Ugrás tartalomhoz


Fotó

Dragon Age


 • Válasz írásához lépj be
283 hozzászólás érkezett eddig

Narmor

Narmor

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1393 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.10.05, 09:17

hyperman25: Szerencsére nekem nincs gondom a játékosokkal (sőt, némelyikük imádja a világot), igaz viszonylag kevés van belőlük. :P Bár pont a DA az a rendszer, ahol kevés játékos is igen jól elboldogul.

A világból meg tényleg elég sokféle dolgot ki lehet hozni, lehet itt intrikázni, felfedezni és szörnyeket hentelni stb. :D

Itt megtalálod a Firefly-t. :)

GothPunk: Igen, az Oracle egy nagyon jó oldal, rengeteg anyagot találni a DA RPG-hez és az AGE systemhez egyaránt.

Öröm hallani, hogy a modulok jól muzsikálnak, én személy szerint mindig sajáttal készülök (nekem ez a kényelmesebb megoldás), de majd egyszer mindenképpen szeretnék sort keríteni rájuk.

A Set 2 egyetlen fura pontja számomra az új stuntok kérdése: roleplaying és exploration stuntokra gondolok ezalatt. Ezeket kifejezetten opcionálisnak tekintem, játékban használni nem fogjuk őket (legfeljebb majd valamikor próbaképpen, de egyelőre semmiképp). Az új harci stuntok viszont jók lettek, azokat már bevezettük legutóbbi játékra is, az egyik genlok (én így fordítom a genlock-ot, gondoltam, jobb mint a csorlák) használta a Lethal Blow-t, fincsi volt. :D Általában nagyon jókat dobok... :D

BePe: Még egyszer köszi! :)

hyperman25

hyperman25

  Rendszeres fórumozó

 • Inactive / Invalid
 • 301 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.10.05, 08:13

Világ: Nem tudom, engem teljesen magával ragadott, s nem igazán találok kivetnivalót a milyenségében. Szerintem egyedi hangulata van, melyet erősít a remek zene is.
Amúgy meg a világ annyi, amennyit beletöltesz. XD

Amúgy, ha csak a rendszer tetszik, akkor mesélj vele más világon. Több konverzió is van: Mystara, Dragon Hack, Firefly, AGE of Conan (bár ez csak készül, de már használható) stb. De majd ezekről tudunk beszélni az új fórumon is. :D

Nincs bajom a világgal, vannak benne jó elemek, de annyira nem fogott meg, hogy ráerőltessem meglehetősen lusta játékosaimra.

Egyébként pont Adamssohn keltás kampánya miatt vettem elő a rendszert kipróbálni, ha nem jön be, akkor marad a KéM. :) De mivel a backgroundok a világ szerves részei, ezért marad egyelőre a DA világa, hogy azokkal ne kelljen melózni.

Firefly konverzióhoz tudsz linket adni?

Bepe: köszönjük! :)

GothPunk

GothPunk

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 918 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.10.05, 07:07

Sziasztok!

Én már várom a második dobozt, elvileg bármelyik nap ideérhet vele a posta. ^^

Egy tesztjátékon vagyunk túl, az boxed set 1-ben lévő modult meséltem egy viszonylag népes csapatnak és ott kellett időhiány miatt félbeszakítanunk, ahol a party nagyon csúnyán vesztésre állt. Minden más szempontból a játék egyébként jól működött.

Ami miatt ténylegesen írok, az egy blog, amit szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ha érdeklődtök a Dragon Age és a rendszer iránt: Dragon Age Oracle. Jól használható oldal tele tartalmas anyagokkal.

BePe

BePe

  Admin

 • Admin
 • 4667 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.10.05, 06:02

2009-ben jelent meg a Dragon Age CRPG, mely kis hazánkban is nagy sikert aratott, azóta nem csak kiegészítői és folytatásai készültek/készülnek, hanem a Green Ronin jóvoltából egy önálló asztali szerepjáték is megjelent.

A Dragon Age RPG, ahogy az egész világon, úgy nálunk is egyre inkább teret hódít, ezért kívánatos egy új téma létrehozása, ahol a DA RPG-t és az AGE-nek keresztelt rendszert használó mesélők és játékosok megoszthatják egymással véleményüket és anyagaikat.


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]