Ugrás tartalomhoz


Új és közelgő filmek


 • Válasz írásához lépj be
4592 hozzászólás érkezett eddig

 • Látogató

Kelt 2003.03.11, 10:00

Sziasztok skacok!
Megnéztem a Kárhozottak királynőjét......igazából egy zene fogott meg benne,amit nem tudom,hogy hogyan lehet megszerezni,ugyanis szerintem nincs benne a filmzenék között,Én nem találtam meg.Amikor Lestat és Mariusz a tengerparton sétálnak,egy helyi széplány (Sophie)az apjával zenél,Lestat bekapcsolódik a hegedűjátékba...és ez a zene,amit nem nagyon találtam meg,igaz a "Slept so long" a Jay Gordon Of Orgy előadásában hoz valami hasonló hangszerelést,de nem az igazi.Nem tudja valaki,hogy hogyan lehet azt a számot megszerezni?

Köszönettel:
Petium

Drone

Drone

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 829 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2003.02.18, 18:18

Spawn:
Már elsütötték, nem volt túl nagy sikere... (bár nekem tetszett)
Hulk:
Lou Ferrigno-t nehéz lesz kiütni...

_GHunter (NPC/NJK)

_GHunter (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.02.18, 16:11

Hali!

Nekem leginkább várt filmek közé a képregény-adaptációk tartoznak. Mára már megérett a filmtechnika, hogy épkézláb dolgokat lehessen felvonultatni a filmvásznon. (Bár a hatvanas évek betmenje se volt semmi :sor:)
Jön az X-Men második része, amibe sajnos még mindig nincs Kolosszus, de már több jófiú feltűnik. Viszont gáz, hogy az enemik szinte ugyanazok.
Aztán a Marvel univerzum másik nagy zászlóshajója a Fantasztikus Négyes is megelevenedik. Bár ez hozzánk csak 2156-ra jut el szerintem.
A Daredevil már a nyakunkon van. Erről csak a annyit, hogy köcsög bizniszmenek más stúdióval csinálták, mint a Pókembert ezért a két filmben levő karakterek egyike sem tűnhet fel a másikban. Merhogy kopirájtos. ;) :sor: :lol: Pedig mind Marvel ráadásul New York, ráadásul a komikban spanok.
Aztán van egy Hulkunk is. Ennek nem vagyok igazán fanja, de kitudja. Meglássuk.
Már csak Bosszú Angyalai kéne és el is élvezhetnénk.
:lol: Igaz, annak a címével lenne gáz, ahogy az amikat ismerem, mert egy Avengers már volt.

Ennyi. A DC-s Dark Horse képregényekről nem tudok sokat, csak annyit, hogy Supermanyus és Batmanyus közös filmjének a gondolata felmerült. Spawnból viszont nem terveznek semmit. As far as I know...

Ja, és mingyá itt a Star Trek X!!!!!!!

Zet

Zet

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 132 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2003.02.18, 08:06

Petrus! Ez a bulletproof monk igeretesen hangzik, de a masikra csak legyintek. ;)
Sok kinai meg neger egy filmben... Mar a csucsformaban-ban sem volt egy nyero otlet :Ordog:

Gith

Gith

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 10 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2003.02.17, 16:52

A hétvégén néztem meg avi-ban a Kocka című filmet és énszerintem nagyon jó film.Nem tudom Miért huzzátok le .Az biztos hogy elég elborult film.

Petrus

Petrus

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 4209 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2003.02.09, 15:57

Csak fanatikusoknak! :aboci:

Február 28-án lesz (persze nem itthon) az új Jet Li film, a Cradle 2 The Grave bemutatója. A rendező ismét Bartkowiak (Romeo Must Die), ismét van egy halom fekete a filmben (DMX főszereplővé lépett elő a múltkori kisebb szerepe után), de igazából csak amiatt várom én ezt a filmet, mert - végre! - összejött a(z egyik) nagy páros, akik együtt még nem szerepeltek filmen: a főgonosz bérgyilkosát Marc Dacascos játssza! Természetesen a film végén meglesz a nagy leszámolás is köztük, ököl és arc nem marad szárazon. :D

Egy másik nagyágyú, Chow Yun-Fat pedig tavasszal jelentkezik új filmmel, a Bulletproof Monk-kal, melyben Seann William Scott és Jaime King lesznek a társai. A bemutató alapján izgalomban és akcióban itt sem lesz hiány. :lol:

Mint említettem, a hírek csak fanatikusoknak szóltak, a többiek úgyis legyintenek majd. ;)

_Karkool (NPC/NJK)

_Karkool (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.01.02, 16:41

Az előzőkkel asszem egyetértek, bár a szállítót még nem láttam szal erre nem reagálok. Mondjuk a bemutatója nekem tetszett. Én csak a kockával nem értek egyet. Szerintem jó film. Van benne fantázia. Mondjuk télleg lehetett volna egy kicsit izgalmasabb.

_m_a_n_o (NPC/NJK)

_m_a_n_o (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.01.02, 16:31

Pib-re reagálva...

> "Az idióta készítők nem hagyják szegény Dzsekicsent kibontakozni"
ez biza hatalmas nagy baj, ezek után kicsit jobb is, hogy nem ültem be rá. dzsekit hagyni kell, mert ő úgy jó ahogy van. nekem az "első csapás" a kedvencem tőle. fullháusz eksön...

> A kocka
pár éve már az édzsbíjó leadta, de akkor sem voltam képes megnézni...

> "Dáj anada dáj: a Brosnan-es Bondok közül simán ez a leggyengébb."
egyetértek.

> "Talán a fordítás miatt lehet, hogy a párbeszédek szarok?"
azért egykét (tényleg egy-két!) jó beszólás akadt benne..

"A csajok viszont nagyon szépek."
jeah!

> Potter 2.
igencsak jobb volt mint az első ep. ennek tudható, hogy akkor még mindent be kellett mutatni, most lehetet csupán csak a történet magjára koncentrálni.
szóval: nem untam annyira mint az elsőt...

> A szállító: "Gagyi, és még nem is vicces."
hát ennyi logikai bukfent, filmes baki, és szar történet ritkán adatik egy ilmben, de ahogy mondod, kimenés nélküli döntetlen.

mano

Pib

Pib

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 591 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2003.01.02, 04:04

Láttam az utóbbi időben egy pár filmet.

A szmoking:
Az idióta készítők nem hagyják szegény Dzsekicsent kibontakozni, inkább filmtrükkökkel dolgoznak. A koreográfia Jackie-s ugyan, de kevésbé fantáziadús. Lehet, hogy öregszik? Van benne egy-két jó poén, ettől nézhető.

A kocka: a készítők szemlátomást nem döntötték el, hogy sci-fit, horrort vagy szimbolista művészfilmet készítenek. Utóbbinak megfelelően a karakterek és a párbeszédek iszonyatosak. Nem ajánlom.

Dáj anada dáj: a Brosnan-es Bondok közül simán ez a leggyengébb. (Mondjuk a Roger Moore-os színvonaltalanságot még talán nem érte el). Éktelen nagy marhaságok hangzanak el (géncsere ugye), a vége meg már teljesen egy Pokemon-rajzfilm színvonalán lebeg. Talán a fordítás miatt lehet, hogy a párbeszédek szarok? Nemtom. A csajok viszont nagyon szépek.

Potter 2.: Szépen megcsinált film. A könyv lassú és idegesítő részein (Dudlizás, Lockhartozás) elegánsan és viccesen siklik át. Az új szereplők igen jók, egypár klassz ötlet (a párszaszó példaul). Nagyon jó GyU trailer van előtte.

A szállító: szépen illeszkedik a Besson által pénzelt legutóbbi filmek sorába, azaz nézhetetlenül szar. Gagyi, és még nem is vicces. Azért kibírtam kijövés nélkül.

_m_a_n_o (NPC/NJK)

_m_a_n_o (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.01.01, 17:42

> ginevra:
lilo és stich; kincses bolygó.
egyik sem jött be!

sőt, én nékem a jimmy fiú legújabb kalandja sem közelítette meg azt, amit az előzetesek, beharangozók és egyébként általában a mitosz alapján vártam.
de berry kisasszony tökéletes volt!!! :felvon:

> herbie:
mike mingnola nagyon tud. olvastam tőle pár hellboyt, egy rövidebbet magyarítottam is, van egy aliens-em is tőle, ami egyszerűen tökéletes!

a gangs of new york-ot pedig azért teszik a keccsmí után premier ügyileg, mert szegény scorsese, aki egyébként a nagy rendezők egyik legnagyobbika fél, vagy a stúdió nyomásától, vagy egy újabb buktától, és mivel a keccsmí tényleg jónak igérkezik, meglovagolják a hullámait leo ügyben.

mano

Herbie

Herbie

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1119 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2002.12.31, 16:32

ontopic:
elvileg január 16-án érkezik Spielberg Catch Me If You Can c. új filmje, Leonardo DiCaprio, Tom Hanks és Christopher Walken főszereplésével: kritikusok körében soha ilyen egyhangú pozitív fogadtatása nem volt egy Spielberg-filmnek, Walken alakítására pedig máris azt mondják, Oscar-gyanús.
Scorsese Gangs of New York-ja, amiben szintén DiCaprio játszik Cameron Diazzal és Daniel Day Lewis-szal pedig valszleg sokáig hánykolódik majd a magyar filmforgalmazás poshadt, ámde viharos vizein.

Herbie

Herbie

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1119 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2002.12.31, 16:29

Atlantis: Mike Mignola látványtervei alapján készült, akinek a Hellboy c. képregénye (szintén megfilmesítésre vár, asszem Ron Perlmannal a főszerepben) az esztétika és a történet zseniális keveredése. Egyedi rajzstílusa és színvilága kiemeli az átlagból.
Amúgy Coppola is nagy rajongója és a Drakula díszleteit is az ő tervei alapján készítették.

Treasure Planet: elhibázott dolog, a FOX oltári nagyot bukott a TITAN AE-vel, ami pedig két hatalmas nagy ötletet tartalmazott, amit egy live-action sci-fi film is megirigyelhetne. A Fox be is zárta az animációs részlegét. A Treasure Planet legfőbb hibája, hogy egyrészt ráaggatja RL Stephenson nevét, másrészt hiába látványos - márpedig a látvány jó benne-, ha öncélú az egész. Kiheréli a Kincses Szigetet és csinál belőle egy olyan felszínes Disney-rajzfilmet, amikkel már évekkel korábban befürödtek és próbáltak kitörni belőle.
A projekt egyébként egy tíz éve dédelgetett valami volt a Disney-től, amit soha senki nem akart megcsinálni, mert senkinek sem tetszett. (The Dreamworks connection: Katzenberg is visszadobta a projektet, mielőtt még kirúgták volna a Disney-nél.) Talán nem véletlen, hogy eddig fektették.

Lilo és Stitch: Fergeteges. Bár kinézetre édibédi, a felszín mélyén egy meglepően (Disney-mércével, ofkorsz) kemény és húzós alkotás. Antiszociális kislány, hiperagresszív földönkívüli mutáns, árnyalt poénok. Meglepően jó, felnőttebb közönségnek is ajánlott.

_ginevra (NPC/NJK)

_ginevra (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2002.12.31, 15:17

Mano!

Melyik két utóbbi Disneyre gondolsz? Nevesítsd, kérlek!
Egyébként meg szerintem azért álltak át ilyen témákra, hogy felvegyék a versenyt a Dreamworkssel, akik ugye köztudottan nem csak a gyerekeket célozzák, legjobb példa a Shrek, ami szvsz nem ötéves kislurkóknak készült... , de attól még remek, én már többször megnéztem. A Jégkorszak ehhez képest csalódás volt. Az Atlantiszt azért említettem, mint jó pontot, mert jó képi világ, kellemes story jellemzi, és kihagyták a musicalszerű részleteket, amik sokakat visszatartottak eddig attól, hogy beüljenek Disneyre a moziba.

Láttam az új James Bond filmet. Utálom James Bondot, de ez a mostani az eddigiekhez képest egész normál lett.

:felvon:


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]