Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Játékmenet-videón a Middle-Earth: Shadow of War


 • Válasz írásához lépj be
7 hozzászólás érkezett eddig

Bulldy

Bulldy

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 6537 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2017.03.11, 15:45

Windows platform van az X1-en is. ;)

Leszoktam a Steamről, idegesít, hogy teljesen offline játékok miatt is be kell lépnem, illetve hogy mindengépindításnál frissítést keres. PC-n már csak a GW2 megy, minden mást - mintha annyit játszanék persze :) - konzolon.

Bulldy

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8125 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2017.03.11, 13:19

Úgy látom járulékos haszon, hogy a Shadow of Mordor GotY kiadás ára kb feleződött.

 

Ha Windows platform játszik, akkor negyedáron is bezsákolhatod épp egy Steam-kulcs képében:

https://www.bundlestars.com/en/bundle/middle-earth-shadow-of-mordor-bundleBulldy

Bulldy

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 6537 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2017.03.11, 12:17

Úgy látom járulékos haszon, hogy a Shadow of Mordor GotY kiadás ára kb feleződött. Korábban 18K volt, most 9K körül látom, Xbox store-ban pedig 7K (Gold tagsággal).

Ó, most látom, hogy a hónapban névnapom lesz... :)

Bulldy

Glowface

Glowface

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2925 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2017.03.11, 11:51

Nocturna, ismerve az előzmény játékot, nem hiszem, hogy ennyire könnyű lesz. Ez alpha gameplay. Feltételezem, hogy a bemutatózáshoz aktivizálták a játék karakter összes képességét (amiket amúgy küldetésről küldetésre, skill treeben kell apránként aktivizálni a játékban, ha olyan, mint az előző). Az ellenfelek erősségge meg, gondolom, attól függ, milyen profin készültél fel a csatára. Ha sikerült beépíteni kémet, ha felkészítetted a seregedet, ha tudod, mit kell csinálni csata közben, akkor egész könnyen mehet a dolog.
Ha valami nem jól jött össze, akkor engem szoktak megfuttatni, lemészárolni rendesen keményebb ellenfelek...

Nocturna

Nocturna

  Night-time Spirit

 • Fórumita
 • 3346 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2017.03.11, 11:41

Ez biztosan nem az én játékom lett, az ilyen szintű akció rpg nekem nem passzol a Gyűrűk Urához.

Érdekes, hogy mennyi mindent villantottak a videóban, de valahogy az lett az érzésem a végére, hogy semmi kihívás nincs a játékban - vagy extra easy fokozaton játszott a bemutató játékos. A főszereplőnek csitrillió tápos-mákos képessége van, össze-vissza villog, meg teleportál, meg robbant meg falon szalad, és eközben végig az volt az érzésem, hogy az ellenfelek csak 12=tucat statiszták, akik azért vannak a pályán, hogy a főhősünk még vagányabb legyen. A minion-oknál ez még csak-csak, de még a boss-oknál is ez volt: a játék nagy dráma közepette bemutatja, hogy melyik warlord-warchief-akármi milyen durva, egyedi meg félelmetes, majd vagy a játék nyírja ki őket, vagy egy-kettőre fűbe harapnak.


Módosította Nocturna: 2017.03.11, 11:43


Urban

Urban

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1556 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2017.03.10, 15:01

A tolkieni világ már csak a látszat, valójában a filmek világát gyúrták még tovább, ami alapban is több ponton szakított Tolkien eredeti elképzeléseivel.

Nekem nagyon tetszik az egész játékmód, a régebbi Alkony urai kampányom céljaira rímel. Szerintem a Nemesis rendszer lényege nagyszerűen adoptálható lenne asztali szerepjátékokhoz is, különösen sandboxhoz. Már van is egy ötletvázlatom hozzá :)

Antimon

Antimon

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 2 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2017.03.10, 11:41

Hű. Ezt a játékot reméltem látni évek óta a legjobban (ha az Elder Scrolls VI-ot nem számoljuk), valójában nem is hittem, hogy megcsinálják, eléggé lapos a Tolkien-téma a játékpiacon.
Mégis. Nem tolták kicsit túl a szekeret? Ez már nagyon nem a magányos kósza, aki sziklapárkányról lógva bökdösi torkon az urukokat. Oké, a történet a nyílt hadviselés felé nyit, de nekem pl. Tolkien-rajongóként az is tetszett Shadow of Mordorban (vagy a War in the North-ban), hogy eszükbe sem jutott belepiszkálni az ismert történetekbe - persze alaposan kiszínezik az ismert karakterek történetét, de nem akarják elragadni Középfölde megmentésének dicsőségét. A SoM pont erre épített, egy olyan konfliktust és karaktert talál ki, ami/aki az összkép szempontjából nem oszt, nem szoroz. A SoW viszont ambiciózusabb, egy ilyen mértékű belháború Mordorban hullámokat vetne a szomszédos területeken, főleg Gondorban is.

CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6456 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2017.03.10, 05:47

Egy tizenhat perc hosszúságú videó érkezett a múlt héten bejelentett, az A hobbit és az A Gyűrűk Ura közötti időszakban játszódó Middle-Earth: Shadow of War-hoz. Mivel az alkotás még alfa fejlesztési fázisban van, az animációk és a grafika minősége alighanem jelentősen fejlődni fog a jövőben, tehát az itt látottak távolról sem a végleges állapotokat tükrözik. A felvétel elsősorban az előző részt sikercímmé tevő Nemesis-rendszer továbbgondolására, illetve a Szauron hatalmát biztosító erődök elfoglalására fókuszál, de más lényeges játékelemeket is megismerhetünk belőle. A Middle-Earth: Shadow of War a jelenlegi tervek szerint augusztus 25-én jelenik majd meg Európában, mégpedig PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

http://lfg.hu/77538/hirek/jatekmenet-videon-a-middle-earth-shadow-of-war/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]