Ugrás tartalomhoz


Fotó

FPS/TPS - általános


 • Válasz írásához lépj be
1157 hozzászólás érkezett eddig

_Flint (NPC/NJK)

_Flint (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.02.28, 20:33

http://www.project-entropia.com/
Hát az úgy volt... rábukkantam. Nemtudomhogy. Szerintem érdemes egyszer meglesni. Az egyetlen ami zavar, hogy 450 mega körül van... viszont ez elvileg a full. Vagyis nemfog kereskedelmi forgalomba kerülni, legalábbis nem pénzért.
Amíg lejön, Thief-ezek egy csöppet ;)

_Flint (NPC/NJK)

_Flint (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.02.28, 20:04

Scorpion: A MOHAA biztos aranyos multiban, de nemhiszem hogy a Battlefield közelébe érne. Végigjátszottam már rég a MOHAA-t és van összehasonlítási alapom. Egyébként ha jóltudom, mindkettőt ugyanazok csinálták, és mindkettő a világháborút dolgozza fel. A különbség a kettő között, hogy míg a MOHAA single-re készült, a Battlefield csak multira lett kihegyezve.
Arról nemis beszélve, hogy itt tényleg vannak járművek. Katonai dzsip, ACP, tank, háromféle repülőgép, egy anyahajó és egy romboló csatahajó.. és ez csak egyetlen páján, ami a demóban benne van, és mind irányítható! Szerintem érdemes meglesni. http://www.ea.com/eagames/official/battlef...ld1942/home.jsp
Bocsi, de bele vagyok esve egy ideje ebbe a játékba ;)

Knight

Knight

  Lovag

 • Fórumita
 • 934 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.02.27, 18:27

Hi

A Thief velemenyem szerint egy nagyon f***a jatek...lenne ha megcsinaltak volna a Multiplayer reszet.Anelkul mar nem olyan jo a dolog.Persze igy sem rossz de hianyzik az hogy emberek ellen is kiprobaljam pl a lopakodasi kessegeimet.Asszem a keszulo Thief 3 ban mar lesz multi resz.Legalabbis aszem kb 1 eve igergettek hogy mar keszul (vagy mar regebben?)

Knight

mm2

mm2

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 33 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.02.26, 11:33

Sokjónapot!
A Duke Nukem forevert szerintem eddig annyiszor kezdték újra új engine-nel, hogy nem lennék meglepődve, ha a Doom3-ét vennék meg legközelebb :) . Amúgy az első hírek róla közvetlen a Duke Nukem 3D megjelenése után (1997) röppentek fel, azóta töksötétség. Néha kijönnek hírek, hogy "újrakezdtük Quake2 enginnel" meg "újrakezdük UW enginnel" (jelenleg ez az utolsó), de igazi hír még nem jött róla :)

Hát a MOHAA (szerintem legalábbis) reális játék néhány szempontból. Pl. a fegyverek viselkedése, a hangok és fizika szempontjából az. De sebzés/sebződés szempontjából már közelsem, sem az ellenfélen, sem rajtunk.

Malleus

Malleus

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 389 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.02.25, 22:38

Hoppá, még egy üzenet!

Scorpion:

A Duke Nukem Forever-ről, csak annyit, hogy "when it's done". A készítők megjegyezték, hogy - mivel úgyse hinne nekik senki - csak a megjelenés előtt fél évvel fognak komolyabban dumálni a játékról. Persze ez nem segít sokat, de keveset se... :)

Amúgy a MOHAA-val kapcsolatban a multi részre gondolsz, nem? (mert a single nem nagyon nevezhető valósághűnek, vagy realisztikusnak...)

Malleus

Malleus

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 389 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.02.25, 22:34

Flint:
Ne hallgass a többiekre, én végignyomtam a Thief mindkét részét és bátran állíthatom, hogy zombik/dínók(alias Burrick)/robotok/egyebek rulez. Sokan kiakadtak anno, hogy ilyen "durvulások" voltak a progi(k)ban, többek közt én is (mondjuk a II-t elsőre végigvittem), de nemrég újra elővettem az első részt és "csakazértis" játszottam vele - olyan élmény volt, amit semmien más játék sem ad. Egy hete fejeztem be, és csak ajánlani tudom bárkinek aki mozdul erre a stílusra - aki abbahagyta az pedig fogjon neki újra - megéri. Ugyanez vonatkozik a második részre is - nagyon elüt az I-től de ez az új, fémes stílus is remek. Sz'al csak bátran!

_Scorpion (NPC/NJK)

_Scorpion (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.02.25, 22:31

Flint:
Direct Connectről hallottál már??

Egyébként ami nekem nagyon bejött, és inkább valóságot szimuláló FPS, az a Medal of Honor Allied Assault, meg amivel a tesóm királykodik/ott, a Counter Strike. Ezeket mindenkinek ajánlom akinek bejön a stílus!

Kérdés: Duke Nukem Foreverről semmi hír nincs? Már régóta várom, kezdem feladni a reményt...

_Flint (NPC/NJK)

_Flint (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.02.25, 19:36

GothPunk: ha megmondod honnan húzhatom le, szívesen beszállok :)
Egyébként ötletnek lesd majd meg a Battlefield-et. Ha jóltudom még ingyenesen letölthető a multys demó. Tavaj évvége óta nyomom (csak egy pája) de egyszerűen megunhatatlan. Az már máskérdés, hogy neten elég nehéz csapatoknak összejönni, mivel egy serverhez minimum egyetemi-kollégium sávszélesség kéne.
Vietcong kieg.: Ma adtam neki egy új esélyt. Már kezdek rájönni a csinjére, de még mindig úgyérzem, hogy neméri meg. Csak akkor kezd el lagzani (de akkor életveszélyesen) ha betáncikál egy ellen a képernyőre, és ettől aztán lehet kaparni a falat.
Öcsém szerzett valami Alien vs Perd 2 CD-t, csak a mocsoknak kell a full 2. Nemtudja valaki a neten hol lehet ilyesmire rábukkani?

---------------------------------------
Starcraft: Ghost mocsokság, hogy csak konzolra jön ki!
---------------------------------------

GothPunk

GothPunk

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 918 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.02.25, 15:21

Sziasztok!

Ismeritek/játszátok a neten a Rainbow Six 3-at (Ravenshield)?

Mi csak két összekötött gépen próbáltuk ki egy:egy ellen, de nagyon jó. Már aki szereti ezeket az egy lövés egy halál témájú kommandósjátékokat...

GP :KV:

_Flint (NPC/NJK)

_Flint (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.02.25, 11:19

Ha valaki arra venné a fejét, hogy esélyt ad a Vietcong nevű játéknak, ötletét inkább vesse el örökre.
Tegnap este letöltöttem a neten játszható verziót. Gondoltam valami hasonló lesz mint a Battlefield, csak Vietnám, meg harci helikopterek a vadászgépek helyett. Ez egy nagy :) szerencsétlenség!
Maga az alapötlet jó, de akkora elemi hibák vannak benne, hogy azon kívül, hogy felhúztam magam, semmi játékélmény.
Gondolom a játékhoz van valami cheat amit még nem küszöböltek ki, és 12éves szellemi fejlődésű pöcsök rohangásznak össze-vissza olyan fejlővésekkel, hogy Rambó egy kis nokedli hozzájuk képest. És az még kifejezetten jólesett egy idő után, ha az ellenség lőtt le...
Ilyen ellenfelek mellett amikor bekapcsolják a reality módot (eltűnik a célkereszt, életerő, municiókijelző)... sok-sok év óta újból szívesen beleküldtem volna a bakancsomat a monitorba.
Huh.

_Ahrox (NPC/NJK)

_Ahrox (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.02.24, 16:49

Nos szerintem várd meg a hármat mert az sztem inkább lesz fantasy meg középkor mint a masodik az ugy fortelmes volt...eloszor tetszett aztan jotek a robotok...szal szerintem várd meg a hármat az egyet meg hagyd a csudába...

_Flint (NPC/NJK)

_Flint (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.02.24, 11:45

Láttam picit feljött a Thief téma.
Lehet csak énvoltam túl.. khm.. realisztikatisztelő, de nemtudomhányadik pája után letöröltem az egészet úgy ahogy volt.
Az első páját még nagyonbejöttek. Sötétben lopózni, katonákat hülyíteni, elcsórni a cuccost. Eleve csak hard-ban nyomtam, meg egyébkéntis hozzátartozik a kijutás a játékélményhez.
Ittis volt pár "érdekes" eset (kézzel nemlehet eloltani a fákjákat ha odamegyek, még két centiről is "le kell lőnöm". Aztán a nyugis katonák néha kidöglenek egy nyíltól, míg ha morcosak, kibírnak 20at is). Tényleg, nincs valami javaslat, hogy mitől függ, hogy egytől összeesnek, vagy csak felhúzom őket?
Szóval ezidáig minden nagyon bejött, sőt még a zombik is tetszettek meg a szentelltvizes megoldás.
Aztán elszabadult a fejlesztők agya. A repülő tűzgolyók, a szuszogó dinoszauruszok és nemtudommicsodák között elveszettnek éreztem magam. :)
Az uccsó pájára már nememlékszem, de az első animációig vittem el a játékot.
Tud valaki mondani valami értelmes indokot, hogy újból nekiálljak, vagy érdemesebb megvárni a 3at?

Malleus

Malleus

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 389 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.02.22, 16:47

Petrus:
Én is a CD-Galaxisnál kutakodtam, de ott csak "előjegyezni lehetett" (szólnak, ha megjött). Volt ez két napja. Majd utánanézek. Ami a Patch-ot illeti már ki is jött a v1.1-es - a SplinterCell.com-on láttam. Amúgy tudtátok, hogy a Splinter Cell nem csak PC-re meg XBox-ra, hanem PS2-re és (ami a poén) GameboyAdvance-ra is ki fog jönni - és akkor még nem is beszéltem az állítólagos Nokia(!) verzióról. (Előkapom a telefonom, SplinteCell-ezek egy kicsit... :D :D ... érdekes...)

Petrus

Petrus

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 4489 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.02.22, 00:40

Malleus: A Splinter hivatalosan is megjelent, 3CD; aki látta, az eléggé áradozik róla, bár állítólag sok a hw inkompatibilitási gond. Talán nem véletlen, hogy a készítők máris kettő patch-en dolgoznak, az első napokon-heteken belül ki is fog jönni. A CD-Galaxisnál már előrendelhető, elég jó áron.

_Spike (NPC/NJK)

_Spike (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.02.21, 23:47

Üdv!

Köszönöm mm2-nek a választ! Azt hiszem, az én kezdő netes mivoltomból fakad a tudatlanságom, de sajnos még mindig felmerült 1-2 kérdés.

Miféle ip cím??? Azt hol tudom megtalálni?

Csatlakozni kell a második módozathoz a netre?

Hogyan kell azt a "szervert csinálni"?

Köszi szépen

Malleus

Malleus

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 389 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.02.21, 21:42

G46:
A Thief 1-ről lett volna szó, de attól tartok már elavult -> két órája játszottam ki, de azért kösz!

Petrus:
Tényleg csak elvileg, illetve még vszeg nem jutott el a díleremhez :D. Még sose vártam ennyire játékot - csak nézem a múvikat, meg csorgarom a nyálam már vagy fél hónapja.
(azóta vagy még hússzor vittem végig a demo-t és már minden hülyeséget megcsináltam benne :D)

Aleister

Aleister

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 4418 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.02.21, 13:30

Jahhhh ... van UT2 (asszem 2cd), és Splinter Cell is (3cd). Nézzetek fel a bounce-ra! :D

Zet

Zet

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 132 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.02.20, 14:18

En tovabbra is renduletlenul UT2003-azok, es varom az unreal2-t (elvileg mar meg kene hogy legyen.)

UT ben kedvenc modom az InstaGib, veszedelmes jatekelmeny kis palyan (foleg insideous) 5-6 masterful bot ellen.
(KIRALY EZ VOLT AZ 500-ADIK UZENETEM!)


[Javítva: 2003.02.20 írta: Zet]

G46

G46

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2690 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.02.19, 19:18

Üdv!
Malleus: ez Thief1 v. 2? Az öcsém nagy Thief1-es, a 2-t meg most vettem meg neki, szal hétfőn megkapod a választ.

Petrus

Petrus

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 4489 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.02.18, 21:12

A Splinter Cell elvileg ma megjelent!


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]