Ugrás tartalomhoz


Fotó

Nyerj két mozijegyet a Terminator 2 3D-s változatára!


  • Válasz írásához lépj be
Még nem érkezett hozzászólás

BePe

BePe

    Admin

  • Admin
  • 4600 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2017.08.23, 10:56

Augusztus végétől világszerte 3D-ben tér vissza a mozivásznakra James Cameron kultikus akció-scifije, a Terminator 2 - Az ítélet napja. A filmet Magyarországon szeptember 14-től mutatja be a Pannonia Entertainment, digitálisan restaurált 3D képpel és az eredeti '91-es magyar szinkronnal.

Az országos premier előtt két héttel, augusztus 29-én – a filmbéli Ítélet Napja 20. évfordulóján – nagyszabású Terminator Napot tartanak a Corvin Moziban, aminek a legnagyobb vászonméretű Korda termét kifejezetten a T2 premier kedvéért nagy teljesítményű dupla vetítőgépes Dolby 3D technikával szereltek fel a Christie projektorgyártó és a Cinema Next Kft. együttműködésében. Ezen a napon a T2 3D mellett egyetlen alkalommal látható lesz a Terminator 1984-ben készült első része is, valamint egy exkluzív video-interjú James Cameronnal az újbóli bemutató kulisszatitkairól.

A filmet augusztus 29. és szeptember 13. között további premier előtti vetítéseken láthatják a Corvin Mozi nézői, szeptember 14-től kezdve pedig országszerte több mint 30 moziban, Budapesten és a megyeszékhelyek többségén is vetítik. A vetítési helyszínek részletes listája a film Facebook-oldalán, a https://facebook.com/TerminatorMozi oldalon olvasható.

 

A bemutató kapcsán az LFG a Pannonia Entertainment-tel nyereményjátékot indít, a mozijegyért pedig csak válaszolj helyesen a következő három kérdésre.

 

1.) Melyik zenekar jegyzi a Terminator 2 "You could be mine" c. betétdalát? 

 

2.) Melyik vígjátékban alakította még Robert Patrick a T-1000-t? (Kettő is van, egyet is elfogadunk. ;) )

 

3.) Melyik filmben szerepelt Sylvester Stallone, a Terminator 2 motoros plakátján?

 

Nyeremények: 3 db páros nyereményjegy a film premier előtti vetítésére (augusztus 28. 19:00, Corvin Mozi, Korda terem), illetve 3 db 70x100 cm-s Terminator 2 3D moziplakát, amelyet a nyertesek augusztus. 28-án vehetnek át a Corvinban a helyszíni nyereményjegy regisztráció során.

 A kérdésekre a válaszokat az LFG fórumtopikjában, illetve a Facebook oldalunkon üzenetben várjuk augusztus 25-én 23:59-ig..

A nyerteseket üzenetben illetve emailben értesítjük.

 [Fantasy háttér] [Sötét háttér]