Ugrás tartalomhoz


Fotó

varázsló specializációk


 • Válasz írásához lépj be
527 hozzászólás érkezett eddig

_cyrus (NPC/NJK)

_cyrus (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.01.15, 14:54

Lithas!

Jackal nem küldenéd el nekem azt a cikket?
A varázslókat pedig ahogy a topic cime is jelzi szvsz tényleg szét lehetne vagdosni a már emlitett Nekromantára, Asztál-Mentál mágusra, Anyag-varázslóra... térmágusra stb...

Jackal

Jackal

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 342 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.01.15, 11:39

Udv.

En is kozzetettem mar egy cikket az asztralmagusokkal kapcsolatban, kb 3-4 honapja.AZt is erdemes oldvasgatni.Meg en nehany dolgot szetkategorizaltam,mert amit az UT ban irkalnak az egy baromsag.

ranagol60

ranagol60

  DiceMan

 • Fórumita
 • 3166 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.01.15, 05:35

Üdv mindenkinek!
A feketemágiás fórum óta nem volt ilyen téma felvetve, ez tetszik. A dolgon egyébként én is gőzerővel dolgozom, pl. a nekromancia leírásomat már olvashattátok itt, az rpg.hu-n is. Most éppen azt fejlesztgetem, azonkívül belekezdtem az elemi mágiába is...
Szerintem, ami itt fontos: Reneszánsz-szerű öt- (és azok kedvéjért, akik még af-mf szerint játszanak két-) fokozatú képzettségek minden mágiaiskolára. A varázsló ezek közül választhatná ki első szinten, hogy mit szeretne felvenni. A másik az iskolák leírása: (csak a nagyobbaké: Doran, Lar-Dor, Fehér Páholy, stb.) mit kap az onnan érkező varázsló? Képzettségei eltérnek-e a főkaszétól, tanul-e mágián kívül mást is, mennyi a tandíj, csak tehetséges növendéket tanítanak ki, vagy bárkivel vesződnek, milyen botot kapnak... ?
Viszont ha a mágiát így felbontjuk, mindenképpen szükség van új mozaikokra, mert a varázsló jelentősen legyengül. (Bár ez a játékegyensúly szempontjából jó, a játszhatóságot jelentősen csökkenti.)
No, mára ennyi volna.
Tisztelettel:
R'naggol

A_Messor

A_Messor

  Meridian

 • Fórumita
 • 2927 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.01.14, 21:09

Argonis:
Inkább írnék ide: küld el plz, bár annyi ilyen jellegű anygom van hogy valószínűleg már megvan de azért nemárt! Sohasem lehet elég varázslatom! :D :P
morgan666@freemail.hu

_Argonis (NPC/NJK)

_Argonis (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.01.14, 20:53

Hi

Egyetértek Messorral, most mi is a Reneszánszal játszunk, és egy nekromantám van. Igaz ehhez nem igazán voltak varázslatok, de csináltam :Ordog:
Ha valakit érdekel és szereti Kránt az írjon e-mailt, szívesen elküldöm az anyagot

A_Messor

A_Messor

  Meridian

 • Fórumita
 • 2927 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.01.14, 20:41

A Reneszánsz-ban szerintem elég jól megoldották a dolgot.

Arich

Arich

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 304 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.01.14, 19:32

Hohohóóó!
Régóta kikívánkozik belőlem egy sokat dédelgetett ötletem, a Földvarázslók leírásának beteges kényszere. Hétvégére összeszedem a jegyzeteimet és úgy éljek(!) bepötyögöm ide!

Addig is minden jót! Kevés mágikus vihart, sok fókuszt!

gildesh

gildesh

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 70 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.01.14, 17:56

üdv mindenkinek!Ezt a fórumot azért nyitottam meg, mert szerintem egy nagyon kényes ügyet tárgyal. Azt, hogy Ynev világába, és a M.A.G.U.S. szabályrendszerébe hogy illene bele a varázsló kaszt specializálása. Sokféle változatot láttam már, de valahogy mindegyikkel volt valami olyan, ami vagy bonyolulttá tette, vagy túl száraz nyelvezetű volt, és a varázsló kaszt elvesztette VARÁZSÁT. ez a fórum talán segíthet abban, hogy mi, közösen, véleményeket és ötleteket felvetve egy olyan varázsló kaszthoz jussunk, amely méltó a varázsló kaszt nevéhez, továbbá csökkentsük a varázsló eltúlzottságát, de mindenki számára használható kaszttá váljék. Előre is köszönöm mindazoknak, akik segítenek az ilyen irányú törekvésekben.


Aie, jiy la kosha!


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]