Ugrás tartalomhoz


Fotó

Spartacus


  • Válasz írásához lépj be
141 hozzászólás érkezett eddig

Nocturna

Nocturna

    Night-time Spirit

  • Fórumita
  • 3386 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.03.04, 17:08

Yaaay! :)
Van kulon homokozonk!
Egy moderator, ha nagyon unatkozik, esetleg lenne olyan jo, hogy idovel atpakolja a masik temabol a Spartacus-os hozzaszolasokat :aboci:...?

Aleister

Aleister

    Régi fórumozó

  • Fórumita
  • 4418 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.03.04, 15:46

Aréna, férfierő és életre-halálra szóló küzdelem. A gladiátoros filmek ismerős sémája, a Spartacus: Vér és homok azonban más megvilágításba helyezi a harcosok világát. Ezúttal ugyanis a gladiátorok mellett a vér, a szex és az ármánykodás kapja a főszerepet.

Kép

A sorozatban a Római Birodalom legismertebb rabszolgafelkelőjének klasszikus története elevenedik meg, Spartacus (RIP Andy Whitfield, Liam McIntyre) és a gladiátortársadalom életét helyezve a középpontba. De szó sem lehet egy egyszerű történelmi sorozatról... A Spartacus: Vér és homok az HBO saját gyártásában készült Róma című sorozat történetvezetésével mutat némi hasonlóságot és a Russell Crowe-féle Gladiátor és a sorozat közé szintén vonható párhuzam. És mindez a 300 speciális feldolgozásmódjával, azaz grafikus, képregényszerű látványvilággal párosul. Mindehhez izgalmas adalék, hogy Lucy Lawless (Xena) az egyik női karakter megformálója, aki most a harctudása után a bájait is megmutatja.

IMDB linkek:
Spartacus - Vér és homok
Spartacus - Az aréna istenei

Kép


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]