, soha egy uncia flamet nem lehetett látni bennük, most viszont még csak vissza sem lehet olvasni őket, pedig nemrég fejeztünk be egy kalandot rajtuk, és lassan kezdődött volna a folytatása.

Egyáltalán, mi is történt, ki flamelt hol mit? Mert én lemaradtam róla.


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]