Ugrás tartalomhoz


veszprémi míting


 • Válasz írásához lépj be
408 hozzászólás érkezett eddig

Alice_Mindel

Alice_Mindel

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 790 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.30, 16:52

ZSeer hogy visszatértél mert így láthatod amint lemondom a szilveszterünk :S *shit, bullshit... :@*
Az egész karácsony, az előszilveszterral amit naon vártam egy rakat hígkaki... szóal nemtok menni egy fojintom sincs... a szilveszter meg nélkülem tellik nektek... Bocsi skacok nem ezt vártam, még mindig full ideg vagyopk miatta... Áhh... nah én is vagyok néha MSNen... kituggya mikor. Nektek pedig jó szilveszterezést!

_Maiara (NPC/NJK)

_Maiara (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.12.30, 13:05

Maia néni újra toppon, s túlélte az ünnepi menü befalásával járó kellemetlenségeket is, ismét kész arra,hogy egyengesse a kastély környéki fiatalok mindennapjait, kiemelten figyelve a fess fiatalemberekre természetesen :) ;)
Utólag is Kellemes ünnepeket, előre is Boldog új évet Mindenkinek! :D
Remélem az érintettek megkapták sms üzeneteimet, de ha nem akkor majd remélem személyesen átadhatom :D

Ha kellenék, msnen elérhető vagyok, Maia néni is szívesen fogadja a neki írt szerelmes leveleket, illetve egyéb nekem szóló információkat egyaránt! ;)

Kellemes napot kívánok! :nos:

Alice_Mindel

Alice_Mindel

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 790 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.19, 13:41

Ez télleg odab...sz. NAh mind1 szilveszterkor elkaplak téged meg drága urad, felszedem a sok hülye embört és mögöttem egy csapattal elvonulunk XD Van egy csajszi akit neten ismertem meg őt is hívtam és kiderült ő is a Pannoba jár XD Nagyon sok ismerős van már ott.. számszerint. 6 ha jólszámoltam... ennél kevesebb tutkó nem :gonosz:
Jó tanulást meg KITARTÁS!
telón meg hehe... nekem soha nincs pénmz rajta :gonosz:

_Maiara (NPC/NJK)

_Maiara (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.12.19, 07:51

Te jó ég... már tudod hol lakom... tudod melyik házat kell kirabolni.. :P holnap költözünk XDD (házszámot majd leadom msnen :D )
Hát ez tényleg kínos a javából, de minden az én vállalmat terheli,mert ha rádkacsintok a B ép. előtt,akkor most no problemo... :gonosz:
No de segond, lesz még tavasz, meg ha Szilveszterkor nem is talákoznánk valami oknál fogva, bár most magam részéről ilyen okot nem találok :gonosz: , akkor majd 2008-ban... ;)

Most búcsúznék Mindenkitől,mert csütörtök után megyek Fehérvárra,ahol meg net-hiány uralkodik. Egyszóval telefonon, smsben el lehet érni kedves Rajongóim... :P

Néha még felpislantok míg Veszprémben vagyok, bár most nagyon vizsga-gyanús a szerdám,meg a csütörtököm... :pajzs:

Kellemes napot, és vigyázni a jéges járdán... :D :P

Módosította Maiara: 2007.12.19, 07:52


Alice_Mindel

Alice_Mindel

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 790 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.18, 15:31

Ez most komoly... én most lövöm magam fejbe XD Holegyshotgun... tod a CBAtól nemmessze van egy zebra (ha jólemléxem) ott át a túloldalra (jobbra :gonosz:) ésésésés van egy ilyen meredek rész... hát ilyen dombos :gonosz: Az egyik ház elött van egy ferde lámpaoszlop... neh előszeretettel jártam át abba a kéglibe XD Akkor ezekszerínt drága 2.férjemtől nem messze laksz :pajzs:... De ha nem fordultunk volna el akkor jött volna a nagy kereszteződés és onnét nemmessze a buszmegálló :D.... Hátezfááááj. Ez most komoly? Már egy csomót mászkáltam akkor elméletileg a házatok elött... Bázzz ;)


És köszi... De még új életcéljaim is vannak. Azokat meg majd msnen mert itt bannolnak még érte XD

_Maiara (NPC/NJK)

_Maiara (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.12.18, 08:38

Drága Alicénk!

Fogadd meleg kézszorításom, és ölelésem. Boldog születésnapot, és üdvözlünk a nagyok között... :P :D

Amúgy a CBA környékét jó hogy ismered,mert ha elmész mellette tovább egyenesen, egészen a kereszteződésig, na kérlek szépen jobbról lakom én, balról pedig egy másik Bitorlós ismerős,akit még inkognitóban tartok,mert ugye személyiségi jogok meg miegymás... :D

Szóval már kétszer is elkerültük egymást akkor,egyszer személyesen,egyszer meg az ablakom alatt mentél el... ez már vérlázító,ezen sürgősen változtatnunk kell... ;) :)

Alice_Mindel

Alice_Mindel

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 790 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.18, 06:12

Höhö...nah mind1... vágom amiket magyarázol magamelé képzeltem :D csak arra asszem nemjártam... mert én tovább egyenesen mentem.... aztán volt egy CBA és ott attól nem messze volt szállásom... tökegyszerű me scak egyenesen megyek aztán bekanyarodok, megkeresem a ferdelámpát (igen van ilyen is XD) és kééész...voálá... detalán még a kis Tescot is vágom XD....huhúúú....dejó gyerek vagyok :P Meg eléxem a naaagy spárra is mert ott van a Gombkötő köz :D


És ezeknek ünnepére D: egyévvel öregebb és szenilisebb lettem szóval elméletileg mostantól komoly leszek ;) :)

_Maiara (NPC/NJK)

_Maiara (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.12.17, 20:54

No akkor mondom a pályaudvartól...

Szóval... átjössz a parkhoz,aztán elindulsz arra felé,amerre van a nagy 20 emeletes.
Ez az épület a Kossuth utcán áll,ami egy klassz tér ugye :D
Elindulsz a pályaudvarral ellentétes irányba,és elmész ilyen kínai bolt,meg Rossmann, meg DM meg Posta mellett,aztán egy ilyen lejtős út után kijukadsz egy gyalogosátkelőnél...
Ezután csak egyenesen kell menni,amíg el nem jutsz egy mégnagyobb boltíves épülethez... :D
Na innen nem a parkba kell bemenni (ez az Erzsébet-sétányom,amit már meséltem) hanem egy utca kanyarogva visz felfelé,na az az Egyetem utca... azon kell végigmenni,és kijutsz a B épületnél,ahol sikeresen elkerültük egymást ugyibár :)
Innen vezet egy utca, a Móricz Zsigmond felfelé,annak a végén van az N épület.
Na ott bemész a kapun,és az mögött tulajdonképpen van a DC... :D

Kicsit bonyec, de szerintem a helyszínen majd könnyebb lesz eligazodni... mindenesetre rajzolok térképet ha szeretnéd, bár a rajztudásomat elnézve az rosszabb lesz mint a fenti leírásom :P

(No most mindenki a DC-be fog járni,mert aki Veszprém környéki és nem tudta hol van,most majd felfedező útra indul :P micsoda marketing... ;) )

Alice_Mindel

Alice_Mindel

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 790 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.17, 20:31

Aem drágám: Nyugszik a beteg nőuralom van és nemkell para :D Nemszeggyükleafejed ;) CSak hülyülünk...mikorvaok én komoly te jóembör? :)

Amúgy holnaptól az leszek elméletileg meg alkesz és a ffiakat nőkre cserélem XD

DC meg akkor lehet kisbrigádot magamután kötni me lehet melegség lesz? :D Amúyg merreisvan? :P

_Maiara (NPC/NJK)

_Maiara (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.12.17, 20:24

Szóval megint "egy hímnemű belekotyogott az Úrnők dolgába"-eset áll fent... :)

A lényeg Alicem, ha Veszprémben leszel,mindenképp felcsíplek,ha megengeded persze... XDDD (csak hogy Maia néni szavait idézzem... "Ha 40 évvel fiatalabb lennék... és férfi persze" XDDD)
Az hogy Aemeth merre leledzik majd,tőlem nem függ, valszeg ő lesz otthon... alias fordult a kocka...
De persze majd ő megmondja,más nevében nem szólalok fel... :D

Én a DC-ben (Diák Centrum) leszek olyan 10 körül,illetve ez nagyban függ tesókámtól is,mert ő olyan mint egy anyatetü,szóval mire elkészül... ;) na minden nő volt már ilyen helyzetben XDDD

Onnantól amikor szólsz,én repülök,hogy felszedjelek...
Amennyiben nem jönnél nagy bánatomra iszok az egészségedre, azt majd felhívlak hogy boldogújjévet kívánjak természetesen :D

Műsorváltoztatás joga még fenntartva egészen dec 26-ig,mert lehet nem is DC-be megyünk... :P

Módosította Maiara: 2007.12.17, 20:26


Aemaeth

Aemaeth

  Dark Jedi

 • Archívum
 • 2584 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.17, 19:03

Üdv!

Én nem marakodom, egyszerűen kértem. (ha lehetne hangsúllyal írni tök jó lenne, akkor nem venne támadásnak senki egy szimpla kérés,t vagy kívánságot, vagy valami hasonló az élőszóban teljesne ártalmatlan kifejezést).

Mondom, Maiara nekem tlejesne mást mondott, mint amit ide leírt. Nálam jobban senki nem lepődhetett meg amikor láttam a sorait. Egyszersmind örülök neki. ;) Komolyan. :)

A tervekről majd később, megbeszélés alatt. :D

Alice_Mindel

Alice_Mindel

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 790 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.17, 18:52

Aem drágám... asszonykád (úrnőd) nempiszkáni... kiafene volt aki nemértesítette hogy én hol merre mászkálok? ;) Ott ment el mellettem mikor fagyoskodtam a kövön....

Amúgy nincsharag písz embőrök csak szívózom me szarakedvem...


Jah és akkor ti is maradtok hajnalig uccázni? Vagy ti hogylesztek...c.sak hogy legyen tervem...

Aemaeth

Aemaeth

  Dark Jedi

 • Archívum
 • 2584 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.17, 18:48

Üdv!

Hogy honnan szedtem ezeket? Természetesen Maiarától, aki határozottan kijelentette még múlt héten, hogy nem jön vissza. Annak örülök, hogy mégis, annak kevésbé, hogy én tudom meg utoljára. :love:

Na mindegy, akkor örüljünk együtt. :)

Annak viszont örülnék, ha nem mondjuk telefonon is tudnánk értekezni kedves Maiám. ;)

Alice: Neked még annyit, hogy hidd el, nagyon örülök, hogy buktam a dolgot, így már biztos, hogy nem leszek egyedül. Viszont ha Maia már mindenképpen testvérével akar Szilveszterezni (én egész másról tudtam, de mindegy, nem fontos), akkor sztem lehívom egy jóbarátom, aki többek között arról híres, hogy ha eleget iszik, kifejezetten érdekes dolgokról tud filozofálni. (Maia ismeri, osztálytársak voltak). Ezt majd megbeszélem még a Drágámmal, ha nem akarja látni, akkor talán jobb lenne ha mégse hívnám. :P Nekem mindegy, már látom, hogy csoportos buli lesz. :D

Maiarám, kedvesem: nekem mindegy, hogy mit szeretnél, de kérlek beszéld meg velem is, mégiscsak úgy lenne jobb ha én is tudnék róla, meg az se lenne rossz, ha mondjuk legalább 95 %-ra mondanád, tudom nehéz szervezni, de azért jó lenne ha nem változnának naponta a dolgok. :D

Módosította Aemaeth: 2007.12.17, 18:49


Alice_Mindel

Alice_Mindel

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 790 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.17, 06:22

*Aem szavait olvasván majdnem szivinfartust kap, de aztán mikor elolvassa a kis randilevelet akkor már fülig ér a szája.*
Igen igen! Tessék jönni! MOst volt a szülinapi bulim, tök lightos volt én meg persze bervásároltam egy 0,7es Becherovkát és még szerdán is kapok egy keveset egyik baráttól... meg van még egy kis likőrke is :) Szóval ha másért nem a fenyőpálesz iatt jöjjetek :D

Drága Maiam :P Hát te... asszed majd én hattonna pakkal menek szeszprémbe... jól felőtözöm meg minden veszek kaját meg ugye pia már van... Szóval rucit nem viszek, nem leszek szerintem semmien Fűzőben főképp nem az egyberuhásban mert másnap hajnalra befagyna mindenem XD (Bár gondolhatunk "rossz" dolgokra és akkor nem ;) ) Meki amúccsem lesz nyitva 31.én szerintem... ünnepnap és korán zár kb 2kor minden :S
Nyah mindeeeegy :D Marad a kis park nemmessze a buszpályaudvartol..... tod ahol át lehet menni a sulitokhoz.... és igen.... már nagyon jól táékozom... mindig azt a nagy emeletes házat kell nézni és mindent ahhoz mérni :DDD akkor nem tévedek el :P

Aem drágám: Hát akkor ezt most buktad! :P Olyan nincs hogy megszabadúltok tőlem, asszonykáddal (Úrnő titulust takar) mi már randizni akarunk végre :D Te már láttad a rasnya pofám, de nem az új rikító vörös hajammal :P Le akarlak égetni hogy a te fejed is ilyen vörös legyen... meg Maiámnak akarom mondani majd pár Beche után hogy keblemre barátom XXXXD Nah jó azé ezt nem.... báááár... nah mind1 XD
Száz szónak is egy a vége: Jöttök és kész vagy különben takarjon be a sírásó :P

_Maiara (NPC/NJK)

_Maiara (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.12.16, 17:12

Jóestét Minkenkinek!

Aem szavait módosítanám (bevallom nemtom honnan szedte a kijelentését :D ), mivel ennyire nem vagyok stréber, hogy otthon tanulósan töltsem a Szilveszteremet...
Szóval Alice! Nekünk kettőnknek meg kell ejtenünk már egy randit, mert sóvárgunk egymás után mint teve a púpja után :D
Meg ígértél egy Mekdonáldsz-wcátöltözős-bulit :gyagya: (rossz az aki rosszra gondol :aaaaa: )

Én biztosan Veszprémben leszek tesókám védőszárnyai alatt, szóval mindenképpen találkozunk, ha máshol nem is, az utca sötétjében :D
Megvan a számod, majd mindenképpen hívlak,hogy hol,merre jársz, azt eléd megyek... :)

Gyors ismerkedés után meg majd eldönti mindenki,hogy merre óhajt menni... szerintem...
Esetleges randi-változtatás jogára fel van dobva a labda... :aaaaa:

Módosította Maiara: 2007.12.16, 17:17


Aemaeth

Aemaeth

  Dark Jedi

 • Archívum
 • 2584 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.16, 15:58

Üdv!

Alice: Egyenlőre nagyon úgy fest a dolog, hogy Veszprém közelében sem leszek Szilveszterkor. Drága szerlemem, Maiara a kemény vizsgaidőszak okán vélhetőleg otthon marad és tanul bőszen, én meg ennek köszönhetően alternatív szilveszeri buliban leszek. Hogy ez mit jelent az röviden annyi, hogy itthon leszek x+n spanommal körülvéve és csendes, filozofálós estét tartunk. Ha Maia meggondolná magát akkor az más lenne persze. :gyagya:

Alice_Mindel

Alice_Mindel

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 790 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.09, 17:02

Ejj fiaim.. .a pesti szilvit azt a pesti topicon ;) Itt meg peróbálom Aemen és Maiarán kívül más agyát is befűzni XD Xantának nem szólok úgy sem jönne... MAdavnak szóltam, Sebidnek sé a barátnőjének is... azt majd meglátjuk mennyien lesznek... csakhát igen a lakás lesz a gond :S Bár engem nem rettent vissza, jó társaságnak ez mit számít. *Megszólalt a fájós torkú köhögős beteg*

Morryster

Morryster

  Geek Thing

 • Fórumita
 • 4572 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.09, 13:22

Nem hinném... szerintem meg lehet oldani a fűtést egy ilyen házikóban. ;) (Hősugárzók, akármi... azért egy ilyen házat nem strandlabda-alapanyagból kell elképzelni, hanem sokkal inkább mindenféle ultramodern gumiszerű műanyagból.)

Ariadney_Dragonclaw

Ariadney_Dragonclaw

  Tűzzel játszó

 • Archívum
 • 856 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.08, 21:29

Például. XD Gala, mondjuk szilveszterről tényleg kéne már tárgyalni, hogy hogyan merre hány lépés. ;)
Jesszus, felfújható ház? Nincs abban hideg télen? XD

Morryster

Morryster

  Geek Thing

 • Fórumita
 • 4572 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.08, 12:43

Néhány idióta nyugati országban már lehet kapni felfújható lakást, sőt, felfújható templomot is... Megfontolandó. ;) :)


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]