Ugrás tartalomhoz


Fotó

Fermis Játék (Saját készítésű játékok)

fejlesztés könyvek szerepjáték társasjáték

 • Válasz írásához lépj be
2 hozzászólás érkezett eddig

Misi82

Misi82

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 4 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2016.07.27, 14:42

A Publio Kiadó jóvoltából megjelent az első könyvem. (Hunnia szerep és társasjáték.) E- book formában már megtalálható a könyvesboltban. Néhány napon belül nyomtatott változatban is megvásárolható lesz. 

http://publioboox.com/hu_HU/hunnia

 

termek_cimlapfoto.jpgMisi82

Misi82

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 4 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.12.02, 09:57

Hamarosan letölthető lesz az Arszon világa szerep és társasjáték. Az alapkönyv 90% kész van.

 

Részletek a könyvből.

 

Ebben a világban az embereken kívül sok más fajjal is találkozhatunk. Elfek, Orkok, Ogrék, Törpék, Entek és még sok más emberi és állati intelligenciával bíró lénnyel. A kontinensen 5 nagy városállam található. Villandor, Tebek, Eriosz, Hontra, Imizdul ezeket a városokat emberek lakják. Az erdőkben, pusztákon és a hegyekben él a többi nem emberi faj. Legfejlettebbek közülük az Elfek. Ők az erdőségekben élnek ott hozták létre városaikat, falvaikat. Az emberekkel jó a kapcsolatuk. A Törpék a hegyekben élnek itt főként bányászattal foglalkoznak. Vitéz harcos nép. Az elfekel és az emberekkel jónak mondható a kapcsolatuk. Bár eléggé magának való népség a törpe. Az Orkok hordákban élnek a pusztában. Harcias vérszomjas nép. Ogréket főkét a hegyekben találhatunk. Kis létszámú falvakban élnek. Enteket az erdőségekben találhatunk. Remete életmódot folytatnak. Nem keresik a többi faj társaságát. Az emberek benépesítik az egész kontinenst mindenhol megtalálhatók. 

 

www.fermisjatek.gportal.hu

 1448739021_86.jpgMisi82

Misi82

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 4 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2015.11.24, 16:36

Itt többek között saját fejlesztésű társasjátékokat, szerep és társasjátékot, kártyajátékot találtok az oldalon.
 
Minden tartalom ingyenesen letölthető. Az általam készített játékokhoz folyamatosan készülnek különböző kiegészítők. Látogasd az oldalt rendszeresen és töltsd le az új dolgokat. A vélemények a játékokról menüpontban tudtok véleményt írni a játékokról. Ide várom az észrevételeket és az ötleteket.
 

Weboldal:  www.fermisjatek.gportal.hu
 
Mi a szerep és társasjáték
 
A játékot természetesen lehet hétköznapi értelemben vett társas játéként is játszani. De megvan rá a lehetőség, hogy kedvünk szerint alakítsunk mindent. A történet oroszlánrésze a Kaland Mesternek (KM) jut. Ő egy személyben betölti a sors a végzet a természeti erők és a bíró szerepét. Az ő feladata, hogy a játék folyamán felmerülő kérdőjelekre választ találjon. Irányítson minden a játék folyamán. Ezt a játékot talán lehet egyfajta Freestyle (rögtönzős) szerep játéként is felfogni. Nincs, előre megirt fix szabályrendszer. A KM segítség gyanánt mondjuk azt, hogy sablonokat kap és az ő feladata, hogy ezekből felépítsen egy játékot. Valamilyen formában tovább írja a játékot. Magyarán készítsen egy alap kalandmodult. Játék közben reagáljon a játékosok ötleteire, cselekedeteire stb. Az alapkönyv és a kiegészítő füzetek tartalmazzák a háttérinfókat és a sablonokat, amikből lehet építkezni.
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]