Ugrás tartalomhoz


Fontos! Olvasd el és add tovább! Ha regisztráltál valaha felhasználót az LFG.HU-n (vagy régebben az RPG.HU-n), akkor kérünk, hogy jelentkezz be vele, mert 2018. május 25-től a GDPR miatt változik az adatkezelés módja. Ha nem adsz külön engedélyt az adatait tárolására, a felhasználói fiókodat törölnünk kell.
Köszönjük.

Fotó
- - - - -

Hősök Hajnala: Leszámolás a Világ Tetején (DnD5 kalandmodul)


 • Válasz írásához lépj be
2 hozzászólás érkezett eddig

Glowface

Glowface

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2835 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2017.05.16, 18:43

Kösz, Nocturna!
Szerintem is kifejezetten jól sikerült kaland lett, és otthonra a szokásosnál is könnyebben adoptálható. Az egynapos időkorlát eltörlése mellett lényegében semmi különösebb beavatkozást nem igényel.
Tessék majd beszámolni a fejleményekről!

Nocturna

Nocturna

  Night-time Spirit

 • Fórumita
 • 3284 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2017.05.16, 15:59

Mind a plot, mind az összefoglaló tetszetős, felkeltette az érdeklődésem, köszi a megjelentetést! A nyáron úgyis tervben van egy one-shot "hosszú hétvégés" játék, már megvan, hogy először merrefelé tapogatózom majd. :)

CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6160 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2017.05.16, 07:02

A Leszámolás a Világ Tetején szerintünk igazán jól sikerült kaland volt. Ütős, jól átérezhető világban játszódik, egyszerű, de mindenféle karakternek és csapatnak jól átélhető küldetésre alapult, izgalmas nyomozásokra, kalandozásra, felderítésre, összecsapásokra adott lehetőséget. Szóval, vérbeli HH-játék volt ez! A kaland a Világ Tetején játszódik – a világ távoli, keleti tartományában, égig érő hófedte hegyek között, a jetik és kopasz szerzetesek világában. Az alaphelyzet egyszerű: a játékos karakterek ősellenségeik, az anti-kalandozó csapat Éjsárkányok nyomába ered, hogy más-más okoknál fogva leszámoljanak velük. No de rájuk akadni ebben az idegen világban, és megoldani mindazt a zűrzavart, amit okoztak… ez már nem lesz egyszerű feladat.

http://lfg.hu/78290/meseloknek/hosok-hajnala-leszamolas-a-vilag-tetejen-dnd5-kalandmodul/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]