Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

XCOM 2 ismertető


 • Válasz írásához lépj be
3 hozzászólás érkezett eddig

darqhan

darqhan

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 5 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.10.04, 21:42

Végre! XCOM! thx ...
A három új kaszt előnye: mindegyik vmelyik főellenfél ellen duplán jó. A skirmisher (csapásmérő): odacsáklyázza az ellenfelet magához, vagy magát hozzá (tactic!), imádtam, hangulatos! A reaper (halálosztó): igaz kicsit sebez, ami szemétség, és 3 lőszere van a tárban, de magasabb szinten a teljes skulót bele tudja ereszteni az ellenbe. Plussz, lopakodik! (amelyik pályán robbantani kellett, ő rakta le az X4-t) A templomosnál meg, a pajzs kihagyhatatlan élmény: odamegy-büntet, majd a nyílt terepen egy energiapajzzsal fogja fel az első támadást! A mikrobi meg képes +1 cselekedetre küldinként, valamint fedezéket ad 2. szinttől a katonádnak. De a leghangulatosabb, amikor küldetésen felfedett ügynökeid (2 fő) kell átvinni a pálya egyik végéből a másikba. "csak még ezt a küldit"-effektus. Ja, és Skill-poolt gyártasz: az egyik épület engedi további képességek megvételét a katonáidnak. Így pl a support unit kiváló táv-gyógyító, elektromos kisülés-gyártó, cover fire lövöldöző. Bónusz a páncél is nagy élmény: pl. a rinó páncéllal orrba vághatsz egy ellenfelet, de meg is rémülhetnek tőled. Külön kedvenc a enerzsí-csatabárd, amit a kismókusok közelharcban is bevethetnek, nagymókusok ellenfél arcába is beledobhatnak, robot ellenfelet lebénítva. Na mondjuk a pénz és az INTEL örök hiány. Jó lesz az!
Ja, és külön geek élmény, hogy fényképeket-plakátokat készíthetsz a sikeres küldik után, amik utána majd visszaköszönnek a terepen, körözési plakátként. Eleinte nem értettem, aztán lassan átjött

BePe

BePe

  Admin

 • Admin
 • 4671 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.10.04, 03:44

Koszonet az ismertetoert :)

Steel

Steel

  Unknown

 • Fórumita
 • 475 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.10.03, 17:29

Tök jó cikk, nekem egy kicsit hosszú, de aki még nem játszott vele annak érdemes elolvasni.
Egy dolgot had emeljek ki: az X-Com 1-2 iskolapéldája annak, hogyan kell egy régi játékot leporolni. 10/9-es játék, amit nem csak a körökre osztott játékok szerelmeseinek lehet ajánlani.
A zombis kiegészítő viszont vérlázító mellényúlás, pimaszul magas áron ráadásul. Egy ufós játékból zombi grindoló játékot csináltak. Nem tetszett.

CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6614 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.10.03, 06:44

2035-öt írunk, az ufók 20 éve átvették a hatalmat a Földön, azóta mindenki boldog, a főufók, azaz a vének megosztják tudásukat, génklinikákon megoldást kínálnak a nyavalyáinkra. Kezükben tartják a médiát, tehát az emberek véleményét is ők alakítják. Teljesen érthetetlen, hogy mindezek ellenére miért vannak egyáltalán ellenálló csoportok. Mindenesetre vannak, és tudják, az élet az ufókkal valójában nem játék és mese. Mi ezeknek az ellenállóknak a krémjét alkotjuk, az XCOM csapatot, és azon dolgozunk, hogy leszámoljunk a földönkívüliek hatalmával. Ennyi elég is a történetről, hiszen ez nem szerepjáték, hanem körökre osztott taktikai játék.

http://lfg.hu/80492/ismerteto/xcom-2-ismerteto/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]