Ugrás tartalomhoz


Fotó

Divinity: Original Sin


 • Válasz írásához lépj be
3 hozzászólás érkezett eddig

Petrus

Petrus

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 4330 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2019.11.20, 16:22

Asztali társasjátékot kap a Divinity: Original Sin, a Larian ehhez készített egy hosszú (és kissé fárasztó) előzeteset. A Kickstarter kampányhoz itt lehet a kasszához járulni, már a beugró szint is elég méretes összeg...

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8236 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2018.08.21, 08:59

Már nagyon várom a játékot ps4 pro-ra  :hedbeng2:

 

Ha előrendelted, már játszhatod is.

 Masterposi

Masterposi

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 232 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.06.14, 21:58

Már nagyon várom a játékot ps4 pro-ra  :hedbeng2:BePe

BePe

  Admin

 • Admin
 • 4648 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2016.09.12, 08:42

Divinity: Original Sin (Enchanted Edition) egy felülnézetes, körökre osztott harcrendszerrel, és erősen interaktív világgal megáldott oldschool RPG ami 2014-ben látott napvilágot a Larian Studios jóvoltából. Aki nem ismerné annak csak ajánlani tudom, számomra hozta a Baldur's Gate és Neverwinter Nights játékok hangulatát és ez nem kis szó. Akik ezeken nőttek fel, szinte biztos vagyok benne hogy az Original Sin-t is szeretni fogják. Ha valaki úgy döntene hogy most áll neki annak javaslom hogy egy haverral / barátnővel tegyétek koopban, felejthetetlen 70+ óra. Még valami: felejtsétek el a quest markereket, mert a játék nem fogja senkinek sem a kezét, van egy napló és a józan eszetek, csak ezekre támaszkodhattok majd.  :)

 

A nagy sikeren felbuzdulva a Larian úgy döntött hogy készítenek egy folytatást Divinity: Original Sin 2 címen (azért nem kiegészítőt, mert a játék már alapból is hatalmas volt), amit Kickstarter-rel kb 12 óra alatt sikerült is megfinanszírozniuk. Igen erőteljesen épít az első játékra, ami nagy különbség az az írott tartalom mennyisége (jelenleg az eredeti egyhez képest kilenc író dolgozik rajta, köztük Chris Avellone teljes munkaidőben), a karaktereink kidolgozottsága: előéletük ráhatással lesz szinte mindenre és mindenkire, például teljesen máshogy viszonyulnak az NPC-k egy elfhez mint egy emberhez, és ez egy rendkívül gyenge példa volt. Nézzetek utána, nehéz lenne mindent összefoglalni, de nagyon ígéretesen hangzik. Ami még nagy változáson esett át, az a kooperatív/kompetitív(!) játékmód, a fejlesztők rendkívül nagy hangsúlyt fektettek erre is.

A játék Szeptember 15-én elérhető lesz Early Access formájában a Steamen, ami tartalmazza az első fejezetet - nagyjából 20 óra játékidőt, az ég tudja hányszori újrajátszást nem számolva természetesen.
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]