Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Játékmegjelenés: Fable III - PC


  • Válasz írásához lépj be
1 válasz érkezett eddig

Mouse

Mouse

    Újdonsült fórumozó

  • Fórumita
  • 24 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.05.24, 12:05

Sajnos keserédes szájízt hagyott maga után, pedig mennyire vártam, és sok egyéb dolgom is volt, ami fontosabb lett volna, ennek ellenére szakdoli írás közben azért sikerült végigjátszanom.

Már az első rész is merőben más volt, mint amit ígértek, de mégis valahogy szerettem, viszont a 3. rész PC-re annyira nem jött össze, legalábbis szerintem. Iszonyúan érződik a konzol konverzió és bár tény, sok újítás van a játékmenetben, de sok butítás is.

Esetleg coop módban még egyszer végigtolnám, de single-ben kizárt. (Ehhez képest az első részt vagy 3x végigjátszottam.)

A történetről:

Spoiler

Odáig közepes amíg a lázadás ügyében munkálkodunk, de utána nagyon leegyszerűsítik az egészet. Ahogy én észrevettem a jó és rossz oldal közötti választás is csak egy feature, kevés jelentősége van a végigjátszás szempontjából. Megemlítik a karizmád, de semmi jelentősége.CikkBot

CikkBot

    Régi fórumozó

  • Admin
  • 6583 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.05.24, 12:05

A Fable sorozat az Xbox és X360 konzolok egyik legnagyobb húzóneve, amely immár a harmadik epizódnál tart, és amely az első rész után ismét megjelenik PC-re is. A Lionheadnél úgy tűnik megpróbáltak kicsit elszakadni a hagyományos recepttől – a játék utolsó harmadában ugyanis egy egész királyságot kell irányítanunk... Játékmegjelenés: Fable III - PC


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]