Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

X-Men történelem #12: A 90-es évek (X-odus)


 • Válasz írásához lépj be
42 hozzászólás érkezett eddig

Glowface

Glowface

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2938 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.08.24, 08:20

Érdekes volt, mindig tanul az ember!

/by the way, rosszindulatú értelmezés: Claremont 17 baromi sikeres év után úgy gondolta, azt csinál a képregénnyel amit akar, és ne szóljon bele senki más (pl. szerkesztő, grafikus) a munkába. Mert neki az jár. Amikor bizonyos ügyekben felülbírálták (amúgy: nem erre van a szerkesztő?), akkor megsértődött, és továbbállt. Csinálják nélkülem, ha tudják... nem tudták.
De jó, mindenkinek rossz lett.
/rosszindulat OFF

Bulldy

Bulldy

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 6577 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.08.24, 07:54

Ismét jó cikk, köszönjük! :)

A Spawn nekem is nagy kedvencem, de a múltkor nekiálltam az egész sorozatnak és nekem úgy a 100. szám körül kifulladt. Rengeteg töltelék rész van, maga Spawn karakterileg nem fejlődik sehova, az IQ-ja pedig egy butább orkkéval vetekszik, annyira fogalma sincs mi történik körülötte vagy mit kellene tennie. Kiábrándító. Vizuálisan viszont tényleg jó az anyag, ha más nem nézegetni érdemes meg NJK ötleteket lopni belőle. :)

Bulldy

CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6513 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.08.24, 07:12

A Rozsomákos kitérő előtt, szám szerint a #8-as cikkben ismertettem, hogy a Marvelnél megjelent egy fiatal rajzolói generáció, aminek a képregényeit rekordmennyiségben vásárolták az olvasók. A Marvel persze igyekezett mindenben az új, aranytojást tojó tyúkjai kedvében járni. Claremont ennek eredményeképp végül felmondott, és így az X-Men kreatív kontrollja teljesen a rajzolók kezébe került. Ennek hatása azonnal érződött a történetek színvonalának zuhanásában.

http://lfg.hu/74416/ismerteto/x-men-tortenelem-12-a-90-es-evek-x-odus/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]