Ugrás tartalomhoz


Fotó

Kis Kütyük És mágikus Izék Sarki Boltja


 • Zárt téma Téma lezárva
901 hozzászólás érkezett eddig

Glowface

Glowface

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2966 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.06, 19:31

A töménytelen mennyiségű, gondosan kiegyensúlyozott lom végül nem bírja tovább, és a bolt bal széle felé, hátul, a néhai varázspálcáspult mögött leomlik. A tömérdek néhai repülőszőnyeg, ízváltó körömlakk, világítió bajuszkötő, altató kávépor, közelrelátó varázsgömb, terülj-terülj hordócskám, önjáró vasvilla, mindentolvasó varázsszemüveg, törhetetlen pecsétviasz, örökillatú molyirtó, rettenthetetlenség csizmatalpai (36-ostól 42-es méretig), reszkető fogsor, erőnövelő cipőfűző, feneketlen kondér, elmefesték-késztlet (a lila kifogyott), névváltó névjegy, macskairtó kalitka, féktelen petrencésrúd, tisztíthatatlan ing, célratartó torta, homokbanlátó varázssisak és hetvenedmérföldes csizma hangos lavinában terül szerteszét. Mögülük aranyozott, kopottas, embernyi magas, álló faláda bukkan elő: valamiféle otromba szarkofág.

A fedele lassan, nyikorogva kinyílik, és egy sötét alak mászik elő belőle.


Hmmm, ez az örök álom valahogy gyanúsan rövid ideig tartott. Meg kell majd néznem az Automumifikáló Masina beállítását, fogadok, hogy valahogy ez nem stimmelt. Na, itt meg mi van???

Diabolis

Diabolis

  Tanácsnok

 • Fórumita
 • 1086 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.11.16, 12:44

Én inkább egy normál szerődésre gondoltam volna.... nézi Diab meghökkenten a fekete papírt.
És mint látom mutat is rá igen kellemes... és érdekes eggyütműködésnek nézünk elébe....
Javaslom, hogy készítsék el a szerződést, majd küljék el. Átnézzük, vita esetén természetesen higgadtam megbeszéljük. Uraim...

elbúcsúznakl, felállnak, majd távoznak kíséretükkel együtt

Módosította Diabolis: 2006.11.16, 12:45


_B.O.L.T. (NPC/NJK)

_B.O.L.T. (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.11.01, 19:45

Értem.-bólint a goblin, és elvigyorodik-Akkor a megegyezés szóban, írásban, vagy mentálisan történik? Biztosíték mi lesz? Adott szó, pecsét, esszencia? Vagy egy titkosított szerződés?-húz elő egy fekete lapot a zsebéből-Teljesen megbízható. Saját gyártmányú. Bármilyen tintával írnak rá magába szívják, és csak egy jelszóra engedi ki.-kérdő tekintettel néz a testvérekre

Módosította B.O.L.T.: 2006.11.01, 19:45


Diabolis

Diabolis

  Tanácsnok

 • Fórumita
 • 1086 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.11.01, 17:25

Önök? Mint említettem egy -remélem- jövedelmező befektetést. Tudja, mi is gondolunk öreg napjainkra. Nem leszünk örökre hadvezérek vagy politikusok.
Mellesleg mikor Önök szállítanak árút a mi kíséretünkkkel, elő fog fordulni, hogy mi is hozunk ezt-azt.

_B.O.L.T. (NPC/NJK)

_B.O.L.T. (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.11.01, 00:23

A goblin helyet foglal a testvérpárral szemben.
-Nostehát. Ha jól tudom, a szerződés megtörtént tulajdonossal. Habár, nem tudom, miféle engedélyek kellenek ahhoz, hogy itt kereskedelmi tevékenységet folytasson. Az, hogy rendelkezünk-e bármelyikkel is, arról végképp fogalmam sincs. Tudják, adminisztrációs gondokkal küzdünk.-mintegy végszóként, megjelenik Behemót egy aktatáskával. Tekerget valamit a számzáron, majd a kyrek felé fordítja a táskát, és lerakja a földre. Kattan a zár, és a táskából ember nagyságú papírhalom csapódik ki, maga alá temetve a szerencsétlen raktárost. Számlák, szerződések, jóváírások, prospektusok hegye foglalja el a látóteret. De csk rövid időre, mert egyből megjelenik Acélsimi és Trigonometria, egy-egy vasvillával, és elkezdik visszahányni a nemkívánatos szemetet az aktatáskába. Janus eközben zavartalanul folytatja a beszélgetést.
-Öhm. Szóval anyagi támogatást, fegyveres kísérőket és képviseletet ajánl, de cserébe mit kér? Úgy értem, mit adhat egy magamfajta üzletember, egy olyan politikusnak, vagy hadvezérnek,-járatja a szemét Diabolis, és Wolf között-mint önök?

Diabolis

Diabolis

  Tanácsnok

 • Fórumita
 • 1086 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.10.20, 14:00

A testvérek vigyorogva egymásra néznek a kommentárok hallatán, majd az asztaltakarítás láttán,majd leülnek.

Nos, uram, nem Helytartó vagyok, csupán tanácsnok. Viszont, be van a szervezete jegyezve bárhová is Teráliában? De mindegy, majd elintézzük. Persze törvényesen. Ebben -egyenlőre - nem ismerek tévedést, ugye, megértjük egymást?
Másik: Gondolom tudna mit kezdeni némi anyagi támogatással? Én pedig tudnék mit kezdeni egy jövedelmező befektetéssel.
És ne felejtsük el, ha külországi árúkat is szeretne szállíttatni, egyre nehezebb jó fegyvereseket találni. Mi elintézhetjük.
Terálul: Önnek lenne kezdőtőkéje, egy partnere a Tanácsban, valamint fegyveres segítsége az áruszállításhoz.
Nekem pedig egy -remélem- jövedelmező befektetésem.
Az ügyekbe persze nem én döntenék, ezt Önökre bíznám, de elvárom, hogy ha véleményem van, az legyen figyelembe véve.
Nos?

_B.O.L.T. (NPC/NJK)

_B.O.L.T. (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.10.14, 22:46

Janus felkapja a fejét, és az ajtó irányába néz. Ahogy meghallja a nevet kalmár-vigyor terül szét az arcán. Mindkét kyr felé meghajol, majd füttyent egy éleset, mire az összes alkalmazottja előkászálódik az üzlethelység különböző pontjairól. Amikor összesereglett az egész cég, a goblin elkezd beszélni.
-Üdvözlöm Helytartó úr, ebben a…khm… porfészekben. Janus vagyok, a B.O.L.T nevű szabadkereskedelmi szervezet alapítója és igazgató főmuftija. Ők a társaim.-mutat az időközben sorba tömörülő csapatra
-Ő itt Behemót.-áll Janus a legkisebb goblin mellé, aki széles vigyorral meghajol.-A személyi raktárusunk. Mellesleg sültbolond.-motyogja a végét mag elé. A következő goblinra mutat
-Trigonometria a legjobb alkimista, akit valaha a kezem alatt tudhattam. Az a tény se áll ellene, hogy nem tud beszélni. A bájital készítéshez nem kell beszélni.-nevet egy rövidet.
-Serte és Perte, a két legtehetségesebb mechanikus akiket sikerült megismernem. Csak azt nem lehet tudni, hogy megépíteni vagy felrobbantani akarják a gépeiket.[/i]morogja, miközben a törpéhez lép.[/i]
-Acélsimi a kovácsunk és az egyetlen ember aki kordában tudja tartani ezt a gyülevész bandát. Mellesleg a érzéketlenség szobra.-jegyzi meg halkan.
-Foglaljon helyet, Uram!-mutat a valaha jobb napokat élt teás asztalra, ami most roskadozik a sok rárakott szeméttől. Janus halkan köhint egyet, mire a sor felbomlik, Acélsimi és Behemót elindul az asztal felé, többiek, pedig szétszélednek a boltban. A törpe lepakol mindent a székekről, a kis goblin, pedig megfogja az asztalt, és hatalmas nyögéssel beleborítja tartalmát, óriási nadrágja számtalan, dudorodó zsebének egyikébe, majd vigyorogva elrohan az üzlet egy távoli végébe.


(OFF)Bocsánat a hosszú késedelemért, valaha taglalt okok miatt nem tudtam válaszolni. Mindenki szíves elnézését kérem(/OFF)


Diabolis

Diabolis

  Tanácsnok

 • Fórumita
 • 1086 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.09.13, 17:29

2 Dragonyos érkezik a bolt elé, egyikükön sincs túl sok szalag
(OFF)az egyenruha farkasfején lógó szalagok a kitüntetések(/OFF)
, fegyverzetük is egyszerű. Mindketten Kyrek, hófehér hajukon, szürke szemükön ez mind látszik. Az első lovas sziklaszilárd, sok csatát látott, igazi toborzó-plakátra való kolosszus.
Társa vékonyabb, de Ő sem sovány, inkább arányos.
Mindketten belépnek a boltba, éppen végszóra


-Mondjuk most, uraim. közli a vékonyabbik, míg társa az ajtóban áll meg
-Diabolis D' Almar vagyok, per pillanat Kereskedelmi Tanácsnok. Ő a testvérem, Wolf D' Almar, Wolf Dragonyosainak ezredese, parancsnoka.
De befektetni én szeretnék. Aranyat, erőforrásokat, és némi tanácsnoki segítséget a bürökráciához.

_B.O.L.T. (NPC/NJK)

_B.O.L.T. (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.09.13, 16:16

A goblin arcán megkönnyebbülés félét látni egy pillanatra, amit gyorsan elrejt egy kalmármosoly.
-Minket itt, bármikor megtalál. Az időpont nem lényeges, de helyet szeretném tudni. Márha nem veszi tolakodásnak. Mindazon felül szívesen találkozunk a Tanácsnok úrral, és ha ideje engedi újra betérhet ide. Egyszóval, hol ejtenénk sort a találkozóra?
Miközben Janus beszél, a szeme folyamatosan a helységet fürkészi, alig néz Hamlgan szemébe. Néha megakad a tekintete egy-egy arra somfordáló gnómon, vagy goblinon, akik serényen szállítják a kütyü-kupacokat az egyik sarokból a másikba, tökéletesen fenntartva a káoszt a boltban.

Diabolis

Diabolis

  Tanácsnok

 • Fórumita
 • 1086 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.09.05, 19:13

Rögtön megérti az ellenszenv okát

Kérem, tekincsenek most el a parancsn... azaz a főnököm posztjától.
Ő most csak egy egyszerű befektető lenne, aki szívén viseli a helység sorsát, mivel elég sokat vásárolt itt.
Némi anyagi tőkét fektetne be, és természetesen a döntéshozatal folyamatában is részt venne.
A képviselő elég nehezen forgatja a hivatalos szavakat, látszik, nem ez az eleme.

Egy találkozót szeretne kérni Önöktől, természetesen egy Önöknek is alkalmas időpontban.

_B.O.L.T. (NPC/NJK)

_B.O.L.T. (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.08.28, 18:58

Ahogy elhangzik a "Tulajt keresem!" felkiáltás, Hamalgan egy rántást érezhet a nadrágja szárán. Ha lenéz, akkor egy átlagosnál is alacsonyabb goblin vigyorgó zöld arcával nézhet farkasszemet.
-Üdvözlöm Uram!-sipítja a kis goblin-Mi is!
Majd szemvillanás alatt eltűnik egy ócskasághalomban. Kis idő elteltével egy másik, magasabb, goblin lép elő a bolt hátsórészéből. Egy idegenlégiós sapkát visel, hozzá egy homokszínű kabátot, alatt egy lila inget, a mellkasán narancssárga B.O.L.T. felirattal. Ezt a különlegesen választott ruhakölteményt egy fekete sztreccs térdnadrág teszi teljessé. Ahogy megjelenik köszönti Hamalgant egy meghajlással.
-Isten hozta Uram, ebben a …khm… koszfészekben. A nevem Janus, a B.O.L.T. nevű szabad kereskedelmi szervezet alapítója, és igazgatója. Miben segíthetek?-kérdezi, potenciális vásárlót sejtve, de ez a megérzése tévesnek bizonyul, ahogy meghallja Hamalgan bemutatkozását. Amint kiderül, hogy ki küldte, a goblin arca elkomorul.-És miben lehetek a mélyen tisztelt Tanácsnok Úr szolgálatára?

A szárnyas után pedig egy felálló vörös hajú gnóm nő néz ki. Mellette egy kék tüske hajú szintén gnóm férfi arca tűnik fel
-Szerinted hogy ég a toll?-kérdi a nő a fajtársától, és felkattint egy szerkezetet, amiből egy rövid láng szökken elő.
-Nem tudom testvér, de ha leöntenénk ezzel, akkor szép nagyot robbana, és csak utána égne el.-válaszol a kékhajú, és előhúz egy sárga folyadékkal töltött fiolát
Eszmefuttatásuknak két izmos, acélszürke kar vet véget, ami berántja őket az üzlet ajtaján-Indulás keresni naplopók!-Dörren egy mély reszelős hang, aztán megjelenik, egy acélszürke bőrű törpe rőt szakállú arca az ajtóban, körülnéz, majd visszahúzódik

DrasMaal

DrasMaal

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 197 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.26, 19:48

Egy magas szürke bőrű szárnyas alak néz be a boltba, de a portól köhögőrohamot, kap, ezért inkább arrébb biceg.
~Még az is lehet hogy lesz ebből valami~

Módosította Dras'Maal: 2006.08.26, 19:51


Diabolis

Diabolis

  Tanácsnok

 • Fórumita
 • 1086 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.26, 12:37

egy elég előkelő alak lép be a boltba, körbenéz, majd egy pillanatra eltakarja az orrát, mintha nem bírná a port. Ezek után óvatos, kényes léptekkel keres valaki élőt a boltban

Uraim! Bárki aki él! A tulajt keresem!

ha valaki végre felfigyel rá, közli, hogy a neve Hamalgan, és Diabolis D' Almar tanácsnok megbízásából van itt

_B.O.L.T. (NPC/NJK)

_B.O.L.T. (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.08.23, 19:40

Amíg csapata többi tagja a rájuk bízott feladatot teljesíti, miszerint találják meg az üzlethelység tulajdonosát, valahol a boltnak nevezett ócskasághalmaz alatt, addig Janus megír, és kiakaszt egy plakátot az ajtó mellé

TÁSBÉRLŐ KERESTETIK!

Elérhetőség itt, vagy ahol a szekeret meglátják. Máshol nem. Vagy a 1337-42-69-es mentálszámon. Érdeklődésüket előre köszönöm.

Janus, a B.O.L.T nevű szervezet igazgató főmuftija

Módosította B.O.L.T.: 2006.08.23, 19:40


_B.O.L.T. (NPC/NJK)

_B.O.L.T. (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.08.16, 09:26

Egy ládákkal, zsákokkal, és egyéb furcsa dolgokkal megrakott szekér zötyög a város felé. A szekeret egy furcsa, lila bőrű, ormányos lény húzza, ezt a szekér bakjáról egy mogorva törpe próbálja a gyeplővel, és kiáltásokkal az úton tartani. Közben néha aggódó pillantásokat vet a mellette heverő térképre, amire sok fura zászlócskát állítottak, s ezek összevissza vonulnak a térképen. Az ócskasághalom tetején két gnóm ül, akik lázasan ügyködnek valamin. A nő dühében a szerkezetre csap, mire az fogaskerekeket köpködve magából, hangosan káromkodva elszalad. Erre a férfi fajtársa elkezd vele perelni a saját nyelvén. A szekér hátuljában két goblin nevetve hüvelykujj-szkanderozik. Az egyiken ballonkabát és cilinder van, a másik, aki fele akkora, mint ellenfele egy egyszerű nadrágot visel, plusz két lyukkal az oldalán, hogy kidughassa a kezeit a túlméretezett ruhadarabon. A harmadik goblin az egyik ládának vetve hátát, az idegenlégiós kalapját a szemébe húzva alszik. Lelógó lába eltakarja a szekér oldalára festett vörös feliratot, amin a következő áll: B.O.L.T.
A várostól pár yardnyira megdöccen a szekér és a törpe melletti térképről, lerepülnek a zászlócskák, és szanaszét gurulnak az úton. A törpe kétségbeesetten felkiált, és elkezd kiabálni
-Janus! Janus! A kiabálás semmi hatást nem ért el a szekéren tartózkodók körében, ezért hangosabban kezd el ordítozni
-Janus! JANUS! Végre megmozdul az alvó goblin, és feljebb pöccinti a légiós kalapot.
-Mi van?!kérdi felháborodottan.
-Tönkrement a GPS!
Erre Janus felkapja fejét, és a törphöz ugrik. Rámered a térképre, majd elkáromkodja magát-Trigonometria!A ballonkabátos goblin felnéz, majd rámered Janusra.
-Szedd össze az útmutatókat! válaszolja Trigonometria tekintetére Janus. Erre a ballonkabátos szemrehányó pillantással néz a parancsolgatóra, majd szó nélkül, az alattuk elhaladó földre mutat, mintegy jelzésül, hogy még mindig mennek a város felé. Janus fordulásból lekever egyet a nála egy fejjel nagyobb törpének.
-Állj már meg te vadbarom! Erre a sértett ránéz, és egy pillanatig úgy tűnik, hogy a goblin szörnyű kínok közt fog elhalálozni, de végül csak morran egyet, és megrántja a gyeplőt, amitől a lila lény egy bőgéssel megáll. Ekkor már Trigonometria, és Janus már fut a zászlócskák felé, és pár pillanat alatt összekapkodják őket. Egy perc sem telik bele, és már a szekér, megjavított GPS-szel, lassan manőverezik a város utcái között.
-Hol kell megállnunk? kérdi törpe
-Ne legyél már hülye!gúnyolódik Janus. Már vagy ezerszer megmondtam, hogy a sárga zászlóhoz kell menjünk.
-Hmm… Sárga zászló? Itt egy sincs, nagyokos. Erre a mondatra a mellette ülő goblin kétségbeesetten kezd el keresgélni a térképen, de tényleg nincs egy sárga zászlócska sehol. Látni lehet, hogy Janus zöld arca elkezd fokozatosan vörösödni a dühtől.
-TRIGO!!! Harsány kacagást hallani a szekér hátuljáról, ettől Janus csak még dühösebb lesz, és odabukdácsol a két fajtársához, olyan tekintettel, amitől egy óriás is elfutna.
-Add ide! Hörgi Janus, miközben feljebb tolja a szemébe csúszott légiós sapkáját. Érdekes módon, Trigonometria összerezzen, és odanyújtja a sárga zászlót Janusnak.
Kis idő elteltével a szekér megáll egy poros kis bolt előtt. Janus ránéz a mellette ülő törpére, és bólint egyet.
-Behemót! Kiált hátra a zöldbőrű, mire a kicsi goblin felnéz, leugrik a szekérről, és könyékig eltűnik a nadrágja zsebében. Előhúz egy ember nagyságú fújtatót, amit a törpe kezébe nyom. A törpe a ház felé tartja, miközben a három zöld felmászik rá, és elkezdenek rajta ugrálni. A fújtató lassan összecsukódik, majd kinyílik. A goblinok addig folytatják az ugrálást, amíg a fújtatónak nem lesz meg a kellő sebessége. Majd elkezdik lefújni a vastag porréteget a boltról. Mikor végeztek, Behemót elteszi a fújtatót, és egy rozsdás kulcsot vesz elő, és megpróbálja kinyitni vele a boltot. Miután nem sikerül, bocsánatkérően vigyorog Janusra, aki egy gyors mozdulattal bevágja az egyik ablakon. A legkisebb goblin belülről kinyitja az ajtót, és az egész díszes társluat beömlik az üzletbe
-Üdvözlet![i] kiabál Janus válaszra várva


DrasMaal

DrasMaal

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 197 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2006.08.16, 09:26

hopsz

Módosította Dras'Maal: 2006.08.16, 09:26


Diabolis

Diabolis

  Tanácsnok

 • Fórumita
 • 1086 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.12, 15:14

Diabolis ront be a boltba

Kristálykard?!?! Azonnal kérem!! Hogy szellemek ellen? Annál jobb! ReSZkess RSZ!!

Sárkánnyál whiskyvel? Még még még!!!!
Mennyibe kerül?

_Papnők (NPC/NJK)

_Papnők (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2005.10.10, 07:51

*A papnő és a növendék - Dienn és Napsugár - beljebb lép a boltban.*

- Hahó, van itt valaki?

* A helyiségben járkálva elámulnak a sok összegyűjtött holmin, némelyikről azt sem tudják, mi is az voltaképpen. Végül a varázspálcák tetszenek meg nekik leginkább, az egyik-másikból kisugárzó gyenge gyógyító mágia miatt.*

Módosította Papnők: 2005.10.10, 07:52


Eriol

Eriol

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 134 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.07, 20:12

...a polcok és ládák között sétálva rengeteg hasznos és haszontalan kis kütyüt és izét lehet találni, A legtöbbet már belepte a por és pókháló, de egy kis sikálás után olyanok lesznek, mint új korukban.


A pultnak támasztva egy nyílegyenes kb. 120-130 cm hosszú bot, de a fájába arany villám vésetett, vékonyan aranyozva. A bot végén egy picinyke homályosodás és aranyszikrapattanás figyelhető meg néhány másodpercenként, de csak gondos figyelés mellett. A bot másik végén egy kis ezüstgyűrű véset van.
(Ennek a botnak, azt mondják, a hegye egy energiapenge hegye, hogy átüsse a természetes anyagú páncélokat és a támadás teljes ereje a célpontot érje, a bot dobáskor 2/3 részben(első 2/3 része) villámmá alakul, a hegy átüti a páncélokat és a testben áll meg, a bot - lásd villámvarázs - 4 körön át fejti ki hatását, hacsak elöbb ki nem húzzák és újra el nem dobják. Körönként sebez, és nincs lehetőség mentődobásra ellene, hiszen a gyorsaság nem mentesít a hatás alól részben sem...a maradék egyharmad rész a bronzfa nyél, az ezüstvéset vámpírok és más halálontúliak esetében aktiválódik, akkor ugyanis a fegyver ezüstnyíllá alakul és így fejti ki 4 körön át a hatását. Egyetlen fontos tudnivalója van még: csak TJ jellemű foghatja kezébe.)

A pult mögött egy kanna beszáradt sárkánnyál, címkéje szerint vörös, 1210-es évjárat, whiskyvel vadítva...

Az egyik polcon egy torz csillag, ami a gyenge fényben zöldesen világít. Rajta apró ismertető: Erős fénymágia kibocsátására képes, bizonyos körülmények között.

Az egyik ládában egybedobálva egy régen fényes látcső, egy démontőr (a díszítése miatt gondolván), egy festett paróka - félig elhullot hajjal - "a Higiénia Parókája".
Alattuk egy kis dobozban törött fiolák, az elszivárgott löttyök hatása miatt immár óvva a tűztől, fagytól és az ÉHSÉGtŐL (de a töréstől sajnos nem...). Mellettük egy tucat félig törött varázspálca, talán még használhatóak néhány töltetre. ( 2 tűzgolyó, 2 levitáció, 1 gomolyfelhő, 4 vízfakasztó, 3 ragálytalanító)

A Pulton pókhálók alatt, de tökéletes állapotban 3 darab öntisztító, aranyszegélyes oltárterítő. Félig rájukdőlve egy apró üvegcse majdnem kész bájital (csak a kiszemelt hölgy, vagy úr egy hajszála, vagy egyéb apró dolga kell, összerázni finoman és valahogy megitatni vele.) Apró dobozban néhány csomag - lejárt szavatosságú - (x3) szín- és ízváltoztató óvszer...


Felettük egy cirádás, de már kifakult tábla lóg:
"Ha a dolgokat elég ideig hagyjuk várakozni, egy idő után megoldják magukat!" by GlowfaceA falon megsárgult, töredezett pergamen:


Napi aj....ataink:

Mágikus ada..kok:

1 db Gorgó-szem - 3.. a
50 db Hi....arok-pikkely, kicsi - 35 a/.b
3 db Hidrafaro.....kely, nagy - 75 a/db (K....eink sajnos igen korlátozottak!)
2 ....rvös gombafejű gumipók - 110 a/db
.. db Gygantica Bolha -láb - .. a/db
1 db üvegszem - 8 a

Feg...erek:

...b mágikus "Visszagyere! TM" dobótőr, ...élezős - 250 a/db
1 db mágikus harci kala.......agyvarázs, naponta .x) - 550 a
.... tűzkard (made by SSSogrn vagy valami ilyesmi... ) - 300 a/db
1 db kristálykard (tökéletes szellemek ellen - tripla sebzés, de az élők ellen csak ........0 a

Egyéb:

4 db varázspálca (a jó öreg tűzgolyó 5 tölt..................
2 db varázspálca (Pillangóvar.....................0 a/db
1 db varázspálca (Tü....ték, kicsi 5 t..........- 140 a/db
..db varázspálca (Tüzijáték, nagy 5 töltettel) - 320 a/db
1 ......ázspálca (Tüzijáték GIGANTIK3000 ...töltettel) - 1000 a CSAK MOST, CS...............
3 db amulett (vizbefúlás ellen, naponta 2x2 óra) - 250 a/db
10 db gyűrű (szépségvarázs - kivéve g..........................00 a/db
2 db Csendtallér (7 töltettel fél ....ra) - 180 a/db


_Papnők (NPC/NJK)

_Papnők (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2005.10.06, 11:27

*Egy papnő és egy kísérő-növendék áll meg a bolt ajtaja előtt.*

- Ó, tehát kiárusítás van! Ide érdemes lenne betérnünk.

*És benyitnak az ajtón.*

//Nyílik? Le lesz még játszva a kiárusítás, vagy az előző üzi már a bezárást jelenti?//


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]