Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Noro: f.u.z.i.o.n. avagy a Tűzvarázslók Krónikái


 • Válasz írásához lépj be
3 hozzászólás érkezett eddig

csontlovag

csontlovag

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 1 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2015.01.07, 21:12

Nagyon frankó kis anyag: nem terveztem többet Mágust mesélni, de meghozta hozzá a kedvem. Úgy érzem, hogy sikerült nagyon szépen megfogalmaznia és megfognia az igazi Mágus érzést is: már az olvasása közben elfogott egyfajta nosztalgia, remélem ez csak fokozódik majd amikor játsszuk!

Aztlan

Aztlan

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 221 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2015.01.07, 18:37

Üdvöz!

 

Mivel mostanában gondolkodom egy Fuzion mesén, ezen alkotás összerakásáért jár a :sor: . Főleg, hogy magát a Fuzion rendszerét nem szakadt eddig időm komolyabban megtekinteni.

Inspirációnak is tökéletes (bár mostanság valamiért idegenkedem a M* világától - lehet nem kellett vóna annyi évet játszani vele).

 

A mindenféle komolyabb rendszerszintű kritikát jól meghagyom a hozzáértőbb itteni arcoknak. Nekem játszhatónak tűnik így első olvasatra.

Sőt. Lehet, hogy még le is tesztelem majd hamarosan mit mutat "élőben". (Vagy feldobom FLX-en mint lehetőséget. Vagy... addig ütlegelem mindenféle tárgyakkal a hazai csapatom tagjainak fejecskéjét, míg rá nem veszem őket a kipróbálásra.)

 

Békesség!KLM

KLM

  Ős fórumozó

 • Fórumita
 • 11780 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2015.01.07, 09:35

Így csak ránézve sajnálom, hogy nem került be a versenybe.

Bővebben ha elolvastam...

CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6494 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2015.01.07, 08:15

Ynevet a mágia uralja, amely az átlagember számára a kontinens nagyhatalmaiban realizálódik. A Délvidéken ez különféle egyházakat, ritkább esetben ősfajokat jelent, míg Északfölde egyszerűen leírható a dorani varázslók és a toroni hatalmasok érdekszférájának ütközésével. Egyetlen valódi uralkodót sem találunk, aki mögött ne állna egy többé-kevésbé háttérbe húzódó varázstudó csoport. Ordan csupán egy dologban különleges: abban, hogy urai sosem bújtak holmi királyok vagy más világi vezetők trónja mögé. A kalandozók e nagyhatalmak játszmáinak különleges eszközei.

http://lfg.hu/68457/rpg/rpg-fejlesztes/noro-fuzion-avagy-a-tuzvarazslok-kronikai/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]