Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Bemutatkozott a Citadel: Forged with Fire


 • Válasz írásához lépj be
5 hozzászólás érkezett eddig

efini

efini

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 1 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2017.11.22, 19:51

Nos... a szerverek egy része elég instabil, de az europe10 jónak bizonyult. A játék sok bugot tartalmaz mééég mindig, amiken személy szerint nagyon jókat tudok nevetni (Amikor a saját szelídített sárkányom öklel fel véletlen? Amikor egy horda ork pattog a levegőben, mintha idétlen csárdást járna? Az egyik mini-dungeonban támadó vérnyulakról nem is szólva!). Ráadásul folyamatos a fejlesztés.

A játékban eleinte valóban el lehetett fújni az épületeket, mint az a bizonyos BBW, de ezt már bőven javították, így igazából csak azoknak könnyű lebontani az épületét, akik nem gondoskodtak megfelelő védelemről, vagy nem tettek trónt le! Viszont az építés maga elég szórakoztató, kreatív.
A szintezés nagyon egyszerű, eleinte gyors, aztán persze 40. szint körül belassul, de igazából csak az nem ad XP-t, ha áll a kari egy helyben. Építés, alakítás, gyűjtögetés, előállítás, raidelés... minden aktív játék előre mozdít. PVP szerveren pedig külön jó, hogy lehet keresni a nagy, de nem irreálisan nagy térképen a többieket egy egészséges fosztogatás céljából, mert miért ne? Nekem személy szerint földdel tették egyenlővé az első nagy váram (fa), de annyira nem vert haza, hisz kerestem egy jobb helyet, és építettem újat, okosabbat, jobbat!

Így hát minden bug ellenére nekem azon az alfa-áron megérte, és még hetekkel később is nagyon jól szórakoztat! Egy jó csapattal még jobban szórakoztatna, úgyhogy aki az eu10re keveredne sárkányokra vadászni, azt szívesen látjuk! :)

Cain

Cain

  Walkin' Dead

 • Fórumita
 • 1360 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.07.24, 13:29

Rövid bétázás alapján : Jelenleg kerülendő. Hosszú út áll még a fejlesztők előtt hogy bármi is látszódjon Ignus királyságából, pl. hogy legyen lakói, települései meg ilyesmi...

De ennél nagyobb gond hogy ami van az se jó, pl. sikerült a világ legpocsékabb harcrendszerét összehozni, a fa és kő épületeket meg bárki lebontja 2. szinten...

nornwarrior

nornwarrior

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 281 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.07.19, 15:55

Nem tudtok olyan CRPG-t amely hasonló ehhez (királyságot lehet építeni, van fő története, etc) és MÁR Megjelent ? Pc-re !

kabal

kabal

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1268 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.07.19, 14:56

Fúj, varázsló! Akkor nem is kell.

Gregorius

Gregorius

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 604 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.07.19, 09:33

Engem az Oblivion-ra emlékeztet.

CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6548 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.07.19, 08:37

Lehullott a lepel a Blue Isle Studios legújabb játékáról. A Slender: The Arrival-t és a Valley-t jegyző csapat a kalandjátékok után a CRPG-k területére merészkedik át. A kategória nagyívű, nyitott világú darabjait erősítő alkotásukban a játékos egy varázsló bőrébe bújhat majd bele, a feladata pedig az lesz, hogy hírnevet és rangot szerezzen magának Ignus hatalmi harcok szabdalta, a nyugalmat még hírből sem ismerő királyságában. Az összesen harminchat négyzetkilométeres bejárható területet felvonultató szerepjátékban értelemszerűen igen komoly szerep jut majd a különféle misztikus praktikáknak, így kismillió hasznos tárgy, például repülő seprű mellett számtalan varázslat közül fogjuk tudni kiválasztani a stílusunkhoz legjobban illőket.

http://lfg.hu/79192/hirek/bemutatkozott-a-citadel-forged-with-fire/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]